Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@edin
Tad nas je bilo 50-tak, preko Rige, pa voz do Vilniusa. Sad ce nas biti 10-ak hiljada, mada ja ne mogu onoliku shabaniju, pogotovu iz austrije i shvice. U principu su oni i najveci izgrednici od kada su BHF prestalo sa rokanjem.
Point. wrote:Cuj ovom komentatoru boje glasa i nacin pricanja, koda prenosi parenje mungosa u sredisnjoj Africi a ne referat tekme.
Eki kaze Misimovic ga zavalio
Pa na stranici našeg bajnog Saveza i dan danas stoji podatak da je Miske zabio gol na ovoj utakmici. Također, piše i da je dao gol na utakmici BiH - Turska 3:2 (ustvari strijelac bio Muslimović), tako da im već godinama hladno stoji totalno pogrešna statistika, koju su čak i novinari koristili jesenas kad je bila priča oko toga da se on i Džeko ganjaju sa brojem golova, a Džeko mu već uveliko bježao dva gola.
A to je samo jedna u moru grešaka. Tako i Boli stoji da je on dao gol u Belgiji, što je ustvari bio gol Zlatana Bajramovića. Miske čak ima i utakmicu više, jer je dva puta evidentiran u tekmi sa Turskom, jednom kao igrač koji je igrao svih 90 minuta, a drugi put kao igrač koji je također igrao svih 90 minuta, ali i dao gol (što je ustvari Zlatan)...
Jbg. halalite mi zbog politike ali ja moram:
Ovi snimci su iz vremena kada smo imali prilicno dobru repku, ali smo se brukali pred svijetom zbog IMT racunica ljudi iz saveza. Sve to zahvaljujuci nasim dragim cuvarima nacionalnih interesa koji nas ni dan danas ne popustaju sa svojom zastitom. Sreca je pa se makar fudbalska reprezentacija otrgnula od toga, ali siguran sam da ce, cim se pojave pare od kvalifikacija i rezultata u kasi saveza, opet pruziti pipke. Drzite me za rijec. Digli su ruke i predali vruc krompir kad je voda presla preko brade.
kad već mećete ove klipove iz devedesetih
zaista zvučna i jaka imena kako nisu mogli postići više?
čini mi se da se tada igrao drugačiji fudbal
danas kažu da skoro svako može svakoga pobijediti
ali tada je bilo nekako drugačije... 15 godina nije puno
sjećam se remija protiv estonije na koševu...
odron odrona od igre
pa se sjećam ono hasana koji je namjerno dobio crveni
nekako je danas pozitivnija atmosfera u reprezentaciji
Black swan wrote:kad već mećete ove klipove iz devedesetih
zaista zvučna i jaka imena kako nisu mogli postići više?
čini mi se da se tada igrao drugačiji fudbal danas kažu da skoro svako može svakoga pobijediti
ali tada je bilo nekako drugačije... 15 godina nije puno
sjećam se remija protiv estonije na koševu...
odron odrona od igre
pa se sjećam ono hasana koji je namjerno dobio crveni
nekako je danas pozitivnija atmosfera u reprezentaciji
To su i tad govorili, pogotovo kad bi gubili bodove od raznih Estonija ili Malti. A kad smo dernuli Dansku, tad je bila velicanstvena pobjeda, tad smo pokazali svoj kvalitet itd itd ....
Musovic je bio ubleha totalna.
bio je neki selektor čini mi se 1998.
zijanimo od luzera...nema frke još je 21 bod u igri
remi negdje s luzerima... nema veze još je 12 bodova u igri
najbliži prolasku je bio slišković ako se ne varam 1 1 protiv danske...na koševu
tada je jedan gol bio potreban...
evo sada su potrebna minimalno 2... po jedan na obje utakmice a da se ne primni ni jedan
Black swan wrote:bio je neki selektor čini mi se 1998.
To je taj Dzemaludin The Ubleha Mushovic Kad ga je Baho zovnuo u kontakt emisiju (nesto kao Face to Face), pa raja isla uzivo u program....(yebo nadrealiste sa profesorom)
To je taj Dzemaludin The Ubleha Mushovic Kad ga je Baho zovnuo u kontakt emisiju (nesto kao Face to Face), pa raja isla uzivo u program....(yebo nadrealiste sa profesorom)
Mogao bih se kladiti da je to bio Mišo-Drago Smajlović. To je bilo jedno totalno beznadje. Sjeć se tekme protiv Čeha na Koševu, ljudi su nam ogadili fudbal a Brazzo u revoltu baca dres u tribine. Bili smo katastrofalni uz povrememe bljeske. Kada se sjetimo bagre koja je vodila savez nije ni moglo bolje. Pa nas je i UEFA čuturila, za Euro u Austriji mi u grupi sa Grcima a protiv Madjara nam sudi kiparski Grk, crveni karton pa penal pa guženje mi ga popušimo 3:1.
Mogao bih se kladiti da je to bio Mišo-Drago Smajlović. To je bilo jedno totalno beznadje. Sjeć se tekme protiv Čeha na Koševu, ljudi su nam ogadili fudbal a Brazzo u revoltu baca dres u tribine. Bili smo katastrofalni uz povrememe bljeske. Kada se sjetimo bagre koja je vodila savez nije ni moglo bolje. Pa nas je i UEFA čuturila, za Euro u Austriji mi u grupi sa Grcima a protiv Madjara nam sudi kiparski Grk, crveni karton pa penal pa guženje mi ga popušimo 3:1.
Sićam se tog Grka kad je komentator na BHT popizdio zbog penala
Slovacka ce da ubije Grcku. Bojim se da grci ne plate Wiessu da odglumi povredu ili da slabo odigra posto igra u Olimpiakosu. Nista me nebi iznenadilo grci su govna samo taka.
De Don Vito okaci koju sliku Hamsika da nanijetimo grcku tragediju.
Thinker wrote:Mogao bih se kladiti da je to bio Mišo-Drago Smajlović. To je bilo jedno totalno beznadje. Sjeć se tekme protiv Čeha na Koševu, ljudi su nam ogadili fudbal a Brazzo u revoltu baca dres u tribine. Bili smo katastrofalni uz povrememe bljeske. Kada se sjetimo bagre koja je vodila savez nije ni moglo bolje. Pa nas je i UEFA čuturila, za Euro u Austriji mi u grupi sa Grcima a protiv Madjara nam sudi kiparski Grk, crveni karton pa penal pa guženje mi ga popušimo 3:1.
jel to ono kad je euforov helikopter toliko nisko letio za vrijeme utakmice
jebote koji smo odron bili da nas niko nije ni trunke poštovao
sad je malo bolja situacija... naznake normalnog odnosa prema nama se vide ili nadziru