To je bio onda neki soft brick, cim si mogo uci u recovery... Bitno je da je sve opet po starom, a i malo si osvjezio telefon
OnePlus one
Moderator: Benq
- mufa1
#376 Re: OnePlus one
Ma super...
To je bio onda neki soft brick, cim si mogo uci u recovery... Bitno je da je sve opet po starom, a i malo si osvjezio telefon
pozzz
- SONY_91
#377 Re: OnePlus one
@shalla - Odmah poslije povratka u život OPO-a isti završava na olx-u
. Odgovara li ti zamjena za Note 3 sa kozmetičkim problemima 
- shalla
#378 Re: OnePlus one
Nije to razlog Bogami, pisao sam već gore da imam deal da nabavim mx4 pro ili vibe z2 pro po pravo finoj cijeni (jest da ste mi svi izignorisali pitanje haha) pa hoću da vidim za koliko OPO može otići...SONY_91 wrote:@shalla - Odmah poslije povratka u život OPO-a isti završava na olx-u. Odgovara li ti zamjena za Note 3 sa kozmetičkim problemima
- SONY_91
#379 Re: OnePlus one
Od danas OTA stiže i CM 12.1. Kako čitam izgleda da je najbugovitiji update do sada
. Inače, postao sam vlasnik i trećeg po redu OPO uređaja. Kupio sam preko olx.ba uređaj bez IMEI-ja, i, problem sam riješio za 5 min. Uređaj radi bez problema 
-
jasko__
#380 Re: OnePlus one
Raja redovno sam pratio ovu temu prije nekih 7-8 mjeseci...ali nisam odavno ulazio..
Pa može li u par kratkih crta, kakva je sad situacija za kupovinu preko neta...
Koliko para
Kako može doci do BiH
Treba li pozivnica i sl
Koliko para
Kako može doci do BiH
Treba li pozivnica i sl
- SONY_91
#382 Re: OnePlus one
Pozivnice za model One više nisu potrebne. U BiH direktno ne može stići ako kupuješ direktno od OnePlus-a, morao bi koristiti neke "forwarding" kompanije na koje bi slao uređaj pa koje bi tebi kasnije proslijedile isti. Cijena One je trenutno 299 € + dostava, to je za EU teritoriji. Najbolja solucija ti je da imaš nekoga u EU pa da na tu osobu naručiš i da ti ga ista donese, jer, ako bi naručio uređaj u BiH najvjerovatnije bi platio dažbine.jasko__ wrote:Raja redovno sam pratio ovu temu prije nekih 7-8 mjeseci...ali nisam odavno ulazio..
Koliko para
Kako može doci do BiH
Treba li pozivnica i sl
- SONY_91
#383 Re: OnePlus one
Nakon gotovo jednogodišnje 'vjernosti' OPO uređaju od danas više nisam vlasnik istog
. Od danas sam korisnik Meizu MX5 uređaja
- shalla
#384 Re: OnePlus one
Koliko si "loš"? Koliko te je love došao Meizu?SONY_91 wrote:Nakon gotovo jednogodišnje 'vjernosti' OPO uređaju od danas više nisam vlasnik istog. Od danas sam korisnik Meizu MX5 uređaja
- SONY_91
#385 Re: OnePlus one
OPO 64GB i još 180 KM za nov MX5, mislim da sam extra dobro prošaoshalla wrote:Koliko si "loš"? Koliko te je love došao Meizu?SONY_91 wrote:Nakon gotovo jednogodišnje 'vjernosti' OPO uređaju od danas više nisam vlasnik istog. Od danas sam korisnik Meizu MX5 uređaja
- Maharadza
#386 Re: OnePlus one
Očekujem da napraviš kakav mini review ili barem javiš iskustva pošto me zanimaju ti kinezeri, konkretno rad tog mediatek chipset-a koji je čini se na lošem glasu samo što je kinezer a koliko sam vidio po klipovima nekih drugih uređaja radi super! Samo me zanima da li i vremenom isto radi kao i prvi dan!SONY_91 wrote:OPO 64GB i još 180 KM za nov MX5, mislim da sam extra dobro prošaoshalla wrote:Koliko si "loš"? Koliko te je love došao Meizu?SONY_91 wrote:Nakon gotovo jednogodišnje 'vjernosti' OPO uređaju od danas više nisam vlasnik istog. Od danas sam korisnik Meizu MX5 uređaja
- SONY_91
#387 Re: OnePlus one
Evo par usporedbi sa OPO-om. Ekran i kamera su sigurno bolji na Meizu MX5, to sam odmah primijetio. Zvučnik je glasniji na OPO, međutim, čini mi se da je zvuk kvalitetniji na MX5. Također, prednji 'speaker' je glasniji na OPO uređaju. Što se tiče procesora, mislim da razlike između SD801 i MT6795T nema, tako da sam tu negdje na istom. Ono što me iznenadilo je punjač, ovaj punjač od MX5 mislim da uništava bateriju, ovo je brutalnost kako puni, ali, kao što sam rekao, ovo brzo punjenje ubija bateriju tako da ću potražiti neki slabiji punjač, radije punim sat i pol dužeMaharadza wrote:Očekujem da napraviš kakav mini review ili barem javiš iskustva pošto me zanimaju ti kinezeri, konkretno rad tog mediatek chipset-a koji je čini se na lošem glasu samo što je kinezer a koliko sam vidio po klipovima nekih drugih uređaja radi super! Samo me zanima da li i vremenom isto radi kao i prvi dan!
- mufa1
#388 Re: OnePlus one
Oneplus 2 stigo do Leipziga, mogo bi sutra bit dostavljen
Klosari sad salju iz Hong Konga.. mada je skroz brzo stigo, jer je jutros u pola 6 bio u hong kongu, a oko 17 u njemackoj. Jedino sto je processing trajalo par dana...
- SONY_91
- SONY_91
#390 Re: OnePlus one
Za sada MT6795T mi se čini kao bolji čip u odnosu na SD801. Sve radi izuzetno fluidno za sadaMaharadza wrote:Očekujem da napraviš kakav mini review ili barem javiš iskustva pošto me zanimaju ti kinezeri, konkretno rad tog mediatek chipset-a koji je čini se na lošem glasu samo što je kinezer a koliko sam vidio po klipovima nekih drugih uređaja radi super! Samo me zanima da li i vremenom isto radi kao i prvi dan!

- SONY_91
#391 Re: OnePlus one
Ukoliko je nekome potreban invite za OnePlus X evo jedan. Traje još dva dana
.
http://onepl.us/EUD7-C10F-3A61-CC63
http://onepl.us/EUD7-C10F-3A61-CC63
- mufa1
#392 Re: OnePlus one
Sta ce ti invite, svakog utorka idu narudzbe bez pozivnice... Btw oneplus x lijep telefoncic...za 290 eura vise nego odlican..imo sam ga par dana...
- SONY_91
#393 Re: OnePlus one
Pa, mislim da brže ide otprema telefona ako se kupi preko pozivnice. A, dobio sam ga na mail pa pošto ne planiram kupovati uređaj rekoh da ga podijelim.mufa1 wrote:Sta ce ti invite, svakog utorka idu narudzbe bez pozivnice... Btw oneplus x lijep telefoncic...za 290 eura vise nego odlican..imo sam ga par dana...
- mufa1
#394 Re: OnePlus one
Ja narucio jedan preko pozivnice, i taj je direkt iz kine doso, trajalo je haman 2 hefte.. A evo upravo cekam da mi dodje drugi koji sam sad u utorak narucio bez pozivnice, i on dolazi iz londona..cak su ga poslali odma sledeci dan, dok onaj iz kine je trajalo 5 dana dok posalju, ono processing...
A sta mi je isto debilno...dobio ja 3 pozivnice za podijelit. I hoce taj moj jaran telefon, al posto nema PayPal, i da mu ja to uzmem...i pazi kretenluka, nisam mogo sa svog konta iskoristit jednu od tih pozivnica, kao one su samo za sherovanje...sreca pa je bio bas utorak...
A sta mi je isto debilno...dobio ja 3 pozivnice za podijelit. I hoce taj moj jaran telefon, al posto nema PayPal, i da mu ja to uzmem...i pazi kretenluka, nisam mogo sa svog konta iskoristit jednu od tih pozivnica, kao one su samo za sherovanje...sreca pa je bio bas utorak...
-
Asylum
#395 Re: OnePlus one
raja
kako ste zadovoljni sa cos 13 marshmallow??
jel imate probleme sa widgetima i onaj najgori a to je neprepoznavanje telefona na pc-u?
kako ste zadovoljni sa cos 13 marshmallow??
jel imate probleme sa widgetima i onaj najgori a to je neprepoznavanje telefona na pc-u?