Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Stari

#376 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Stari »

drug profi wrote:
palermo wrote:
drug profi wrote: kako ba? Pa imaju jos revanse i sa latvijom i litvanijom, i obje sa slovacima, bezbeli da se mogu 4 puta okliznuti.
sa slovacima i latvijom igraju kući dakle ostaje litvanija u gostima......bogami,ne bih se ja nadao njihovom oklizavanju :D posebno kad dođu zadnje utakmice kada mnoge ekipe gube motiv....
A pa jbgti, znas i sam se nikad planirano ne gube bodovi. Desi se, a grcima se desavalo u svakim kvalifikacijama dosad, kao i nama u ostalom. Evo grcima se vec jednom desilo u petak, jer su sigurno racunali +3 unaprijed. Ja i slovake racunam u nagazne mine jer to nije ekipa koja sada ima kvalitet za drugi sesir, ali jos je u stanju da otme koji bod jacem od sebe.
Dobra stvar za grke je sto zadnje tri tekme igraju kuci, latvija, slovacka, lihtenstain. Prije njih, slovaci igraju sa nama dvomec, i tu svasta moze biti na sve strane. Mi nista necemo znati dok se sa slovacima ne obracunamo u septembru sljedece godine, tako da euforija moze biti pogubna. Narocito ako slucajno slovaci sada dobiju grke iako Pape kaze da bi to najvise volio.

Kombinacija je jos uvijek puno ...normalno, jer tek je odigrano 3 od 10 utakmica ... u slucaju da Slovaci veceras tuku Grke ... stvar se mijenja ...znatno. Nase je da sutra pokusamo dobiti Litvance ... a o egzoticnim hotelima u Santosu ... romanticnim plazama u Riu ...urnebesnim nocima u Recifeu i zasto ne Sao Paulu ... i uopste , cijelom tom paketu ... :D drugom zgodom - :D i nesto docnije :D
jazzer

#377 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by jazzer »

Micaha wrote:
agent_zero wrote:
Bubalo1 wrote:Zahtjevam pravdu za Sergeja i bojkot svih utakmica dok isti zasluzeno ne dobije ponovni poziv u reprezentaciju !
Svakako.

I ne samo on, nego i ostali nepravedno izostavljeni talenti - Ivan Radeljić, Mario Božić, Mirko Hrgović, Stojan Vranješ, Nedim Halilović, Dušan Kerkez, Ninoslav Milenković, Dragan Blatnjak, Velimir Vidić i Vladan Grujić.

:lol:
Komplet Sliskovicevi puleni. Kakav lopov...
Vidim brzo ste zaboravili maestralne solo dionice Adnana Kevrica?

Vama na dusu... :lol: :lol: :lol:
agent_zero

#378 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by agent_zero »

cindrlimindrli wrote:off topic;
Ljudina Ninoslav Milenkovic se ne uklapa u tu ekipu. Inace, ne radi se o Sliskovicevim pulenima vec onog supka
Pasalica.
U pravu si potpuno.

Bez obzira na igračke sposobnosti, to da je bio ljudina mu se ne može osporiti. Zato sam editovao onaj post i maknuo Ninu iz ove liste "talenata".

Ali ima ko da zauzme njegovo mjesto. Sjećate li se Nenada Miškovića i Branislava Krunića? :mrgreen:
Last edited by agent_zero on 15/10/2012 15:32, edited 1 time in total.
Micaha

#379 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Micaha »

jazzer wrote:
Vidim brzo ste zaboravili maestralne solo dionice Adnana Kevrica?

Vama na dusu... :lol: :lol: :lol:
[/quote]
Svi su oni na jednu stranu a Jakirovic na drugu... Najvaznija utakmica dotad... Marakana... Nacija strijepi... I Sergej posteni medzu starterima :D
and

#380 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by and »

zlajaBHF wrote:
palermo wrote:
drug profi wrote: kako ba? Pa imaju jos revanse i sa latvijom i litvanijom, i obje sa slovacima, bezbeli da se mogu 4 puta okliznuti.
sa slovacima i latvijom igraju kući dakle ostaje litvanija u gostima......bogami,ne bih se ja nadao njihovom oklizavanju :D posebno kad dođu zadnje utakmice kada mnoge ekipe gube motiv....
Nebi me cudilo da Grci kiksaju u jednoj od tih utakmica....Mislim da je sasvim realno....i u proslim kvalama su kiksali protiv takvih ekipa
ne treba se zamarati kako će ko igrati iz razloga što fala bogu dobro igramo,skupljamo bodove.računice prave oni koji kiksaju.nadam se pred zadnje kolo da ćemo imati 4 boda prednosti da jednu utakmicu na miru pogledam
Micaha

#381 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Micaha »

agent_zero wrote:
cindrlimindrli wrote:off topic;
Ljudina Ninoslav Milenkovic se ne uklapa u tu ekipu. Inace, ne radi se o Sliskovicevim pulenima vec onog supka
Pasalica.
U pravu si potpuno.

Bez obzira na igračke sposobnosti, to da je bio ljudina mu se ne može osporiti. Zato sam editovao onaj post i maknuo Ninu iz ove liste "talenata".

Ali ima ko da zauzme njegovo mjesto. Sjećate li se Nenada Miškovića i Branislava Krunića? :mrgreen:
I Marko Topic je ljudina
Tkd

#382 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Tkd »

Topić je bio dobar ;-)

Niko kao nekada Vidić :dance:
denimb

#383 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by denimb »

Ovdje fakat ima ljudi koji ce veceras gledati obe ove utakmice :shock:
and

#384 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by and »

otvorite sebi temu "kucamo na vrata zaboravljenih asova",slomiste
agent_zero

#385 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by agent_zero »

Tkd wrote:Topić je bio dobar ;-)

Niko kao nekada Vidić :dance:
A tek klasni napadač Mladen Bartolović koji je nemilice sijao strah i trepet u protivničkom šesnaestercu.

@and

Vidiš da sklapamu papetu ekipu za nastavak kvalifikacija :lol:
phillie

#386 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by phillie »

Plavih_11 wrote:
dinty2 wrote:mislim da ćemo pobjediti litvaniju večeras
Ja sam siguran da necemo ... ;-)
Da se sa moderatorom slozim oko ovoga...mislim da su nasi totalno nespremni za vecerasnju utakmicu, i da ce nas Litvanci iznenaditi....

:D
Nuken

#387 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Nuken »

Ljudi da li vi znate kad Bosna igra..Ja većih gluposti ne pročita.. :lol:
baxul

#388 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by baxul »

Bubalo1 wrote:Joooooooj pa Mikelini .. On je stoper ? Hocemo Mikelinija !
a pazi ove izmjene u sloveniji

Image

staaa ti je 8)
mikogoago

#389 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by mikogoago »

and wrote: ne treba se zamarati kako će ko igrati iz razloga što fala bogu dobro igramo,skupljamo bodove.računice prave oni koji kiksaju.nadam se pred zadnje kolo da ćemo imati 4 boda prednosti da jednu utakmicu na miru pogledam
Vala bas, u potpunosti se slazem s tobom :thumbup:
Svaki put mislm da ce me infarkt strefiti.
Infaze Studio

#390 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Infaze Studio »

palermo wrote:
Treba im neko kao sto je Litvanija ili Latvija, ko ce protiv njih igrati opusteno jer nemaju sta izgubiti, i oni mogu lako kiksati. Pogotovo zato sto tradicionalno ne daju puno golova. PA dobise Latviju tamo 2-1 sa igracem vise igrali, ako se ne varam. I onaj Latvijac rece da su protiv Grka imnali dobre sanse, ali protiv nas nikakve :D
Igrace takve repke i protiv nas opusteno, al mi zabijamo protiv takvih u prosjeku ove kvale 4-5 komada :D :D
Infaze Studio

#391 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Infaze Studio »

Nuken wrote:Ljudi da li vi znate kad Bosna igra..Ja većih gluposti ne pročita.. :lol:
E jbg.. :run:
drug profi

#392 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by drug profi »

Ma ja cu veceras u Zenicu, sto je sigurno, sigurno je.
:D
mikogoago

#393 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by mikogoago »

Joj kako volim ove optimisticne izjave i optimiste i onda ga popuse 4-5 komada.samo naprijed:

Povodom odigravanja ove utakmice danas je u Hotelu Zenica održana konferencija za novinare na kojoj su se novinarima obratili selektor Litvanije Csaba Laszlo i odbrambeni igrač Marius Stankevičius.

U uvodu je selektor naglasio kako su u Zenicu došli sa velikim ambicijama, ali i da je ova utakmica važna za obje ekipe.

"Ovo je jedna veoma važna utakmica za oba tima. Mi smo izgubili protiv Grčke, izjednačili smo sa Slovačkom, ali pobjeda iz posljednjeg kola stvara nam velike ambicije. Imamo veliki respekt prema Bosni i Hercegovini i vjerujemo da su oni jedna od jačih ekipa u grupi u kojoj se takmičimo. Bosna se dobro borila u svim kvalifikacijama, prošle godine im je to promaklo sa Portugalom, imali su lošu sreću, ali očigledno je da Sušić ima planove da se direktno plasira na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Mi imamo poštovanje prema ovoj ekipi, ali sutra ćemo dati sve od sebe kako bismo postigli dobar rezultat", zaključio je Laszlo.
Murat Sabanovic

#395 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Murat Sabanovic »

onaj bod iz atine ce biti veliki ,samo ako sutra dobijemo !!!
Herr Flick

#396 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Herr Flick »

mikogoago wrote:Joj kako volim ove optimisticne izjave i optimiste i onda ga popuse 4-5 komada.samo naprijed:

Povodom odigravanja ove utakmice danas je u Hotelu Zenica održana konferencija za novinare na kojoj su se novinarima obratili selektor Litvanije Csaba Laszlo i odbrambeni igrač Marius Stankevičius.

U uvodu je selektor naglasio kako su u Zenicu došli sa velikim ambicijama, ali i da je ova utakmica važna za obje ekipe.

"Ovo je jedna veoma važna utakmica za oba tima. Mi smo izgubili protiv Grčke, izjednačili smo sa Slovačkom, ali pobjeda iz posljednjeg kola stvara nam velike ambicije. Imamo veliki respekt prema Bosni i Hercegovini i vjerujemo da su oni jedna od jačih ekipa u grupi u kojoj se takmičimo. Bosna se dobro borila u svim kvalifikacijama, prošle godine im je to promaklo sa Portugalom, imali su lošu sreću, ali očigledno je da Sušić ima planove da se direktno plasira na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Mi imamo poštovanje prema ovoj ekipi, ali sutra ćemo dati sve od sebe kako bismo postigli dobar rezultat", zaključio je Laszlo.

Tako su i Latvijci bili optimisticni,pa primise 4 komada,a + i Litvaniji ne igraju 2 ponajbolja igraca,jedva cekam ako oni budu igrali ofenzivno ne gine im 5-6 komada,jedva su Lihtenstajnu dali 2 gola,a nesta oce protiv nas,gori su od svoji susjeda :lol: :lol: :D
BHF80

#397 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by BHF80 »

ma ove repke sa L su u 5 deka sto bi rekao nas narod
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#398 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by JoseMujica »

bod iz Atine je velik ko Amerika u svakom slučaju, jer je ovo prvi bod koji smo osvojili protiv Grčke u dosadašnjim kvalifikacijskim utakmicama

do sada u kvalifikacijskim ogledima Grčka osvojila 7 bodova, a BiH 1

a evo mali podsjetnik
13/10/2012 World Cup 2014 Qualifiers Greece vs Bosnia 0 - 0
11/08/2011 Friendly Bosnia vs Greece 0 - 0
14/10/2007 Euro08 Qualify Greece vs Bosnia 3 - 2
12/10/2006 Euro08 Qualify Bosnia vs Greece 0 - 4
i da ne lupetate više :-)
Mustang1

#399 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Mustang1 »

Salu na stranu mislim da bi za nas najbolje bilo da Vranjes pocne .. Ako se i sutra pokaze kao los zahvaliti mu se i ne zvati ga vise .. Jer ako ne moze Litvance cuvati kako ce Hamsika .. Jest da smo najebali ako ujebe sutra ali jbg moramo se kockati :D U nekim buducim prijateljskim nek se isproba taj Zukanovic i jos neki drugi stoperi ne bi bilo dobro da se sad momak gura i da mu se stavlja teret na ledja ..
frngla

#400 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by frngla »

Sad objaviše :D
‎"Dva igrača Litvanije su povrijeđena, a dva imaju kartone, ali isto tako izgleda da nam se vraća pritajeni napadač Ognjen Vranješ koji je bio posuđen Grcima u utakmici Grčka - BiH." Riječi su selektora Litvanije Csabe Laszloa. :D

:D :D
Locked