JOINT_1921 wrote:O Sparti u evropskoj ligi i 5 komada... Veca je Bruka Zeta i Kusesi... A mozes misliti sta bi bilo u ligi prvaka, elitnijem takmicenju...
Ma u redu to, al' od koje jakog evropskog kluba je Zeljo zijanio?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
JOINT_1921 wrote:O Sparti u evropskoj ligi i 5 komada... Veca je Bruka Zeta i Kusesi... A mozes misliti sta bi bilo u ligi prvaka, elitnijem takmicenju...
Slazem se. za tim kao sto je Sarajevo bruka je izgubiti od Kuscija tursija ili zete. shet hepens, i veliki nekada pokleknu. sa druge strane neki nikada ne poleteHavatar wrote:Veca je bruka izgubiti od Kukesija i ispasti od Zete nego izgubiti ubjedljivo od nekog jakog evropskog tima.
Pa bolje bi bilo da ide i u prvo. Mozda bi koga i pobijedili pa bi se mozda vise i zaradiloPlavih_11 wrote:Vi, izgleda, imate kolektivnu amneziju ili se kolektivno pravite da ne znate. Po ko zna koji put ponavlja se ovo isto i po ko zna koji put vam se ukazuje na gresku. Sampion BiH ne ide u prvo nego u drugo pretkolo LP-a.Chisum wrote:Mojne ultima, svega ti... znas i sam koliko ovo sve smijesno zvuci (ja iz te komedije ne iskljucujem nas, ali, da se ne lazemo, zadnjih godina sluzite ekipama prvih pretkola da na vama razgaze kopacke)
Samo toliko, nedajte se omesti ...
Ne slažem se. Sutra treba samo promijeniti naslov u BH KLUB u Evropikaranana wrote:ljudi, mislim da je vrijeme da se okrenemo premijer ligi. vec sutra navecer ce ova tema na odmaranje do iduceg ljeta.
Da ne bude HB Klub u Europikinzekonze wrote:Ne slažem se. Sutra treba samo promijeniti naslov u BH KLUB u Evropikaranana wrote:ljudi, mislim da je vrijeme da se okrenemo premijer ligi. vec sutra navecer ce ova tema na odmaranje do iduceg ljeta.
Previse ja postujem sebe da bih dozvolio sebi da mi ti nesto objasnjavas.salle_eh1986 wrote:misliš da ima smisla tebi objašnjavati kako nije isto proći pretkolo LŠ i LE?sto je skupo wrote:Sampion tih "trgovaca organima" je prosao dalje dok ste vi "veliki" sampioni dozivili 6 poraz u 6 zadnjih utakmica u Evropi i naravno ispali u prvom kolu kako ste i navikli.JThomas wrote:sad ispade neuspjeh ispadanje želje od plzena. već se sprema teren da se kaže da smo svi isto odigrali ako se sutra ispadne od trgovaca organima i da su protivnici bili tu negdje...uzmete i vidite rezultate od prošle godine, pobjedu nad atletiko madridom i dvije nad napolijem sve bez primljenog gola, ali eto, neko opet napisa da su slabiji nego prošle godine, iako im niko nije otišao...
Ja mislim da nema ali ako želiš trudiću se da pokušam objasniti
Ako bi vi dali guze ne znači da bi i mi, kod nas se guza čuva.ultima_palabra wrote:Kakvu gol-razliku ima Dinamo, pa bi svi guze dali da igramo gdje i oni?
Sa našim melunima je sve mogućeSlo Burner wrote:Da ne bude HB Klub u Europikinzekonze wrote:Ne slažem se. Sutra treba samo promijeniti naslov u BH KLUB u Evropikaranana wrote:ljudi, mislim da je vrijeme da se okrenemo premijer ligi. vec sutra navecer ce ova tema na odmaranje do iduceg ljeta.
Hmm, čiji li je ovo klonEselamAlejk wrote:Ako bi vi dali guze ne znači da bi i mi, kod nas se guza čuva.ultima_palabra wrote:Kakvu gol-razliku ima Dinamo, pa bi svi guze dali da igramo gdje i oni?
Blizanac Alejkeselama kojem nije omogućen pristup u ovom trenutku.ultima_palabra wrote:Hmm, čiji li je ovo klonEselamAlejk wrote:Ako bi vi dali guze ne znači da bi i mi, kod nas se guza čuva.ultima_palabra wrote:Kakvu gol-razliku ima Dinamo, pa bi svi guze dali da igramo gdje i oni?
da nije, da nije.ultima_palabra wrote:Hmm, čiji li je ovo klonEselamAlejk wrote:Ako bi vi dali guze ne znači da bi i mi, kod nas se guza čuva.ultima_palabra wrote:Kakvu gol-razliku ima Dinamo, pa bi svi guze dali da igramo gdje i oni?
sreća pa te i drugi poštuju kad valjutaš nebulozesto je skupo wrote:Previse ja postujem sebe da bih dozvolio sebi da mi ti nesto objasnjavas.
leškarenje wrote:![]()
![]()
ove bi mi isprasili da ne znaju jesu li iz Ceske ili iz Slovacke
omega369 wrote:leškarenje wrote:![]()
![]()
ove bi mi isprasili da ne znaju jesu li iz Ceske ili iz Slovacke
![]()
![]()
![]()
![]()
ta majstore![]()
pocjapali bi ih ne bi znali jesu li iz ceske ili iz slovacke
![]()
![]()
Ja inače mislim da ih je bilo i iz Češke i iz Slovačke![]()
![]()
al u limburgu![]()
Ne znas citati ili se samo pravis ...cindrlimindrli wrote:Plavi nisi posten, kad vec ne dozvoljavas zajebanciju onda bi red bio da ne baniras samo ekipu sa Koseva.

Ljudi do cijeg mi je misljenja stalo me i postuju, za ostale a pogotovo navijace malog zelje me nije ni briga.salle_eh1986 wrote:sreća pa te i drugi poštuju kad valjutaš nebulozesto je skupo wrote:Previse ja postujem sebe da bih dozvolio sebi da mi ti nesto objasnjavas.
Svi ovi klubovi su stariji od Sarajeva i imaju vecu tradiciju tako da nije sramota izgubiti ili ispasti od njih.LSD wrote:
Pogledajte vi samo tu galeriju tih egzoticnih tropskih timova...nekakve pticurine, pauni, orlovi, vukovi![]()
....ni na Karibima nema ovakvih
...i oni se busaju u prsa strašnim epskim borobama sa takvim timovima koje sacinjavaju konobari, pekari, vodoinstalateri koji se bave fudbalom u slobodno vrijeme.
A s druge strane, imaju dovoljno drskosti da prozivaju šampiona države koji ih mentalno zlostavlja vec 5 godina, koji im ne da ni promil zadovoljstva ni najmanju šansu za neki trofej koje sanjaju.....ne može potčinjeni prozivati tlačitelja, to nije normalno....ali divovska logika je nenadyebiva.