Samo ja ovoj svojoj zabranio da se prijavi.

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Evo ja sam se registrovao pod imenom tvoj_potez. Javi mi kada hoces da igras.pirmin wrote:Samo da priupitam,krece li se ko ovim vodama:
http://gameknot.com/ ?!
...meni licno preglednije od Yahoo-a.
Htio sam da odigram partiju kad ovo dopisna!?El_Camino wrote:Evo ja sam se registrovao pod imenom tvoj_potez. Javi mi kada hoces da igras.pirmin wrote:Samo da priupitam,krece li se ko ovim vodama:
http://gameknot.com/ ?!
...meni licno preglednije od Yahoo-a.

Zdenko,svaka cast,cestitam.The_Fluid wrote: PRVI PUT U POVIJESTI
Hrvatska ima prvaka Europe u sˇahu
Cˇovjek koji sˇah igra najbolje na Starom kontinentu titulom velemajstora se dicˇi vec´ 17 godina. Ima cˇetvero djece, podstanar je u Zagrebu. Zove se Zdenko Kozˇul.
Nasˇ najbolji velemajstor Zdenko Kozˇul osvojio je naslov europskog prvaka, prvi u povijesti hrvatskoga sˇaha.
Remijem u posljednjem kolu s Gruzijcem Izoriom sacˇuvao je prednost od pola boda pred najvec´im rejting-favoritom, Ukrajincem Vasilijem Ivancˇukom, koji je nakon duge borbe remizirao s Rusom Belovom.
U 11 kola Kozˇul je nanizao 6 pobjeda i 5 remija te je pobijedio s 8,5 bodova, a drugi je Ivancˇuk s 8 bodova. O visokoj vrijednosti njegovog rezultata najvisˇe govori cˇinjenica da je ocˇekivani rezultat prebacio za visˇe od 2,5 boda.
Zdenko Kozˇul ro?en je u Bihac´u 21. svibnja 1966. Me?unarodni majstor postao je u 21. godini, a velemajstor u 23. godini. Prvak Hrvatske 1995., standardni cˇlan hrvatske reprezentacije za koju je na velikim natjecanjima odigrao cˇak 62 'utakmice' i osvojio 92 boda (57 posto).
Hrvatske boje branio je na jednom svjetskom momcˇadskom prvenstvu, 7 olimpijada, 6 europskih prvenstava i dva Mitropa kupa na kojima je osvojio dvije broncˇane medalje. Od sijecˇnja ove godine cˇlan je zagrebacˇke Mladosti, a s klubom Mravince-Dalmacijacement iz Solina cˇak sedam puta je osvajao naslov drzˇavnoga prvaka i Hrvatski kup.
Beskompromisan je igracˇ iznimnih moralnih i borbenih kvaliteta, a kao momcˇadski igracˇ dokazao se i u sarajevskoj Bosni, sudjelujuc´i u osvajanju cˇak tri Kupa europskih prvaka te osvajanjem visˇe naslova momcˇadskog drzˇavnog prvaka u Sloveniji i Bosni i Hercegovini.
Pobjednik je mnogih me?unarodnih turnira, a najvec´u vrijednost ima pobjeda na Zonskome turniru za svjetsko prvenstvo u Zagrebu 1993. te nastup u osmini finala svjetskoga prvenstva u Tripoliju 2004. godine. Ozˇenjen je, ima cˇetvero djece, a josˇ uvijek zˇivi u Zagrebu kao podstanar.
IskonInternet
15.04.2006.
---------------------------
I tako jos jedan covjek rodjen, nekada u BiH, osvjetla boje jedne od dvije susjednih drzava.