Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Locked
alanskoda

#376 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by alanskoda »

dusa_raskopuša wrote:
Nemas namjeru ali je fazlija hinjav, a zaim stariji ciko koji je bio izazvan. Ajde jos jednom napisi post ali nemoj na niciju stranu.

Pa hajde ti reci je li ili nije uzimaju u obzir samo ovaj snimak, zanemari ono sto znas od prije i sto je istina ili ti mislis da je istina. Meni je tako ispalo. :twisted:

Meni ovaj fazlija izgleda pismeniji od zaima. Zaim ko krkan.
dječak sa šibicama

#377 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by dječak sa šibicama »

Ja tek sad vidjeh izlaganje gospodina Zagija, znaci, njegov sin je pozvan, dok je bio na birou, da se javi na radno mjesto u Telecomu, ako sam dobro shvatio? bez intervencija i slicno.

E sad, kolika budala moras biti, pa povjerovati u ovakve izjave.

Jos da ne znam kakve je marifetluke radio Zagi dok je bio ministar... pa tad je privatizacija bila u punom zamahu, grabio je procente lopatom. Sad glumi zrtvu.
insomnia78

#378 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by insomnia78 »

dječak sa šibicama wrote:Ja tek sad vidjeh izlaganje gospodina Zagija, znaci, njegov sin je pozvan, dok je bio na birou, da se javi na radno mjesto u Telecomu, ako sam dobro shvatio? bez intervencija i slicno.

Jos da ne znam kakve je marifetluke radio Zagi dok je bio ministar... pa tad je privatizacija bila u punom zamahu, grabio je procente lopatom. Sad glumi zrtvu.
Kako to, sad ce tebi branioci lika i djela objasniti kako je on pozvan samo na konkurs i haman slucajno primljen

s' moje sokocalo
ultima_palabra

#379 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by ultima_palabra »

Šta kaže, Fudo diplomirao iz oblasti umjetnosti :-D

E moj Zaime, karanje je nauka a ne umjetnost :mrgreen:
uglavnomja

#380 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by uglavnomja »

HM 2011 wrote: Natežemo se oko toga što bi Zaim koji ima istaknute nastupe u skupštini kantona - ..
:lol: :lol: :lol:

nego, da ga predlozis za sestoprilsku :lol:

ili u talu da se napravi nobela nagrada "otac i sin" :D priznati umjetnik sa tatom . istaknutim nastupom
ExNihilo

#381 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by ExNihilo »

dječak sa šibicama wrote:Ja tek sad vidjeh izlaganje gospodina Zagija, znaci, njegov sin je pozvan, dok je bio na birou, da se javi na radno mjesto u Telecomu, ako sam dobro shvatio? bez intervencija i slicno.

Završio pravni fakultet, potom s biroa pozvan da odradi pripravnički u telecomu nakon čega se tu i trajno zapošljava bez ikakvih štela - jedna od najglupljih rečenica koju je iko izgovorio posljednjih godina u BH javnosti i svojski je pokušao braniti.

Ne može, brate, ni sa prosjekom 11.00. Ne može da si svježe s Oxforda kao najbolji student.
Last edited by ExNihilo on 30/01/2013 23:29, edited 1 time in total.
Vitez Koja

#382 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Vitez Koja »

Najvise oni valjaju sebi i tu nema dileme...[/quote]

Ako nakon svega što sam napisao - a u interesu mi je da u se u parlamentu kantona radi i da likovi poput zaima ne doživljavaju stresove od likova poput fazlije - i da likova sa nastupom poput Zaimovog bude puno puno više u svim paralamentima - ako ti nakon toga nije jasno ko kome valja i zbog čega - moj je stav da takvima kao ti izgleda ni Bog Svemogući ne bi valjao....[/quote]

Fakat te ne kontam....u medjuvremenu, odoh na ulici da PITAM ljude, jer mozda mi oni mogu objasniti TAJNU koju ti znas....
alanskoda

#383 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by alanskoda »

Eeeeee jarane moj a kad je zaim skidao tenkiste, gdje si ti bio. Da nije njega sad bi nam srbi bili za govornicom. Eeeeee jarane moj.
LeonardoAC

#384 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by LeonardoAC »

bio na birou i pozvali ga iz telecoma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fazlija dopingovan izgleda :D
HM 2011

#385 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by HM 2011 »

Ako nakon svega što sam napisao - a u interesu mi je da u se u parlamentu kantona radi i da likovi poput zaima ne doživljavaju stresove od likova poput fazlije - i da likova sa nastupom poput Zaimovog bude puno puno više u svim paralamentima - ako ti nakon toga nije jasno ko kome valja i zbog čega - moj je stav da takvima kao ti izgleda ni Bog Svemogući ne bi valjao....

opet narod - halo ljudi čitate li vi ovo gore napisano - nije zajebancija ?
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#386 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Picajzla »

It_is_a_Leclerc wrote:
armin071 wrote:Uvlaciti bilo ciju djecu u kontest politickih prepucavanje je odron, dno dna(cast izuzecima tipa Dodik jr. gdje se od drzave otimaju milioni). Ja samo kad pogledam ovog Fazliju i u pozadini Srnu ne treba mi vise. Ako nam od njihove "pameti" ovisi vlast i ako oni ocestvuju (a ucestvuju) u donosenju bitinih odluka, jadna nam majka. Daleko od toga da je Backovicevo maslo za ramazana, ali da jedan anonimus tipa Fazlije ovako pljuje po njegovoj familiji redom je dno dna. Definitivno najveci politicki debil u ovoj sali. Taj i kad bi samoubistvo pokusao promasio bi "metu".
Tačno tako !

Pratim parlamentarne prakse u Evropi, i ovo je prvi put da sam vidio da neko na ovako neskriven, direktan način, bez ijednog argumenta, lupeta o porodici svog kolege. Jednostavno, grozno !

Da ima obraza, kao što ga očigledno nema, Fazlija bi već danas poslijepodne podnio neopozivu ostavku.
Kako nema argumenta ??? Sta je Deen i njegovo finansiranje sa drzavne sise ?
Vitez Koja

#387 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Vitez Koja »

veljaca wrote:
Vitez Koja wrote: Da smo pametni, dizali bi pesnice, a ne hajku...i ne samo na Backovic Zaima, nego i na ostale njemu slicne...Ali, nemamo mi te hrabosti. Zato smo i jadni.
O cemu ti, majke ti!!!! Ne kontam te vise, covjece!!!!
Ako ne kontas, budi bar orginalan!!!!
Prpa.ba

#388 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Prpa.ba »

Backovici ugledni i posteni gradjani :lol: Fazlija borac za istinu i pravicu :lol:
veljaca

#389 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by veljaca »

Imam osjecaj da pojedinci ovdje brane Fazliju samo zato sto je clan SDP-a .... pa makar bio i los pokusaj od strijelca ... Ako vi koji ga tako branite znate - molio bih vas da mi neko odgovori - zasto te svoje sposobnosti nije koristio za odbranu od agresije na Drzavu Bosnu i Hercegovinu ? Samo to.
veljaca

#390 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by veljaca »

Vitez Koja wrote:
veljaca wrote:
Vitez Koja wrote: Da smo pametni, dizali bi pesnice, a ne hajku...i ne samo na Backovic Zaima, nego i na ostale njemu slicne...Ali, nemamo mi te hrabosti. Zato smo i jadni.
O cemu ti, majke ti!!!! Ne kontam te vise, covjece!!!!
Ako ne kontas, budi bar orginalan!!!!
Namjerno sam te citirao - da skontas !!!!
Vitez Koja

#391 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Vitez Koja »

O cemu ti, majke ti!!!! Ne kontam te vise, covjece!!!![/quote]

Ako ne kontas, budi bar orginalan!!!![/quote]

Namjerno sam te citirao - da skontas !!!![/quote]

Vauuu, ostah bez rijeci. Hvala ti, prosvjetlio si me!!!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#392 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by -LIBERO- »

veljaca wrote:Imam osjecaj da pojedinci ovdje brane Fazliju samo zato sto je clan SDP-a .... pa makar bio i los pokusaj od strijelca ... Ako vi koji ga tako branite znate - molio bih vas da mi neko odgovori - zasto te svoje sposobnosti nije koristio za odbranu od agresije na Drzavu Bosnu i Hercegovinu ? Samo to.
A koji su tvoji argumenti i porivi u odbrani Backovica?

Koliko sam skontao, bio je u ARBiH, pa ok, halalit cemo mu sve ono sto je nelegalno uradio poslije??

Ili...
alanskoda

#393 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by alanskoda »

veljaca wrote:Imam osjecaj da pojedinci ovdje brane Fazliju samo zato sto je clan SDP-a .... pa makar bio i los pokusaj od strijelca ... Ako vi koji ga tako branite znate - molio bih vas da mi neko odgovori - zasto te svoje sposobnosti nije koristio za odbranu od agresije na Drzavu Bosnu i Hercegovinu ? Samo to.

Imam osjecaj da pojedinci brane Zaima samo zato sto ga je napao neko iz SDP-a.
bogoljub

#394 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by bogoljub »

Kad Fazlija govori u skupštini, osjećam napetost! :lol: :lol:
malawi

#395 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by malawi »

Ima dosta Dipl.Ing sa Saobracajnog i Elektrotehnickog fakulteta, odsjek Telekomunikacije koji su na birou, pa ih niko ne zove iz Telecoma. Hajde sto ih ne zovu iz Telecoma, nego ih ne zovu ni iz Komunalnog. Suplja da nema dalje...

A ovaj sto mu se cakli glava, nija bas izabrao mjesto i vrijeme za ove komentare. Mozda ga je namjerno isprovocirao da ovaj pocne psovati. U svakom slucaju sada ce bit zanimljivo kada Zaim prorovi po Nedzadovoj proslosti a Nezad uzvrati... Bice gutavo...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#396 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by -LIBERO- »

malawi wrote:
A ovaj sto mu se cakli glava, nija bas izabrao mjesto i vrijeme za ove komentare. Mozda ga je namjerno isprovocirao da ovaj pocne psovati. U svakom slucaju sada ce bit zanimljivo kada Zaim prorovi po Nedzadovoj proslosti a Nezad uzvrati... Bice gutavo...
:thumbup:

Jos da imamo tuzilatsvo i sudstvo, kao sto nemamo....
veljaca

#397 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by veljaca »

-LIBERO- wrote:
A koji su tvoji argumenti i porivi u odbrani Backovica?

Koliko sam skontao, bio je u ARBiH, pa ok, halalit cemo mu sve ono sto je nelegalno uradio poslije??

Ili...
Ja ga branim kao borca ARBIH a nigdje nisam rekao da mu treba halaliti sve ono sto je nelgalno uradio poslije. tako da si pogresno skontao. Ako mozes - pokazi gdje sam to rekao ?
Vitez Koja wrote:
Vauuu, ostah bez rijeci. Hvala ti, prosvjetlio si me!!!
Nema problema i drugi put .....
malawi

#398 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by malawi »

Jebace ga Deen kad tad :D
mrAdil

#399 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by mrAdil »

A gdje je ono tvoj burazer Nedzade, ha?
bogoljub

#400 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by bogoljub »

malawi wrote:Ima dosta Dipl.Ing sa Saobracajnog i Elektrotehnickog fakulteta, odsjek Telekomunikacije koji su na birou, pa ih niko ne zove iz Telecoma. Hajde sto ih ne zovu iz Telecoma, nego ih ne zovu ni iz Komunalnog. Suplja da nema dalje...

ono , pronašo Zaim Fazliji da je varao, doping koristio i opet osvajao 44, 45, 55 mjesto na prvenstvima,. mislim da će mu oduzeti i ta mjesta.... :lol:
Locked