Nismo djeca da opisujemo efekat marihuane._BataZiv_0809 wrote: ↑18/07/2024 14:51Pa de opisi yebem ga
Kakav je osjecaj
Sta ti se desava
Probaj brate, sve će ti se samo kazati
Nismo djeca da opisujemo efekat marihuane._BataZiv_0809 wrote: ↑18/07/2024 14:51Pa de opisi yebem ga
Kakav je osjecaj
Sta ti se desava
Probo meni bezeDaysleepeR wrote: ↑18/07/2024 14:53Nismo djeca da opisujemo efekat marihuane.
Probaj neku drugu._BataZiv_0809 wrote: ↑18/07/2024 15:05Probo meni bezeDaysleepeR wrote: ↑18/07/2024 14:53Nismo djeca da opisujemo efekat marihuane.
Ali ne moras opisivat jbg
Ma jokDaysleepeR wrote: ↑18/07/2024 15:06Probaj neku drugu._BataZiv_0809 wrote: ↑18/07/2024 15:05Probo meni bezeDaysleepeR wrote: ↑18/07/2024 14:53
Nismo djeca da opisujemo efekat marihuane.
Ali ne moras opisivat jbg
Pamucne carape upijaju znoj sto pomaze da noga ne klize kroz papucu, plus izlozenost bakterijama i gljivicama je manja ljudima koji imaju problem s tim.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑18/07/2024 16:49davno sam to primijetio,izgleda bezveze,koji će ti klinac čarape uz papuče napolju
ja kontam da nema toliko mladih koji imaju toliko problema sa bakterijama i gljivicama,ali ko zna,ne znam kako do prije par godina toga nije toliko biloDigla_da_kreci wrote: ↑18/07/2024 16:53Pamucne carape upijaju znoj sto pomaze da noga ne klize kroz papucu, plus izlozenost bakterijama i gljivicama je manja ljudima koji imaju problem s tim.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑18/07/2024 16:49davno sam to primijetio,izgleda bezveze,koji će ti klinac čarape uz papuče napolju
Druze moj.. gdje si ti proveo mladost da mi je znat.dostavljac wrote: ↑18/07/2024 18:16 I kod mene komsija malo pa malo na balkon izadje zapali travu..umjesa malo s duhanom... Znaci bukvalno gledam sta radi.
najgore sto nekad i u ponoc i jedan ujutro izadje zapali smrdulju a kod nas sve otvoreno radi protoka zraka pa usmrdi probudi me iz sna.. sve kontam policiju zvati ali zao mi njegovog djeteta, ne znam sta uraditi niti reci.. dodje mi da bacim neSto na balkon...
Nisam ima xy godina, ali rado se sjecamDaysleepeR wrote: ↑18/07/2024 14:26 Ja sam čovjek koji povuče koji dim marihuane svaka 2-3 mjeseca, ali trava je najbolja stvar na svijetu bez premca.
Zašto sam ja mislio da u zapadnoj Tuzli svi šmrču bElo, isključivo...plain vanilla wrote: ↑18/07/2024 19:04Nisam ima xy godina, ali rado se sjecamDaysleepeR wrote: ↑18/07/2024 14:26 Ja sam čovjek koji povuče koji dim marihuane svaka 2-3 mjeseca, ali trava je najbolja stvar na svijetu bez premca.![]()
Nista drugo niti sam probala niti bih, alkohol skoro da nikad i ne pijem, cigare sam zamijenila Iqosom, ali da mi sad neko ponudi dim, bome ne bih odbila![]()
Ma kakvi, to ovi na Istoku. Kod nas se samo prodajeJohn Cleese wrote: ↑18/07/2024 19:21
Zašto sam ja mislio da u zapadnoj Tuzli svi šmrču bElo, isključivo...![]()
![]()
Nemas pojma koliko pogresna percepcija sto se odraslih, obrazovanih i uspjesnih ljudi tice. Vrijeme jednim prolazi i u 4ro djece svakodnevno. Pored svega.ultima_palabra wrote: ↑18/07/2024 13:16 Trava treba biti legalna, ali to je realno tinejdzerska furka i hajd ono da zapalis 2-3 puta godisnje u zrelim godinama. Ako kao odrastao covjek pusis to svaki dan, onda bas ne koristis vrijeme pravilno.
Sad kad ovo citam, moze se komotno primijeniti i na igrice![]()
Kao i kod alkohola, treba znati. Hrpu puta sam cuo kako su ljudi zamrzili travu zbog prvog pokusaja. A, ko ne misli glavom, vjeruje sve sto mu kazu, zaleti se. I nije bas fin osjecaj. A, ALKOHOL I TRAVA NE IDU ZAJEDNO._BataZiv_0809 wrote: ↑18/07/2024 14:51Pa de opisi yebem ga
Kakav je osjecaj
Sta ti se desava
Joj droga_BataZiv_0809 wrote: ↑18/07/2024 21:20 Svaka cast.
Sta znam mene droga nije privlacila nikad.
Cugao sam prije ko smuk, mi smo ta generacija prije nargila, prije nego je in postalo da omladina ne pije, mi smo se bas gazili u kafama.
Sad s vremena na vrijeme spucam koju pivu, kad izadjem ide crveno vino, gin tonic ili viski kola (uklopim se sa ekipom pa da uzmemo flasu).
U kuci ne pijem, jednostavno mi prestalo biti navika.
Sad mi je najbolji osjecaj poslije teretane i kad ne boli glava od migrene![]()
Za mene je to droga jbgplain vanilla wrote: ↑18/07/2024 21:42
Joj droga![]()
Kao kad na tv kazu da je policija zaplijenila pola kg droge a ono trava![]()
Trava nije nista opasnija od alkohola. Ako uzimas svakodnevno i pretjeruješ, imat ces problem. Ponekad, rekreativno, jok. Isto kao i alkohol.