Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nije se vala usrećio puno
jest da je inter za kijevo svemirski brod ali sam inter je tolika karina od ekipe da su spali na to da im je premija ako ugrabe europu
no kako god napredak jeste
Mnogi bi dali sve da imaju reprezentativca u velikanu kakav je Inter a mi ih imamo dvojicu. Nadam se da ce mu Sven - Tino pomoci da se snadje u pocetku.
BHF_Manijak wrote:Evo 100 godina slusamo "sutra potpisuje"... Jebo te, prije bi musliman potpis'o za Siroki, nego ovaj za Inter.
Nije samo oko njega ovakva prica,oko sve ijednog igraca isto a svi ostaju u istim ekipama.
Sta sam pisao juce.Ovdje se selio Mire u Barsu,Dzeko u Milan,Lula u Bayern na kraju nista od svega toga.Cak ne ostaju ni u istim ekipama.Slucaj Vrsajevic ,Stevanovic,Zahirovic...Forum je cudo al sto imamo novinare to je da Bog sacuva.Meni onaj najodvratniji sporttackaba tacno se takmice ko ce vise izmisliti,slagati,prodati.Ni ostali puno ne zaostaju
BHF_Manijak wrote:Evo 100 godina slusamo "sutra potpisuje"... Jebo te, prije bi musliman potpis'o za Siroki, nego ovaj za Inter.
Nije samo oko njega ovakva prica,oko sve ijednog igraca isto a svi ostaju u istim ekipama.
Sta sam pisao juce.Ovdje se selio Mire u Barsu,Dzeko u Milan,Lula u Bayern na kraju nista od svega toga.Cak ne ostaju ni u istim ekipama.Slucaj Vrsajevic ,Stevanovic,Zahirovic...Forum je cudo al sto imamo novinare to je da Bog sacuva.Meni onaj najodvratniji sporttackaba tacno se takmice ko ce vise izmisliti,slagati,prodati.Ni ostali puno ne zaostaju
Otkad je Milan bolja sredina od City-ja? Bolje igrati u ekipi koja je postala prosjek u Italiji nego u ekipi koja osvaja titule EPL....how yes no, sto bi rekli Ameri.
koji su trash nasi sportski sajtovi. haj ovi ovdje kixeri sa onim isanovicem samo copy pejstaju pa im halalimo.
ali tresh je spor i duplo sport. a najveci tresh je onaj neciji blog od nekog djeteta nesto zmajevi....nesto.
zuka u interu, dzekson u romi, beg chelsi, pjanke barca ili mancho, lula juve, za spahu se vodi zestoka borba izmedju herte i hsv-a, ibish jel ono u turskoj negdje....koga sam fulio?
zuka u interu, dzekson u romi, beg chelsi, pjanke barca ili mancho, lula juve, za spahu se vodi zestoka borba izmedju herte i hsv-a, ibish jel ono u turskoj negdje....koga sam fulio?
SkyLimit wrote:Mnogi bi dali sve da imaju reprezentativca u velikanu kakav je Inter a mi ih imamo dvojicu. Nadam se da ce mu Sven - Tino pomoci da se snadje u pocetku.
kazu da je razlog sto nije sa hajdukom putovao u estoniju na tekmu protiv kaleva je taj da ceka neki transfer pa da mu telefon ne zazvoni ili da mu kopija ugovora ne dodje dok je on zauzet na terenu.
Vrsko na birou.
Ja čuo da se nije uspio prijaviti na biro, ni oni ga neće.
Pa nije jos oficijelno dok ne bude na talijanskom "E FATTA" mada ni tad nisi siguran, salim se....pa mislim da je 95% gotova stvar. Ovo je izjavio sportski direktor Kijeva, Schelotto ostaje u Kijevu, Zuka ide u Inter.