Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- J.P.Montoya

Sad ga pogledah na tv i film je pravo dobar. Hilary za deset odglumila
- danas
a nisi znao da u nas 'vamo ima 'vako cudoSaian wrote:hoce'l neko od vas naturaliziranih ameraovaj ici gledat http://www.walmartmovie.com/, sinoc vidjeh na 3sat-u da ima i ovako nesto u Americi
![]()
![]()
nisam gledala citav film, ali isjecci su bili prikazani na frontline-u prije jedno par sedmica...
- Saian
aj voz regelreht estonishtdanas wrote:a nisi znao da u nas 'vamo ima 'vako cudoSaian wrote:hoce'l neko od vas naturaliziranih ameraovaj ici gledat http://www.walmartmovie.com/, sinoc vidjeh na 3sat-u da ima i ovako nesto u Americi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisam gledala citav film, ali isjecci su bili prikazani na frontline-u prije jedno par sedmica...
-
vodolija_33

sinoć gledala, dobar film
- danas
ma znam...pitt wrote:Bjezi ba....Osamu sam gledao sve do momenta kad je nisu provalili i kad ju je onaj peksin odveo sebi ko zenu. Zivot mi se zgadio nakon toga![]()
![]()
ev' me u depresiji tri dana vec...
ne znam sta mi bi da ove hefte opalim po ovakvim filmovima
- sojka
-
ma_zdraoooo
Eh, sjajan dokumentarac, dobro je da imamo SBS i ABCvictory wrote:
Bob Dylan - No Direction Home (2005) [Martin Scorsese]
fantastican dokumentarac koji traje skoro 4 sata. briljantan kolaz razlicitih video zapisa, razgovora, intervjua i komentara koji bacaju novo svjetlo na Dylanovu karijeru, u rasponu od njenog samog pocetka pa sve do kraja 1966.
koristim ovu priliku da se zahvalim americkoj PBS televiziji koja je u talu sa mojim SBS tv kanalom![]()
eto, na nasu srecu, sretni i plodotvorni brak izmedju PBS televizije & Martin Scorsesea se nastvlja. nakon sjajne dokumentarne serije Martin Scorsese Presents The Blues - A Musical Journey (2003) koju sam, usput da kazem i da se zahvalim, odgledao na mojoj ABC televiziji![]()
ponukan ovim fantasticnim dokumentarcem ponovo sam posegao za mojim DVD izdanjem legendarnog Pennebakerovog dokumentarca koji prati Dylana na trosedmicnoj turneji po Engleskoj, tokom 1965.
obratiti paznju na scenu u kojoj se Donovan gubi, nestaje, znoji, guta pljuvacku i propada u bezdan vlastite malenkosti, u trenutku kada prvi put slusa Dylana u nekom hotelskom sobicku.
Bob Dylan - Don't Look Back (1966) [D.A. Pennebaker]
Neko je spominjao "Assault on Precinct 13", ovaj novi. Jasmin Geljo, iliti Mima iz audicije, ima malu ulogu u ovom filmu, pokidao sam se od smijeha kad sam skont'o da je to on.
"A very long engagement" (Un long dimanche de fiançailles ) nije los filmic, vrijedi ga pogledati.
- danas
uh, no direction home je stravama_zdraoooo wrote:
Eh, sjajan dokumentarac, dobro je da imamo SBS i ABC![]()
Neko je spominjao "Assault on Precinct 13", ovaj novi. Jasmin Geljo, iliti Mima iz audicije, ima malu ulogu u ovom filmu, pokidao sam se od smijeha kad sam skont'o da je to on.
"A very long engagement" (Un long dimanche de fiançailles ) nije los filmic, vrijedi ga pogledati.
ko je bolan geljo u ovom filmu?
a ovaj zadnji -- pa dosadan je malo...
-
ma_zdraoooo
Ma ja ba, onaj sto prica ko Bosnjo, sto kaze "Zajeb buraz"danas wrote:uh, no direction home je stravama_zdraoooo wrote:
ko je bolan geljo u ovom filmu?jedan od onih srba sto prodaju drogu na pocetku?
![]()
- Saian
ja nisam skonto da je to on, a moguce, sad kad skontam bio je nekakav zhutma_zdraoooo wrote:Ma ja ba, onaj sto prica ko Bosnjo, sto kaze "Zajeb buraz"danas wrote:uh, no direction home je stravama_zdraoooo wrote:
ko je bolan geljo u ovom filmu?jedan od onih srba sto prodaju drogu na pocetku?
![]()