Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijatelja?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sheilak

#376 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by sheilak »

da, insomnia je kraljica... :D

ali
moke33-sa wrote:iskreno jedino sto me zabrinjava je to sto zadnje vrjeme sve cesce kasni s posla,inace radi do 4 i do kuce joj je potrebno 10-15 minuta a u zadnje vrjeme dolazi obicno oko 6 e sad kaze da je to jer je prezatrpana poslom.razmisljam da je jedan dan pratim i uvjerim se ali opet ne zelim da provjeravam rodjenu zenu niti da je pratim pa eto vidjecu pusticu jos neko vrjeme da prodje pa ako to bude cesto onda cu da je provjerim .
iskreno meni je super s njom i jako je volim tako da to sto neko kaze da je to prevara i da odma mora da znaci da me vara neobazirem se na to.. :thumbup: :run:
:lol:

pa, da, nije najbolji prijatelj kriv. oni su uvijek bezopasni, vjeruj mi. a vec postajes malo paranoidan, da se primijetiti. ;-) umjesto da ludis, da je pratis, razgovaraj s njom. obicno je nasa masta puuuno ludja nego stvarnost.
insomnia78

#377 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by insomnia78 »

Samo da naglasim
Ja sam bato a ne seka

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
S4mpion

#378 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by S4mpion »

sheilak wrote:da, insomnia je kraljica... :D

ali
moke33-sa wrote:iskreno jedino sto me zabrinjava je to sto zadnje vrjeme sve cesce kasni s posla,inace radi do 4 i do kuce joj je potrebno 10-15 minuta a u zadnje vrjeme dolazi obicno oko 6 e sad kaze da je to jer je prezatrpana poslom.razmisljam da je jedan dan pratim i uvjerim se ali opet ne zelim da provjeravam rodjenu zenu niti da je pratim pa eto vidjecu pusticu jos neko vrjeme da prodje pa ako to bude cesto onda cu da je provjerim .
iskreno meni je super s njom i jako je volim tako da to sto neko kaze da je to prevara i da odma mora da znaci da me vara neobazirem se na to.. :thumbup: :run:
:lol:

pa, da, nije najbolji prijatelj kriv. oni su uvijek bezopasni, vjeruj mi. a vec postajes malo paranoidan, da se primijetiti. ;-) umjesto da ludis, da je pratis, razgovaraj s njom. obicno je nasa masta puuuno ludja nego stvarnost.
:komi:
sheilak

#379 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by sheilak »

@s4mpion

jesu, potpuno. ako ga žena dozivljava kao prijatelja (a tu ona mora biti načisto sama sa sobom), neće tu više biti ništa više. barem je tako kod mene.
staradis

#380 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by staradis »

Sta sada zbog zene se moram rastati sa prijateljima koje znam 10 godina

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
atg51

#381 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by atg51 »

Ma blisko prijateljstvo izmedju muskaraca i zena je uvijek na nekoj granici. Iskreno, da recimo moja zena izlazi sa nekim bliskim prijateljem cesto, ja bi se ozbiljno zabrinuo. Gledam to iz svog ugla, ako cu cesto izlaziti sa nekom zenom/djevojkom, ili zelim da mi bude djevojka ili ljubavnica. Ne znam da li je do mene, ali jebiga, da se nadjem u nekoj golicavoj situaciji, mislim da ne bi postupio moralno. Zato je mozda bolje izbjegavati takve situacije, da se ne dovodi u iskusenje. Mislim ono, danas je FWB skoro pa normalna stvar, narocito za ove neke mladje generacije. :skoljka:
S4mpion

#382 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by S4mpion »

sheilak wrote:@s4mpion

jesu, potpuno. ako ga žena dozivljava kao prijatelja (a tu ona mora biti načisto sama sa sobom), neće tu više biti ništa više. barem je tako kod mene.
Ne znam koliko si sigurna u to, ali bitno je da je prijateljstvo obostrano i da ostane obostrano, ali muško i žensko, prijatelji, ko garantuje da neće sutradan sijevnut varnica iz vedra neba :komi:
ho oponopono

#383 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by ho oponopono »

Yatagonn wrote:Da li je u redu da zena ima bliskog muskog prijatelja?

Bliskog u smislu da zna dosta njenih tajni, da se cesto cuju, odu jedno do drugog, ukratko nesto kao njena najbolja prijateljica, ali sto se tice muskaraca..

...ne mogu ja to podnijeti, za druge ne znam!Image
lijep dan

#384 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by lijep dan »

Moguce je ako se poznaju od malih nogu, ako su bili prijatelji i dok su bili slobodni. Moguce je i ako je jedno ili oboje u vezi ako ne postoji fizicka privlacnost. Ja sam uvijek imala muske prijatelje i pomisao na nesto vise bi bilo kao da to pomislim sa nekim ko mi je rod. Muskarci su bolji prijatelji od zena.
Ljuska_u_BaklaFi

#385 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Uredu je, ako je to drugi naziv za nabijanje rogova mužu :oops: :run:
BadCopy

#386 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by BadCopy »

Treba samare pucat ko Tasim
S4mpion

#387 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by S4mpion »

lijep dan wrote:Moguce je ako se poznaju od malih nogu, ako su bili prijatelji i dok su bili slobodni. Moguce je i ako je jedno ili oboje u vezi ako ne postoji fizicka privlacnost. Ja sam uvijek imala muske prijatelje i pomisao na nesto vise bi bilo kao da to pomislim sa nekim ko mi je rod. Muskarci su bolji prijatelji od zena.
Zapitaj se da li je tako s njihove strane, da li bi iskoristili priliku ako bi im se pružila :sabur:

Ali opet ostaje mogućnost da se pojavi iskra...
lijep dan

#388 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by lijep dan »

S4mpion wrote:
lijep dan wrote:Moguce je ako se poznaju od malih nogu, ako su bili prijatelji i dok su bili slobodni. Moguce je i ako je jedno ili oboje u vezi ako ne postoji fizicka privlacnost. Ja sam uvijek imala muske prijatelje i pomisao na nesto vise bi bilo kao da to pomislim sa nekim ko mi je rod. Muskarci su bolji prijatelji od zena.
Zapitaj se da li je tako s njihove strane, da li bi iskoristili priliku ako bi im se pružila :sabur:

Ali opet ostaje mogućnost da se pojavi iskra...
Pa dobro, vecina muskaraca razmislja pogresnom glavom i iskoristili bi priliku :-D Sve zavisi od zene i ako je pametna nece doci ni u kakve prilike al' meni bas bez veze i pomisliti da bi iskristili priliku. Iskra, to se kod mene pojavi na prvu ili ne pojavi nikad tako da se ne plasim iskri. Nisam ni ja za neke svakodnevne kafe i izlaske ali prijateljstvo moze postojati i bez svakodnevnih kafa. Generalno mi zene mozemo biti prijatelji ako to zelimo i ako ne postoji fizicka privlacnost. Da li muskraci to mogu? Vjerovatno ne :)
BadCopy

#389 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by BadCopy »

Da budem haver nekom ko bi me jebo 100% neka hvala :D
madesa

#390 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by madesa »

ma ne mozes ni ti ,i ti bi volila dva da imas vise nego jedan
S4mpion

#391 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by S4mpion »

lijep dan wrote:
Pa dobro, vecina muskaraca razmislja pogresnom glavom i iskoristili bi priliku :-D Sve zavisi od zene i ako je pametna nece doci ni u kakve prilike al' meni bas bez veze i pomisliti da bi iskristili priliku. Iskra, to se kod mene pojavi na prvu ili ne pojavi nikad tako da se ne plasim iskri. Nisam ni ja za neke svakodnevne kafe i izlaske ali prijateljstvo moze postojati i bez svakodnevnih kafa. Generalno mi zene mozemo biti prijatelji ako to zelimo i ako ne postoji fizicka privlacnost. Da li muskraci to mogu? Vjerovatno ne :)
E pa vidiš, za prijateljstvo je potrebno dvoje, a to što ti nazivaš prijateljstvom sa muškarcima uopšte nije samo prijateljstvo, jer nije obostrano ovo "samo".

Ni žena nema pojma da li će se sutradan zaljubiti u svog prijatelja ili ne, pa opet iskra se djeluje i na muškarce i na žene.
leonidax

#392 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by leonidax »

Po meni nije nikako u redu da udata zena provodi dosta vremena sa nekim muskarcem. Eventualno sa nekim radnim kolegom, ali i to treba dozirati. Jer kad-tad se tu nesto dogodi i proradi neka hemija barem sa jedne strane. Neko tu uvijek nesto pokusava. E, sad, imam par udatih drugarica za koje znam da se svaleraju sa isto tako ozenjenim muskarcima, kao to im je sigurna varijanta i tako osvjezavaju brak. I to mogu prije shvatiti nego neke ozenjene muskarce koji se petljaju sa slobodnim curama a svo vrijeme ih lazu da su i oni slobodni i nesto vrdaju. A kad te cure saznaju onda nastane haos.
seprtlja

#393 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by seprtlja »

bila udata ili ne,moze doci do klika izmedju njih...
licno,imala slicno nesto..bili smo mladji...dooosta mladji :D ...bas dobri prijatelji,on se jedno vrijeme nesto muvao s mojom skolskom..a on je meni bio podrska u svemu..kada god sam imala neki problem ili bilo sta,mogla sam ga zovnuti u ponoc ako treba i eto ga..plakala mu na ramenu zbog drugih mangupa...
i onda jednom samo kao grom iz vedra neba,dok sam pizdila za tamo nekim,na njegovom ramenu..pade poljubac..ja se sokirala..nisam znala sta da radim..otisla kuci sva nikakva,nismo se culi ni vidjeli 2 mjeseca..
onda ga zovnula na kafu,nismo spominjali sta je bilo...i sada smo prijatelji ali...
sad je ozenjen pa ne mozemo biti kao prije,jer nije u redu ni on da kao takav ima zenskog prijatelja :D
tako da,u 99% slucajeva moze doci do neceg vise od prijateljstva...
Butmiran

#394 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Butmiran »

@seprtlja bi li danas bila sa njim da nije oženjen? Ne moraš mi odgovoriti naravno nego me zanima. :D
seprtlja

#395 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by seprtlja »

Butmiran wrote:@seprtlja bi li danas bila sa njim da nije oženjen? Ne moraš mi odgovoriti naravno nego me zanima. :D
Hehe zao mi je sto cu te razocarati ali ipak ne..
Previse mi znaci u zivotu da bih to kvarila s bilo cim sto je vise od prijateljstva...sex uvijek mozes naci a prijatelje ne ;-)

Sent from my PAP5300DUO using Tapatalk
seprtlja

#396 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by seprtlja »

Butmiran wrote:@seprtlja bi li danas bila sa njim da nije oženjen? Ne moraš mi odgovoriti naravno nego me zanima. :D
Previse mi znaci u zivotu da bih to kvarila s bilo cim sto je vise od prijateljstva...sex uvijek mozes naci a prijatelje ne ;-)

Baby Jane

#397 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Baby Jane »

Opet ti o ovome :D

Pa, kad ozenjen covjek moze imati bliskog muskog prijatelja, sto bi mogla i udata zena?

:mrgreen:
S4mpion

#398 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by S4mpion »

seprtlja wrote:

A ko bi to znao, ni poljubac garant nije planiran, pa se desio :-?

Problem je u tome, kad se zaljubiš u osobu suprotnog spola, koju smatraš prijateljem, onda nema granica, da kažeš "prestaću biti zaljubljen, ne interesuje me ta osoba", jednostavno težiš da ostvariš vezu s onim u koga si zaljubljen.
_mufljuz_

#399 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by _mufljuz_ »

u redu je ako je dobro kituje
seprtlja

#400 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by seprtlja »

Poljubac se desio..planiran ili ne...neko sam vrijeme strahovala hoce li opet nesto pokusati
al ponavljam..nikada vise nije nista pokusao niti sam ja primjetila nesto sumnjivo
Ko ima osobu suprotnog spola za prijatelja zna da je to drugacije ,u neku ruku jedno blago..i treba to cuvati,a ako dodje do drugacijih osjecaja pokusati nesto i ostvariti samo ako mislis da i ta osoba gaji takve osjecaje

Post Reply