Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovog Tsongu Francuzi , barem ovi sa juga ne gotive nesto pretjerano. Gledo sam ovaj mec u Nici, u jednom baru i skoro da je Djokovic imao vise navijaca. Pitam jenog momka , sto je to tako, a on mi kaze da tenis gleda samo zbog Monfilsa! Kad bolje razmislim , imao je pravo !
Ma nije da ga nesto ne vole, ali su prilicno ravnodusni na njega. Mislim, navijaju za njega , samo zato sto je Francuz, al je daleko od toga da im je on No1 u tenisu! Nisam skonto sto , mozda sto igra dosadniji tenis od Monfilsa ... ili sta vec ??
sutra težak meč za đokovića...ako onog malog androida što izgleda kO da ga je pravio onaj limeni žuti robot iz -ratova zvijezda- krene, biće žestokih problema.
osnov za tvrdnju - meć u d. kupu i polufinale rima.
oba na guzove...
a podloga ista/slična.
Moja prognoza: Nole i Berdych dobijaju u 3 seta. Mislim da je Gulbis nakon izbacivanja RF emotivno ispraznjen i da se nece sastavit sa reketom citav mec!
Jel moguce da oba singla idu u isto vrijeme?
edit. vidim sad da se igraju poslije zenskih singlova na FS i SL. bas glupo da ne idu odvojeno
Last edited by Blek Stena on 03/06/2014 10:06, edited 1 time in total.
Blek Stena wrote:Moja prognoza: Nole i Berdych dobijaju u 3 seta. Mislim da je Gulbis nakon izbacivanja RF emotivno ispraznjen i da se nece sastavit sa reketom citav mec!
Jel moguce da oba singla idu u isto vrijeme?
na dva glavna terena prve izlaze žene, pa poslije njih muški
radostan dan wrote:sutra težak meč za đokovića...ako onog malog androida što izgleda kO da ga je pravio onaj limeni žuti robot iz -ratova zvijezda- krene, biće žestokih problema.
osnov za tvrdnju - meć u d. kupu i polufinale rima.
oba na guzove...
a podloga ista/slična.
area51 wrote:Ja teška meča za gledati gospode bože
Anti propaganda tenisa ! Raonic moze ovako dok mu ne pocnu citat prvi servis! Ako je uopste moguce citat nesto sto ide na tebe 230 na sat! Jos dva ovakva ko on medju prvih deset i posjecenost qurlinga ce biti na visem nivou nego finala Wimbldona!
ultima_palabra wrote:Ernests is on a roll here... očekujem strašno polufinale sa Noletom.
Zavisi,haj ti znaj budali...može biti "počišćen" a može otići i u pet setova
I jedan i drugi su u ovih pet kola imali prosječne igrače za protivnike tako pravo isušenje tek slijedi i jednom i drugom