SDP

The BEN10

#37401 Re: SDP

Post by The BEN10 »

kamen spoticanja wrote:
sebija wrote:@Ridjobrki sa ispraznim provokatorima ne razgovaram. Hvala, ali ne može to tako.
ja mislim da bi trebao ridjobrkog poljubiti u ruku :wink:
taj je sve sem isprazni provokator
:thumbup:
Ridjobrki je po meni jedan od ljudi sa najobjektivnijim mišljenjem. I sa beton jakim stavovima. Pa kome pravo kome krivo.
L u c i f e r

#37402 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

webby-x wrote:
L u c i f e r wrote:Haj u redu u ideju, to kontam i to mi je nekako i ok...
Takvi su još gluplji.
Ovi prvi barem imaju nekada neke koristi, a ovi drugi su samo korisni idioti.
Zavisi od ideje.
Zaljubljenici u komunizam su definitivno dilajle izgubljene u vremenu i prostoru.
Mada se i kapitalizmu vazda najebem majke, da prostite.
kamen spoticanja

#37403 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

sebija wrote:
kamen spoticanja wrote:ja mislim da bi trebao ridjobrkog poljubiti u ruku :wink:
Slobodno ga ljubi.

Ako mi na startu pripisuje konstruisane neistine onda nema potrebe da razgovaramo. Nije to moj level, davno sam izašao iz puberteta.
ima nesto sto se zove politicki pubertet...e ti jos nisi usao ni u fazu ulaska u isti...a brko je karao hamdiju i kurteshe onda kad se 99% crvenih klelo u njega...dakle nakon onog zadnjeg kongresa
zato zbog sebe citaj malo vise i suti...da ne bude "djeca nam se smiju moj reufe" :wink:
L u c i f e r

#37404 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

sebija wrote:
kamen spoticanja wrote:ja mislim da bi trebao ridjobrkog poljubiti u ruku :wink:
Slobodno ga ljubi.

Ako mi na startu pripisuje konstruisane neistine onda nema potrebe da razgovaramo. Nije to moj level, davno sam izašao iz puberteta.
Po postovima se ne bi reklo... :evil:
sebija

#37405 Re: SDP

Post by sebija »

kamen spoticanja wrote:brko je karao hamdiju i kurteshe onda kad se 99% crvenih klelo u njega...
Odlično. Odakle ti ideja da sam ja spomenute likove ikad branio, kao i one koje je on pobrojao?

Ja govorim o tome da na lažima ne možemo praviti komunikaciju.
Last edited by sebija on 17/10/2014 23:50, edited 1 time in total.
Panzer_Daddy

#37406 Re: SDP

Post by Panzer_Daddy »

L u c i f e r wrote:Meni nije jasno kako neko može biti slijepo zaljubljen u neku stranku.
Haj u redu u ideju, to kontam i to mi je nekako i ok...
Al stranka je valjda samo oruđe za postizanje nečega, a ne cilj i svrha samoj sebi i svojim kolovođama, jebo joj ja mater...

Mislim na ove forumaške zaslijepljene esdepenjare...
Image
almir90

#37407 Re: SDP

Post by almir90 »

https://www.youtube.com/watch?v=1yzdgV7 ... UEkkACdryw :izet:

Gdje nestade ovaj Zlaja?

https://www.youtube.com/watch?v=YCvSriT ... index=7249

I evo para koje za koje je se Zlaya borio, i izborio. :lol:
Last edited by almir90 on 17/10/2014 23:54, edited 2 times in total.
kamen spoticanja

#37408 Re: SDP

sebija wrote:
kamen spoticanja wrote:brko je karao hamdiju i kurteshe onda kad se 99% crvenih klelo u njega...
Odlično. Odakle ti ideja da sam ja spomenute likove ikad branio, kao i one koje je on pobrojao?

Ja govorim o tome da na lažima ne možemo praviti komunikaciju.
najgore sto ti ne razumijes sta ti se pokusava kazat...
L u c i f e r

#37409 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

Panzer_Daddy wrote:
L u c i f e r wrote:Meni nije jasno kako neko može biti slijepo zaljubljen u neku stranku.
Haj u redu u ideju, to kontam i to mi je nekako i ok...
Al stranka je valjda samo oruđe za postizanje nečega, a ne cilj i svrha samoj sebi i svojim kolovođama, jebo joj ja mater...

Mislim na ove forumaške zaslijepljene esdepenjare...
Image
Eh to, tako nekako, baš na taj fol...

Partei uber alles...
Ridjobrki

#37410 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Sad sam skontao na koga me Hamdo podsjeća. Nakon ovog što je sad na FTV izjavio - definitivno Cartman!

:lol: :lol: :lol:
L u c i f e r

#37411 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

Što, šta izjavi dinatiimana...? :D
madner

#37412 Re: SDP

Post by madner »

Ljudi bez ideja i ideala bi da sude velikanim naseg vremena.

Zlaja je tukao SDA, SBB i HDZ i ovo sad mu je posljedni mec. :D
Ridjobrki

#37413 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

L u c i f e r wrote:Što, šta izjavi dinatiimana...? :D
Mahmut Alagić, bihaćki SDP-ovac ga optužio da ga je u pijanom stanju nazvao i napao, prijetio mu, psovao, spominjao pištolj... Ko je god jednom pio sa Hamdom zna da je ovo garant istina. Sklon je sličnim stvarima kad popije i kad mu sve ide po ćeifu a kamoli ovako. Hamdo sa veeelikim osmijehom izjavljuje za FTV kako njegov prijatelj Alagić griješi, kako je ovaj ustvari napao njega i psovao mu rahmetli majku - "meni je žao što moj prijatelj Mahmut nije prošaAo ali šta se može, nije to razlog" ovo ono...

Al' totalno Cartman kad prodaje finjaka! :lol:
Danguba

#37414 Re: SDP

Post by Danguba »

madner wrote:Ljudi bez ideja i ideala bi da sude velikanim naseg vremena.

Zlaja je tukao SDA, SBB i HDZ i ovo sad mu je posljedni mec. :D
Opet ce ih vozd povaljati. :lol:

...a kada ih sve povalja, sta ce onda ''kapetan od concordije''. :-)
L u c i f e r

#37415 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

Ridjobrki wrote:
Mahmut Alagić, bihaćki SDP-ovac ga optužio da ga je u pijanom stanju nazvao i napao, prijetio mu, psovao, spominjao pištolj... Ko je god jednom pio sa Hamdom zna da je ovo garant istina. Sklon je sličnim stvarima kad popije i kad mu sve ide po ćeifu a kamoli ovako. Hamdo sa veeelikim osmijehom izjavljuje za FTV kako njegov prijatelj Alagić griješi, kako je ovaj ustvari napao njega i psovao mu rahmetli majku - "meni je žao što moj prijatelj Mahmut nije prošaAo ali šta se može, nije to razlog" ovo ono...

Image

:D
kamen spoticanja

#37416 Re: SDP

Ridjobrki wrote:

ovo ce da bude jedan spektakl :D
kazem treba samo neko da nam pazi da kakva budala u ovom periodu ne potpise trecu izbornu jedinicu,jal da nam ivanic ne prizna kosovo a mi ne primjetimo :D
AlfaKentaur

#37417 Re: SDP

Post by AlfaKentaur »

crvenebrigade wrote:
LSD wrote:ovaj propali rocker i novinar, kojeg je Crveni Baron iskoristio kao maskotu svoje ekipe na ovom izborima - nekome porucuje da ga ostave na miru :lol: :lol: ....on koji je 10 godina (naravno, po naredbi Crvenog Baron), koristeci FTV proganjao ljude na svakom koraku, klevetao, potkazivao itd

https://www.youtube.com/watch?v=DKetbXwRFTY

bjednice alkoholizirani, odakle ti pravo da pominješ Mevlud (taj casni događaj o kojem pojma nemaš)....ostavi i ti na miru hodžu pedofila iz gluhe bukovice, smradu dvolicni
Branis pravosnazno osudjenog pedofila. Zaista, dno-dna. Ovo je necuveno!
Nije stvar u tom kretenu pedofilu, nego u ovom sljamu koji se skupio u tom kaficu i pjevajku nesto sto blage veze nema sa zdravim mozgom. Samo pogledaj prisutne u tom videu i po njima se viidi kakv je to sljam, opusak, i izmet na jednom mjestu. Oni ce ti da nesto spominju hodze i mevlude... sta ono zenskinje zna sta je mevlud i znaju li uopste sta pjevaju?? Gadno!!
sebija

#37418 Re: SDP

Post by sebija »

kamen spoticanja wrote:najgore sto ti ne razumijes sta ti se pokusava kazat...
Kao što ni pojedini ovdje nemaju osjećaja saslušati i razmotriti drugačije mišljenje nego se skupe kao čopor neiživljenih životinja i ujedaju redom. Znači ne moramo se nikad ni oko čega složiti ali ne guraj mi neistine i ne nastupaj prema meni sa predrasudama.
kamen spoticanja

#37419 Re: SDP

ja bi isto zamolio sve prisutne forumase a narocito zelene,plave i narandzaste da nam ovu temu trenutno ne spamaju pricama o gluhim bukovicama i KŠC ovima...ovo je jedan historijski momenat i mislim da imamo pravo na jednu dobro,inteligentnu zajebanciju na racun crvene costa concordije koja tone s stilom
silovali su nam mozak 20 godina,imamo pravo krvi da im se napijemo
sebija

#37420 Re: SDP

Post by sebija »

kamen spoticanja wrote:silovali su nam mozak 20 godina,imamo pravo krvi da im se napijemo
A znači radi se o neiživljenosti. :-)

Pa hajde ako će vama biti lakše onda bujrum, onanišite skupa i riješite se frustracija. :wink:
kamen spoticanja

#37421 Re: SDP

sebija wrote:
kamen spoticanja wrote:silovali su nam mozak 20 godina,imamo pravo krvi da im se napijemo
A znači radi se o neiživljenosti. :-)

Pa hajde ako će vama biti lakše onda bujrum, onanišite skupa i riješite se frustracija. :wink:
vjeruj da hocemo :wink:
ako sta ne budes razumio pitaj pa cemo pojednostavit
madner

#37422 Re: SDP

Post by madner »

Mali zeleni ruralci, vi ste pokazali šta je disciplina. Nikad bjednija SDA ali opet iks. To je duh to je DER WILLE.
L u c i f e r

#37423 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

kamen spoticanja wrote:ja bi isto zamolio sve prisutne forumase a narocito zelene,plave i narandzaste da nam ovu temu trenutno ne spamaju pricama o gluhim bukovicama i KŠC ovima...ovo je jedan historijski momenat i mislim da imamo pravo na jednu dobro,inteligentnu zajebanciju na racun crvene costa concordije koja tone s stilom
silovali su nam mozak 20 godina,imamo pravo krvi da im se napijemo
Amin.
Ridjobrki

#37424 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

sebija wrote:
kamen spoticanja wrote:najgore sto ti ne razumijes sta ti se pokusava kazat...
Kao što ni pojedini ovdje nemaju osjećaja saslušati i razmotriti drugačije mišljenje nego se skupe kao čopor neiživljenih životinja i ujedaju redom. Znači ne moramo se nikad ni oko čega složiti ali ne guraj mi neistine i ne nastupaj prema meni sa predrasudama.
Haj' da pokušam mada nisam optimista.

S tobom nismo navikli na neko drugačije mišljenje nego na stranačku propagandu. Ako mjesec dana smaraš šupljim parolama i neosnovanim optimizmom nemoj očekivati da sada neko ozbiljno shvata tvoj neki pokušaj aktivnog razmišljanja.

Takođe, nemoj misliti da te niko neće provaliti ako podmećeš i neosnovano pričaš. O kakvim predrasudama je riječ ako svi mi ovdje imamo ISKUSTVO sa tvojim agitiranjem za SDP koje je do juče predstavljalo SDP-ovo rukovodstvo kao bogomdano (to se tako kaže, nemoj sad da tražiš da ti nađem gdje si TAČNO rekao da je bogomdano) a sad bi ti neke ostavke koje mi priželjkujemo godinama.

Ja sa Lipovačom kuburim otkako mi je sjebao raju koja su pravi socijaldemokrate i koji su fasovali zbog SDP-a u životu. Godišnji odmor potrošio 2012 da mu sjebem kandidata za načelnika u mojoj općini i ti bi meni sad pričao o potrebi za promjenama. Ja te promjene uradio ima 2 godine.
Last edited by Ridjobrki on 18/10/2014 00:14, edited 1 time in total.
sebija

#37425 Re: SDP

Post by sebija »

kamen spoticanja wrote:vjeruj da hocemo :wink:
Razmijenite ponekad ruke. :izet:
Post Reply