probudio se
odgledao dobar film
Pa nećeš provesti dan na vikendici u društvu meni dragih osoba?amiliana wrote:1.Ustala ziva i zdrava
2.Ponovo sretna jer je sa registracijom auta sve u uredu![]()
3.Provela dan na vikendici u drustvu meni dragih osoba
leo_ wrote:Pa nećeš provesti dan na vikendici u društvu meni dragih osoba?amiliana wrote:1.Ustala ziva i zdrava
2.Ponovo sretna jer je sa registracijom auta sve u uredu![]()
3.Provela dan na vikendici u drustvu meni dragih osoba![]()
sorry
Hoces da budefgrt7u5rr wrote:nema muslimana oko mene u krugu od 100 kilometara![]()
![]()
![]()
eh, pa eto uživaj onda, ako smo toliko teški ljudi.fgrt7u5rr wrote:nema muslimana oko mene u krugu od 100 kilometara![]()
![]()
![]()
da ti nije ko sta naucio na njihleo_ wrote:naš'o 10 KM u nekakvom omotu.
samo si slalo sms u nevakatrespo wrote:trnoruzice nisam te zvao ne izmisljaj
leo_ wrote:nek uči dokle hoće, ja naš'o i ne dam nazad.
jedna osoba ovdje zna kome sam slao sms u nevakattrnoruzica_sa wrote:samo si slalo sms u nevakatrespo wrote:trnoruzice nisam te zvao ne izmisljaj
ja šta belaja napravi jedan sms. čitavu temu nam upropastiste, ali mi smo svi kolektivno sretni zbog vas dvoje.respo wrote:jedna osoba ovdje zna kome sam slao sms u nevakattrnoruzica_sa wrote:samo si slalo sms u nevakatrespo wrote:trnoruzice nisam te zvao ne izmisljaj
tj ta osoba je i dobila taj sms
3 srece zbog jednog smsrespo wrote:jedna osoba ovdje zna kome sam slao sms u nevakattrnoruzica_sa wrote:samo si slalo sms u nevakatrespo wrote:trnoruzice nisam te zvao ne izmisljaj
tj ta osoba je i dobila taj sms
zamaltaj ti nju skroz.armma wrote:Ja sam danas morao kamenčić ubacit u tenu ,ovo je previše dobro
IV BH Telecomtrnoruzica_sa wrote:3 srece zbog jednog sms
I osoba kojoj si poslao sms
II ti
III i jos njih nekoliko
IV ti su prvi bili sretnianonimnaosoba wrote:IV BH Telecomtrnoruzica_sa wrote:3 srece zbog jednog sms
I osoba kojoj si poslao sms
II ti
III i jos njih nekoliko