Pripazi samo da ti ne pokipi kafa,PristavilaVoduZaKafu wrote:Ja kad god sam pokušala uraditi nešto drugačije, a što je nekom drugom normalno, zeznula sam se
Što sam se prilagođavala, prilagođavala sam se
Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#376 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
- fatamorgana
#377 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
jes' samo što nikako da više prođu,WRRsmom wrote:najbolje prolaze dalebu
- fatamorgana
#378 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
A ovi što traže tu normalnu djevojku jel' i oni trebaju bit' normalni il' ne, 
- fatamorgana
#379 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ma pusti sad to, izgleda onoj pokipila kafa,WRRsmom wrote:a sta znaci biti normalan?
-
Great Cornholio
#380 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Pa valjda se to podrazumijeva, šta će ti normalna ako ti nisi normalan.fatamorgana wrote:A ovi što traže tu normalnu djevojku jel' i oni trebaju bit' normalni il' ne,
- fatamorgana
#381 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
pa da ovaj normalni malo zademfuje ovog blentavog inače ode sve u helać,Great Cornholio wrote:Pa valjda se to podrazumijeva, šta će ti normalna ako ti nisi normalan.fatamorgana wrote:A ovi što traže tu normalnu djevojku jel' i oni trebaju bit' normalni il' ne,
-
Great Cornholio
#382 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ispuniti standarde mentalnog i fizičkog zdravlja, biti od koristi i sebi i društvu u kojem živiš.WRRsmom wrote:a sta znaci biti normalan?
Normalno se može definisati, u teoriji, ali u praksi to nije moguće u potpunosti ostvariti, jer nismo samo mi ti koji sami sebe sprečavamo da postanemo normalni, sprečavaju nas u tome i drugi, i situacije, i organizacije i još svašta nešto.
-
Great Cornholio
#383 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Smijete se nečemu što nije smiješno, to nije normalno 
- fatamorgana
#384 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Samo da priupitam off topic, ko je tvoj zubar?WRRsmom wrote:
niti jednom ne rekoh da to i jesam
- fatamorgana
#385 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ovo što si sad rekao nije normalno ali je smiješno,Great Cornholio wrote:Smijete se nečemu što nije smiješno, to nije normalno
- fatamorgana
#386 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
izgleda o'šla i kafa u helać, 
-
Great Cornholio
#387 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
WRRsmom wrote:Great Cornholio wrote:Ispuniti standarde mentalnog i fizičkog zdravlja, biti od koristi i sebi i društvu u kojem živiš.WRRsmom wrote:a sta znaci biti normalan?
Normalno se može definisati, u teoriji, ali u praksi to nije moguće u potpunosti ostvariti, jer nismo samo mi ti koji sami sebe sprečavamo da postanemo normalni, sprečavaju nas u tome i drugi, i situacije, i organizacije i još svašta nešto.
koji su po tebi standardi psiho - fizickog zdravlja?
Puno bi vremena trebalo da se nabroje svi, ali ako te to zanima možeš te standarde pronaći u medicinskoj, psihološkoj, psihijatrijskoj... literaturi
- fatamorgana
#388 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Nego da se vratimo malo on topic, ja sam blentav što se vidi iz priloženog, jesil' bar ti normalna il' možemo pod ruku,WRRsmom wrote:gdje nestade aaaa, otisla novu da pristavi pa dezura da ne pokipi
-
Great Cornholio
#389 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
To što se ti smiješ na ono što sam rekao nije smiješno, a ne znam da li je normalnofatamorgana wrote:Ovo što si sad rekao nije normalno ali je smiješno,Great Cornholio wrote:Smijete se nečemu što nije smiješno, to nije normalno
- fatamorgana
#390 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Napreduješ, keep on!Great Cornholio wrote:To što se ti smiješ na ono što sam rekao nije smiješno, a ne znam da li je normalnofatamorgana wrote:Ovo što si sad rekao nije normalno ali je smiješno,Great Cornholio wrote:Smijete se nečemu što nije smiješno, to nije normalno![]()
-
Great Cornholio
#391 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Zabrinjavaš me do stepena paničnog poremećajafatamorgana wrote:
Napreduješ, keep on!
- fatamorgana
#392 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Da nije otišla po nalaze?fatamorgana wrote:Nego da se vratimo malo on topic, ja sam blentav što se vidi iz priloženog, jesil' bar ti normalna il' možemo pod ruku,WRRsmom wrote:gdje nestade aaaa, otisla novu da pristavi pa dezura da ne pokipi
-
Great Cornholio
#393 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Pa moji stavovi o standardima fizičkog i psihičkog zdravlja su izgrađeni na osnovu stručne literature, i ne vidim baš nekog prevelikog smisla da ti sad ovdje pišem ono što možeš u stručnoj literaturi naći, a ta literatura je dostupna svakomWRRsmom wrote:@ GC zanimalo me je tvoje misljenje, a ne literatura...
- fatamorgana
#394 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ma sve što se jednom poremetilo mora da se jednom i odremeti,Great Cornholio wrote:Zabrinjavaš me do stepena paničnog poremećajafatamorgana wrote:
Napreduješ, keep on!![]()
-
Great Cornholio
#395 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Sad se sjetih predizbornog skupa SDA na Tušnju, odmah nakon rata meščini bio, kao da sad to govori vidim Ejupa Ganića, za mikorofonom, sandžačkim naglaskom i glasom iz kojeg izvire samopouzdanje i normalnost govori " Kad ja treći put kažem " Za koga?", vi kažite " Za Aliju!, normalno"fatamorgana wrote: Ma sve što se jednom poremetilo mora da se jednom i odremeti,
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#396 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
e kad ti kazes da nema potpuno normalnih...Great Cornholio wrote: Nema potpuno normalnih djevojaka, a ni momaka, i zbog toga se morate pomiriti s tim da će te morati živjeti, ako ne želite živjeti kao samci, s nekom, ili nekim, ko mora imat neku falinku
-
Great Cornholio
#397 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Kamo sreće da roditelji odgajaju djecu konsultujući stručnu pedagošku literaturu, ali to nije tako, roditelji improviziraju pa šta im Bog da, i zbog toga danas ima svakakve djece, nažalost.WRRsmom wrote:to ti dodje kao kad roditelji dijete odgajaju onako kako pise u literaturi. nista ja tu ne vidim normalno.Great Cornholio wrote:Pa moji stavovi o standardima fizičkog i psihičkog zdravlja su izgrađeni na osnovu stručne literature, i ne vidim baš nekog prevelikog smisla da ti sad ovdje pišem ono što možeš u stručnoj literaturi naći, a ta literatura je dostupna svakomWRRsmom wrote:@ GC zanimalo me je tvoje misljenje, a ne literatura...
-
Great Cornholio
#398 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
To je činjenica, niko nije u potpunosti normalan, a ni nenormalan.plain vanilla wrote:e kad ti kazes da nema potpuno normalnih...Great Cornholio wrote: Nema potpuno normalnih djevojaka, a ni momaka, i zbog toga se morate pomiriti s tim da će te morati živjeti, ako ne želite živjeti kao samci, s nekom, ili nekim, ko mora imat neku falinku
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#399 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
zato onda nemoj vise pricati sta je normalno kad vidis da smo nenormalniGreat Cornholio wrote:To je činjenica, niko nije u potpunosti normalan, a ni nenormalan.plain vanilla wrote:e kad ti kazes da nema potpuno normalnih...Great Cornholio wrote: Nema potpuno normalnih djevojaka, a ni momaka, i zbog toga se morate pomiriti s tim da će te morati živjeti, ako ne želite živjeti kao samci, s nekom, ili nekim, ko mora imat neku falinku
- fatamorgana
#400 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
WRRsmom wrote:to ti dodje kao kad roditelji dijete odgajaju onako kako pise u literaturi. nista ja tu ne vidim normalno.Great Cornholio wrote:Pa moji stavovi o standardima fizičkog i psihičkog zdravlja su izgrađeni na osnovu stručne literature, i ne vidim baš nekog prevelikog smisla da ti sad ovdje pišem ono što možeš u stručnoj literaturi naći, a ta literatura je dostupna svakomWRRsmom wrote:@ GC zanimalo me je tvoje misljenje, a ne literatura...