sta vas najviise odbija (za dame)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pakica_

#376 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

sherbett wrote:
pakica_ wrote:
ultima_palabra wrote:"Tu noć kad (.) (.) udavala" :music2:
sastav' to malo, izmedju tih moze jos jedna stat komotno :lol:
sad si me podsjetila vic: koja je razlika između dobrih i loših sisa..između dobrih je lančić, između loših, pupak :roll:
tako nekako :lol:
@ultima_palabra, e'o da znas za ubuduce (upravo mi ovo izleti na fejsu hahaha)
http://roflzone.com/i-thought-this-was- ... mpaign=GA3
fantom slobode

#377 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

sherbett wrote:
fantom slobode wrote: nekad je lijepo vidjeti damu kako seta si se... :)

Ako mogu da primjetim...pozitivno je to. Lijepo za vidjeti. Damu...i...
ne šetam si se sama noću :izet:
Ma i ljepse je tako... :sladoled: :staima: u drustvu.
sha_ba

#378 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sha_ba »

klixoris wrote:
sha_ba wrote:odbija me "gospoda" u startu :mrgreen:
Ovaj gospoda ? :D

Image
svi oblici danasnje "gospode" :roll:
anjaistkrank

#379 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by anjaistkrank »

talashika wrote:sto nisi preciziro :skoljka:
pocetnicka greska :stidljiv:
evo jedno javno izvinjenje
Eluveitie

#380 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Eluveitie »

-kad nosi onaj 'zidni sat' na ruci, još ako imaju neki cirkoni :run: ..takav mi na pola metra u životu nije prišao, nit će.
-kad ne zna šta su muške boje i kad forsira V izrez
-kad pije rakiju, pa izigrava da je silan, bitan i značajan :lol:
-kad ne voli drugačije
-furače..koji su čini mi se ostali još u srednjoj (rečenice tipa: sjoo jaraaaneee, jesam se napio sinoć), i oni koji su otkrili metaliku u 30-toj pa onda ko su ti ko oni :lol:
-kad psuje Boga
-letargija i bezperspektivnost
-oni koji ne kontaju da su one što se najviše i povazdan smješkaju svima - najgore :D

Eto da malo oživimo i ovu stranu, tamo se gospoda raspiskarala a mi žene ništa :-x
Ramzess Veliki

#381 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

Eluveitie wrote:-kad nosi onaj 'zidni sat' na ruci, još ako imaju neki cirkoni :run: ..takav mi na pola metra u životu nije prišao, nit će.
-kad ne voli drugačije
-furače..koji su čini mi se ostali još u srednjoj (rečenice tipa: sjoo jaraaaneee, jesam se napio sinoć), i oni koji su otkrili metaliku u 30-toj pa onda ko su ti ko oni :lol:
-kad psuje Boga
-oni koji ne kontaju da su one što se najviše i povazdan smješkaju svima - najgore :D

Eto da malo oživimo i ovu stranu, tamo se gospoda raspiskarala a mi žene ništa :-x
E baš to za zidni sat na ruci ... :lol: :lol: :lol:
A za V izrez ... nije mi jasno šta je tu toliko odbojno - samo pitam.
sema911s

#382 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sema911s »

ramzes v nevole zato sti i mi nevolimo vide ti se male sise, dlakavo poprsje,., il crvenilo do depilacije,.,
a zidni sat jbga to je danas kod muskih in,.natakari veliki sat, mobitel(citaj tablet 10") a ono sto treba da mu je veliko vadi se da je tehnicar,.,imam dosta takvih drugova
tendzera

#383 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by tendzera »

Eluveitie wrote:-kad nosi onaj 'zidni sat' na ruci, još ako imaju neki cirkoni :run: ..takav mi na pola metra u životu nije prišao, nit će.
-kad ne voli drugačije
-kad psuje Boga

K'o stvoren sam za tebe :oops: :skoljka:
tagomago

#384 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by tagomago »

Vasco da Gama wrote:
tagomago wrote:kra-tki prs-ti kra-tki prs-ti, no šta će duša, nije on kriv
zanimljivo, mene velike šake kod žene. bila je jedna u svemu savršena osim što su joj prsti predugi a šaka kao lopata. ali vidiš, sad mi pade na pamet da su iz njene perspektive moje ruke pre male??
ma vidi, moje postove ne treba ozbiljno shvatati, osim ako nisu u muzici... nisam ja toliko površna koliko mi postovi kazuju, pa da su mi kratki prsti odbijno, odbojnija mi je recimo pasivnost, dugotrajna letargija, pretjerana neambicioznost, konstantno lutanje i traganje u životu jes simpatično, ali ne i prihvatljivo - volim kad kaže idemo tu i tu jer to sam i to o tome spoznao. ništa prsti, ko zna šta ti kratki prsti mogu... skuhat i oprat. bitno je dakle da zna kuhat jer ja ne kuham, suđe oprat, da je uljudan i vizuelno, ne mora biti uredan uvijek, eto je l sad može...

& lak, gel, štigliće po kosi, kakve su vam ono frizure, šta vam je ono na glavi... pa kosa je da je raščupaš ne da se porežeš na nju
JOINT_1921
Vozim: odlično

#385 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by JOINT_1921 »

Ti ne kuhas, ocekujes da on i kuha i pere? :lol: :lol: :lol: U startu si vec odbojna 99% muskaraca, ali nemoj da ti se cini da ima nade u onih 1% jer je taj vjerovatno derpe :D
pakica_

#386 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

JOINT_1921 wrote:Ti ne kuhas, ocekujes da on i kuha i pere? :lol: :lol: :lol: U startu si vec odbojna 99% muskaraca, ali nemoj da ti se cini da ima nade u onih 1% jer je taj vjerovatno derpe :D
pa ne mora jedno obavljati kuhanje i pranje :D ako ona ne kuha, nek' on kuha, al' nek' ona opere sudje :P
mada ne kontam kako je ljudima komplikovano kuhati :-) ne postoji nista sto toliko opusti co'eka, a vala da je tesko, nije :roll:
pogotov' sad kad su recepti do u gram i do u minutu dostupni na netu (ako vec nemaju slifa za metodu "odoka") :roll:
fantom slobode

#387 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

pakica_ wrote:
JOINT_1921 wrote:Ti ne kuhas, ocekujes da on i kuha i pere? :lol: :lol: :lol: U startu si vec odbojna 99% muskaraca, ali nemoj da ti se cini da ima nade u onih 1% jer je taj vjerovatno derpe :D
pa ne mora jedno obavljati kuhanje i pranje :D ako ona ne kuha, nek' on kuha, al' nek' ona opere sudje :P
mada ne kontam kako je ljudima komplikovano kuhati :-) ne postoji nista sto toliko opusti co'eka, a vala da je tesko, nije :roll:
pogotov' sad kad su recepti do u gram i do u minutu dostupni na netu (ako vec nemaju slifa za metodu "odoka") :roll:
ta divna tehnologija...cuj pere...ma to je prevazidjeno...sad se samo dugme pritisne...a masina jos nije progovorila. A i ako progovori...bice to vrlo konkretno i vezano za temu, sa pozitivnim pogledom na razrjesenje eventualnog problema...
Sto se tice kuhanja... :lol: :lol: :lol: imam ja rjesenje, vrlo tesko za pojedine skroz iznervirane neuspjelom supljom.
Sto mora da se kuha uopste? Ako on ne zeli da ucestvuje u kuhanju i ako moze da se pobrine sam za svoj obrok, sta je tu problem? Sve je stvar strpljenja i ko je vise gladan, zar ne!
Ne mora niko ni da kuha i pere. Prosla su ta vremena. Osim onih kod onih koji su zavisni od te lose navike da jedu. :wink:

Image
Image
Image
pored ovakvih prijatelja ne znam u cemu je problem. A i prijateljica.
Image
Ramzess Veliki

#388 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

U kuhanju je najbitnije pronaći zadovoljstvo. :thumbup:
fantom slobode

#389 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

Ramzess Veliki wrote:U kuhanju je najbitnije pronaći zadovoljstvo. :thumbup:
Ma ja...
:-)
shmizlica

#390 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by shmizlica »

:thumbup: :lol: gdje ovo iskopa? :-D
fantom slobode

#391 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

shmizlica wrote::thumbup: :lol: gdje ovo iskopa? :-D
shmizli, pomazem ramketu sa receptima...ima svega...i ja se dobro ismijah... :lol: :lol: :lol:
tagomago

#392 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by tagomago »

mašala što pokrenuh diskusiju :D

evo, ja ću drvenariju, podove, kupatilo umjesto kuhanja... zar to nije fer? :D
fantom slobode

#393 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

Posto smo meni se cini iscrpili temu sta vas najvise odbija od muskaraca (a mozda i od zena), evo sad malo o tome kako da znate da se svidjate nekom muskarcu. 5 bazicnih znakova. Prenosim clanak u cjelosti.

NJUZ ŽENA: Image 5 znakova da mu se sviđate

Suptilne, tajnovite igre zavođenja uvek počinju skrivenim, gotovo nevidljivim znacima koje muškarci i žene šalju jedno drugom. Još su stari Egipćani pisali o pravilima ove igre, a vekovi koji su iza nas su utvrdili nekoliko sigurnih znakova koji otkrivaju njegovu žudnju i spremnost da zajedno sa vama potone u vrtlogu neobuzdane strasti i večne ljubavi.

Zabavlja se sa vašim najboljim drugom

Ukoliko je muškarac koji vam se dopada u ljubavnoj vezi sa vašim drugom budite sigurni da ga izuzetno privlačite. On sigurno ne bi bio u vezi sa osobom koja vam je bliska da nije tako. Ovako vam daje do znanja da ste vi jedina žena koja ga zanima. Njegova veza sa vašim prijateljem je samo seksualne prirode, a njegovo nemirno srce sigurno čezne samo za vama.

Ne primećuje vas

Dok sedi u diskoteci sa svojim društvom ili devojkom potpuno je nesvestan vašeg prisustva. Na ulici ne obraća pažnju na vas. Budite sigurni da je to samo maska i da njegovo srce zatreperi svaki put kad vas ne primeti. Rizikujte, zaustavite ga na ulici, vrelo poljubite, a ukoliko ipak pobegne znajte da je to zato što je pristojan i ne želi da vas uvredi.

Ukrao vam je torbu na ulici

U njemu još živi nestašni dečak pa se igra kao u školi. Ukrao vam je torbu samo da bi potrčali za njim, a kad ga stignete povući će vas za kosu ili blago udariti samo da bi videli koliko vas voli. Vedrina koju nosi u sebi će vam život pretvoriti u radost. Česti boravci u zatvoru će njegovoj ličnosti dati neophodnu dozu ozbiljnosti i zrelosti što će ga učiniti idealnim partnerom.

Pipka vas u gradskom prevozu

Dok se čvrsto pribija uz vas osećate njegov vreli dah na vratu. Toliko mu se sviđate da je nemoćan da sakrije svoju želju. Predajte mu se i zajednički oslobodite vulkan strasti koji tinja u vama. Pre ovoga obratite pažnju na svoju torbu, ipak se možda radi o običnom džeparošu.

Imate velike grudi

Vaše velike grudi pokazuju svu snagu vaše ličnosti, a muškarci takvim ženama ne mogu da odole. Nežnost i dobrota koje se kriju iza vaše snage učiniće da vas voli i poštuje gotovo kao svoju majku.
shmizlica

#394 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by shmizlica »

oj direktore nije valjda da vjeruješ u ove kvazi......črčkarije :roll:

ove članke zaobilazim u širokom luku....više vjerujem u horoskop :D
pink floydd

#395 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pink floydd »

fantom slobode wrote:Posto smo meni se cini iscrpili temu sta vas najvise odbija od muskaraca (a mozda i od zena), evo sad malo o tome kako da znate da se svidjate nekom muskarcu. 5 bazicnih znakova. Prenosim clanak u cjelosti.

NJUZ ŽENA: Image 5 znakova da mu se sviđate

Suptilne, tajnovite igre zavođenja uvek počinju skrivenim, gotovo nevidljivim znacima koje muškarci i žene šalju jedno drugom. Još su stari Egipćani pisali o pravilima ove igre, a vekovi koji su iza nas su utvrdili nekoliko sigurnih znakova koji otkrivaju njegovu žudnju i spremnost da zajedno sa vama potone u vrtlogu neobuzdane strasti i večne ljubavi.

Zabavlja se sa vašim najboljim drugom

Ukoliko je muškarac koji vam se dopada u ljubavnoj vezi sa vašim drugom budite sigurni da ga izuzetno privlačite. On sigurno ne bi bio u vezi sa osobom koja vam je bliska da nije tako. Ovako vam daje do znanja da ste vi jedina žena koja ga zanima. Njegova veza sa vašim prijateljem je samo seksualne prirode, a njegovo nemirno srce sigurno čezne samo za vama.

Ne primećuje vas

Dok sedi u diskoteci sa svojim društvom ili devojkom potpuno je nesvestan vašeg prisustva. Na ulici ne obraća pažnju na vas. Budite sigurni da je to samo maska i da njegovo srce zatreperi svaki put kad vas ne primeti. Rizikujte, zaustavite ga na ulici, vrelo poljubite, a ukoliko ipak pobegne znajte da je to zato što je pristojan i ne želi da vas uvredi.

Ukrao vam je torbu na ulici

U njemu još živi nestašni dečak pa se igra kao u školi. Ukrao vam je torbu samo da bi potrčali za njim, a kad ga stignete povući će vas za kosu ili blago udariti samo da bi videli koliko vas voli. Vedrina koju nosi u sebi će vam život pretvoriti u radost. Česti boravci u zatvoru će njegovoj ličnosti dati neophodnu dozu ozbiljnosti i zrelosti što će ga učiniti idealnim partnerom.

Pipka vas u gradskom prevozu

Dok se čvrsto pribija uz vas osećate njegov vreli dah na vratu. Toliko mu se sviđate da je nemoćan da sakrije svoju želju. Predajte mu se i zajednički oslobodite vulkan strasti koji tinja u vama. Pre ovoga obratite pažnju na svoju torbu, ipak se možda radi o običnom džeparošu.

Imate velike grudi

Vaše velike grudi pokazuju svu snagu vaše ličnosti, a muškarci takvim ženama ne mogu da odole. Nežnost i dobrota koje se kriju iza vaše snage učiniće da vas voli i poštuje gotovo kao svoju majku.
jebiga provališe nas
fantom slobode

#396 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

shmizlica wrote:oj direktore nije valjda da vjeruješ u ove kvazi......črčkarije :roll:

ove članke zaobilazim u širokom luku....više vjerujem u horoskop :D
Ma ja ovo shmizli da pomognem zenama da lakse prepoznaju zainteresovane. Joj shmizli, nemoj mi molim te o horoskopu...dodje meni tako jedna inteligentna dama (joj) sa jedno 20 sitno odstampanih listova da ona meni kaze kakav sam i da li se slazemo, izradila natalnu kartu (valjda se tako kaze...). Eh kasnije se ispostavilo da nije bas ono moj podznak sto bi (lijepa opstina Centar napokon mi dade podatke o vremenu rodjenja, nakon toliko godina), ali bez obzira na to, ta inteligentna dama (joj) je prepoznala sve te pobrojane osobine na meni (figurativno, bukvalno je preferisala neke druge polozaje) u tom donesenom tekstu (znas ono sunce, kuca u Semizovcu i tako to).

U pravu si, zene vise vjeruju u horoskop.
pink floydd

#397 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pink floydd »

sherbett wrote:

i nismo iscrpili. Mene još odbijaju ovi dečki ovdje kad ispale paljbu "kaj kaj kaj, koji k.. pi... Dinamo" mrzim taj pederski žargon :roll: i ako mi se sad nakaleme razne udruge i to, ima Mamić odgovor! :D
ja ponekad govorim k...c i p.... i smatram tvoj post uvredljivim
pink floydd

#398 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pink floydd »

okej... onda mi šalji Mamića, kriv sam
fantom slobode

#399 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

sherbett wrote:
ovo je neka sprdačina, jel'da? ovo veze s vezom i logikom i smislom nema.. :-)
Sherbe, svaki proizvod pronadje svoju musteriju...prema tome nemoj tako da sudis...neke dame se mozda prepoznaju u tekstu i spoznaju da su odredjeni muskarci zainteresovani za njih.

Pade mi napamet jedna sto je zeljela da joj donesem neke stvari, pa se predomislila ne zeleci da plati naruceno... :lol: :lol: :lol: naucio od nje, sta cu, to je naravno naprasno zaboravila :lol: :lol: :lol: ovo kad smo vec kod proizvoda :lol: :lol: :lol:
ho oponopono

#400 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by ho oponopono »

...gomila nesklada!Image
Post Reply