sebija wrote:kamen spoticanja wrote:najgore sto ti ne razumijes sta ti se pokusava kazat...
Kao što ni pojedini ovdje nemaju osjećaja saslušati i razmotriti drugačije mišljenje nego se skupe kao čopor neiživljenih životinja i ujedaju redom. Znači ne moramo se nikad ni oko čega složiti ali ne guraj mi neistine i ne nastupaj prema meni sa predrasudama.
Haj' da pokušam mada nisam optimista.
S tobom nismo navikli na neko drugačije mišljenje nego na stranačku propagandu. Ako mjesec dana smaraš šupljim parolama i neosnovanim optimizmom nemoj očekivati da sada neko ozbiljno shvata tvoj neki pokušaj aktivnog razmišljanja.
Takođe, nemoj misliti da te niko neće provaliti ako podmećeš i neosnovano pričaš. O kakvim predrasudama je riječ ako svi mi ovdje imamo ISKUSTVO sa tvojim agitiranjem za SDP koje je do juče predstavljalo SDP-ovo rukovodstvo kao bogomdano (to se tako kaže, nemoj sad da tražiš da ti nađem gdje si TAČNO rekao da je bogomdano) a sad bi ti neke ostavke koje mi priželjkujemo godinama.
Ja sa Lipovačom kuburim otkako mi je sjebao raju koja su pravi socijaldemokrate i koji su fasovali zbog SDP-a u životu. Godišnji odmor potrošio 2012 da mu sjebem kandidata za načelnika u mojoj općini i ti bi meni sad pričao o potrebi za promjenama. Ja te promjene uradio ima 2 godine.