eluna wrote:ne idem na sistem eliminacije, samo hoću da ti kažem da, ako je počela da nosi minjak umjesto suknje do koljena - to nije gaženje principa, to je promjena koja može da bude dobra kao i ona ako je odlučila da pokrije kosu a do sada je nije pokrivala ......dakle - takve stvari si mogao hladno da prihvatiš kao proces odrastanja i sazrijevanja ........ne treba prihvatiti da osoba pogazi principe koje navedoh, govorila nikada neću probati drogu pa odmah uzela kokain recimo .......na to sam htjela da ti ukažem
Vidi, oblačila se kako je htjela, tako da mi to nije smetalo. Jer, mišljenja sam da, ako hoće da te prevari, učinit će to i sa šamijom na glavi.
Nisam retard, jbt, da bacam godine zbog tako kretenskih razloga. Ovo što je ona uradila i što čuvam već neko vrijeme i čuvaću do kraja života, puno je ozbiljnije. Što je još gore, ne da se popraviti, otjerati, ignorisati. Ostaje, kao jedna velika mrlja. Ali da progovorim, uništio bih je, ukaljao joj obraz, slomio je. A to neću, volim je.
Možda i ne bih to ovako prihvatio, ali je komplikovano. Da se pročuje, svi bi je osudili, bila bi na stubu srama, a fazon je u tome što je tu u igri puno faktora, koji iskrivljuju sliku. Nije ni ona kriva za mnogo toga što bi joj se prišilo, jer, kad pogledaš sa strane, tako bi i izgledalo.
Dosta o tome.