golman wrote:Mislim da će Karsijaka uzet Barcu...
vala bas bi mogli kako igraju
Moderators: Charuga, Tomahawk11
golman wrote:Mislim da će Karsijaka uzet Barcu...
Gledao sam prvo poluvrijeme, ko da se sastao Dream Team USA i Varda iz Visegrada (valjda)Šveđanin wrote:Haha, sta se ovo desava u Madridu.
Mali Radončić sad svaku tekmu u zapisniku?Tomahawk11 wrote:Gledao sam prvo poluvrijeme, ko da se sastao Dream Team USA i Varda iz Visegrada (valjda)Šveđanin wrote:Haha, sta se ovo desava u Madridu.![]()
Strasno limitirana ekipa Zvezde. Baby Shaq sluzi samo za popravljanje statistike blokada protivnicke ekipe![]()
Onaj ''mali'' kod Reala, Hernangomez, odusevio. Nije los ni Doncic.
Ovo je bila utakmica koju je Bayern morao dobiti jer imati onakve prosjeka suta za 2 i 3 poena i opet izgubiti to zaista boli.kakavdanakneiskustvu wrote:jedva je real ovo dobio,prilicno iznenađujuce dobar otpor bayerna
Problem Bayerna je jer moraju gurati nekog njemackog igraca. To je sada Pol Zipcer koga nijemci smatraju NBA potencijalom a vidjelo se protiv reala koliko je limitiran. Dva puta u jednom napadu fula citu trojky I to u kljucnom trenutku utakmice.Tomahawk11 wrote:Ja sam uzivao, utakmica sa visokim procentima suta, no, ko sto kaze forumas iznad, ovo je Bayern morao dobiti. Tacno su se prepali pobjede, a imali su Reala na konopcima. Renfroe i Djedovic odlicni.
Liga za bogate...Tomahawk11 wrote:Od naredne 2016-17 sezone, u Evroligi će biti 16 ekipa, a ne 24, kao što je to bio slučaj do sada. "A" licencu će imati 11 timova - Anadolu Efes, CSKA, Armani Milano, Barcelona, Fenerbahçe, Laboral Kutxa, Maccabi Tel Aviv, Olympiacos, Panathinaikos, Real Madrid i Žalgiris.