Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
“Liverpool are looking at consolidating this summer as they feel to improve it would take astronomical spending. They are looking at 1/2 signings, unless there's unforeseen circumstances. Left-back cover & possibly a versatile attacker.”
David says Liverpool would look to target a promising young player or one with versatility. Liverpool will target an attacker if Daniel Sturridge leaves, but Divock Origi will stay regardless of whether he signs a new contract at the club or not.
A traditional No 9 won’t be signed because of Klopp’s faith in Rhian Brewster.
Danas smo jednog spomenuli. Nije superstar, dakle ne moras mu astronomsku platu davati, moze pokriti vise pozicija, a klasa je u najavi. Idealno, al' hajd vidjet cemo...
Hoffenheim director of football Alexander Rosen confirms they have rejected a €50m offer for Newcastle target Joelinton, to Bild: "We have developed great strength to be able to say no, which we have proven in the past." #TSG #NUFC
Samo laže ovaj ko pas, onaj debeli ne bi Rafi dao 50m za jednog igrača nema šanse.
Dizu cijenu mamu im, satro odbili... Bolan iz Bundeas bi se za tranciku udarali nogom u pakas, jos Hoffenheim. Mrs. Al' da treba navalit - jasta, nemas sad puno na trzistu ovakvih igraca koji bi te unaprijedili, a da ne moras 100 milki trehnut.
Ali uz to dobijes klasicnu devetku koju jos od Torresa nisu imali
Boga mi Suarez itekakva rasna devetka. Jest kreten u glavu, seljacina sa dna kace, ali strijelac i po.
Jovic recimo bi bio opcija, ali bojim se da je "One season wonder". Piatek je neka moja potajna zelja, al' ode u Milan... I kad se vec gadjamo imenima, Joelinton bi bio zanimljiv iz Hoffenheima, pokriva vise pozicija naprijed svakako, moze i kao alternativa Maneu/Salahu poslouzit ili kao poluspic.
Vidim spominje se i Tanguy Ndombele iz Lyona, Amidja?
osim sto suarez nije klasicna devetka
lik je mogao igrati spica, drugog napadaca, plejmejkera i slicno
niko nije lud da osporava to da je Suarez mozda najjaci napadac kojeg su imali zadnjih 20-25 godina, pricam o klasicnoj 9. tj napadacu koji zivi u 16tercu i zabija 20+ golova po sezoni. imaju tri u napadu ali Mane i Salah vise mogu po krilu da razvlace odbranu i slicno
helem nije ni bitno, krenuo sam jucer spomenuti da su trebali Grizmana ganjati ali eno ode on u Barcu
todd_smith wrote:
niko nije lud da osporava to da je Suarez mozda najjaci napadac kojeg su imali zadnjih 20-25 godina, pricam o klasicnoj 9. tj napadacu koji zivi u 16tercu i zabija 20+ golova po sezoni. imaju tri u napadu ali Mane i Salah vise mogu po krilu da razvlace odbranu i slicno
helem nije ni bitno, krenuo sam jucer spomenuti da su trebali Grizmana ganjati ali eno ode on u Barcu
Ma kako bolan nije, nemoj me jebat bezveze??? Frajer u Ajaxu spica igr'o, dosao u Liverpool igrao klasicnu devetu i to jeste - klasicni spic. To sto je sistem igre u Barceloni takav da ga ima i lijevo i desno je druga stvar, ali frajer je devetka klasicna i nikad nista drugo nije ni igr'o.
Sto je Aguero u Cityu, to je ovaj, samo nesto visi.
Ne znam onda kakvu ti devetku zamisljas i sta treba igrati... Da pricam o Neymaru ili Mbappeu, pa da kazes hajde nije klasican spic, odigra i krilo i slicno, ali jok, vec o frajeru koji citav zivot u spicu igra.
todd_smith wrote:
Ma kako bolan nije, nemoj me jebat bezveze??? Frajer u Ajaxu spica igr'o, dosao u Liverpool igrao klasicnu devetu i to jeste - klasicni spic. To sto je sistem igre u Barceloni takav da ga ima i lijevo i desno je druga stvar, ali frajer je devetka klasicna i nikad nista drugo nije ni igr'o.
Sto je Aguero u Cityu, to je ovaj, samo nesto visi.
Ne znam onda kakvu ti devetku zamisljas i sta treba igrati... Da pricam o Neymaru ili Mbappeu, pa da kazes hajde nije klasican spic, odigra i krilo i slicno, ali jok, vec o frajeru koji citav zivot u spicu igra.
mozemo se sloziti da se ne slazemo
mislim da je on u Liverpoolu bio izuzetna radilica kao sto je u sad Barci. Dok klasicna 9 je vise "poacher" sa ubojitom zavrsnicom tipa Aguero, ovo sto je sad Ronaldo postao, David Villa, itd.,