Počelo je?!

Post Reply
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#376 Re: Počelo je?!

Post by Slo Burner »

KatarinaKosaca wrote:Ko je sad predsjednik Federacije kad je predsjednik u tvorza? :D Ozbiljno pitam, kako to fercera
Ne mislim da je nuzno da bude van zatovra da bi bio preCjednik kod nas :-D
Murisno1

#377 Re: Počelo je?!

Post by Murisno1 »

Banksy wrote:
miki.ba wrote:
Dobro jasno je svima da nije slucajno Budimir u ovoj sitaciji,
al mi nije jasno zašto si toliko ogorcena, zar nije cilj pohapsiti kriminalce, a ako je kriminalac zar je bitno ko ga je uhapsio?
Sam si odgovorio u prvom dijelu rečenice.

Radončić (i Lagudmžija) hapsi političke protivnike zato jer nema načina da ih procedurama politički nadmudri.
Onaj kome se to sviđa i ko to pozdravlja ima ozbiljan problem s obrazom, poštenjem ili zdravim razumom. Ili je budžetlija ovog kriminalnog dvojca.
Pa evo jel i SDPovac uhapšen jbg?
miki.ba

#378 Re: Počelo je?!

Post by miki.ba »

DiplomataSaSela wrote:
miki.ba wrote:
Banksy wrote:
Mislim da neće biti totalnog i frontalnog rušenja. Skloniće ovih par likova koji im blokiraju put za totalno i nesmetano definitivno pustošenje i harač, slaba i nemoćna SDA će se pritajiti, neće reagirati, a ovi neće ići pretjerano u dubinu jer bi mogli zakačiti i koga svog na tom putu.
Uglavnom, akcija ograničenog dometa, još jedna demonstracija sile i moći kriminalnog dvojca Lagudmžija/Radončić gdje je sasvim jasno, kome nije bilo do sada, da u svojim rukama drže policijsko-pravosudno-medijsko-obavještajnu mafiju pod svojom šapom.
Pisala sam nekidan kako je vidljivo da kreću u akciju: medijsku - da su uzeli još i Oslobođenje, dio FTV uredništva, u portalsko-forumsku k'o u najbolja vremena trolova k'o nikad, da dižu i montiraju akcije i afere uz pomoć starih policijskih metoda nezakonitih prisluškivanja, spinovanja i mahalanja. Nije to ništa novo, sve su to već stari, isprobani metodi.
A narod je plitka stoka, ograničena i nepismena. Kako su ih jučer pljuvali, danas će im aplaudirati jer ''hapse lopove'' ...
Dobro jasno je svima da nije slucajno Budimir u ovoj sitaciji, al mi nije jasno zašto si toliko ogorcena, zar nije cilj pohapsiti kriminalce, a ako je kriminalac zar je bitno ko ga je uhapsio?
Kako nije bitno...ako kriminalac uhapsi kriminalca tebi to ko normalno...a uhapsio ga je da moze i dalje biti kriminalac jer ga se nije mogo drugacije rijesiti...i usput uhapsio ga je zato sto potpuno vlada tuzilastvom...
Pa znali smo da je Fahro kriminalac i kad je ulazio u politiku... niko nije prstom mrdno.
Pa je postao ministar sigurnosti.... ma niko ni po guzici kume.
Sad kad je kriminalac uhapsio kriminalca pocela nekakva kuknjava, pa ljudi moji šta ste ocekivali?
Meni je drago nek ga je uhapsio, a sutra nek se neko osveti Radoncicu, a preksutra Zlaji i Bakiru.
Bitno je da ih nema nije uopšte bitno ko ih je uklonio.
mO k3

#379 Re: Počelo je?!

Post by mO k3 »

Murisno1 wrote:
Banksy wrote:
miki.ba wrote:
al mi nije jasno zašto si toliko ogorcena, zar nije cilj pohapsiti kriminalce, a ako je kriminalac zar je bitno ko ga je uhapsio?

Radončić (i Lagudmžija) hapsi političke protivnike zato jer nema načina da ih procedurama politički nadmudri.
Onaj kome se to sviđa i ko to pozdravlja ima ozbiljan problem s obrazom, poštenjem ili zdravim razumom. Ili je budžetlija ovog kriminalnog dvojca.
Pijun.....
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#380 Re: Počelo je?!

Post by KatarinaKosaca »

Slo Burner wrote:Mozda je vrijeme da se razneses :D

Svjestan sam da razlozi hapsenja nije to sto je jedan od Jebenih kriminalaca koji nam unistavaju zivote, ali bitno je da je krenulo. Ja jedva cekam da druga strana uzvrati sa hapsenjima kriminalnih protivnika, pa da ovi njima uzvrate ponovo .

:cuga:
Boldirano je jako, jako upitno da ne kažem netačno, i u tome je kvaka. Jer da je krenulo, krenulo bi od reketa...nekom logikom. Ali i da nje od reketa, neka krene od mene što sam dala cvaju rijamu, ali ovdje nema naznake da je krenulo. 48.000KM nekome ko živi od 400 ili 500KM na mjesec izgleda velika lova, ali to je jedno srednje auto... dakle, čista politička čistka i skupljanje kojeg boda pred izbore. Analiza forumašice @Banksy najbolje opisuje..
de balzac

#381 Re: Počelo je?!

Post by de balzac »

Murisno1 wrote:

kolateralni štetočina :D
de balzac

#382 Re: Počelo je?!

Post by de balzac »

KatarinaKosaca wrote:
Boldirano je jako, jako upitno da ne kažem netačno, i u tome je kvaka. Jer da je krenulo, krenulo bi od reketa...nekom logikom. Ali i da nje od reketa, neka krene od mene što sam dala cvaju rijamu, ali ovdje nema naznake da je krenulo. 48.000KM nekome ko živi od 400 ili 500KM na mjesec izgleda velika lova, ali to je jedno srednje auto... dakle, čista politička čistka i skupljanje kojeg boda pred izbore. Analiza forumašice @Banksy najbolje opisuje..

vama dvjema je najbolje da pokrenete peticiju za njegovu amnestiju :wink:
KatarinaKosaca

#383 Re: Počelo je?!

Post by KatarinaKosaca »

Banksy wrote:Radončić (i Lagudmžija) hapsi političke protivnike zato jer nema načina da ih procedurama politički nadmudri. Onaj kome se to sviđa i ko to pozdravlja ima ozbiljan problem s obrazom, poštenjem ili zdravim razumom. Ili je budžetlija ovog kriminalnog dvojca.
Vrijedi i ponoviti i boldirati ovima što ne vide. Sa opaskom, naravno, da imaš puni kredibilitet, jer dok je vaskoliki forum dizao u nebesa i davao božanske osobine Dragom Vođi kao jedinoj slamci spasa, jedna od rijetkih si imala ispravnu političku prognozu.
Banksy

#384 Re: Počelo je?!

Post by Banksy »

miki.ba wrote:
Pa znali smo da je Fahro kriminalac i kad je ulazio u politiku... niko nije prstom mrdno.
Kako nije. Mrdnuo je Zlatko, pa mu dao državno ministarstvo sigurnosti.
Pingwin

#385 Re: Počelo je?!

Post by Pingwin »

AmiĐa_Idriz

#386 Re: Počelo je?!

Post by AmiĐa_Idriz »

Upppppss!
Šta Vi radite ovdje?
Jeste li skrenuli lijevo na zadnjem linku umjesto desno? Nema problema. Evo nekoliko savjeta koji će Vas vratiti na pravi put:
KatarinaKosaca

#387 Re: Počelo je?!

Post by KatarinaKosaca »

de balzac wrote:vama dvjema je najbolje da pokrenete peticiju za njegovu amnestiju :wink:
Kasne mi sa dnevnicama i paketićima, pa neću žuriti :wink: Dijaspora me poslala 15 dana u banoviće, pa nisam radila :D
snaga_znanja

#388 Re: Počelo je?!

Post by snaga_znanja »

Image

Sa stilom nema šta...
mO k3

#389 Re: Počelo je?!

Post by mO k3 »

KatarinaKosaca wrote:
Banksy wrote:Radončić (i Lagudmžija) hapsi političke protivnike zato jer nema načina da ih procedurama politički nadmudri. Onaj kome se to sviđa i ko to pozdravlja ima ozbiljan problem s obrazom, poštenjem ili zdravim razumom. Ili je budžetlija ovog kriminalnog dvojca.
Vrijedi i ponoviti i boldirati ovima što ne vide. Sa opaskom, naravno, da imaš puni kredibilitet, jer dok je vaskoliki forum dizao u nebesa i davao božanske osobine Dragom Vođi kao jedinoj slamci spasa, jedna od rijetkih si imala ispravnu političku prognozu.
:thumbup: nažalost je tako ...
It_is_a_Leclerc

#390 Re: Počelo je?!

Post by It_is_a_Leclerc »

Banksy wrote:
miki.ba wrote:

Mersed Hadžić - Švicarac i još 35 pravosnažno osuđenih ubica (koji će sutra možda poželjeti ubiti mene ili neko dijete) koje je Budimir pustio na slobodu, je razlog zašto nam se sviđa hapšenje ovog krimogenog predsjednika Federacije.
Kemal Malovčić

#391 Re: Počelo je?!

Post by Kemal Malovčić »

Kako bilo ko može "pomilovati" ubicu?
miki.ba

#392 Re: Počelo je?!

Post by miki.ba »

Banksy wrote:
miki.ba wrote:
Kako nije. Mrdnuo je Zlatko, pa mu dao državno ministarstvo sigurnosti.
Vidiš da nije pogriješio, ko ce se bolje obracunati sa kriminalcima nego kriminalac. :D
Panini

#393 Re: Počelo je?!

Post by Panini »

It_is_a_Leclerc wrote:
Mersed Hadžić - Švicarac i još 35 pravosnažno osuđenih ubica (koji će sutra možda poželjeti ubiti mene ili neko dijete) koje je Budimir pustio na slobodu, je razlog zašto nam se sviđa hapšenje ovog krimogenog predsjednika Federacije.
moras da znas da ovi u SDA imaju visok prag tolerancije kada je u pitanju kriminal i kriminalci, koji su veliki prijatelji i simpatizeri te kriminalne organizacije SDA.

otuda bojazan i strah banksy, katarine, corto i aleksandra vucica (katamarana) u vezi sa danasnjom akcijom hapsenja kriminalaca zamaskiranih iza kojekakvih pozicija
DiplomataSaSela

#394 Re: Počelo je?!

Post by DiplomataSaSela »

miki.ba wrote: Dobro jasno je svima da nije slucajno Budimir u ovoj sitaciji, al mi nije jasno zašto si toliko ogorcena, zar nije cilj pohapsiti kriminalce, a ako je kriminalac zar je bitno ko ga je uhapsio?
Kako nije bitno...ako kriminalac uhapsi kriminalca tebi to ko normalno...a uhapsio ga je da moze i dalje biti kriminalac jer ga se nije mogo drugacije rijesiti...i usput uhapsio ga je zato sto potpuno vlada tuzilastvom...[/quote]
Pa je postao ministar sigurnosti.... ma niko ni po guzici kume.
Sad kad je kriminalac uhapsio kriminalca pocela nekakva kuknjava, pa ljudi moji šta ste ocekivali?
Meni je drago nek ga je uhapsio, a sutra nek se neko osveti Radoncicu, a preksutra Zlaji i Bakiru.
Bitno je da ih nema nije uopšte bitno ko ih je uklonio.[/quote]
Fahro je postao ministar jer ga drugi kriminalac zlatko postavio inace ne bi nikad bio nista...i ja bih volio da je zakon proradio ali nazalost nije...klasicno policijsko-komunisticko rijesavanje politickih protivnika...kad uhapse i reketase,kad pretresu fahra onda cu pocet vjerovat u nesto...al dok je olega to se desiti nece...nazalost...
Banksy

#395 Re: Počelo je?!

Post by Banksy »

Panini wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
moras da znas da ovi u SDA imaju visok prag tolerancije kada je u pitanju kriminal i kriminalci, koji su veliki prijatelji i simpatizeri te kriminalne organizacije SDA.

otuda bojazan i strah banksy, katarine, corto i aleksandra vucica (katamarana) u vezi sa danasnjom akcijom hapsenja kriminalaca zamaskiranih iza kojekakvih pozicija
Bezobrazan si, uvredljiv, drzak i agresivan, na svakom postu.
Za ovo te jedino mogu prijaviti moderaciji.
Last edited by Banksy on 26/04/2013 17:49, edited 1 time in total.
Panini

#396 Re: Počelo je?!

Post by Panini »

samo izvoli, drugo nista i ne mozes s obzirom da vam se partija raspada kao kula od karata, halka puca i to vise niko ne moze zaustaviti
Last edited by Panini on 26/04/2013 17:50, edited 1 time in total.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#397 Re: Počelo je?!

Post by Slo Burner »

Pomilovanje za ubicu, reketasa, dilera etc je jako jako velika stvar , mada je za mene velka stvar i 48 000
dječak sa šibicama

#398 Re: Počelo je?!

Post by dječak sa šibicama »

Panini wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Nisam siguran za sve navedene, ovo sto tvrdis... ali u svakom slucaju postoje ljudi koje raduje Budimirovo blokiranje cijele drzave, stvaranje haosa, samo iz politickih razloga. U smislu, kad ne vladaju moji, onda neka bude anarhija.

I ne svidja im se ovo hapsenje, jer pada koncepcija blokade drzave, samim tim i uloge SDA u politickom zivotu.
de balzac

#399 Re: Počelo je?!

Post by de balzac »

i kao neutralan posmatrač, samo da zaključim - fahraon & zlaja su očigledno prilično potcijenjeni.

ko je još mogao očekivati ovako drastične mjere :roll:
miki.ba

#400 Re: Počelo je?!

Post by miki.ba »

Pa dobro jel to sad može raditi ko šta hoce zato što je Fahro ministar sigurnosti?
Jel sve opravdano?
Bože sacucaj stranackih pijuna....
Post Reply