FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#37426 Re: FC Barcelona
Znači već su našli zamjenu za Zubija.
- skenderija04
#37427 Re: FC Barcelona
Ne znam. Navodno je Braida na celu cetvoroclane grupe i da je njegova funkcija- sportski direktor za inostranstvo???'Crvena Tifoza wrote:Znači već su našli zamjenu za Zubija.
A u Italiji je izjavio da nema pojma o cemu se radi???'
- ascari
#37428 Re: FC Barcelona
Jubilarna 1500 stranica! Stranica koja ce odrediti bliku buducnost kluba
Meni malo cudno da ih ja sinoc prozivam kako su lijeni i ne rade nista po pitanju sportskog direktora, a sada ova vijest. Hajd sad fino nek se javi Bartomeu. Sumnjam na Marcu... ovaj HB-a
Meni malo cudno da ih ja sinoc prozivam kako su lijeni i ne rade nista po pitanju sportskog direktora, a sada ova vijest. Hajd sad fino nek se javi Bartomeu. Sumnjam na Marcu... ovaj HB-a
-
Crvena Tifoza
#37429 Re: FC Barcelona
Ovako zvučno ime a imaju transfer ban? Nešto ovdje ne štima.
- skenderija04
#37430 Re: FC Barcelona
Ovo je nejasan potez. Mirise na izbore ali navijacima Barse Braida nista ne znaci. Mozda stari moze povuci nesto vani, ko zna.Bolje da klub predstavlja Braida nego Barto koga tek niko ne zna.ascari wrote:Jubilarna 1500 stranica! Stranica koja ce odrediti bliku buducnost kluba![]()
Ali ova danasnja odluka je pravi izborni trik: Od sljedece godine ne placaju
- mladji od 14 godina
- stariji od 70 i koji imaju 25 godina minimalno godisnju
- Ako su u porodici vise od tri clana kluba, placaju tri clanarine-ostali besplatno.
Barto puca na izbore. Ako ga posluze rezultati nije bez sansi
- ascari
#37431 Re: FC Barcelona
Zasto? Jos uvijek ima ozbiljnog posla za odraditi unutar kluba. Pored toga, izbori su na kraju sezone, a Barto hoce da pokaze biracima da je ipak sposoban. Danas je takodje najavio razmatranje novog sponzora, tj. QF definitivno odlazi nakon 2016. Na ovim izborima glas ne dobijaju oni koji obecaju pojacanja, vec plan i struktura rada kluba za narednih sest godina.Crvena Tifoza wrote:Ovako zvučno ime a imaju transfer ban? Nešto ovdje ne štima.
Mene vise ovo brine
- ascari
#37432 Re: FC Barcelona
Ne znaci ime, ali svaka objava o Braidi je sadrzala cetiri imena: Van Basten, Shevchenko, Kaka i Thiago Silva.skenderija04 wrote:Ovo je nejasan potez. Mirise na izbore ali navijacima Barse Braida nista ne znaci. Mozda stari moze povuci nesto vani, ko zna.Bolje da klub predstavlja Braida nego Barto koga tek niko ne zna.
Ali ova danasnja odluka je pravi izborni trik: Od sljedece godine ne placaju
- mladji od 14 godina
- stariji od 70 i koji imaju 25 godina minimalno godisnju
- Ako su u porodici vise od tri clana kluba, placaju tri clanarine-ostali besplatno.
Barto puca na izbore. Ako ga posluze rezultati nije bez sansi
O izborima sam upravo napisao u prethodnom postu.
Edit: Carles Rexach
- skenderija04
#37433 Re: FC Barcelona
Znam, ali sta moze Braida u ovoj situaciji? Cak mislim da ga Barto treba da mu otvori par vrata u visokom drustvu svijeta fudbala jer ipak Barto je anonimus koji se saketa sa Fifom.
Neka Braide, takvi ljudi nikada nisu visak.
Za izbore moj stav znas: Barto zivi od rezultata, od danas do sutra. Sutra Barcelona pobijedi, Barto ima 15 dana mira i rastu mu sanse. Barcelona izgubi, Barto ima veliki problem. Meni je on vec pokazao da je sposoban. Prije 3 nedjelje klub je bio opsti haos i nije se nista znalo. Barto je odreagovao i smirio situaciju. Znaci nije ga odnijela haoticna ssituacija vec se suprotstavio i nasao je rjesenje koje je po meni casno. Mogao je zagrliti fotelju i do 2016 gurati kako zna i umije. Stavio je fotelju na kocku pa sta bude. Za sada nije napravio nista lose, naprotiv.
Za izbore moj stav znas: Barto zivi od rezultata, od danas do sutra. Sutra Barcelona pobijedi, Barto ima 15 dana mira i rastu mu sanse. Barcelona izgubi, Barto ima veliki problem. Meni je on vec pokazao da je sposoban. Prije 3 nedjelje klub je bio opsti haos i nije se nista znalo. Barto je odreagovao i smirio situaciju. Znaci nije ga odnijela haoticna ssituacija vec se suprotstavio i nasao je rjesenje koje je po meni casno. Mogao je zagrliti fotelju i do 2016 gurati kako zna i umije. Stavio je fotelju na kocku pa sta bude. Za sada nije napravio nista lose, naprotiv.
- ascari
#37434 Re: FC Barcelona
Opet se mimoilazimo za postskenderija04 wrote:Znam, ali sta moze Braida u ovoj situaciji? Cak mislim da ga Barto treba da mu otvori par vrata u visokom drustvu svijeta fudbala jer ipak Barto je anonimus koji se saketa sa Fifom.
Pored najavljenog rasadnika na terenu, Cholo takodje najavio da igraju i bez Kokea.
- HB_BHF
#37435 Re: FC Barcelona
Prvi put čujem za ovog lika ali kad vidim da se vezuje za talijanske klubove, pogotovo Milan, odmah mi je sumnjiv. 
- skenderija04
#37436 Re: FC Barcelona
Barto je u folu vodjenja borbe protiv nepravdeascari wrote:Opet se mimoilazimo za postskenderija04 wrote:Znam, ali sta moze Braida u ovoj situaciji? Cak mislim da ga Barto treba da mu otvori par vrata u visokom drustvu svijeta fudbala jer ipak Barto je anonimus koji se saketa sa Fifom.A sto se saketanja tice, "¿Si yo soy responsable? Todos somos responsables. Creo que el culpable de todo es la FIFA y su normativa."
![]()
Pored najavljenog rasadnika na terenu, Cholo takodje najavio da igraju i bez Kokea.
Izjavio je upravo to, da ce se ganjati po sudovima dok ne dokaze da FIFA ima losa pravila
I da, sutra Atletico. Nervira me malo ambijent koji je stvoren, kao da je vec sve gotovo. Ne igraju Thiago,Koke i Godin i izgleda da je zavrsen posao. Sutra izadju tri nova i isto im dodje. Madrida su dobili sa sarenim timom.
-
sizifinho
#37437 Re: FC Barcelona
Moze li da ubuduce kad zalijepite nesto na spanskom/ katalonskom - to i prevedete?
Ima nas koji ne znamo jezik. Zna biti frustrirajuce
google translate me nervira jako.
- skenderija04
#37438 Re: FC Barcelona
Imas pravosizifinho wrote:Moze li da ubuduce kad zalijepite nesto na spanskom/ katalonskom - to i prevedete?
¿Si yo soy responsable? Todos somos responsables. Creo que el culpable de todo es la FIFA y su normativa."
Barto govori o kazni FIFE: "Da li sam ja odgovoran? Svi smo odgovorni! Mislim da je za sve kriva FIFA i njen pravilnik"
- skenderija04
#37439 Re: FC Barcelona
Fifa je porucila Barti sta misli
NOVO
FIFA trazi od Barcelone detaljan izvjestaj o 56 djecaka koji se nalaze u skolama kluba
NOVO
FIFA trazi od Barcelone detaljan izvjestaj o 56 djecaka koji se nalaze u skolama kluba
- suncica24
#37440 Re: FC Barcelona
Fakat su se namjerili da zatvore La Masiaskenderija04 wrote:Fifa je porucila Barti sta misli![]()
NOVO
(btw u kom grmu sad lezi zec?)
- skenderija04
#37441 Re: FC Barcelona
promjene u FIFA. Sad ce međunarodni transferi biti od 10 godina. Nece biti novih kazni, ali hoce da znaju ko je tu sada.suncica24 wrote:Fakat su se namjerili da zatvore La Masiaskenderija04 wrote:Fifa je porucila Barti sta misli![]()
NOVO
FIFA trazi od Barcelone detaljan izvjestaj o 56 djecaka koji se nalaze u skolama kluba![]()
(btw u kom grmu sad lezi zec?)
- ascari
#37444 Re: FC Barcelona
Kazu da se krompir veceras nakon utakmice sadi

- ODB
#37445 Re: FC Barcelona
Zar Atletiko nije isplivao iz dugova nakon par uspješnih godina,gle stadiona kukuu 
-
todd_smith
#37446 Re: FC Barcelona
ascari wrote:Mozda je krenuo po baterije![]()
- HB_BHF
- skenderija04
#37448 Re: FC Barcelona
Kad ne znamoHB_BHF wrote:Figo kandidat za predsjednika FIFA - e.
http://www.espnfc.com/fifa-world-cup/st ... presidency
Ali zato vidi ovo:
"Covjek koji je u modi od prosle nedjelje, Grcki premijer Alexis Tsipras, doci ce u Barcelonu na satanak udruzene evropske ljevice i iskoristice priliku da pogleda utakmicu F.C.Barcelone na Camp Nou. Alexis Tsipras je navijac katalonskog kluba ciji je clan od 2006"
Opa, sada ce Barcelona postati i subverzivni element
- Saian
#37449 Re: FC Barcelona
dok coek igra kako igra, tj. dobro do odlichno, nek' vala pushi i filter slinavac, ako hoce, kuri me bolacascari wrote:Mozda je krenuo po baterije![]()
- ascari
#37450 Re: FC Barcelona
Bunyodkor #2skenderija04 wrote:"Covjek koji je u modi od prosle nedjelje, Grcki premijer Alexis Tsipras, doci ce u Barcelonu na satanak udruzene evropske ljevice i iskoristice priliku da pogleda utakmicu F.C.Barcelone na Camp Nou. Alexis Tsipras je navijac katalonskog kluba ciji je clan od 2006"![]()
![]()
![]()
Opa, sada ce Barcelona postati i subverzivni element![]()
![]()
![]()