NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shalla
#37426 Re: NBA - National Basketball Association
Po meni je ovdje dugoročno gledano NY bolje prošao...
Riješili su se poteških ugovora, ako osvoje lottery idu na Ziona i imaju 75 miliona za 2 maxa, možda KD i Klay, lupam... Nije da im je i sa zdravim Porzingisom nešto aman išlo
Riješili su se poteških ugovora, ako osvoje lottery idu na Ziona i imaju 75 miliona za 2 maxa, možda KD i Klay, lupam... Nije da im je i sa zdravim Porzingisom nešto aman išlo
- n;hill
#37427 Re: NBA - National Basketball Association
Plus već su gaa pokušavali trejdovati...i nikad poslije toga ne bude isti odnos
Dobro su i Mavsi prošli...mislim da u njihovom sistemu i Lee bi mogao i TIm pripomoći
nisam siguran za ovogodišnji pick
Dobro su i Mavsi prošli...mislim da u njihovom sistemu i Lee bi mogao i TIm pripomoći
nisam siguran za ovogodišnji pick
- Plaut
#37428 Re: NBA - National Basketball Association
Bespotrebni hypovi, posevno oko AD kojem je uspjeh odigrati 60 utakmica u sezoni.
Knicksi su napravili odličan posao, moći će potpisati Duranta i recimo Irvinga sa dva maks ugovora. Iako vjerujem da će KD ostati u Warriorsima i nakon ove sezone kada uzmu novi prsten.
Knicksi su napravili odličan posao, moći će potpisati Duranta i recimo Irvinga sa dva maks ugovora. Iako vjerujem da će KD ostati u Warriorsima i nakon ove sezone kada uzmu novi prsten.
- n;hill
#37429 Re: NBA - National Basketball Association
Ja kao fan Celticsa bi preferirao kad bi nekog drugog a ne IrvingaPlaut wrote:Bespotrebni hypovi, posevno oko AD kojem je uspjeh odigrati 60 utakmica u sezoni.
- Plaut
#37430 Re: NBA - National Basketball Association
Mene strašno iritira priča oko Kyriea, koji je odigrao maestralnu seriju protiv Warriorsa kada su preokrenuli 3:1, na kraju LBJ pokupi svu slavu.
Bolje Kyrie da ode i da se vrati Bradley
A jest GH propao nakon povrede, šta je ono.
Pratiće Knickse, napraviće neku glupost, potpisati će 2 maks ugovora sa dva Allstar igrača ali sa klupe i oba će im biti hronično povrijeđeni. Ljudi su ukleti.
Bolje Kyrie da ode i da se vrati Bradley
Pratiće Knickse, napraviće neku glupost, potpisati će 2 maks ugovora sa dva Allstar igrača ali sa klupe i oba će im biti hronično povrijeđeni. Ljudi su ukleti.
- Laertes
#37431 Re: NBA - National Basketball Association
Adetokumbo?kakavdanakneiskustvu wrote:http://sportklub.rs/Kosarka/NBA/a265761 ... cevic.html
- spree
#37432 Re: NBA - National Basketball Association
To je najveca tuga. Potpisace kembu i butlera kao dva maxa. Nije to ukletost. To je neznanje, nazalost. Mada mozda jednostavno nece moci potpisati superzvijezde, ali ako vec ne moze radje uzeti neke mlade koji nisu max, pa lagano graditi ekipu.Plaut wrote:Mene strašno iritira priča oko Kyriea, koji je odigrao maestralnu seriju protiv Warriorsa kada su preokrenuli 3:1, na kraju LBJ pokupi svu slavu.
Bolje Kyrie da ode i da se vrati Bradley![]()
Last edited by spree on 01/02/2019 13:11, edited 1 time in total.
- pirmin
#37433 Re: NBA - National Basketball Association
+1Plaut wrote:Mene strašno iritira priča oko Kyriea, koji je odigrao maestralnu seriju protiv Warriorsa kada su preokrenuli 3:1, na kraju LBJ pokupi svu slavu.
Nesto kao Skoti i Majkl.
Majkl je Goat ali bez Skotija pola posla ne bi napravio.
Toga ce uvijek biti, dok god je superstara.
- JThomas
#37434 Re: NBA - National Basketball Association
ali mi vidimo dokle se dobacuje sa njim kao prvom opcijom. on da je stvarno ta "A1" opcija, prvi igrač šampionskog tima, oni bi sad bili barem najbolji iza GSW. jer su dovoljno dobri na drugim pozicijama. a nisu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- MarlboroGold
#37436 Re: NBA - National Basketball Association
Eto mu još veći motiv da im pokaže ko je gazda...
- pirmin
#37437 Re: NBA - National Basketball Association
Dominiraju komentari da glasanje navijaca nista ne znaci.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37438 Re: NBA - National Basketball Association
Realno, taj All-Star iz godine u godinu postaje sve veća šprdancija.
Koga briga...ono, razumijem da je to neki vid priznanja igraču da si krema i ako je neko od rookie zaslužio da ide, to je sigurno Luka, al šta sad.
Biće dogodine.
Koga briga...ono, razumijem da je to neki vid priznanja igraču da si krema i ako je neko od rookie zaslužio da ide, to je sigurno Luka, al šta sad.
Biće dogodine.
- spree
#37439 Re: NBA - National Basketball Association
Idioti
. Valjda se neko povrijedi, pa upadne 
- spree
#37440 Re: NBA - National Basketball Association
JThomas wrote:ali mi vidimo dokle se dobacuje sa njim kao prvom opcijom. on da je stvarno ta "A1" opcija, prvi igrač šampionskog tima, oni bi sad bili barem najbolji iza GSW. jer su dovoljno dobri na drugim pozicijama. a nisu.
Mada mozda talentom nisu, ali sa ovim sto imaju + stevensovim sistemom trebali bi biti. Realno nije Irving vodja. Predobar igrac svakako i dobar u clutchu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#37441 Re: NBA - National Basketball Association
Da je izabran druga polovina bi kukala što nije neko drugi umjesto njega i da je sve hajp. Stalno ista priča 
- House
#37442 Re: NBA - National Basketball Association
all-star je nebitan
-
Rob_Atl
#37443 Re: NBA - National Basketball Association
Ne vidim koga bi izbacili sa zapada a ubacili Doncica, bar ne ovu godinu. Rijetko kad oni rookie i izaberu na allstar, ne sjecam se kad je zadnji put, ako me pamcenje sluzi ni Lebron nije bio allstar.
Sto se tice jel allstar bitan ili ne mozda nije nama jer je nebitna utakmica, ali igracima jeste kada dodje do ugovora, plata i penzija, ne znam tacno u detalje sve al sve se to gleda ako si bio all star, koliko puta u prvom timu nba, drugom itd.
Sto se tice jel allstar bitan ili ne mozda nije nama jer je nebitna utakmica, ali igracima jeste kada dodje do ugovora, plata i penzija, ne znam tacno u detalje sve al sve se to gleda ako si bio all star, koliko puta u prvom timu nba, drugom itd.
- tuzlak1212
#37444 Re: NBA - National Basketball Association
Isti taj Scottie je jedini covjek koji razumije Irvinga po pitanju odlaska Jamesu
-
kakavdanakneiskustvu
#37445 Re: NBA - National Basketball Association
Rob_Atl wrote:Ne vidim koga bi izbacili sa zapada a ubacili Doncica, bar ne ovu godinu. Rijetko kad oni rookie i izaberu na allstar, ne sjecam se kad je zadnji put, ako me pamcenje sluzi ni Lebron nije bio allstar.
da,nije
- spree
#37446 Re: NBA - National Basketball Association
Dirk i Wade pozvani na all-star. Nesto kao posebni gosti. Dobar potez, ali bilo bi zanimljivo da ih wade izradi, tj. da se ne oprosti na kraju ove god 
- tuzlak1212
#37447 Re: NBA - National Basketball Association
Mene i dalje sramota sto ih navijaci nisu izglasali, barem nisu Dirka, nisam Wadea pratio 
-
Concord
#37448 Re: NBA - National Basketball Association
Nabijem na qrac Knickse sto su mi sjebali dan odma ujutro sa Porzingisom. Ako ste procijenili da je rizik dati mu max ugovor zbog zdravlja i ako je vec zatrazio trade, za sta ga koji qrac trejdas u Dallas ? Za dva expiring veterana koji ce otici svakako, playmakera ball hoga Dennisa jebenog Smitha Juniora u trenutku kad ti je ta pozicija krcata talentom, i dva picka prve runde od kojeg je jedan 2021 kad Dallas vec bude silovit a drugi 2023 je top 10 protected. Znaci poslao si All Star igraca a dobio si karinu nazad dok drugi timovi nisu ni stigli saznati da je dostupan za trade.
I nabijem taj hype da je ociscen salary cap da se dovedu 2 max ugovora ovo ljeto. Odjebat ce ih i Durant i Kyrie i Thomson i Walker i Butler, svi ce otici negdje gdje ima smisla ili potencijala igrati sa nekim. Dzaba to sto ti mases parama a fransiza ti sjebana, tim zeleniji od trave, pobjedu ne moze izvuce od 20 utakmica, i upravo si trejdao najboljeg igraca. Samo ce se ponoviti scenario iz 2010 kad te James odjebe i ode osvojiti 2 prstena a tebi dodje jedan Stoudemire da uzme pare.
Knicksi koje su proklestinje ne bi me iznenadilo da se Porzingis oporavi i bude bolji nego sto je ikad bio i nikad vise ne povrijedi koljena. Evo Bullsi su otpustili Carmela, moglo bi se 10-15 miliona dati za neki ugovor, sta fali.
I nabijem komplet ligu na qrac za to sto Rose nije na allstaru kao drugi igrac sa najvise glasova na svojoj poziciji. Jeblo vas vase glasanje i igraca i trenera i medija.
I nabijem taj hype da je ociscen salary cap da se dovedu 2 max ugovora ovo ljeto. Odjebat ce ih i Durant i Kyrie i Thomson i Walker i Butler, svi ce otici negdje gdje ima smisla ili potencijala igrati sa nekim. Dzaba to sto ti mases parama a fransiza ti sjebana, tim zeleniji od trave, pobjedu ne moze izvuce od 20 utakmica, i upravo si trejdao najboljeg igraca. Samo ce se ponoviti scenario iz 2010 kad te James odjebe i ode osvojiti 2 prstena a tebi dodje jedan Stoudemire da uzme pare.
Knicksi koje su proklestinje ne bi me iznenadilo da se Porzingis oporavi i bude bolji nego sto je ikad bio i nikad vise ne povrijedi koljena. Evo Bullsi su otpustili Carmela, moglo bi se 10-15 miliona dati za neki ugovor, sta fali.
I nabijem komplet ligu na qrac za to sto Rose nije na allstaru kao drugi igrac sa najvise glasova na svojoj poziciji. Jeblo vas vase glasanje i igraca i trenera i medija.
- Plaut
#37449 Re: NBA - National Basketball Association
Bullsi su upali u taj začarani krug gdje su salary imali a niko nije htio doći znajući da nikad neće dostići MJa.
-
Rob_Atl
#37450 Re: NBA - National Basketball Association
AD gubi 80 miliona dolara sto nece potpisat sa NO