Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ultima_palabra

#376 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

ganjeta wrote:
todd_smith wrote:kada pocnes sa "Lagao bi kad bi rek'o da mi nije drago što je klub iz nekog sela prošao dalje, realno. Ko bi trpio divove hejjj, divovi" gubis pravo da drzis pridike o tome kako se trebamo svi popraviti :-)
Popuši jednu Zetu, lakše će ti biti :zzzz: .

Jah, trebao sam malo moralisati, da bi mi ti rek'o da imam pravo na nešto...

Ultima je neki dan dobro rek'o : Evropa nekom otvori oči, nekom zamaže.

Pa bolan 99% postova je išlo takvim redosljedom kad je Željo ispao od Maribora. Za početak, branioci časti glavnog grada :lol: pokušajte da se popravite nekim trofejom pa onda sve ostalo. Kakva god ova liga bila Željo je prekucava uzduž i poprijeko, za razliku od vas ali nije to ono što me zadovoljava, jel to teško skontati? Dok god ne bude bar 8. jakih utakmica da vidiš gdje si, dešavaća nam se blamaže slične onim sinoćnim. Opet kažem uvjek će se desiti neki bljesak tipa Levski ili Šerif...ali dugoročno, crno nam se piše ako se liga ne smanji.
Ozbiljan rad i normalan, ljudski pristup će uvijek donijeti plodove za razliku od hu-ha ublehaškog načina rada, puštanja 2-3 igrača da odu između dvije euro-utakmice, itd...

Mi smo na Mariboru vidjeli gdje smo šuplji i šta nam to fali da bi postali klub koji konkuriše za grupne faze euro-takmičenja što je naredni stepen u razvoju kluba... Amar će skontati kako da iz svega izađemo jači.

S druge strane, ovi koji su do neki dan "branili čast grada i obraz države", derali se "Said Pape"i stavljali pola svog tima u A reprezentaciju će sada pozivati na ostavke, smjene, šamaranja igrača na ulicama (kao što su išamarali i svog sadašnjeg golmana u po čaršije), nabijanja na kolac i slične stvari... i opet će ostati u glibu u kojem jesu godinama. Do nekog narednog bljeska koji će biti sve rjeđi i rjeđi.

Svakom svoje ;-)
ganjeta

#377 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ganjeta »

Sve si ti u pravu, ja sam siguran ako iko napravi rezulatat ( Evropa liga ) da će to biti Amar. Doduše statistika mu ne ide na ruku, Izraelci su krivi za to :D...ali vide se pomaci, bar ja vidim. Ali realno za tako nešto će nam trebati dosta sreće koje smo imali ove godine u žrijebu.

Mada, bez jake lige po meni nikad nećemo napraviti taj iskorak, to je ono što me po nekad ucrnjači.
JThomas

#378 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

sumirprimus wrote:slusam neku noc komentatora na rts,kad jep artizan ispo,i fino covjek kaze,spor nam je fudbal,zato sto tako treniramo,moramo promijenit sve u korijenu da bi bili konkurentniji,i kad sami sebi priznamo da ov ako ne ide,i prestanemo se lagat koliko smo jaki,oonda tek moze nesto bit i u evropi...
tako nekako...hocu reci,nije ba vise sramota ni za jedan bh klub ispast ni od jedne ekipe u evropi...
upratio i ja, odlično rečeno.

mi smo dok se svraka i jamak prebace iz napada u odbranu primili pet golova od maribora (i još jedan iz postavljenog napada sa tri igrača manje).
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#379 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by -LIBERO- »

Totalno fiulate temu....ali mi jako drago vidjeti da i vi imate neke radosti vezano za Evropska takmicenja, ako nista drugo onda barem zbog nasih poraza..kada vasi ne mogu skoro pa gola dati. Pa vi ste u minusu zadnjih godina , mislim -17 gol razlika...bas mi nije jasno sta imate pricati onda bilo kome.

A to ideopoklonstvo prema Amaru, ni to mi jasno nije..razumijem, dupla kruna je tu, sve je ok...ali sto je previse previse je..onako mi sa strane djeluje perverzno totalno..mokri snovi i ta prica. I jos izjaviti da ako ce ko napraviti iskorak u EL onda ej to Amar....e to je bas slag na torti...covjek u zadnjih par godina u Evropi da poneki gol, ponekad..bas onako obecavajuce.

Evo uvukoste i mene u tu pricu, ali sta da radim kada je cijeli ton teme poprimio pricu o EL i pljuvanju Sarajeva a uzdizanja Amara i sl.

Bezveze vam to skroz, bez zezancije.
JThomas

#380 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

e vala iskorak neće napraviti ni mentalitet koji prije 25 dana tjera jovića i sve igrače, 25 dana pravi od njih mitološke divove, a danas opet tjera jovića i sve igrače. u cirka tri i po sedmice.
nosara

#381 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by nosara »

-LIBERO- wrote:A to ideopoklonstvo prema Amaru, ni to mi jasno nije..razumijem, dupla kruna je tu, sve je ok...ali sto je previse previse je..onako mi sa strane djeluje perverzno totalno.
To sto je tebi idolopoklonstvo, perverzija... nama je postovanje prema REZULTATIMA, godinama, u kontinuitetu... Uz to Amar ima stav kojim razbija sve iluzije o nezasluzenim visinama, u kojima balkanci cesto lebde... To je vrjednije od jednog pretkola vise u Evropi...

I vama bi bilo bolje da se spustite na zemlju i dozvolite Jovicu da radi umjesto sto ga tjerate jer niste prosli u plejof, ko da bi tamo nesto ozbiljno napravili...

Nema instant rezultata, "za iskorak u Evropi potrebne su godine ozbiljnog, kontinuiranog rada" - Amar Osim... :wink:
LSD

#382 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

-LIBERO- wrote:Totalno fiulate temu....ali mi jako drago vidjeti da i vi imate neke radosti vezano za Evropska takmicenja, ako nista drugo onda barem zbog nasih poraza..kada vasi ne mogu skoro pa gola dati. Pa vi ste u minusu zadnjih godina , mislim -17 gol razlika...bas mi nije jasno sta imate pricati onda bilo kome.

A to ideopoklonstvo prema Amaru, ni to mi jasno nije..razumijem, dupla kruna je tu, sve je ok...ali sto je previse previse je..onako mi sa strane djeluje perverzno totalno..mokri snovi i ta prica. I jos izjaviti da ako ce ko napraviti iskorak u EL onda ej to Amar....e to je bas slag na torti...covjek u zadnjih par godina u Evropi da poneki gol, ponekad..bas onako obecavajuce.

Evo uvukoste i mene u tu pricu, ali sta da radim kada je cijeli ton teme poprimio pricu o EL i pljuvanju Sarajeva a uzdizanja Amara i sl.

Bezveze vam to skroz, bez zezancije.
Nije to nikakvo idolopoklonstvo Libero, naprotiv....Amar je brutalno iskren bio oduvijek (cak i meni cesto smeta to njegovo :-? ali takav je )... i nakon izvlacenja je tvrdio da treba da nam se poklope mnoge stvari da bi prošli dalje...i nije to nikakvo pravljenje alibija unaprijed, kako se uvijek pogrešno tumaci....mi smo igrali sa dosta jacim protivnicima od sebe i doživjeli poraze (one od jevreja brutalne)...za razliku od Jovića, Osim nikad nije obecavao navijacima prolaze (usput receno, on ne obecava pobjede ni kad igramo protiv Rudar Ugljevika na Grbavici)....više puta je naglašavao da nam je jedina šansa u tome da nas "žrijeb pomiluje" da nemamo kvalitet za nešto ozbiljnije....sve ovo se može vidjeti kroz njegove intevjue još i prije samog izvlacenja.
Neko ce ga nazvati pasimistom koji zraci defetizmom, ali covjek je gotovo uvijek na kraju ispadao u pravu....nije tip koji ce navijace hajcati pretencioznim izjavama i obecanjima.

I ono šta rece Ultima: Nekome evropa otvori oci, a nekome zamaže....zlatna mu je :thumbup:

Nama je otvorila, nadam se.
Last edited by LSD on 10/08/2012 13:57, edited 1 time in total.
just principe

#383 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by just principe »

ganjeta wrote:Sve si ti u pravu, ja sam siguran ako iko napravi rezulatat ( Evropa liga ) da će to biti Amar. Doduše statistika mu ne ide na ruku, Izraelci su krivi za to :D...ali vide se pomaci, bar ja vidim. Ali realno za tako nešto će nam trebati dosta sreće koje smo imali ove godine u žrijebu.

Mada, bez jake lige po meni nikad nećemo napraviti taj iskorak, to je ono što me po nekad ucrnjači.

za neki iskorak potrebno je prije svega obezbjediti dresove a ne igrati u tjelesno opremi.
Isto tako za nas je potrebno obezbjediti tribine na Zapad i onda ocekivati nesto vise.
Tek onda dolazi lafo jaka liga - Izuzev 2,3 tima ostatak slovenacke, hrvatske i srpske lige je goli q isti nivo Celika, Gradine i sl
ultima_palabra

#384 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

nosara wrote:Nema instant rezultata, "za iskorak u Evropi potrebne su godine ozbiljnog, kontinuiranog rada" - Amar Osim... :wink:
Ne zaboravimo da je Amar i u prvom mandatu napravio iskorak u trećoj sezoni... mislio sam nakon izvlačenja da će se tako poklopiti i ove godine, na desetogodišnjicu Newcastlea :) Zato sam bio strašno razočaran načinom na koji smo ispali.

Ali kasnije razmišljam da je prvi put Amar naslijedio odličnu ekipu, a ovaj put je morao sve iz temelja dići... zato treba biti strpljiv još neko vrijeme ;-)
palermo

#385 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by palermo »

LSD wrote:
Neko ce ga nazvati pasimistom koji zraci defetizmom, ali covjek je gotovo uvijek na kraju ispadao u pravu....nije tip koji ce navijace hajcati pretencioznim izjavama i obecanjima.

.
Moradoh se nasmijati na ovo....ne zamjerite braćo navijači......

mislim, nadam se da razumiješ zbog čega sam se nasmijao
LSD

#386 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

palermo wrote:
LSD wrote:

.
Moradoh se nasmijati na ovo....ne zamjerite braćo navijači......

mislim, nadam se da razumiješ zbog čega sam se nasmijao
Razumijem te, ali to je tako...džabe se smijati, tebi i meni ili bilo kome...to nije defetizam, to nije pesimizam - vec realnost...neko se s tim miri, a neko ne vjeruje u to....jel šta slagao kad je rekao (dakle prije samo žrijeba) da su gotovo svi eventualni protivnci Želje organizovaniji i bolji klubovi od nas, da su svi šampioni svojih država i da ne možemo sebe ni protiv koga smatrati favoritom :? ...sve je to govorio prije žrijeba i jeli šta slagao :? hajmo pošteno...pa zar nije tako :roll: ...doduše, izuzeo je par klubova za koje je rekao da se možemo sa njima nositi.
palermo

#387 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by palermo »

LSD wrote: Razumijem te, ali to je tako...džabe se smijati, tebi i meni ili bilo kome...to nije defetizam, to nije pesimizam - vec realnost...neko se s tim miri, a neko ne vjeruje u to....jel šta slagao kad je rekao (dakle prije samo žrijeba) da su gotovo svi eventualni protivnci Želje organizovaniji i bolji klubovi od nas, da su svi šampioni svojih država i da ne možemo sebe ni protiv koga smatrati favoritom :? ...sve je to govorio prije žrijeba i jeli šta slagao :? hajmo pošteno...pa zar nije tako :roll: ...doduše, izuzeo je par klubova za koje je rekao da se možemo sa njima nositi.
Pa jebo ga ja, pa zar ne vidiš da je to dobitna kombinacija za njega, kako god okreneš ne može pogriješiti. Ako dobijete, inšallah, on je novi mesija, ako izgubite, ta rekao sam vam da ne možemo mi sa njima.

Meni je to pomalo smiješno. Ja sam od onih koji smatraju da je Amar u ovoj ligi najbolji trener, da je neke stvari shvatio, i naučio, ali ovaj stav će ga vječno zadržati na niovu na kojem je sada. Doduše u selu će uvijek biti najbolji, ali grada bogami nećete primirisati, sa ovakvim stavom.
Zavatoni

#388 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Zavatoni »

LSD wrote: Nije to nikakvo idolopoklonstvo Libero, naprotiv....Amar je brutalno iskren bio oduvijek (cak i meni cesto smeta to njegovo :-? ali takav je )... i nakon izvlacenja je tvrdio da treba da nam se poklope mnoge stvari da bi prošli dalje...i nije to nikakvo pravljenje alibija unaprijed, kako se uvijek pogrešno tumaci....mi smo igrali sa dosta jacim protivnicima od sebe i doživjeli poraze (one od jevreja brutalne)...za razliku od Jovića, Osim nikad nije obecavao navijacima prolaze (usput receno, on ne obecava pobjede ni kad igramo protiv Rudar Ugljevika na Grbavici)....više puta je naglašavao da nam je jedina šansa u tome da nas "žrijeb pomiluje" da nemamo kvalitet za nešto ozbiljnije....sve ovo se može vidjeti kroz njegove intevjue još i prije samog izvlacenja.

I ono šta rece Ultima: Nekome evropa otvori oci, a nekome zamaže....zlatna mu je :thumbup:

Nama je otvorila, nadam se.
To je Švabina politika i OK je u varijanti kad si mali tim i postavljaš se sa niskim ciljevima u odnosu na veće klubove sa kojima se takmičiš...

Al' da ne bude da pod***avam, smatram da Željo nije mali klub...barem ne u BH okruženju...zbog toga postavljati se uvijek u ulogu nefavorita, nije ni iskreno ni pošteno...
johnny_blazze

#389 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by johnny_blazze »

Evo citam jebeni rudar iz prijedora najavljuje pobjedu protiv nas kazu skupili smo igraca bit ce i za klupe, hvala jovicu i igracima sto su od nas napravili takvu sliku pa da rudar najavljuje pobjedu.....
Tomahawk11
Globalni moderator

#390 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Tomahawk11 »

Ma yebo pricu o podizanju levela i ucenju na greskama, iduce sezone bice bolje. Jasta ce. Sa ovakvim igrackim kadrom nasi klubovi se mogu slikati u Evropi. Ekipe su dobre za nase lige, ali kad izadjes u Evropu, skripi na golu, skripi na krilu, skripi u odbrani, skripi u napadu....ima li da gdje ne skripi???
Neko je konstatovao i da su nase ekipe spore, trome. Sta tu uraditi? Ako je ove sezone puhalo na sve strane, eto dogodine nece :-) Jah, prosjecni fudbaleri bice stariji godinu dana, odnosno imace godinu vise staza u ovoj nasoj ligi. E, bas ce biti spremni za Evropu.
Osim se postavlja pesimisticki, oprezno (kazete i to je realnost), u redu, ali hoce li to donijeti neki veci rezultat. Nece. Moras imati ekipu. Ako nemas, ko te sljivi. Nemas para? Koga briga.
LSD

#391 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

palermo wrote:
LSD wrote: Razumijem te, ali to je tako...džabe se smijati, tebi i meni ili bilo kome...to nije defetizam, to nije pesimizam - vec realnost...neko se s tim miri, a neko ne vjeruje u to....jel šta slagao kad je rekao (dakle prije samo žrijeba) da su gotovo svi eventualni protivnci Želje organizovaniji i bolji klubovi od nas, da su svi šampioni svojih država i da ne možemo sebe ni protiv koga smatrati favoritom :? ...sve je to govorio prije žrijeba i jeli šta slagao :? hajmo pošteno...pa zar nije tako :roll: ...doduše, izuzeo je par klubova za koje je rekao da se možemo sa njima nositi.

Pa jebo ga ja, pa zar ne vidiš da je to dobitna kombinacija za njega, kako god okreneš ne može pogriješiti. Ako dobijete, inšallah, on je novi mesija, ako izgubite, ta rekao sam vam da ne možemo mi sa njima.

Meni je to pomalo smiješno. Ja sam od onih koji smatraju da je Amar u ovoj ligi najbolji trener, da je neke stvari shvatio, i naučio, ali ovaj stav će ga vječno zadržati na niovu na kojem je sada. Doduše u selu će uvijek biti najbolji, ali grada bogami nećete primirisati, sa ovakvim stavom.
Nidje veze, sviju mi....ti su to uprostio na ove dvije recenice, a tako nije ni blizu.
Stav :shock: :shock: pa stav se formira na osnovu cinjenica....dakle cinjenice su slijedece: da mi nemamo igraca koji je skup barem jedan milion, nemamo takvog, da nemamo reprezentativca (eto Svraka je pozvan jednom u prijateljskoj, ako cemo njega smatrati reprezentativcom), da nemamo svoj stadion u evropskim natjecanjima, da nemamo para da dovodimo neka ozbiljnija pojacanja i da nam je jedini put (pošto nemam ni para ni sve svega nabrojanog ispred) da rastemo kao klub - jesto to da pokušamo zadržati što je moguce duže igracki kadar na okupu, da bi se kroz nekoliko sezona bolje uigralim, bolje upoznali među sobom (sve svoje mane i vrline).

Sa svim ovim nabrojanim npr. Maribor nema problema :!: jaci su finansijski i stabilniji klub, mnogo ogranizovaniji, igraju u sređenijoj i jacoj ligi, imaju svoj stadion, ne ruše im se tribine kao kod nas, imaju nekoliko reprezentativaca (plus stranaca placenika koje MOGU placati i dovoditi usljed daleko bolje finansijske situacije) i imaju mnogo vece iskustvo igranja u evropi (bili su ucesnici i grupne faze Lige prvaka i grupne faze Europa lige).

Pa kad sagledamo sve ovo - na osnovu cega smo se mi onda mogli proglasiti favoritima protiv njih :?

Osim je svega ovoga navedenog svjestan bio više nego i ja i ti i na osnovu toge je iznio taj svoj STAV kojeg pominješ.
I šta je pogriješio :? :?: de nam objasni, ako ti nije mrsko....ovo tvoj dio koji sam boldirao je upravo ono što sam napisao u prvom postu i što mnogi forumski "strucnjaci" ovdje griješe = pravite aluziju da uvijek traži alibi za eventualni poraz....što apsolutno nije tacno.
Nije Amar Osim tip koji ce se unaprijed pravdati nekome, za moguce kiksove...niti je u takvoj situaciji, da to mora raditi ;-) da se razumijemo, on ima daleko stabilniji položaj, vece ovlasti u klubu nego gotovo svi trener u BiH...vec napisah, i meni često smeta taj njegov "stav" kojeg naglašavaš, ali kad budemo imali milione na raspolaganju da dovodimo bolje, brže i jace igrace, kad budemo imali svoj i uređen stadion - promjenit ce i Amar sve te svoje sadašnje stavove....siguran budi ;-) ....i on bi to volio, više nego ja.
palermo

#392 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by palermo »

LSD wrote:

Nidje veze, sviju mi....ti su to uprostio na ove dvije recenice, a tako nije ni blizu.
Stav :shock: :shock: pa stav se formira na osnovu cinjenica....dakle cinjenice su slijedece: da mi nemamo igraca koji je skup barem jedan milion, nemamo takvog, da nemamo reprezentativca (eto Svraka je pozvan jednom u prijateljskoj, ako cemo njega smatrati reprezentativcom), da nemamo svoj stadion u evropskim natjecanjima, da nemamo para da dovodimo neka ozbiljnija pojacanja i da nam je jedini put (pošto nemam ni para ni sve svega nabrojanog ispred) da rastemo kao klub - jesto to da pokušamo zadržati što je moguce duže igracki kadar na okupu, da bi se kroz nekoliko sezona bolje uigralim, bolje upoznali među sobom (sve svoje mane i vrline).

Sa svim ovim nabrojanim npr. Maribor nema problema :!: jaci su finansijski i stabilniji klub, mnogo ogranizovaniji, igraju u sređenijoj i jacoj ligi, imaju svoj stadion, ne ruše im se tribine kao kod nas, imaju nekoliko reprezentativaca (plus stranaca placenika koje MOGU placati i dovoditi usljed daleko bolje finansijske situacije) i imaju mnogo vece iskustvo igranja u evropi (bili su ucesnici i grupne faze Lige prvaka i grupne faze Europa lige).

Pa kad sagledamo sve ovo - na osnovu cega smo se mi onda mogli proglasiti favoritima protiv njih :?

Osim je svega ovoga navedenog svjestan bio više nego i ja i ti i na osnovu toge je iznio taj svoj STAV kojeg pominješ.
I šta je pogriješio :? :?: de nam objasni, ako ti nije mrsko....ovo tvoj dio koji sam boldirao je upravo ono što sam napisao u prvom postu i što mnogi forumski "strucnjaci" ovdje griješe = pravite aluziju da uvijek traži alibi za eventualni poraz....što apsolutno nije tacno.
Nije Amar Osim tip koji ce se unaprijed pravdati nekome, za moguce kiksove...niti je u takvoj situaciji, da to mora raditi ;-) da se razumijemo, on ima daleko stabilniji položaj, vece ovlasti u klubu nego gotovo svi trener u BiH...vec napisah, i meni često smeta taj njegov "stav" kojeg naglašavaš, ali kad budemo imali milione na raspolaganju da dovodimo bolje, brže i jace igrace, kad budemo imali svoj i uređen stadion - promjenit ce i Amar sve te svoje sadašnje stavove....siguran budi ;-) ....i on bi to volio, više nego ja.

Ne znam, eto vas tamo, vi za Želju navijate, ja samo mgou reći da sam razočaran općenito stavovima navijača Želje.
Izgleda da ja kao navijač Veleža smatram Želju većim klubom nego vi sami.

A to što si ti nabrojao, ja bih ti rekao na to, pa šta onda, to kao .tek kad budemo sve ovo imali, e onda ćemo mi.......ma nemoj.
Ne ide to tako, rezultate ostvaruješ sa onima što imaš, kako rezultati dolaze tako se i uslovi poboljšavaju.....sa tom poltikom i stavom (sad mislim općenito) e vidjeće te vi nas kad mi budemo imali sve to......piši jarane propalo.....
LSD

#393 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Odlicno...e pa sa onim šta ima trenutno, Amar osvaja duple krune u našoj famoznoj PLBiH (ima 4 titule i 4 kupa), ubjedljivo je najjtrofejniji bosanski trener svih vremena...ALI Evropa je druga prica, ona otvori oci (ono o cemu je Ultima pisao) i vrati nas na mjeru iznad koje ne možemo makar se napinjali ko žabe...kako ne kontaš više Palermo :? :shock: NE MOŽE jbt....ima limit i preko njega ne možemo ovakvi kakvi sad jesmo....to je sva prica.

Ti bi da se qurcimo nekome, ali cime :? vec sam te pitao to....gdje su ti milioni u kasi, gdje su ta pojacanja, gdje su ti reprezentativci u našim redovima, gdje nam je infrastruktura i normalan stadion kojeg ce UEFA odobriti....pa eto reci ti meni ;-)

Kad sve to budemo imali, onda možeš tu pricu potezati i kritikovati.
JThomas

#394 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

e da mi je naći jedan, jedan jedini kriterij po kojem je željo trebao biti favorit protiv maribora.

mislim, danas u 2012. godini, ne tamo u 1984...
palermo

#395 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by palermo »

LSD wrote:Odlicno...e pa sa onim šta ima trenutno, Amar osvaja duple krune u našoj famoznoj PLBiH (ima 4 titule i 4 kupa), ubjedljivo je najjtrofejniji bosanski trener svih vremena...ALI Evropa je druga prica, ona otvori oci (ono o cemu je Ultima pisao) i vrati nas na mjeru iznad koje ne možemo makar se napinjali ko žabe...kako ne kontaš više Palermo :? :shock: NE MOŽE jbt....ima limit i preko njega ne možemo ovakvi kakvi sad jesmo....to je sva prica.

Ti bi da se qurcimo nekome, ali cime :? vec sam te pitao to....gdje su ti milioni u kasi, gdje su ta pojacanja, gdje su ti reprezentativci u našim redovima, gdje nam je infrastruktura i normalan stadion kojeg ce UEFA odobriti....pa eto reci ti meni ;-)
Nema je , niti će te je ikad imati, što će vam, jer vama je bitno da ste bolji od Travnika, Kozare, Borca, posrnulog Veleža i naravno Sarajeva.

Ako je vama dosta, dosta i meni.

Mi svakako ove godine pucamo na Evropu :D ( što će ti i Karanana potvrditi :D )
nosara

#396 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by nosara »

palermo wrote: A to što si ti nabrojao, ja bih ti rekao na to, pa šta onda, to kao .tek kad budemo sve ovo imali, e onda ćemo mi.......ma nemoj.
Ne ide to tako, rezultate ostvaruješ sa onima što imaš, kako rezultati dolaze tako se i uslovi poboljšavaju.....sa tom poltikom i stavom (sad mislim općenito) e vidjeće te vi nas kad mi budemo imali sve to......piši jarane propalo.....
:-)

Rezultat je plod... Situacija, uslovi, rad, okolnosti, organizacija... REZULTIRAJU... :roll:
nosara

#397 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by nosara »

palermo wrote: Mi svakako ove godine pucamo na Evropu :D ( što će ti i Karanana potvrditi :D )
:lol:

A da prije pucnjave napravite nesto kod kuce...? :?
palermo

#398 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by palermo »

nosara wrote:
palermo wrote: Mi svakako ove godine pucamo na Evropu :D ( što će ti i Karanana potvrditi :D )
:lol:

A da prije pucnjave napravite nesto kod kuce...? :?
Jednim hicem obadvije muhe :D
palermo

#399 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by palermo »

nosara wrote:
palermo wrote: A to što si ti nabrojao, ja bih ti rekao na to, pa šta onda, to kao .tek kad budemo sve ovo imali, e onda ćemo mi.......ma nemoj.
:-)

Rezultat je plod... Situacija, uslovi, rad, okolnosti, organizacija... REZULTIRAJU... :roll:
Naravno, rezultat je plod rada, znanja, ambicije, entuzijazma ........i na zadnjem mjestu uslova....ako uslove staviš na prvo mjesto, onda mislim da si na početku falija
PapeSusic

#400 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by PapeSusic »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/samir-to ... deka/85766

Jesul oni ikada imali nekatolika u klubu? :shock:
Nemogu se sjetiti nijednog bosnjaka ili srbina ni u fudbalu ni u kosarki
Locked