A kako se zoveshibonja wrote:Novi direktor Elektroprivrede trenutno sjedi u upravnom odboru isteKatarinaKosaca wrote:Sta ce se sad zdogoditi sa politicko podobnim postavjenimkadrovima, Znaci, prvenstveno znaci direktor Elektroprivrede i KUS-a? I svim ostalim????
SDP
-
JedanMova
#37476 Re: SDP
-
VjecitiStudent
#37477 Re: SDP
Još jedna inkarnacija onog psihopate 
-
L u c i f e r
#37478 Re: SDP
To "Srbine" kao neka uvreda...?sataraso wrote: Pa tu je moja poenta Srbine, Zlaja nije dobio JEDNU sansu, na drzavnom i federalnom nivou porecerdao je Zlaja PRVU sansu jos 2002 godine.
Medjutim to nije bilo bitno ni onda ni danas, ono sto je bitno je to da medjunarodna zajednica zeli pod svaku cijenu ne znam zasto kontrolu nad Bosnjacima, totalnu, sa sto manje Bosnjaka da odlucuju o bosnjackoj sudbini i onda preko stranaka tipa SDP, DF, NS itd uvaljuje profesionalne nebosnjacke uhljebe u vlast Bosnjacima i podrzava te stranke dok vaze takva pravila, cim neko pokusa malo stvari izmijeniti, kao sto je SDP, bude populjuvan sa "glasaj ili trpi".
I sad je tu doslo do kratkog spoja izmedju grupe nebosnjackih profesionalnih uhljeba iz SDP-a sa Lagumdzijom i ekipom i onda se vecina tih uhljeba prebacila u DF.
Ali s njima su otisli ne samo nebosnjacki kadrovi u nevladinim organizacijama sa kojima se upravlja preko beogradskih narandjastih otporasa, nego i podrska medjunarodne zajednice, koja je u SDP bila upravo jer je SDP masovno uhljebljavao u vecinskim bosnjackim sredinama te profesionalne nebosnjacke uhljebe.
Sad ce to raditi DF i NS, zato idemo sad kakiti po "drugu Staljinu" kao najgorem, kao da on to jos 2002 godine nije lijepo demonostrirao i normalno je bilo da vise nikad ne dobije sansu?
Medjutim nije poenta MZ hoce li on ili ne biti dobar, nije to "problem", izgleda najveci problem je "sto su vecinske bosnjacke sredine pune Bosnjaka".

Imaš li ikakve konkretne argumente i dokaze za ove fantazmagorije o međunarodnoj zavjeri protiv Bošnjaka?
Hofftopic: znaš li ti šta je Logoreja?
- zateznistub
#37479 Re: SDP
Ako se SDP ne ujedini, ali ono istinski, da se vrate sve socijaldemokrate koje su otjerane ili su sami napustili od SDP-a nema nista. SzBiH ce biti gigant sta ove potonje ceka...
Svo sadasnje rukovodstvo treba nogom u gujicu...
Svo sadasnje rukovodstvo treba nogom u gujicu...
Last edited by zateznistub on 18/10/2014 10:32, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#37480 Re: SDP
Muhabetili bi možda još, nema veze što si trol, ali si dosadan, peglativan i neimaginativan trol, tako da...hopcija add foe...sataraso wrote: "Srbine" uvreda? A zasto dragi Srbine? To je samo konstatacija da se ne ufuras puno u diskusiju.
Imam li kakve dokaze? Svakako, rezervat od 24% BIH. A procesljaj malo te nevladine organizacije, pune su otporasa i Dodik to vrlo dobro zna, samo on krmak misli da su oni tu zbog njega, a jos mu demonostrirali kad su palili protiv koga su oni, medjutim on je toliki krimos da se prepao da je to sve organizovano protiv njega, a ne "Muslimana".
-
VjecitiStudent
#37481 Re: SDP
ignore je iz raja izašaoL u c i f e r wrote:Muhabetili bi možda još, nema veze što si trol, ali si dosadan, peglativan i neimaginativan trol, tako da...hopcija add foe...sataraso wrote: "Srbine" uvreda? A zasto dragi Srbine? To je samo konstatacija da se ne ufuras puno u diskusiju.
Imam li kakve dokaze? Svakako, rezervat od 24% BIH. A procesljaj malo te nevladine organizacije, pune su otporasa i Dodik to vrlo dobro zna, samo on krmak misli da su oni tu zbog njega, a jos mu demonostrirali kad su palili protiv koga su oni, medjutim on je toliki krimos da se prepao da je to sve organizovano protiv njega, a ne "Muslimana".![]()
- zateznistub
#37482 Re: SDP
luci-srbin

-
L u c i f e r
#37483 Re: SDP
Jah...zateznistub wrote:luci-srbin
Brezbeli...VjecitiStudent wrote: ignore je iz raja izašao
-
bob_rock
#37484 Re: SDP
OplakahRidjobrki wrote:Sad sam skontao na koga me Hamdo podsjeća. Nakon ovog što je sad na FTV izjavio - definitivno Cartman!
![]()
![]()
- vee-jay
#37485 Re: SDP
Ovo sam primjetio i na drugim temama. Meni je nerazumljivo da ljudi koji ovako o drugim ljudima razmisljaju i pisu nisu svijesni da time misle na sebe.AlfaKentaur wrote:...nego u ovom sljamu koji se skupio u tom kaficu i pjevajku nesto sto blage veze nema sa zdravim mozgom. Samo pogledaj prisutne u tom videu i po njima se viidi kakv je to sljam, opusak, i izmet na jednom mjestu...
-
zulfo
#37486 Re: SDP
bilo bi dobro da se vode istrage sad o ovoj aferi kao i o aferi reket
http://www.youtube.com/watch?v=ydaGvVPfbpU
http://www.youtube.com/watch?v=ydaGvVPfbpU
- sebija
#37487 Re: SDP
Dok je SDP-a biće i onih koji će se baviti konstruisanim "aferama" jer nemaju šta prigovoriti na njihove ljude i rad pa moraju smišljati podvale.
E moj Bože, da Bošnjak ikad dođe pameti...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#37488 Re: SDP
zateznistub wrote:luci-srbin
evo mene i lucija na sjelu povrH CaPajeBa

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#37489 Re: SDP
Bolje bi bilo da SDP dodje pameti. Kao jakosu iznenadjeni, a kad se Niksic drso cerio u lice "Kome cu dati posao ako necu bratu", nije vam bilo ni neobicno ni cudno. Kad je jedna NVO prije izbora trazila da budu javni natjecaji u javnim preduzeima svi su potpisali osim SDP i HDZ. I to vam je normalno. I sad ste kao plaho iznenadjeni rezultatima. Jel vas bar imalo sramota sto ste napravili 4 najteze postratne godine?sebija wrote:Dok je SDP-a biće i onih koji će se baviti konstruisanim "aferama" jer nemaju šta prigovoriti na njihove ljude i rad pa moraju smišljati podvale.
- zateznistub
#37490 Re: SDP
Ko je ogulio etiketu da se vidi sta pije ti ili luci?
- zateznistub
#37491 Re: SDP
Katarina, ne pregoni...ipak je sda tu nenajebiva...KatarinaKosaca wrote:Bolje bi bilo da SDP dodje pameti. Kao jakosu iznenadjeni, a kad se Niksic drso cerio u lice "Kome cu dati posao ako necu bratu", nije vam bilo ni neobicno ni cudno. Kad je jedna NVO prije izbora trazila da budu javni natjecaji u javnim preduzeima svi su potpisali osim SDP i HDZ. I to vam je normalno. I sad ste kao plaho iznenadjeni rezultatima. Jel vas bar imalo sramota sto ste napravili 4 najteze postratne godine?sebija wrote:Dok je SDP-a biće i onih koji će se baviti konstruisanim "aferama" jer nemaju šta prigovoriti na njihove ljude i rad pa moraju smišljati podvale.
-
VjecitiStudent
#37492 Re: SDP
Najveći grijeh SDP je što je postao druga SDA.zateznistub wrote:Katarina, ne pregoni...ipak je sda tu nenajebiva...KatarinaKosaca wrote:Bolje bi bilo da SDP dodje pameti. Kao jakosu iznenadjeni, a kad se Niksic drso cerio u lice "Kome cu dati posao ako necu bratu", nije vam bilo ni neobicno ni cudno. Kad je jedna NVO prije izbora trazila da budu javni natjecaji u javnim preduzeima svi su potpisali osim SDP i HDZ. I to vam je normalno. I sad ste kao plaho iznenadjeni rezultatima. Jel vas bar imalo sramota sto ste napravili 4 najteze postratne godine?sebija wrote:Dok je SDP-a biće i onih koji će se baviti konstruisanim "aferama" jer nemaju šta prigovoriti na njihove ljude i rad pa moraju smišljati podvale.
-
bella_ciao
#37493 Re: SDP
Sebija, liberalism i ostali su jedino sto je SDPu ostalo, zaludjeni fanatici koji veze nemaju sa stvarnoscu. (mada malo sumnjam da bi ovaj liberalism mogao bit Sef licno) Njima su nene i dede, glupi i nepismeni gradjani, seljaci i Amerika krivi sto su potonuli toliko. Jednostavno su nesposobni da sagledaju stvari objektivno, onako kakve jesu.
SDP rizikuje da postane totalno nezanimljiv, nesto ko komunisticka partija 90ih, niko ih vise nije shvatao ozbiljno, nikog vise nije interesovalo sta oni imaju da kazuu.
SDP rizikuje da postane totalno nezanimljiv, nesto ko komunisticka partija 90ih, niko ih vise nije shvatao ozbiljno, nikog vise nije interesovalo sta oni imaju da kazuu.
- sebija
#37494 Re: SDP
Nisam primjetio da su najteže, naprotiv primjetio sam mnoge pozitivne promjene, od rada, gradnje, boljeg pravnog sistema i psihičkog rasterećenja među ljudima. Dok je SDA bila vlast kompletan sistem razmišljanja u društvu se svodio na to hoće li neko nekoga ukinuti ili će se neko drugi otcijepiti, napraviti entitet i kanal na svom jeziku, a država je stajala u mjestu i korupcija cvjetala. Nažalost to vrijeme se vraća i glasačima će se opet servirati strah i paranoja kao paravan za skrivanje velikih pljački. Ako se krećeš među živim ljudima vjerovatno si već imala prilike čuti priče o "strahu od rata" i vraćanju u prošlost.KatarinaKosaca wrote:Jel vas bar imalo sramota sto ste napravili 4 najteze postratne godine?
Ja jedino molim Boga da ukloni SDA sa lica zemlje za sva zla koja su nanijeli ovoj državi i narodu. Nema četnika, ustaše, ni okupatora koji je tako mučki uništio bosanskog čovjeka kao SDA.
Last edited by sebija on 18/10/2014 11:38, edited 2 times in total.
- zateznistub
#37495 Re: SDP
jedan od vecih!VjecitiStudent wrote: Najveći grijeh SDP je što je postao druga SDA.
-
L u c i f e r
#37496 Re: SDP
sebija wrote:Nisam primjetio da su najteže, naprotiv primjetio sam mnoge pozitivne promjene, od rada, gradnje, boljeg pravnog sistema i psihičkog rasterećenja među ljudima. Dok je SDA bila vlast kompletan sistem razmišljanja u društvu se svodio na to hoće li neko nekoga ukinuti ili će se neko drugi otcijepiti, napraviti entitet i kanal na svom jeziku, a država je stajala u mjestu i korupcija cvjetala. Nažalost to vrijeme se vraća i glasačima će se opet servirati strah i paranoja kao paravan za skrivanje velikih pljački. Ako se krećeš među živim ljudima vjerovatno si već imala prilike čuti priče o "strahu od rata" i vraćanju u prošlost.KatarinaKosaca wrote:Jel vas bar imalo sramota sto ste napravili 4 najteze postratne godine?
Ja jedino molim Boga da ukloni SDA sa lica zemlje za sva zla koja su nanijeli ovoj državi i narodu. Nema četnika, ustaše, ni okupatora koji je tako mučki uništio bosanskog čovjeka kao SDA.

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#37497 Re: SDP
Pogledaj statistike o broju nezaposlenih ugasenih firmi, blokiranih racuna, investicija , mozda i primjetis. Pogledaj broj diretora i javne uprve primljenih bez najtjecaja. Niste ni krili da vlast dozivljavate kao podjelu plijena. Privatnike reketarite, nepismene postavljate, vi ste samo bahata i bezobrazna kopija. SDA. SDP zla smo se rijesili, sljedeci je vas brat po materi korupciji SDAsebija wrote:Nisam primjetio da su najteže, naprotiv primjetio sam mnoge pozitivne promjene, od rada, gradnje, boljeg pravnog sistema i psihičkog rasterećenja među ljudima. Dok je SDA bila vlast kompletan sistem razmišljanja u društvu se svodio na to hoće li neko nekoga ukinuti ili će se neko drugi otcijepiti, napraviti entitet i kanal na svom jeziku, a država je stajala u mjestu i korupcija cvjetala. Nažalost to vrijeme se vraća i glasačima će se opet servirati strah i paranoja kao paravan za skrivanje velikih pljački. Ako se krećeš među živim ljudima vjerovatno si već imala prilike čuti priče o "strahu od rata" i nastavku pljačke.KatarinaKosaca wrote:Jel vas bar imalo sramota sto ste napravili 4 najteze postratne godine?
-
L u c i f e r
#37498 Re: SDP
Vakat je bio kato da i tebi jednom metnem palac:KatarinaKosaca wrote: Pogledaj statistike o broju nezaposlenih ugasenih firmi, blokiranih racuna, investicija , mozda i primjetis. Pogledaj broj diretora i javne uprve primljenih bez najtjecaja. Niste ni krili da vlast dozivljavate kao podjelu plijena. Privatnike reketarite, nepismene postavljate, vi ste samo bahata i bezobrazna kopija. SDA. SDP zla smo se rijesili, sljedeci je vas brat po materi korupciji SDA
-
almir90
#37499 Re: SDP
To je to, jedan i jedini razlog, koji je bio presudan, nisu uradili ništa za narod, kao što su obećavali, i otišli na smetlište, gdje i zaslužuju da budu. Ja sam davno pisao, da država nije samo relacija Sarajevo - Zenica i put ka moru. Ima mjesta koje puno više privređuju, a ne dobijaju ništa zauzvrat. I, u pravu je onaj kad je rekao da Sarajlije nemaju zašto da protestuju, neka manjima, ali inače većina jako dobro žive, za razliku od većine drugih gradova.KatarinaKosaca wrote:
Pogledaj statistike o broju nezaposlenih ugasenih firmi, blokiranih racuna, investicija , mozda i primjetis. Pogledaj broj diretora i javne uprve primljenih bez najtjecaja. Niste ni krili da vlast dozivljavate kao podjelu plijena. Privatnike reketarite, nepismene postavljate, vi ste samo bahata i bezobrazna kopija. SDA. SDP zla smo se rijesili, sljedeci je vas brat po materi korupciji SDA
- sebija
#37500 Re: SDP
Pogledaj ti širu statistiku i listu odgovornih i za tvoju informaciju cijeli svijet je prošao ili još uvijek prolazi kroz jednu od većih kriza.KatarinaKosaca wrote:Pogledaj statistike o broju nezaposlenih ugasenih firmi, blokiranih racuna, investicija , mozda i primjetis.
Te podvale o "bratstvu" među ni po čemu sličnima ostavi nekom drugom, a želje šalji Djedu Mrazu, ako ga SDA ponovo ne protjera iz Bosne.KatarinaKosaca wrote:SDP zla smo se rijesili, sljedeci je vas brat po materi korupciji SDA
Nasuprot nečijih jalovih želja stoji činjenica da je SDP na putu da riješi najveće unutrašnje probleme koji su među bitnim uzrocima loših izbornih rezultata. Komentarisaćemo vrlo brzo koliko su oni uspjeli a "alternativa" kiksala. Bojim se da ti se rezultati neće svidjeti ako zadržiš ugao posmatranja.