Izet Hajrović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kal El

#376 Re: Izet Hajrović

Post by Kal El »

Infaze Studio wrote:
House wrote:

:thumbup:
Fino...Pristojno prica Izoni I engleski. MAlo ga uprska sa onim "zajednickim stvarima" :D al' eto.
Pa šta? Ako onaj Srbin može usred Turske raspaliti ražanj(krme) može vala i Burazer reći da je Musliman!

:thumbup: Sretno Izete!

Sent from my LT26i using Tapatalk
Infaze Studio

#377 Re: Izet Hajrović

Post by Infaze Studio »

Kal El wrote:
Infaze Studio wrote:
House wrote:

:thumbup:
Fino...Pristojno prica Izoni I engleski. MAlo ga uprska sa onim "zajednickim stvarima" :D al' eto.
Pa šta? Ako onaj Srbin može usred Turske raspaliti ražanj(krme) može vala i Burazer reći da je Musliman!

:thumbup: Sretno Izete!

Sto ce Izet kome govoriti da je Musliman? To oni znaju (Isto kao kad debil Djokovic na Aus openu pozdravlja Grke koji navijaju za Bagdatisa sa Kipra, jer su braca Ortodoksi :-) ) . Turska liga, kao I svaka druga, je toliko multikulturalna I multinacionalna, da nikoga tamo ne interesuje ko je ko. Uopste mi to ne smeta, nego se taj dio izjave istakao kao nepotreban za Izeta, barem meni se tako ucinilo. :) Ali nebitno..mozda nisam trebao to spomenuti..
omega369

#378 Re: Izet Hajrović

Post by omega369 »

naprotiv, neka si spomenuo. sto da to ostaje u tebi...

nek svi sve spominju a nemoj slucajno da bosnjo negdje kaze da 'djeli istu religiju', gluho bilo kakav je to grijeh. sto ce mu to? pa pitaj njega je li potrebno
Infaze Studio

#379 Re: Izet Hajrović

Post by Infaze Studio »

omega369 wrote:naprotiv, neka si spomenuo. sto da to ostaje u tebi...

nek svi sve spominju a nemoj slucajno da bosnjo negdje kaze da 'djeli istu religiju', gluho bilo kakav je to grijeh. sto ce mu to? pa pitaj njega je li potrebno
OK
kamen spoticanja

#380 Re: Izet Hajrović

Post by kamen spoticanja »

Infaze Studio wrote:
leškarenje wrote:Ova prica oko turskog drzavljanstva,zasto bi Izet uzeo isto ?
Zbog ovog provlacenja price kako mu Pape nije dao do sada da igra ili nesto drugo ?
POstoji odredjen broj stranaca koji mogu igrati za turske klubove.
pravila turske lige kazu da u ekipi na terenu moze biti odredjen broj stranaca...iz tog razloga drzavljanima drzava koje su bile u sastavu osmanskog carstva turci daju tzv sportska drzavljanstva( nesto slicno je i u europskoj uniji ono pravilo da u zemljama eu igraci koje dolaze iz bilo koje zemlje eu vode se kao domaci igraci) samo da bi vodili kao domaci igraci
bolic,baljic,mislim i varesanovic su godina igrali pod tim statusom a nisu igrali za tursku repku
postoji i pravilo promjene drzavljatsvta kao i u svakoj zemlji,ali onda ide promene prezimena,turski pasos i sl. i gomila brazilaca igra na taj nacin
Kal El

#381 Re: Izet Hajrović

Post by Kal El »

6 stranaca mogu imati,a Galata je razgovarala sa Savezom da Hajrovića prime kao Turaka,jer su mu roditelji tamo živjeli

Kinaski

#382 Re: Izet Hajrović

Post by Kinaski »

Nece se izo naigrati u galati
limeni

#383 Re: Izet Hajrović

Post by limeni »

Kinaski wrote:Nece se izo naigrati u galati
sta ima dzemila
noiserr

#384 Re: Izet Hajrović

Post by noiserr »

Sretno Izo nedaj da te Mancini zeza. :bih:
ja71

#385 Re: Izet Hajrović

Post by ja71 »

kamen spoticanja wrote: postoji i pravilo promjene drzavljatsvta kao i u svakoj zemlji,ali onda ide promene prezimena ,turski pasos i sl. i gomila brazilaca igra na taj nacin
Ovo nisam nikad konto zasto Turci traze da promijenis prezime ako uzmes njihovo drzavljanstvo.
Ako do toga dodje zvace se vjerovatno Izet Hayroglu
kamen spoticanja

#386 Re: Izet Hajrović

Post by kamen spoticanja »

ja71 wrote:
kamen spoticanja wrote: postoji i pravilo promjene drzavljatsvta kao i u svakoj zemlji,ali onda ide promene prezimena ,turski pasos i sl. i gomila brazilaca igra na taj nacin
Ovo nisam nikad konto zasto Turci traze da promijenis prezime ako uzmes njihovo drzavljanstvo.
Turci su zestoki nacionalisti. ..mada ja sumnjam da ce izet morati mjenjati prezime, u slučaju sportskog drzavljanstva prezime se zadrzava
Infaze Studio

#387 Re: Izet Hajrović

Post by Infaze Studio »

Kal El wrote:6 stranaca mogu imati,a Galata je razgovarala sa Savezom da Hajrovića prime kao Turaka,jer su mu roditelji tamo živjeli

Mislim da klub moze imati koliko hoce stranaca, s tim da za svaku utakmicu mogu prijaviti najvise 8, a igrati ih moze samo 6 istovremeno.
DonVitoN

#388 Re: Izet Hajrović

Post by DonVitoN »

DonVitoN

#389 Re: Izet Hajrović

Post by DonVitoN »

Mali_Vuk wrote:Kad se sjetim one njegove golčine protiv Slovaka, u život me vratio. Mislio sam da neću živ dočekati kraj. Dabogda Izo vrtio milione, karo najbolje trebe i vazda bio u najboljoj raji :D
Ma ovi fanatici bi i Avdiju ovako docekali :lol: samo da se proda vise negdje flop bi dokazo u tom klubu da ne vrijedi nista sjedio bi na tribini kao onaj.. a vjerujem da ni nas strucnjak Pape ne bih imao elemenata da mu salje poziv u rep. jedino ako nas strucnjak nije zakljucio da je Avdija visa klasa.

kamen spoticanja wrote:
ja71 wrote:
Turci su zestoki nacionalisti. ..mada ja sumnjam da ce izet morati mjenjati prezime, u slučaju sportskog drzavljanstva prezime se zadrzava

Naravno da ne, Balja i Bola.
http://www.transfermarkt.com/en/elvir-b ... 16956.html
http://www.transfermarkt.com/en/elvir-b ... _6900.html
FIDELCA

#390 Re: Izet Hajrović

Post by FIDELCA »

Image
Mali_Vuk

#391 Re: Izet Hajrović

Post by Mali_Vuk »

FIDELCA

#392 Re: Izet Hajrović

Post by FIDELCA »

Veceras debituje protiv Ajaxa :izet:
bingov buraz

#393 Re: Izet Hajrović

Post by bingov buraz »

Prenosi Setanta znaci bice strimova za pogledati.
SaNsEo

#394 Re: Izet Hajrović

Post by SaNsEo »

sapunica u Galati pocinje Mancini mozda na putu da :run:
MOSALJOZE

#395 Re: Izet Hajrović

Post by MOSALJOZE »

Realno ne treba očekivati neku extra minutazu tokom čitave polusezone.Jedino ako se neko povrijedi,pa da uskoči.
Mali_Vuk

#396 Re: Izet Hajrović

Post by Mali_Vuk »

Izo na klupi :bih:

Ovaj Bojan Krkić mensčini svake sedmice u drugom klubu. Evo ga sad u Ajaxu :lol:
BHF_Manijak

#397 Re: Izet Hajrović

Post by BHF_Manijak »

Mali_Vuk wrote:Izo na klupi :bih:

Ovaj Bojan Krkić mensčini svake sedmice u drugom klubu. Evo ga sad u Ajaxu :lol:
ja sad pogledah na rezultati.com nema ga na klupi? :?
luckylaka

#398 Re: Izet Hajrović

Post by luckylaka »

Prijateljska utakmica protiv Ajaxa
Mancini Hajrovića nije stavio ni na klupu
Piše: V. K.

Ekipa Galatasaraya večeras igra prijateljsku utakmicu protiv amsterdamskog Ajaxa.

Trener turske ekipe Roberto Mancini u ovom susretu odlučio je da iz ekipe izostavi reprezentativca Bosne i Hercegovine Izeta Hajrovića.

Iako je bilo najava kako će Hajrović večeras debitovati u dresu svoje nove ekipe, reprezentativac Bosne i Hercegovine će za to morati čekati neku drugu priliku.

Hajrović je ove sedmice u transferu vrijednom 3,5 miliona eura prešao iz Grasshoppersa u Galatasaray, s kojim je potpisao ugovor na četiri i pol godine.
Mali_Vuk

#399 Re: Izet Hajrović

Post by Mali_Vuk »

BHF_Manijak wrote:

ja sad pogledah na rezultati.com nema ga na klupi? :?
Ima. Prikazivali ga na klupi u par navrata. Opušten Izoni izgleda :D
Mali_Vuk

#400 Re: Izet Hajrović

Post by Mali_Vuk »

leškarenje wrote:

Krkic je u Ajaxu od pocetka sezone.
Ma znam, zezam se. Ali on mi se nekako vazda pojavljuje iznenada. Ko zadnji put u Romi kad sam ga vidio :D
Post Reply