Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bubalo1 wrote:Meni nikada zensko nije platilo niti ce Ponudi se uvijek nisam nikada izasao da zensko ne ufati za novcanik cak se i svadjam cesto ali platit nece
honky tonk wrote:ooopaaa dzentlmen!
@honky tonk
Bojim se da mijesas malo stvari. Dzentlmen je momak koji ponese cvijet, pridrzi vrata, pomogne djevojci sa koferima ili kesama, momak lijepih manira, itd itd... Dakle bojim se da to pogresno imenujes stvari, pa da ti pomognem - trebalo je stajati "opaaaa sponzooooooor!" Da bi se neko tako razdragano odredio kao dzentlmen potrebno je ipak vise od toga da curi stalno placa pice. U protivnom bi sve osobe profila "kockasta glava u Mercedesu" bile gentlemani...
razmisli da se ne radi mozda o ironiji prije nego prokomentarises neciji komentar. ne uzimaj sve za ozbiljno-ovo je forum
Ironija i sarkazam su za mene vrlo komplikovani i tesko shvatljivi koncepti. S toga mi oprosti sto nisam odmah primjetio i vise nego ociglednu ironiju vjesto skrivenu u dvije rijeci "ooopaaa dzentlmen", a pojacanu sa palcem okrenutim ka gore. Vjerujem da drugi forumasi jesu, ocigledno je da ti sad nisi malo promijenila pricu. Kako samo i ja ne primjetih, e vala bas sam i sam vozac Mercedesa, sa kockasto idefinisanom glavom...
Eh da, i posto palac prema gore, sudeci po tvom postu, oznacava ironiju u istom -
SundanceKid wrote:
Ironija i sarkazam su za mene vrlo komplikovani i tesko shvatljivi koncepti. S toga mi oprosti sto nisam odmah primjetio i vise nego ociglednu ironiju vjesto skrivenu u dvije rijeci "ooopaaa dzentlmen"...
SundanceKid wrote:
Ironija i sarkazam su za mene vrlo komplikovani i tesko shvatljivi koncepti. S toga mi oprosti sto nisam odmah primjetio i vise nego ociglednu ironiju vjesto skrivenu u dvije rijeci "ooopaaa dzentlmen"...