Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cijene nafte blago pale (1.2%), trzišta se lagano stabilizuju...
Našim lihvarima to nista ne znači. Doduše, i raja je dobro pomogla stvarajući psihozu i pripremajući se za poskupljenje, tako da je samo pitanje koliko će ovi lopatati...
Našim lihvarima to nista ne znači. Doduše, i raja je dobro pomogla stvarajući psihozu i pripremajući se za poskupljenje, tako da je samo pitanje koliko će ovi lopatati...
Ide pdv, akcize top...a raja ko raja, tariguz je sve objasnio.
Naucili se tunelskom poslu. Sverc tura avantura, ratni mentosi lafo allah tunel spasa,obicni sverceri sibicarski
Gdje su sada onih par forumasa sto su govorili da ne treba sipati za prosli vikend,jer nece toliko poskupiti ?
Pa izracunajte sada razliku na rezervoaru na cijeni od subote-nedjelje-ponedjeljka i danasnjoj ili sutrasnjoj...od slijedece sedmice ide preko 3 km kod svih.
A za vikend bilo 2.30 KM
Na rezervoar od 50 litara,nije tesko izracunati razliku.
Ustedio si citavih 20 KM, obzirom da je neka srednja 2.6 trenutno. Ja sam juce nasuo po 2.39, samo lihvarenje i to je to... Nikakve kontrole, drzavu boli k.
JOINT_1921 wrote: ↑06/03/2026 21:12
Ustedio si citavih 20 KM, obzirom da je neka srednja 2.6 trenutno. Ja sam juce nasuo po 2.39, samo lihvarenje i to je to... Nikakve kontrole, drzavu boli k.
Usteda je preko 20 KM ali to su tvoje pare. Dakle za istu robu ti ostalo 20+ KM u dzepu.
Ako tebi ne znaci nista...mogu i tebi poslati paypal ili broj racuna,pa giftaj me.
Moze ?