Budemo se sjetili ovih rijeci kada za 4 godine zelena flotila dozivi brodolom. Uglavnom neka je sportski, pa ko koga..kamen spoticanja wrote:ja bi isto zamolio sve prisutne forumase a narocito zelene,plave i narandzaste da nam ovu temu trenutno ne spamaju pricama o gluhim bukovicama i KŠC ovima...ovo je jedan historijski momenat i mislim da imamo pravo na jednu dobro,inteligentnu zajebanciju na racun crvene costa concordije koja tone s stilom
silovali su nam mozak 20 godina,imamo pravo krvi da im se napijemo
SDP
- Freamon Lester
#37426 Re: SDP
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#37427 Re: SDP
šta li nam onda sda radi ako sdp siluje mozak 20 godinakamen spoticanja wrote:ja bi isto zamolio sve prisutne forumase a narocito zelene,plave i narandzaste da nam ovu temu trenutno ne spamaju pricama o gluhim bukovicama i KŠC ovima...ovo je jedan historijski momenat i mislim da imamo pravo na jednu dobro,inteligentnu zajebanciju na racun crvene costa concordije koja tone s stilom
- kamen spoticanja
#37428 Re: SDP
ne bi imao nista protiv ni da zelene pocnemo odmah...ili nekad u maju kad budu kongresovaliFreamon Lester wrote:Budemo se sjetili ovih rijeci kada za 4 godine zelena flotila dozivi brodolom. Uglavnom neka je sportski, pa ko koga..kamen spoticanja wrote:ja bi isto zamolio sve prisutne forumase a narocito zelene,plave i narandzaste da nam ovu temu trenutno ne spamaju pricama o gluhim bukovicama i KŠC ovima...ovo je jedan historijski momenat i mislim da imamo pravo na jednu dobro,inteligentnu zajebanciju na racun crvene costa concordije koja tone s stilom
osim boje nista im nije razlicito
- AlfaKentaur
#37429 Re: SDP
Zeleni mogu dozvijeti pad ali nikada brodolom. Zato sto zeleni imaju etniju kao ideologiju, a to nikada ne umire.Freamon Lester wrote:Budemo se sjetili ovih rijeci kada za 4 godine zelena flotila dozivi brodolom. Uglavnom neka je sportski, pa ko koga..kamen spoticanja wrote:ja bi isto zamolio sve prisutne forumase a narocito zelene,plave i narandzaste da nam ovu temu trenutno ne spamaju pricama o gluhim bukovicama i KŠC ovima...ovo je jedan historijski momenat i mislim da imamo pravo na jednu dobro,inteligentnu zajebanciju na racun crvene costa concordije koja tone s stilom
- kamen spoticanja
#37431 Re: SDP
siluje i guzoveAdmir_1984 wrote:šta li nam onda sda radi ako sdp siluje mozak 20 godinakamen spoticanja wrote:ja bi isto zamolio sve prisutne forumase a narocito zelene,plave i narandzaste da nam ovu temu trenutno ne spamaju pricama o gluhim bukovicama i KŠC ovima...ovo je jedan historijski momenat i mislim da imamo pravo na jednu dobro,inteligentnu zajebanciju na racun crvene costa concordije koja tone s stilom
no trenutno su svijetla pozornice prema crvenoj centrali...hocu ba da uzivam u kokicama
- emigrazione
#37432 Re: SDP
Pseudonim ti sve govori, bezobrazno i provokativno... mucki, ali duhov'to bas onako lagumdzijski i esdepeovski, sta bi bilo da se pojavi neki salko-zlatko/zlatko-salko kako mu se vec sin zove, s pravom bi letio trajno...to ti ne trebane nastupaj prema meni sa predrasudama.
- kamen spoticanja
#37433 Re: SDP
polahko...ako brezove metle ne budu radile u moja mjesecu kad je kongres,vidjet ces sta je brodolomAlfaKentaur wrote:Zeleni mogu dozvijeti pad ali nikada brodolom. Zato sto zeleni imaju etniju kao ideologiju, a to nikada ne umire.Freamon Lester wrote:Budemo se sjetili ovih rijeci kada za 4 godine zelena flotila dozivi brodolom. Uglavnom neka je sportski, pa ko koga..kamen spoticanja wrote:ja bi isto zamolio sve prisutne forumase a narocito zelene,plave i narandzaste da nam ovu temu trenutno ne spamaju pricama o gluhim bukovicama i KŠC ovima...ovo je jedan historijski momenat i mislim da imamo pravo na jednu dobro,inteligentnu zajebanciju na racun crvene costa concordije koja tone s stilom
-
L u c i f e r
#37434 Re: SDP
Amin.kamen spoticanja wrote:ne bi imao nista protiv ni da zelene pocnemo odmah...ili nekad u maju kad budu kongresovaliFreamon Lester wrote:Budemo se sjetili ovih rijeci kada za 4 godine zelena flotila dozivi brodolom. Uglavnom neka je sportski, pa ko koga..kamen spoticanja wrote:ja bi isto zamolio sve prisutne forumase a narocito zelene,plave i narandzaste da nam ovu temu trenutno ne spamaju pricama o gluhim bukovicama i KŠC ovima...ovo je jedan historijski momenat i mislim da imamo pravo na jednu dobro,inteligentnu zajebanciju na racun crvene costa concordije koja tone s stilom
silovali su nam mozak 20 godina,imamo pravo krvi da im se napijemo![]()
osim boje nista im nije razlicito
- sebija
#37435 Re: SDP
SDP ću uvijek braniti kao partiju i ideju, a kompletno rukovodstvo ili članstvo nikad u životu. Čak su mi brisani postovi u kojima sam spominjao potrebu udaljavanja od partije pojedinaca poput Đape, Behmena, Kurteša, Crnogorca, Čauševića... Nažalost nemam koga pitati zašto je to urađeno jer ne znam ko je izvršilac.Ridjobrki wrote:svi mi ovdje imamo ISKUSTVO sa tvojim agitiranjem za SDP koje je do juče predstavljalo SDP-ovo rukovodstvo kao bogomdano
Čak i ako sam branio nekoga koga inače ne bih to je moralo biti zbog nekog neiživljenog onaničara kome sam htio pucati kontru. Ako neko pljuje na SDP u kompletu onda ću ga ja braniti u kompletu. Ako ćemo razumno odvajati kukolj od žita onda sam vrlo spreman imenovati svakoga ko mi se ne sviđa u SDP-u.
- lerdi
#37436 Re: SDP
Pričajte vi šta hoćete ali oni se na kraju ujedniše. U ostavkama "Ujedinjeni" 
-
L u c i f e r
#37437 Re: SDP
A kakva je to IDEJA sdp-a, čisto onako informativno za nas neuputjene...?sebija wrote:SDP ću uvijek braniti kao partiju i ideju, a kompletno rukovodstvo ili članstvo nikad u životu. Čak su mi brisani postovi u kojima sam spominjao potrebu udaljavanja od partije pojedinaca poput Đape, Behmena, Kurteša, Crnogorca, Čauševića... Nažalost nemam koga pitati zašto je to urađeno jer ne znam ko je izvršilac.Ridjobrki wrote:svi mi ovdje imamo ISKUSTVO sa tvojim agitiranjem za SDP koje je do juče predstavljalo SDP-ovo rukovodstvo kao bogomdano
Čak i ako sam branio nekoga koga inače ne bih to je moralo biti zbog nekog neiživljenog onaničara kome sam htio pucati kontru. Ako neko pljuje na SDP u kompletu onda ću ga ja braniti u kompletu. Ako ćemo razumno odvajati kukolj od žita onda sam vrlo spreman imenovati svakoga ko mi se ne sviđa u SDP-u.
- madner
#37438 Re: SDP
Mučki provokatoru, Zlaja ti nije više dobar?
To hoćeš da kažeš, čovjek koji ima 2x veći IQ od prosjeka odjednom ne valja?
- kamen spoticanja
#37439 Re: SDP
ma dobar je zlatko...imao je jednu pobjedu u ovih 20 godina,"najvecu od 1945." a marishe levate u partiji ko da je obamamadner wrote:Mučki provokatoru, Zlaja ti nije više dobar?
sutra kad se jasmin imamovic probudi nazvat ce preCjednika da mu se izvine
- sebija
#37441 Re: SDP
Možemo govoriti na dva načina i o njemu. Ne volim ja ljude crno - bijelo. Isključivost je loša. Apsurd je da je ovdje dosta ljudi isključivo kad govori o njegovoj isključivosti.madner wrote:Zlaja ti nije više dobar?
Što bi reko Englez, izvučeno iz latinskog - Pros
- školovan
- govori strane jezike
- ima kontakte po svijetu
- ima energije ko magarac
- voli da radi
- voli da uči
- kad je u pravu nema boljeg majstora za držanje stvari pod kontrolom
- kao ministar je bio da nemaš čega da se stidiš, za razliku recimo od Alkalaja koji nas je brukao dokle je stigao
Što bi reko Englez - Cons
- u strahu ima velike oči
- ne prihvata kritike
- ne zna kad treba stati
- treba mu dobar godišnji odmor
Ja želim da ode ali mi ne pada na pamet da ga pljujem i omalovažavam.
Amin.__Phoenix__ wrote:SDP-u želim brzo ozdravljenje.
Last edited by sebija on 18/10/2014 00:35, edited 1 time in total.
- dustaban
#37442 Re: SDP
Onaj "spin doktor" je ocito vise odmogao nego pomogao. Nije uspio Lagumdziju oprati cak ni od toga sto je njega angazovao!

-
backy
#37443 Re: SDP
I sta sad likovi dolaze ovdje da slave nad porazom sdp-a na izborima koja bolest vi mislite da moze nepismena kvazi bosnjacka stranka da izvuce zemlju iz govana.Ne treba niko ukazivati sdp glasacima i simpatizerima na belaje i nedostatke u sdp-u.Mi smo ih kaznili zbog bahatosti i koaliranja sa cobanima iz prvog safa ne treba niko nama ukazati na te problem MI SMO IH SVJESNI .Dok glasaci drugih politickih nacionalnih organizacija nisu i ne zele bit svjesni nicega bitno je da je NAS pa makr i govedo bilo kanditat na izborima
“Loši političari bivaju izabrani zahvaljujući dobrim građanima koji ne izlaze na izbore.” George Jean Nathan
“Loši političari bivaju izabrani zahvaljujući dobrim građanima koji ne izlaze na izbore.” George Jean Nathan
- Danguba
#37444 Re: SDP
Upravo sada treba Zlaji dati podrsku. Lako je ''svi na jednoga'' a dok je on radio ''jedan za sve'' onda je bilo u dure. 
- sebija
#37445 Re: SDP
Samo bih dodao da je smijurija da pristalice nekih drugih stranaka, nerazumijevajući ovu situaciju i njen značaj, bale nad ostavkama u SDP-u, zaboravljajući da u tim drugim strankama niko nije imao obraza ni hrabrosti da isto uradi kad su oni gubili izbore. SDP i kad dobija i kad gubi pokazuje obraz i traži rješenja.backy wrote:I sta sad likovi dolaze ovdje da slave nad porazom sdp-a na izborima koja bolest vi mislite da moze nepismena kvazi bosnjacka stranka da izvuce zemlju iz govana.Ne treba niko ukazivati sdp glasacima i simpatizerima na belaje i nedostatke u sdp-u.Mi smo ih kaznili zbog bahatosti i koaliranja sa cobanima iz prvog safa ne treba niko nama ukazati na te problem MI SMO IH SVJESNI .Dok glasaci drugih politickih nacionalnih organizacija nisu i ne zele bit svjesni nicega bitno je da je NAS pa makr i govedo bilo kanditat na izborima
-
backy
#37446 Re: SDP
Upravo tako jedni te isti likovi im se vrte godinamasebija wrote:Samo bih dodao da je smijurija da pristalice nekih drugih stranaka, nerazumijevajući ovu situaciju i njen značaj, bale nad ostavkama u SDP-u, zaboravljajući da u tim drugim strankama niko nije imao obraza ni hrabrosti da isto uradi kad su oni gubili izbore. SDP i kad dobija i kad gubi pokazuje obraz i traži rješenja.backy wrote:I sta sad likovi dolaze ovdje da slave nad porazom sdp-a na izborima koja bolest vi mislite da moze nepismena kvazi bosnjacka stranka da izvuce zemlju iz govana.Ne treba niko ukazivati sdp glasacima i simpatizerima na belaje i nedostatke u sdp-u.Mi smo ih kaznili zbog bahatosti i koaliranja sa cobanima iz prvog safa ne treba niko nama ukazati na te problem MI SMO IH SVJESNI .Dok glasaci drugih politickih nacionalnih organizacija nisu i ne zele bit svjesni nicega bitno je da je NAS pa makr i govedo bilo kanditat na izborima
-
L u c i f e r
#37447 Re: SDP
Sram da vas bude, Zlaja je najbolje što je sdp ikad izbacio, najbrži i najdalji spermatozoid crvenog ejakulata...backy wrote:I sta sad likovi dolaze ovdje da slave nad porazom sdp-a na izborima koja bolest vi mislite da moze nepismena kvazi bosnjacka stranka da izvuce zemlju iz govana.Ne treba niko ukazivati sdp glasacima i simpatizerima na belaje i nedostatke u sdp-u.Mi smo ih kaznili zbog bahatosti i koaliranja sa cobanima iz prvog safa ne treba niko nama ukazati na te problem MI SMO IH SVJESNI .Dok glasaci drugih politickih nacionalnih organizacija nisu i ne zele bit svjesni nicega bitno je da je NAS pa makr i govedo bilo kanditat na izborima
- sebija
#37448 Re: SDP
„Dobro je da se konačno na političkoj javnoj sceni pojavljuje institucija ostavke. To je nešto rijetko kod nas. To možemo čitati kao jedan pomak neovisno o razlogu zbog kojih su one donesene. Dakle, to je jedan pomak u političkoj sferi u javnom životu“, kazao je profesor i politički analitičar Esad Bajtal za Source.ba.backy wrote:Upravo tako jedni te isti likovi im se vrte godinama
- General War
#37449 Re: SDP
Ma pusti sve su toDanguba wrote:Upravo sada treba Zlaji dati podrsku. Lako je ''svi na jednoga'' a dok je on radio ''jedan za sve'' onda je bilo u dure.
- Ridjobrki
#37450 Re: SDP
Možemo mi pričati šta god hoćemo ali SDA je još prije pet godina dobrovoljno prošla kroz ovo na šta je SDP primoran sada.
Tu je tajna uspjeha i zato ja godinama govorim da je onakav SDP bio kočničar razvoja demokratske scene u BiH.
Demokratskoj sceni u BiH je trebao iznutra progresivan i demokratičan SDP ali smo imali rigidnu, anahronu, pokvarenu, korumpiranu i idiotski vođenu stranku koja nije mogla završiti neg' ovako kako i je. SDA je skontala fol na vrijeme i da je i SDP pratio njihov razvoj druge bi 'tice danas pjevale...
Tu je tajna uspjeha i zato ja godinama govorim da je onakav SDP bio kočničar razvoja demokratske scene u BiH.
Demokratskoj sceni u BiH je trebao iznutra progresivan i demokratičan SDP ali smo imali rigidnu, anahronu, pokvarenu, korumpiranu i idiotski vođenu stranku koja nije mogla završiti neg' ovako kako i je. SDA je skontala fol na vrijeme i da je i SDP pratio njihov razvoj druge bi 'tice danas pjevale...