Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
S4mpion

#376 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by S4mpion »

Jedino što bi trebalo sredit su mostovi i one kućice,(to je cirka 2 mjeseca naplate), nema smisla pravit kafiće i gradit išta drugo po izletištu, da sam htio otić na Alipašino, otišao bih na Alipašino. Izletište je odlično bilo onakvo kakvo je.
Edin H.

#377 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by Edin H. »

Posto je ulaz za prvi maj? :D
mayab

#378 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by mayab »

Znaci nema se para da se popravi letva na klupi, kao i da se rijese ogromne lokve, jbga, vjerojatno treba podici cijenu ulaza, slicno sto ce dici akcizu na litar benzina-dizela sa 10 na 20 pf, lafo da grade autoputeve brze i bolje!
Ja im ne vjerujem!!!!!!!
x_lecter

#379 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by x_lecter »

naravno da treba dici cijene ... treba da se konacno razgranici gospoda od fukare
dadoka84

#380 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by dadoka84 »

Ovo je 10 puta gore nego sto je bilo prije nego se naplata uvela...
Logovan

#381 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by Logovan »

dadoka84 wrote:Ovo je 10 puta gore nego sto je bilo prije nego se naplata uvela...
Normalno da je gore kada se ništa ne radi. Samo propada.
dadoka84

#382 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by dadoka84 »

Stvarno sam mislio da makar toliko obraza imaju pa da ce makar nesto uraditi dole... Oni uveli naplatu, zaposlili uhljebili par ljudi i ostavili vrelo bosne da propada. Ovo je za zatvora.
Edin H.

#383 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by Edin H. »

x_lecter wrote:naravno da treba dici cijene ... treba da se konacno razgranici gospoda od fukare
Jesi vala stari austrougarski goshpar! :oops:
OldMayor

#384 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by OldMayor »

Eh eto vam sad, jbt ljudi vam pisu na deset strana gdje su pare, a pojedinci ubjedjuju kako se bogati u citavom svijetu placaju takvi parkovi... Tek sad vidim da niko od njih nije ni bio dole.

Ali neka nije bas da sve propadan, budnjo je svoj restoran fino sredio. :izet: Sta ce vam klupe, idite u restoran i sjedite ko ljudi. :roll: :run:
Naslovnica

#385 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by Naslovnica »

dadoka84 wrote:Stvarno sam mislio da makar toliko obraza imaju pa da ce makar nesto uraditi dole... Oni uveli naplatu, zaposlili uhljebili par ljudi i ostavili vrelo bosne da propada. Ovo je za zatvora.
Pa od početka je nas nekoliko govorilo da će tako i biti.
Zar je neko sumnjao da bi moglo biti drugačije?!
dadoka84

#386 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by dadoka84 »

Jesam sumnjao, očekuje čovjek makar trunku poštenja, ali je to sa ovakvim narodom izgleda nemoguće.
Logovan

#387 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by Logovan »

Naslovnica wrote:
dadoka84 wrote:Stvarno sam mislio da makar toliko obraza imaju pa da ce makar nesto uraditi dole... Oni uveli naplatu, zaposlili uhljebili par ljudi i ostavili vrelo bosne da propada. Ovo je za zatvora.
Pa od početka je nas nekoliko govorilo da će tako i biti.
Zar je neko sumnjao da bi moglo biti drugačije?!
Ja sam stvarno mislio da će biti drugačije. Znam da se krade na svakom čošku ali ja uvijek bio i ostao vječiti optimista. :skoljka:
OldMayor

#388 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by OldMayor »

Ma ajde ba, kazu da cemo za 5-6 godina kad se prociste govna od brankovica i co. moci mozda piti vodu sa Vrela Bosne..
RahatHurmašica

#389 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by RahatHurmašica »

OldMayor wrote:Ma ajde ba, kazu da cemo za 5-6 godina kad se prociste govna od brankovica i co. moci mozda piti vodu sa Vrela Bosne..
e u tom slučaju podići će i cijenu ulaznice ... svugdje u svijetu se voda dodatno plaća, ha ja.
Kal El

#390 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by Kal El »

RahatHurmašica wrote:
OldMayor wrote:Ma ajde ba, kazu da cemo za 5-6 godina kad se prociste govna od brankovica i co. moci mozda piti vodu sa Vrela Bosne..
e u tom slučaju podići će i cijenu ulaznice ... svugdje u svijetu se voda dodatno plaća, ha ja.
Izvor rijeke Bosna NIJE njihovo vlasništvo! Ne smiju naplaćivati vodu koja svakome pripada,to što druge zemlje naplaćuju to je zbog prljave vode,bio u Italiji,za času vode traže 4KM :shock:

A ono kad je bila zabrana za piti ,lafo bakterije..to je LAŽ da bi onaj restoran zarađivao..! Uveli naplaćivanje ,na jedanput voda je opet dobra za piće :S
mayab

#391 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by mayab »

Šutite, dobro je, vidi ovo :izet: :izet:
Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi

Da je za branje šparoga i drugog bilja potrebno dobiti deset kuna vrijednu dnevnu dozvolu Hrvatskih šuma, poznata je stvar, no uprava te državne tvrtke odlučila je otići korak dalje te će početi naplaćivati čak i vožnju biciklom te obiteljske izlete u prirodi!
Tako će dnevna dozvola za korištenje biciklističkih staza koštati deset kuna za osobu, a dvadeset za obitelj, dok će dozvola za korištenje površina u svrhu izleta koštati 40 kuna po obitelji, piše Jutarnji.hr.

Hrvatske šume upravljaju golemim teritorijem jer je svaka šumska površina pod njihovom kontrolom. Stoga će svaka šetnja bilo kojom hrvatskom šumom, a da nije riječ o parkovima prirode ili ancionalnim parkovima, koštati. Naplaćivat će se i sportske aktivnosti u šumama (250 kuna po grupi za paintball), pa čak i uzlijetanje paraglajdom iz šume (50 kuna dnevno po osobi)

Sakupljeni kesteni morat će se plaćati dvije kune po kilogramu, uz 20 kuna dnevne dozvole za sakupljanje šumskih plodova. Naplaćivat će i sakupljanje oraha, lješnjaka, drijenka, borovnice, kupine, maline i jagode, rogača, divlje ruže, pinjola, pa čak i žira te bukvice.

Ni ljubitelji šumskih gljiva neće biti oduševljeni vijestima jer će morati platiti 160 kuna po danu za sakupljanje tartufa, te još 40 kuna po kilogramu tartufa ili čak 160 kuna po kilogramu sakupljenog bijelog tartufa. stale gljive bit će jeftinije pa će se vrganji naplaćivati deeset, a lisičice, prosenjaci i ostale gljive pet kuna po kilogramu, uz deset kuna za dnevnu dozvolu.

Danas.hr/Jutarnji.hr
:shock: :kiss:
Kal El

#392 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by Kal El »

Danas sam bio na Vrelakama...jedino što su napravili je ona naplatna kućica :S

Ni pokosili travu nisu (ne daj Bože da zmija se prošunja do djece)
Jbt traži 1.5KM za JEDNU kuglicu sladoleda :lol:
2KM za MALU kaficu koja je gorka i neukusna drama..
Kal El

#394 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by Kal El »

Čuj da nam oduzimaju pravo na priorodu...
Još malo pa će nam naplaćivati izlaz pred vrata svoje kuće :twisted:
O'zone
Globalni moderator

#395 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by O'zone »

Hajmo sad svi u jedan glas:

"Divno nam je ovdje
nikom nije ovako
od sreće bi ja
svakog dana plako"

bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#396 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by bitanga_sa_otesa »

al je iskopa :thumbup:
imao sam je snimljenu na kaseti u ratu :)
O'zone
Globalni moderator

#397 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by O'zone »

bitanga_sa_otesa wrote:al je iskopa :thumbup:
imao sam je snimljenu na kaseti u ratu :)
Ovo bi nam trebala bit himna
ins

#398 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by ins »

Danasnja slika:

Image

"Ovo je prava stvar! Mecka na oku, puno vode za bacit' limenke pive, kasnije jos malo auto samponom oprat...

Jedino ne valja sto je daleko, najbolje bi bilo isto 'vako na Vrelu Bosne..."

:run:

I ovdje treba uvesti naplatu, pokazuje se da drugog nacina zastite jednostavno nema :-?
RahatHurmašica

#399 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by RahatHurmašica »

ins wrote:Danasnja slika:

Image

"Ovo je prava stvar! Mecka na oku, puno vode za bacit' limenke pive, kasnije jos malo auto samponom oprat...

I ovdje treba uvesti naplatu, pokazuje se da drugog nacina zastite jednostavno nema :-?
pa sirovina memić i co već godinama naplaćuju ulaz ko da im je stojčevac ćaćevina. Za pare koje otmu ne udostoje se ni smeće očistiti.
Kao što rekoh, vi memići ste zreli za motike preko leđa.
Naslovnica

#400 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne

Post by Naslovnica »

ins wrote:Danasnja slika:

Image

Zbog narodnog papanluka i nerada eko redara i ostalih nadležnih institucija, smatraš da je rješenje uvođenje naplate?
Jedino rješenje nije naplata nego efikasan rad nadležnih organa i strogo kažžnjavanje kršenja zakona.
Samo treba po džepu i biće sve OK.
Ovako, naplatom se samo tjera pošten narod koji nije u životu bacio opušak ili pljunuo na Vrelu Bosne da plaća (ustvari, tjera ih se jer mnogo ljudi iz principa više neće da ide tamo jer se plaća - prvi ja) da bi se riješili papana i kabadahija?
Niđe veze.
Na stranu što naplatu smatram HARAČEM i ničim drugim jer je više nego jasno da na Vrelu Bosne nije uložena jedna marka od naplae ulaznica.
Post Reply