NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tuzla111

#37401 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tuzla111 »

pa Dallas ce biti prejak....
normala brate

#37402 Re: NBA - National Basketball Association

Post by normala brate »

Tuzla111 wrote:pa Dallas ce biti prejak....
Bice taman za PO i kapak
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#37403 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Pitanje je kakav će KP uopšte biti igrač nakon povred(a) i dugog odmora :mrgreen:

KP i Dončić, mene ne uzbuđuje košarkaški, ne znam za vas :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#37404 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Da imaju jednog Draymonda Greena, pa hajde, ovako još jedan Denver.
normala brate

#37405 Re: NBA - National Basketball Association

Post by normala brate »

Velkoski wrote:Pitanje je kakav će KP uopšte biti igrač nakon povred(a) i dugog odmora :mrgreen:

KP i Dončić, mene ne uzbuđuje košarkaški, ne znam za vas :mrgreen:

U treningu je on odavno, al' nece ga vratiti..

Inace ništa loše u novom Denveru uspjeh je PO
spree

#37407 Re: NBA - National Basketball Association

Post by spree »

Jad i cemer kod nas navijača Knicksa se nastavlja, ali mozda napokon iz ovoga izadje nesto dobro. Prvo sto se ne zna kakav ce porzingis biti uopste. Drugo momak je sebi puno umislio. Kao ne svidja mi se kako franšiza funkcioniše (ne svidja se nikome realno, ali to nije poenta), nije dosao na izlazni intervju, sve nesto pametovao, a faktički jos uvijek nista u karijeri nije napravio. Eto ga s lukicom i nek se igraju. Nadam se da samo nece smetati lukinom razvoju. Dsj nije toliko los igrac, DeAndre Jos uvijek solidan i wes moze veteranski pomoci (ako ne bude kakvih boyouta). Sad ima dovoljno capa za dva maxa + top pick ce biti, ali treba potpisati nekog fa maxa :roll: . Jos ako su dobili dallasov prvi pick moglo bi ovo biti najbolje sto su uradili u zadnjih 25 god.
normala brate

#37408 Re: NBA - National Basketball Association

Post by normala brate »

spree wrote:Jad i cemer kod nas navijača Knicksa se nastavlja, ali mozda napokon iz ovoga izadje nesto dobro. Prvo sto se ne zna kakav ce porzingis biti uopste. Drugo momak je sebi puno umislio. Kao ne svidja mi se kako franšiza funkcioniše (ne svidja se nikome realno, ali to nije poenta), nije dosao na izlazni intervju, sve nesto pametovao, a faktički jos uvijek nista u karijeri nije napravio. Eto ga s lukicom i nek se igraju. Nadam se da samo nece smetati lukinom razvoju. Dsj nije toliko los igrac, DeAndre Jos uvijek solidan i wes moze veteranski pomoci (ako ne bude kakvih boyouta). Sad ima dovoljno capa za dva maxa + top pick ce biti, ali treba potpisati nekog fa maxa :roll: . Jos ako su dobili dallasov prvi pick moglo bi ovo biti najbolje sto su uradili u zadnjih 25 god.
A šta ti glumiš?

Šta su to franšize za njih uradile?
Nek' ide Knicksi su govna uvijek bili i ostace. :D
Tuzla111

#37409 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tuzla111 »

pa zna se kako ide, ko dobije najboljeg igraca u trejdu taj je bolje prosao. U ovom slucaju Dallas dobio 3 najbolja igraca u trejdu.
AL realno nikad se ne zna sa ovim trejdovima kako ce se kockice posloziti. Timovi kojima ne ide moraju praviti neke promjene pa kako god.
Tomahawk11
Globalni moderator

#37410 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Slažem se, spree, NY je bolje prošao u ovom tradeu :thumbup:
normala brate

#37411 Re: NBA - National Basketball Association

Post by normala brate »

Nema ovdje boljeg samo je pitanje ko ce bolje leci drugim tako je i zamisljen trejd
CSKA

#37412 Re: NBA - National Basketball Association

Post by CSKA »

Dalas do kraja sezone bez centra ?

Super informacija za kladionicu :D
normala brate

#37414 Re: NBA - National Basketball Association

Post by normala brate »

insaneinthebrain wrote::lol: :lol: :lol:

Image
:D :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Al' je trebalo biti Shieeeeeeet
Last edited by normala brate on 31/01/2019 23:23, edited 1 time in total.
Tony Soprano

#37415 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tony Soprano »

Knicksi su pravi cirkus, mogli su ga uzeti dzabe, pa ako vam se vec ne svidja Kristaps, utopit ga za bolje pickove, kurac-palac. Oni su uzeli Ntilikinu. :lol: :lol:
spree

#37416 Re: NBA - National Basketball Association

Post by spree »

normala brate wrote:
spree wrote:Jad i cemer kod nas navijača Knicksa se nastavlja, ali mozda napokon iz ovoga izadje nesto dobro. Prvo sto se ne zna kakav ce porzingis biti uopste. Drugo momak je sebi puno umislio. Kao ne svidja mi se kako franšiza funkcioniše (ne svidja se nikome realno, ali to nije poenta), nije dosao na izlazni intervju, sve nesto pametovao, a faktički jos uvijek nista u karijeri nije napravio. Eto ga s lukicom i nek se igraju. Nadam se da samo nece smetati lukinom razvoju. Dsj nije toliko los igrac, DeAndre Jos uvijek solidan i wes moze veteranski pomoci (ako ne bude kakvih boyouta). Sad ima dovoljno capa za dva maxa + top pick ce biti, ali treba potpisati nekog fa maxa :roll: . Jos ako su dobili dallasov prvi pick moglo bi ovo biti najbolje sto su uradili u zadnjih 25 god.
A šta ti glumiš?

Šta su to franšize za njih uradile?
Nek' ide Knicksi su govna uvijek bili i ostace. :D
A gdje si ti glumac junior? Pa tebi je uvijek zadnjih 10-ak god, koliko vjerovatno i ti imas. Kasno ti je, haj u krevetić lagano. Cuj sta su franšize za njih uradile. Sta su trebali Knicksi sto se tice konkretno porzingisa? Dobio je minute kad mu je to najviše trebalo. Dobio je svu moguću slobodu. Napravili allstara od njega, a on bi kao nesto uslovljavao. Sta su mu trebali i muda titrati. Karinu bi dobio ovo sve u nekoj jacoj ekipi. Sta su pelsi dali obrvi, pa je covjek ovoliko godina sutio, a ko je obrva, a ko je latvijac koji ne zna pravilno da hoda? Sto se mene tiče nek crkne u mavsima ili nek proba kenjati protiv onog ludjaka cubana.
normala brate

#37417 Re: NBA - National Basketball Association

Post by normala brate »

Ma zajebavam se brate kakvo crno svađanje, kakve crne franšize i kurci prodali bi te za šaku vode na dlanu.

Al' kako te volim cuj oni napravili nešto od njega :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evropa je ta koja je napravila nešto od njega, a on je dominirao od prvog momenta u NBA ništa oni napravili nisu nego evo kako mu se zahvaljuju sve vidiš iz prve ruke. :D
spree

#37418 Re: NBA - National Basketball Association

Post by spree »

Tony Soprano wrote:Knicksi su pravi cirkus, mogli su ga uzeti dzabe, pa ako vam se vec ne svidja Kristaps, utopit ga za bolje pickove, kurac-palac. Oni su uzeli Ntilikinu. :lol: :lol:
Knicksi su cirkus godinama, ali eto bice i ovdje nekih pickova.
Sources: Dallas' draft compensation to New York in Kristaps Porzingis deal: Two future first-round picks.
Sve u svemu nisu ni lose dobili za igraca koji skoro da nije htio da igra za Knickse vise i za kojeg se ne zna kakav ce se uopste vratiti. + oslobođen cap. Samo steta sto nije pick ove godine. Jer sljedećih bi Dallas mogao u po :(
normala brate

#37419 Re: NBA - National Basketball Association

Post by normala brate »

Ko to hoce da igra za Knickse? :lol:

Al' keš je tu tako da igrace i za govna ako treba :D
spree

#37420 Re: NBA - National Basketball Association

Post by spree »

normala brate wrote:Ma zajebavam se brate kakvo crno svađanje, kakve crne franšize i kurci prodali bi te za šaku vode na dlanu.

Al' kako te volim cuj oni napravili nešto od njega :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evropa je ta koja je napravila nešto od njega, a on je dominirao od prvog momenta u NBA ništa oni napravili nisu nego evo kako mu se zahvaljuju sve vidiš iz prve ruke. :D
Pa jesu jbg. On je u evropi igrao negdje u spaniji cini mi se. Ito neka na bas top ekipa. Ne znam kakve je minute imao, ali recimo da je dosao u neku top ekipu qurko bi slobode imao kao u groznim knicksima. Ne kažem da i njima to nije odgovaralo, ali ne znam sta su mogli vise uciniti. On je dobio najbolji mogući tretman, e sad sto su grozni jbg. Nisu nesto previse ni mogli uraditi po tom planu. Mozda bolje tankati?
tuzlak1212

#37421 Re: NBA - National Basketball Association

Post by tuzlak1212 »

Ma ovi tenkaju malo pretjerano, Porzingis hoce da igra, da se nadmece, da konkurise za nesto. Razumijem obje strane, nema tu zle krvi medju njima, ne treba ovo pogresno shvatat. I on i nyk su zadovoljni :roll:
normala brate

#37422 Re: NBA - National Basketball Association

Post by normala brate »

spree wrote:
normala brate wrote:Ma zajebavam se brate kakvo crno svađanje, kakve crne franšize i kurci prodali bi te za šaku vode na dlanu.

Pa jesu jbg. On je u evropi igrao negdje u spaniji cini mi se. Ito neka na bas top ekipa. Ne znam kakve je minute imao, ali recimo da je dosao u neku top ekipu qurko bi slobode imao kao u groznim knicksima. Ne kažem da i njima to nije odgovaralo, ali ne znam sta su mogli vise uciniti. On je dobio najbolji mogući tretman, e sad sto su grozni jbg. Nisu nesto previse ni mogli uraditi po tom planu. Mozda bolje tankati?

Sam si sebi odgovorio nema smisla pricati o stvarima koje su logične jer je on jedino mogao doci u tim koji je tankovao..

I na iznenađenje svih on se izdigao u drugu opciju nakon Karmela tad..
Al' ono baš loše pricati o nekim franšizama da one kao imaju neku čast.

Ništa loše on uradio nije..
Raigor Stonehoof

#37423 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Raigor Stonehoof »

The last Knicks draft pick to sign a multi-year contract with New York after his rookie deal was Charlie Ward, who was drafted in 1994.

:-)
n;hill

#37425 Re: NBA - National Basketball Association

Post by n;hill »

spree wrote: Sad ima dovoljno capa za dva maxa + top pick ce biti, ali treba potpisati nekog fa maxa :roll: . Jos ako su dobili dallasov prvi pick moglo bi ovo biti najbolje sto su uradili u zadnjih 25 god.
Rizik, sve ili ništa i ovako nisu bogzna bili šta...al vjerovatno hoće potpisati dva maxa u junu...bit će sigurno puno bolja ekipa od ove, samo što će morati dosta uzeti smeća za kraj klupe neće ostati ništa....sa ovim draft pickovima mogu u junu i za ADavisa trejdovati, i opet da potpišu recimo Duranta koga svi očekuju...i kako čitam vjerovatno su i dobili signale od nekoga ili nečijeg agenta da želi doći....DeAndre će vjerovatno biit mahnut jer ne žele sigurno ove godine pobjede
Post Reply