Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
internazionale
#37451 Re: Premijer liga BiH
I sta kazu masindzije
"neki navijac" ispsuje clana uprave i odmah vanredna sjednica, ostavke se spominju, saopstenja frcaju...
Zajeban navijac, respect
Eto ih k'o beogradjani
"neki navijac" ispsuje clana uprave i odmah vanredna sjednica, ostavke se spominju, saopstenja frcaju...
Zajeban navijac, respect
Eto ih k'o beogradjani
- Logovan
#37452 Re: Premijer liga BiH
Te riječi ostavi za ukućane. Fino sam pitao.lendric wrote:zato jer svira kurcu
- Logovan
-
north
#37454 Re: Premijer liga BiH
Znači, tako nekako....ovaj instrument bi da se pogura brko u klub da se i on prišlepa a da se ovi maknu...ili lose shvatam situacijuPitar sa Kariba wrote:north wrote:Bogami košpe imaju dušmanluka malo je reći...puca i roka sa svih strana danonoćno...Uvijek sam govorio kako FCS ima najviše dušmana unutar sebe, ali čini mi se da nismo jedini...
Može li se znati kakav je stav brke po ovome, čujem, a moguće da nisu dobre info, da on baš ne miriše megamixa, ono nije nikakav otvoreni rat, ali da nisu na istim talasnim dužinama...jer da jesu valjda ne sumnjam da bi brko već bio u klubu...
Kad se kod komišija sve to smiri nekad, onda mi nastupamo, znate ko je prvi uveo pravila oko nemira, turbulencija, mojne kopiranja i gledajte kako to veliki rade
- Charuga
- Globalni moderator
#37455 Re: Premijer liga BiH
Počesto sam pisao da ukućane "ne mješate" u priču na forumu.Logovan wrote:Te riječi ostavi za ukućane. Fino sam pitao.lendric wrote:zato jer svira kurcu
Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Logovan
7 dana
Jebiga, ove godine sam vam puštao da sve te neke "manje" uvrede prolaze nekažnjeno. Upozoravao i davao opomene, brisao postove, ali ništa ne pomaže. Ide druga strana ...
-
sumirprimus
#37456 Re: Premijer liga BiH
daj ba nije mu opsovo, isto djeca...ccc
fino covjek pitao...
ovo jedan od onih dana sta god kazes donji si..recimo nebo je plavo.violina svira,
fino covjek pitao...
ovo jedan od onih dana sta god kazes donji si..recimo nebo je plavo.violina svira,
-
sumirprimus
#37457 Re: Premijer liga BiH
lendricu crni tiću vonabi moderatorčiću,veterane klixa kostas banovica... 
- Raigor Stonehoof
#37458 Re: Premijer liga BiH
lendric wrote:ja ti fino kazem, imate sličnost i jedni i drugi možete svirati kurcu protiv ŽELJE
neće vam uspjeti
Zasto je ovaj lik jos uvijek ovdje?
?Svi korisnici foruma prihvataju sljedeća pravila i uslove:
Kao korisnik foruma portala Klix.ba (u daljnjem tekstu forum), obvezujete se da ćete na forumu objavljivati isključivo materijale koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine kao i međunarodne zakone. To znači da ste odgovorni ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava. Uz ostalo, suglasni ste da kao korisnik foruma nećete:
objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje;
....
registrovati se ponovo ukoliko ste već banovani;
-
sumirprimus
#37459 Re: Premijer liga BiH
ma ovo nije objektivno ni fer tita mi.
covjek fino pito sto se zove violina, ti kaje zato sto svira kurcu.
covjek fino pito sto se zove violina, ti kaje zato sto svira kurcu.
-
sumirprimus
#37460 Re: Premijer liga BiH
ja al nije to taj nivo diksusije nit zdrave zajebancije kakv je ovde znao bit.lendric wrote:fino mu je i odgovoreno, violina svira kurcu i obicni potrcko
ima ovde i starije raje od 20 30vgodina,..jednostavno ne ide taj rijecnik..
-
sumirprimus
#37461 Re: Premijer liga BiH
ma zajebavas, nemoguce
al da ljepse zvuci kad kajesd polnom organu...
charuga oprosti logovanom. bezveze ban.nije cojk nikad nista ovde opsovo kakvih nas ima.
gori sam ja stoput.
al da ljepse zvuci kad kajesd polnom organu...
charuga oprosti logovanom. bezveze ban.nije cojk nikad nista ovde opsovo kakvih nas ima.
gori sam ja stoput.
- alberto_tomba
#37462 Re: Premijer liga BiH
Charuga se fura na Begana I sektase sa sport1, uvodi selektivnu strahovladu I jednoumlje.
- Charuga
- Globalni moderator
#37463 Re: Premijer liga BiH
alberto_tomba wrote:Charuga se fura na Begana I sektase sa sport1, uvodi selektivnu strahovladu I jednoumlje.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» alberto_tomba
7 dana
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37464 Re: Premijer liga BiH
Zato ja ne bih nikad bio moderator.
Sjoo, kako bih ja banovao
-
sumirprimus
#37466 Re: Premijer liga BiH
da ti bi.Tomahawk11 wrote:Zato ja ne bih nikad bio moderator.
mene je najvise ultima iznenadio svojim stavom. ovo od charuge mi je i normalno i ocekivano, vidi se da im nije svejedno,dogadjaji od juce i danas...uzdrmani su...normalno.vako je meni bilo kad je azmir otiso.sve sam crno vino izbjegavo zbgo pritiska.
-
saabsa
#37467 Re: Premijer liga BiH
Nije lako timijevcima nakon 32573929 saopstenja danas, pa su im svi ostali krivi.
-
sumirprimus
#37468 Re: Premijer liga BiH
tisu misu,doso je hrasno sa sastanka
uuuuu.akcija
uuuuu.akcija
- Charuga
- Globalni moderator
#37469 Re: Premijer liga BiH
Nisi ni blizu istine, ali nema veze, možeš nastaviti prilati istu priču, možeš i loćžiti, ne smeta ...sumirprimus wrote:ovo od charuge mi je i normalno i ocekivano, vidi se da im nije svejedno,dogadjaji od juce i danas...uzdrmani su...
Nema nervoze zbog ovih loših pokušaja prijatelja kluba, nego zbog sranja na forumu, a sve zbog fleksibilnosti. Ko se sjeća bureka, zna kako je to kod njega funkcionisalo. E nećemo više fino, ne vrijedi ...
-
sumirprimus
#37470 Re: Premijer liga BiH
ma druze neka felksibile, ne bi bilo interesantno,do neke granice,al fakat dade cojku dzaba ban .Charuga wrote:Nisi ni blizu istine, ali nema veze, možeš nastaviti prilati istu priču, možeš i loćžiti, ne smeta ...sumirprimus wrote:ovo od charuge mi je i normalno i ocekivano, vidi se da im nije svejedno,dogadjaji od juce i danas...uzdrmani su...![]()
Nema nervoze zbog ovih loših pokušaja prijatelja kluba, nego zbog sranja na forumu, a sve zbog fleksibilnosti. Ko se sjeća bureka, zna kako je to kod njega funkcionisalo. E nećemo više fino, ne vrijedi ...
a prije ga je lendra zasluzio.realno. i neutralno.cak vise pitare zezam na ofrumu ..ne moze objektivnije..a sjecam se i bureka.ebo to ba.
ja cu ko sanel sam sebi udarit ban ako treba., ne treba mene tjerat.poceracu ja sam sebe.
al treba bit realan.
uostalom, vasi problemi vasa stvar,mi sastrane samo posmatramo ,koristimo ako im materijala i to je to u nekim dozvoljenim granicama zato i kajem lendri ne ide ovde ta vrsta spike,ipk ima i starijih likova od tinejdzera...
vracam se dok ste rekli banovici
- Charuga
- Globalni moderator
#37471 Re: Premijer liga BiH
@sumirprimus
Logovan je jedan od onih forumaša koji maksimalno poštuje i pravila i način komunikacije, ali jebiga, pretjerao je sa spominjanjem ukućana. Trebao je samo preskočiti odgovor i nastaviti po svome.
Idemo dalje.
Logovan je jedan od onih forumaša koji maksimalno poštuje i pravila i način komunikacije, ali jebiga, pretjerao je sa spominjanjem ukućana. Trebao je samo preskočiti odgovor i nastaviti po svome.
Idemo dalje.
-
sumirprimus
#37472 Re: Premijer liga BiH
chagi
al kako ih salaukovina jahac usmjerava,ono je za nepovjerovat...
sta je ono ba i svi se povinuju...
jebote led
al kako ih salaukovina jahac usmjerava,ono je za nepovjerovat...
sta je ono ba i svi se povinuju...
jebote led
-
sumirprimus
#37474 Re: Premijer liga BiH

- Reglan