nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
goran16v

#378 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by goran16v »

Ma gdej ces protiv dijaspore, svi divljaju, sto samo njih prozivate! :lol:
Samo sto ono nije Golf 1 nego Gof 2, bar je bio dok ga lola u Audiu nije prepravio iz dvice u keca.
klaki

#379 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by klaki »

Ništa moram djipa izvuć iz šteka. Oće me ubit kakav Ojdi ili Bimer
sorcerer

#381 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sorcerer »

wannabe rejser s kozicom na haubi i kristalnim stopama ocam :lol:
4m3l

#385 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by 4m3l »

punta wrote:Image
Desi se i najboljim...
sorcerer

#386 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sorcerer »

samo sto taj na slici nije ni medju boljim....
starii

#387 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by starii »

Konjic: Motociklista udario u zaštitnu ogradu na M-17 i poginuo
Na putu M-17 došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo motociklista, udarivši u zaštitnu ogradu.
59
1
Piše: A. U.
/Foto: Čitatelj/Klix.ba)
Iz Operativnog centra Policijske stanice Konjic potvrdili su nam da je motociklista smrtno stradao od udara u zaštitnu ogradu te da drugih učesnika u nesreći i povrijeđenih nije bilo.
Nakon što je završen uviđaj saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu M-17 Sarajevo - Konjic u mjestu Podorašac, saobraćaj je normaliziran.

malo je reci da su danas na putu sarajevo konjic motociklisti divljali, nisam mogao da snimim tu ludu voznju po punim linijama i okukama jer sam vozio bebu, bilo je uzas gledati ih sta rade...evo jedan je poginuo i spasio i sebe i nas, a drugi je zavrsio u napustenoj kafani na onoj okuci na bradini...naravno policija je vidjela kako divljaju ali nisu reagovali....
The BEN10

#389 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by The BEN10 »

starii wrote:malo je reci da su danas na putu sarajevo konjic motociklisti divljali, nisam mogao da snimim tu ludu voznju po punim linijama i okukama jer sam vozio bebu, bilo je uzas gledati ih sta rade...evo jedan je poginuo i spasio i sebe i nas, a drugi je zavrsio u napustenoj kafani na onoj okuci na bradini...naravno policija je vidjela kako divljaju ali nisu reagovali....
Prošle godine vraćam se sa mora, putujemo već nekoliko sati - djeca normalno spavaju u autu. I negdje na tom M17 na jednom od pravaca zalijepi se iza mene motociklista te ostade tu jedno 1-2 sec - onda se lagano poravna sa mnom i dade gasčinu iz sve snage. Kako su prozori bili malkice otvoreni djeca su poskakala i u plač - ne mogu sebi da dođu od šoka, jer je toliko jako odjeknulo naglo dodavanje gasa. Sjećam se dobro tad da sam mu zaželio da se zapuca negdje. Apsolutno nije bilo potrebe da se tako iživljava - mogao me je obići ko čovjek...
goran16v

#390 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by goran16v »

Jutros na Obali kockasta lobanja u X3 za US trziste ne zna kojom bi trakom, on bi na sve preskocio da moze. Prvo krene sa Skenderije sinama (*ebes punu) i kad je skontao da ce ga ustopati tramvaj direkt na mene u desnoj traci bez zmigavca, kocim da me ne udari i legnem na sirenu. On ode srednjom, a ja se prestrojim u lijevu, ali kad hoce sreca zape desna traka i ja ga prodjem. Kad je skontao da je lijeva brza, evo ga jurca iza mene lijevom, ali... ja skrecem u Radicevu, uredno stajem i pustam pjesake i to polako da svi prodju, on iza mene stoji i *izdi, a ne moze da se prestroji u desnu jer je kolona i sve sto je on prosao ga uredno prolazi, pa i oni sto su bili iza njega. Pusi ga majmuncicu! :D
The BEN10

#392 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by The BEN10 »

goran16v wrote:Jutros na Obali kockasta lobanja u X3 za US trziste ne zna kojom bi trakom, on bi na sve preskocio da moze. Prvo krene sa Skenderije sinama (*ebes punu) i kad je skontao da ce ga ustopati tramvaj direkt na mene u desnoj traci bez zmigavca, kocim da me ne udari i legnem na sirenu. On ode srednjom, a ja se prestrojim u lijevu, ali kad hoce sreca zape desna traka i ja ga prodjem. Kad je skontao da je lijeva brza, evo ga jurca iza mene lijevom, ali... ja skrecem u Radicevu, uredno stajem i pustam pjesake i to polako da svi prodju, on iza mene stoji i *izdi, a ne moze da se prestroji u desnu jer je kolona i sve sto je on prosao ga uredno prolazi, pa i oni sto su bili iza njega. Pusi ga majmuncicu! :D
Image
4m3l

#393 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by 4m3l »

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 30921075#5

Image
Ovo brutalno izgleda, samo mi nije jasno kako se zabio sa ove strane bandere, je li to lik isao iz suprotnog smijera ili ?
sorcerer

#394 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sorcerer »

meni nije jasno kuda lete ovi ljudi? velika sila(brzina) treba da ovako napravis kiflu od auta ...
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#395 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mk ultra »

izvrtiš zadnji dio, i usput zakačiš banderu i ovako završiš ... samo mi nije jasno kako je izgubio kontrolu na pravcu? naglo prestrojavanje?

@sorcerer
mislim da nije išao brže od 80 kmh...
sorcerer

#396 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sorcerer »

nije auto tako mekan da se savije do suvozacevog sjedista.....jurio je on pofino...
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#397 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by un1ted »

:-) :-)
Nabucco

#398 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by Nabucco »

Kako je stub ostao normalan :roll: :roll: :roll:
punta

#399 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by punta »

veceras oko 20:40preko kod pumpe brace mujic strana ceste koja ide prema gradu neko se zakocu u banderi policija tu hitna vatrogasci
skupili se oni trkaci sa autima da nije neko od njihovi

bio sam sa suprotne strane pa nema slika
johntra

#400 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by johntra »

pa je li to ova situacija? ne znam je li ovaj lik bio trkač, ali znam da je ova Corsa imala oznaku GSI, a ne znam je li ispod fakat bio 1,6 motor...
Post Reply