Kroksica wrote:A sta bi se desilo da te, recimo, natjeram?Capajebo wrote: Nemoj me tjerati da kazem challenge accepted.

Kroksica wrote:A sta bi se desilo da te, recimo, natjeram?Capajebo wrote: Nemoj me tjerati da kazem challenge accepted.

Mislio sam da ce slika biti dovoljna. Upravo.Kroksica wrote:Dovio bi za mene?
ma dje ba divanKroksica wrote:Iz krajnosti u krajnost. Ovaj, za kojeg sam rekla da je divan, je divan.L u c i f e r wrote:Kroksica wrote:Nista to Luci, nakvo prenasminkano.![]()
![]()
Capajebo wrote:Mislio sam da ce slika biti dovoljna. Upravo.Kroksica wrote:Dovio bi za mene?
Upravo po mom cejfu.L u c i f e r wrote:
ma dje ba divan
ni guzova ni sisa
Neka, zadnja trecina noci je efdalnija, a i svakako rano aBd ustajemKroksica wrote:Capajebo wrote:Mislio sam da ce slika biti dovoljna. Upravo.Kroksica wrote:Dovio bi za mene?![]()
Bas si srce, odmah startaj.
E bas ti hvala.Capajebo wrote: Neka, zadnja trecina noci je efdalnija, a i svakako rano aBd ustajem
I otkad ti ljubis nekog na forumu
sad si me razocarala ko coek i forumasKroksica wrote:Upravo po mom cejfu.L u c i f e r wrote:
ma dje ba divan
ni guzova ni sisa
Ne fali nista, samo pitam, cudno miKroksica wrote:E bas ti hvala.Capajebo wrote: Neka, zadnja trecina noci je efdalnija, a i svakako rano aBd ustajem
I otkad ti ljubis nekog na forumu
Nasa, Towelie i ja se redovno ljubimo, sta fali?
L u c i f e r wrote:
sad si me razocarala ko coek i forumas
mislio sam da si boljeg ukusa
dabigda luci da ti se kroxi za ateistu uda, al bradonje oko kuce kolo igraju...
Spreading love, rainbows and flowers.Capajebo wrote: Ne fali nista, samo pitam, cudno mi
AteistkinjeKroksica wrote:L u c i f e r wrote:
dabigda luci da ti se kroxi za ateistu uda, al bradonje oko kuce kolo igraju...![]()
Ateisti imaju "guzove i sise"?
ma cafiri ko cafiriKroksica wrote:L u c i f e r wrote:
dabigda luci da ti se kroxi za ateistu uda, al bradonje oko kuce kolo igraju...![]()
Ateisti imaju "guzove i sise"?
Samo naprijed!Kroksica wrote:Spreading love, rainbows and flowers.Capajebo wrote: Ne fali nista, samo pitam, cudno mi
Ama znam bona naso, samo je ne vidjet prije da nekog cmace, pa mi bi'nasa wrote:hahaha
Jednom je to neko objasnjavao, to je samo iskazivanje dobrih zelja, podrska, sirenje ljubavi i sl.nije pravo cmakanje...a nekad i kad ne znas sta odgovoris posaljeskao ono, ok, shvatili smo se, a pojma nemas
![]()
SAmo sad tek skontah da je cmoljo cmok uklonio s prve strane ...hm...
Bradatih?L u c i f e r wrote:
al ima nas i finije...
mjestimicnoKroksica wrote:Bradatih?L u c i f e r wrote:
al ima nas i finije...
Nemoj molim te vise. Nemoj... Samo... nemoj.Towelie wrote:Sta uospte ateisti uzvikuju tokom vodjenja ljubavi? O nista ili o moj Dokinse?
Ama znam ja boljeCapajebo wrote: Ama znam bona naso, samo je ne vidjet prije da nekog cmace, pa mi bi'![]()
Nego, deder i ti poguraj sa dovom, da udomimo aBd Kroksicunasa wrote:Ama znam ja boljeCapajebo wrote: Ama znam bona naso, samo je ne vidjet prije da nekog cmace, pa mi bi'![]()
Jesi li ti sta god udomio?Capajebo wrote: Nego, deder i ti poguraj sa dovom, da udomimo aBd Kroksicu