Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ujedam wrote:ne zamjerite, brzo kuckam, pogotovo ne znam šta pišem kad me neko iznervira glupostima..
Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
UNREAD_POSTPostao/la Ujedam dana 07 nov 2013, 15:14
Meni ništa ne smeta, nel'ste živi i zdravi!
e ovaj tvoj komentar mi je kontradiktoran sa prisutnom nervozom...ali hajde...ali mogu da se slozim sa tobom, neki od nas baš nemaju ukusa za stil, to je očito.
Da, sinoć smo došli do istog zaključka - macho žene ... one koje se pokušavaju ponašati kao muškarci kamiondžije, mehaničari ... koje se pokušavaju prikazati kao svemoguće, rade muške poslove bolje od muškaraca, uvijek ističu šta one očekuju, zahtijevaju da se njima prilagođava.
Ramzess Veliki wrote:Da, sinoć smo došli do istog zaključka - macho žene ... one koje se pokušavaju ponašati kao muškarci kamiondžije, mehaničari ... koje se pokušavaju prikazati kao svemoguće, rade muške poslove bolje od muškaraca, uvijek ističu šta one očekuju, zahtijevaju da se njima prilagođava.
a mislis one sto su ljute na bog sto im cunu nije dao ?
heheheh... sta sve ne smeta.... ja ne ynam kako ova raja sa foruma imada partnera nadje...sa tim vrtoglavim kriterijumima koji idu od obuce pa dalje... heh. samo da jos cujem da neki kaye ne svidja mi se sto pere kosu garnijer samponom... mogla je vala loreal...
dust in the wind wrote:heheheh... sta sve ne smeta.... ja ne ynam kako ova raja sa foruma imada partnera nadje...sa tim vrtoglavim kriterijumima koji idu od obuce pa dalje... heh. samo da jos cujem da neki kaye ne svidja mi se sto pere kosu garnijer samponom... mogla je vala loreal...
Ramzess Veliki wrote:Da, sinoć smo došli do istog zaključka - macho žene ... one koje se pokušavaju ponašati kao muškarci kamiondžije, mehaničari ... koje se pokušavaju prikazati kao svemoguće, rade muške poslove bolje od muškaraca, uvijek ističu šta one očekuju, zahtijevaju da se njima prilagođava.
neke se tako ponašaju jer su u jednom trenutku života imale papučare pored sebe pa su morale biti mudonja u kući
Kako ste vi zene dvolicne osobe, prvo trazite neka prava i ravnopravnost, a kad vam to neko omoguci onda je papucar
kad nosi planinarsku torbu i treba joj pola sata da nadje mobitel kad zvoni. Prvo mora da isprevrce sve sto ima u njoj: sminku, ogledala, cipele, pakovanje tampona, cokoladice, rej-banke kupljene kod kineza itd.
recimo da stavi par piva u tu torbu pa mi metne u ruku kad sam žedan...ehh