Naplata ulaza na Vrelo Bosne
- S4mpion
#376 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Jedino što bi trebalo sredit su mostovi i one kućice,(to je cirka 2 mjeseca naplate), nema smisla pravit kafiće i gradit išta drugo po izletištu, da sam htio otić na Alipašino, otišao bih na Alipašino. Izletište je odlično bilo onakvo kakvo je.
- Edin H.
#377 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Posto je ulaz za prvi maj? 
- mayab
#378 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Znaci nema se para da se popravi letva na klupi, kao i da se rijese ogromne lokve, jbga, vjerojatno treba podici cijenu ulaza, slicno sto ce dici akcizu na litar benzina-dizela sa 10 na 20 pf, lafo da grade autoputeve brze i bolje!
Ja im ne vjerujem!!!!!!!
Ja im ne vjerujem!!!!!!!
-
x_lecter
#379 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
naravno da treba dici cijene ... treba da se konacno razgranici gospoda od fukare
- dadoka84
#380 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Ovo je 10 puta gore nego sto je bilo prije nego se naplata uvela...
- Logovan
#381 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Normalno da je gore kada se ništa ne radi. Samo propada.dadoka84 wrote:Ovo je 10 puta gore nego sto je bilo prije nego se naplata uvela...
- dadoka84
#382 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Stvarno sam mislio da makar toliko obraza imaju pa da ce makar nesto uraditi dole... Oni uveli naplatu, zaposlili uhljebili par ljudi i ostavili vrelo bosne da propada. Ovo je za zatvora.
- Edin H.
#383 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Jesi vala stari austrougarski goshpar!x_lecter wrote:naravno da treba dici cijene ... treba da se konacno razgranici gospoda od fukare
- OldMayor
#384 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Eh eto vam sad, jbt ljudi vam pisu na deset strana gdje su pare, a pojedinci ubjedjuju kako se bogati u citavom svijetu placaju takvi parkovi... Tek sad vidim da niko od njih nije ni bio dole.
Ali neka nije bas da sve propadan, budnjo je svoj restoran fino sredio.
Sta ce vam klupe, idite u restoran i sjedite ko ljudi.

Ali neka nije bas da sve propadan, budnjo je svoj restoran fino sredio.
-
Naslovnica
#385 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Pa od početka je nas nekoliko govorilo da će tako i biti.dadoka84 wrote:Stvarno sam mislio da makar toliko obraza imaju pa da ce makar nesto uraditi dole... Oni uveli naplatu, zaposlili uhljebili par ljudi i ostavili vrelo bosne da propada. Ovo je za zatvora.
Zar je neko sumnjao da bi moglo biti drugačije?!
- dadoka84
#386 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Jesam sumnjao, očekuje čovjek makar trunku poštenja, ali je to sa ovakvim narodom izgleda nemoguće.
- Logovan
#387 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Ja sam stvarno mislio da će biti drugačije. Znam da se krade na svakom čošku ali ja uvijek bio i ostao vječiti optimista.Naslovnica wrote:Pa od početka je nas nekoliko govorilo da će tako i biti.dadoka84 wrote:Stvarno sam mislio da makar toliko obraza imaju pa da ce makar nesto uraditi dole... Oni uveli naplatu, zaposlili uhljebili par ljudi i ostavili vrelo bosne da propada. Ovo je za zatvora.
Zar je neko sumnjao da bi moglo biti drugačije?!
- OldMayor
#388 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Ma ajde ba, kazu da cemo za 5-6 godina kad se prociste govna od brankovica i co. moci mozda piti vodu sa Vrela Bosne..
-
RahatHurmašica
#389 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
e u tom slučaju podići će i cijenu ulaznice ... svugdje u svijetu se voda dodatno plaća, ha ja.OldMayor wrote:Ma ajde ba, kazu da cemo za 5-6 godina kad se prociste govna od brankovica i co. moci mozda piti vodu sa Vrela Bosne..
- Kal El
#390 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Izvor rijeke Bosna NIJE njihovo vlasništvo! Ne smiju naplaćivati vodu koja svakome pripada,to što druge zemlje naplaćuju to je zbog prljave vode,bio u Italiji,za času vode traže 4KMRahatHurmašica wrote:e u tom slučaju podići će i cijenu ulaznice ... svugdje u svijetu se voda dodatno plaća, ha ja.OldMayor wrote:Ma ajde ba, kazu da cemo za 5-6 godina kad se prociste govna od brankovica i co. moci mozda piti vodu sa Vrela Bosne..
A ono kad je bila zabrana za piti ,lafo bakterije..to je LAŽ da bi onaj restoran zarađivao..! Uveli naplaćivanje ,na jedanput voda je opet dobra za piće :S
- mayab
#391 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Šutite, dobro je, vidi ovo

Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
Da je za branje šparoga i drugog bilja potrebno dobiti deset kuna vrijednu dnevnu dozvolu Hrvatskih šuma, poznata je stvar, no uprava te državne tvrtke odlučila je otići korak dalje te će početi naplaćivati čak i vožnju biciklom te obiteljske izlete u prirodi!
Tako će dnevna dozvola za korištenje biciklističkih staza koštati deset kuna za osobu, a dvadeset za obitelj, dok će dozvola za korištenje površina u svrhu izleta koštati 40 kuna po obitelji, piše Jutarnji.hr.
Hrvatske šume upravljaju golemim teritorijem jer je svaka šumska površina pod njihovom kontrolom. Stoga će svaka šetnja bilo kojom hrvatskom šumom, a da nije riječ o parkovima prirode ili ancionalnim parkovima, koštati. Naplaćivat će se i sportske aktivnosti u šumama (250 kuna po grupi za paintball), pa čak i uzlijetanje paraglajdom iz šume (50 kuna dnevno po osobi)
Sakupljeni kesteni morat će se plaćati dvije kune po kilogramu, uz 20 kuna dnevne dozvole za sakupljanje šumskih plodova. Naplaćivat će i sakupljanje oraha, lješnjaka, drijenka, borovnice, kupine, maline i jagode, rogača, divlje ruže, pinjola, pa čak i žira te bukvice.
Ni ljubitelji šumskih gljiva neće biti oduševljeni vijestima jer će morati platiti 160 kuna po danu za sakupljanje tartufa, te još 40 kuna po kilogramu tartufa ili čak 160 kuna po kilogramu sakupljenog bijelog tartufa. stale gljive bit će jeftinije pa će se vrganji naplaćivati deeset, a lisičice, prosenjaci i ostale gljive pet kuna po kilogramu, uz deset kuna za dnevnu dozvolu.
Danas.hr/Jutarnji.hr
- Kal El
#392 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Danas sam bio na Vrelakama...jedino što su napravili je ona naplatna kućica :S
Ni pokosili travu nisu (ne daj Bože da zmija se prošunja do djece)
Jbt traži 1.5KM za JEDNU kuglicu sladoleda
2KM za MALU kaficu koja je gorka i neukusna drama..
Ni pokosili travu nisu (ne daj Bože da zmija se prošunja do djece)
Jbt traži 1.5KM za JEDNU kuglicu sladoleda
2KM za MALU kaficu koja je gorka i neukusna drama..
- akcid
#393 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Evo slična drskost i u susjednoj Hrvatskoj:
Hrvatske šume uvele su cjenovnik po kojem naplaćuju porodične šetnje u šumama, na livadama, korištenje biciklističkih staza.
Prema tom cjenovniku, izlet košta 20 kuna po danu, dok je porodična tarifa 40 kuna, ako neko želi da vozi bicikl morat će da izdvoji 10 kuna, a porodična dozvola za upotrebu biciklističkih staza iznosi 20 kuna.
Hrvatske šume su u svoj cjenovnik uvrstile i dozvolu za sportske aktivnosti poput paintballa, korištenje uzletnih staza za paraglajding, orijentacijsko trčanje kao i dozvolu za korištenje površina s propratnim sadržajima u svrhu kulturnih događaja.
To se odnosi na svaku površinu pod upravom Hrvatskih šuma, a naplaćuje se i skupljanje šumskih plodova, gljiva, ljekovitih biljaka.
Hrvatske šume već godinama naplaćuju branje gljiva, kestenja, špargli i može se nabaviti dnevna, vikend, sedmična ili mjesečna dozvola.
Kakav bezobrazluk!!!
Očekujem da i BiH vlasti preuzmu ovu idiotsku ideju, obzirom na dosadašnju praksu, i da, kao nadgradnju bosanske pameti, počnu naplaćivati pijenje vode iz potoka, kupanje u rijekama i jezerima, itd. Oni Tuzlaci skoro su naplaćivali sunčevu svjetlost ili energiju, šta li...
Hrvatske šume uvele su cjenovnik po kojem naplaćuju porodične šetnje u šumama, na livadama, korištenje biciklističkih staza.
Prema tom cjenovniku, izlet košta 20 kuna po danu, dok je porodična tarifa 40 kuna, ako neko želi da vozi bicikl morat će da izdvoji 10 kuna, a porodična dozvola za upotrebu biciklističkih staza iznosi 20 kuna.
Hrvatske šume su u svoj cjenovnik uvrstile i dozvolu za sportske aktivnosti poput paintballa, korištenje uzletnih staza za paraglajding, orijentacijsko trčanje kao i dozvolu za korištenje površina s propratnim sadržajima u svrhu kulturnih događaja.
To se odnosi na svaku površinu pod upravom Hrvatskih šuma, a naplaćuje se i skupljanje šumskih plodova, gljiva, ljekovitih biljaka.
Hrvatske šume već godinama naplaćuju branje gljiva, kestenja, špargli i može se nabaviti dnevna, vikend, sedmična ili mjesečna dozvola.
Kakav bezobrazluk!!!
Očekujem da i BiH vlasti preuzmu ovu idiotsku ideju, obzirom na dosadašnju praksu, i da, kao nadgradnju bosanske pameti, počnu naplaćivati pijenje vode iz potoka, kupanje u rijekama i jezerima, itd. Oni Tuzlaci skoro su naplaćivali sunčevu svjetlost ili energiju, šta li...
- Kal El
#394 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Čuj da nam oduzimaju pravo na priorodu...
Još malo pa će nam naplaćivati izlaz pred vrata svoje kuće
Još malo pa će nam naplaćivati izlaz pred vrata svoje kuće
- O'zone
- Globalni moderator
#395 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Hajmo sad svi u jedan glas:
"Divno nam je ovdje
nikom nije ovako
od sreće bi ja
svakog dana plako"
"Divno nam je ovdje
nikom nije ovako
od sreće bi ja
svakog dana plako"
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#396 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
al je iskopa
imao sam je snimljenu na kaseti u ratu
- O'zone
- Globalni moderator
#397 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Ovo bi nam trebala bit himnabitanga_sa_otesa wrote:al je iskopa![]()
-
ins
#398 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Danasnja slika:

"Ovo je prava stvar! Mecka na oku, puno vode za bacit' limenke pive, kasnije jos malo auto samponom oprat...
Jedino ne valja sto je daleko, najbolje bi bilo isto 'vako na Vrelu Bosne..."
I ovdje treba uvesti naplatu, pokazuje se da drugog nacina zastite jednostavno nema

"Ovo je prava stvar! Mecka na oku, puno vode za bacit' limenke pive, kasnije jos malo auto samponom oprat...
I ovdje treba uvesti naplatu, pokazuje se da drugog nacina zastite jednostavno nema
-
RahatHurmašica
#399 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
pa sirovina memić i co već godinama naplaćuju ulaz ko da im je stojčevac ćaćevina. Za pare koje otmu ne udostoje se ni smeće očistiti.ins wrote:Danasnja slika:
![]()
Kao što rekoh, vi memići ste zreli za motike preko leđa.
-
Naslovnica
#400 Re: Naplata ulaza na Vrelo Bosne
Zbog narodnog papanluka i nerada eko redara i ostalih nadležnih institucija, smatraš da je rješenje uvođenje naplate?ins wrote:Danasnja slika:
![]()
Jedino rješenje nije naplata nego efikasan rad nadležnih organa i strogo kažžnjavanje kršenja zakona.
Samo treba po džepu i biće sve OK.
Ovako, naplatom se samo tjera pošten narod koji nije u životu bacio opušak ili pljunuo na Vrelu Bosne da plaća (ustvari, tjera ih se jer mnogo ljudi iz principa više neće da ide tamo jer se plaća - prvi ja) da bi se riješili papana i kabadahija?
Niđe veze.
Na stranu što naplatu smatram HARAČEM i ničim drugim jer je više nego jasno da na Vrelu Bosne nije uložena jedna marka od naplae ulaznica.