Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

AmiĐa_Idriz

#37401 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

18.
AmiĐa_Idriz

#37402 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Hefta :)
SmokingMan

#37403 Re: Liverpool FC

Post by SmokingMan »

A ko da je sinoć bila tekme,tako su još friški ti utisci...
AmiĐa_Idriz

#37404 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

“Liverpool are looking at consolidating this summer as they feel to improve it would take astronomical spending. They are looking at 1/2 signings, unless there's unforeseen circumstances. Left-back cover & possibly a versatile attacker.”
David says Liverpool would look to target a promising young player or one with versatility. Liverpool will target an attacker if Daniel Sturridge leaves, but Divock Origi will stay regardless of whether he signs a new contract at the club or not.
A traditional No 9 won’t be signed because of Klopp’s faith in Rhian Brewster.
BHF_Manijak

#37405 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Cuj IF Sturridge leave. Nisu normalni fakat. Kad na kraju nikog ne oCeraju... :oops:
AmiĐa_Idriz

#37406 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Tu su se zajebali :mrgreen:

Znači traži se neko ko može fino pokriti sve ovo naprijed. Hooray, imaš takvih 3 u Europi možda :mrgreen:
BHF_Manijak

#37407 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Danas smo jednog spomenuli. :wink: Nije superstar, dakle ne moras mu astronomsku platu davati, moze pokriti vise pozicija, a klasa je u najavi. Idealno, al' hajd vidjet cemo...
AmiĐa_Idriz

#37408 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Vidi ovo:
Hoffenheim director of football Alexander Rosen confirms they have rejected a €50m offer for Newcastle target Joelinton, to Bild: "We have developed great strength to be able to say no, which we have proven in the past." #TSG #NUFC
:mrgreen:

Samo laže ovaj ko pas, onaj debeli ne bi Rafi dao 50m za jednog igrača nema šanse.
BHF_Manijak

#37409 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Dizu cijenu mamu im, satro odbili... Bolan iz Bundeas bi se za tranciku udarali nogom u pakas, jos Hoffenheim. Mrs. Al' da treba navalit - jasta, nemas sad puno na trzistu ovakvih igraca koji bi te unaprijedili, a da ne moras 100 milki trehnut. :-)
AmiĐa_Idriz

#37410 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Joj al se nasra onaj sa BBC-a ko da je sad friško završio razgovor sa Edwardsom.
BHF_Manijak

#37411 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

AmiĐa_Idriz wrote:Joj al se nasra onaj sa BBC-a ko da je sad friško završio razgovor sa Edwardsom.
Sta kazu, nemamo mi kad to pratit k'o ti :mrgreen:
todd_smith

#37412 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:
todd_smith wrote:
p206 wrote:pa da dobiju i onu sponzorušu gratis
Ali uz to dobijes klasicnu devetku koju jos od Torresa nisu imali :mrgreen:
Boga mi Suarez itekakva rasna devetka. :) Jest kreten u glavu, seljacina sa dna kace, ali strijelac i po.

Jovic recimo bi bio opcija, ali bojim se da je "One season wonder". :mrgreen: Piatek je neka moja potajna zelja, al' ode u Milan... I kad se vec gadjamo imenima, Joelinton bi bio zanimljiv iz Hoffenheima, pokriva vise pozicija naprijed svakako, moze i kao alternativa Maneu/Salahu poslouzit ili kao poluspic.

Vidim spominje se i Tanguy Ndombele iz Lyona, Amidja?
osim sto suarez nije klasicna devetka

lik je mogao igrati spica, drugog napadaca, plejmejkera i slicno :mrgreen:

niko nije lud da osporava to da je Suarez mozda najjaci napadac kojeg su imali zadnjih 20-25 godina, pricam o klasicnoj 9. tj napadacu koji zivi u 16tercu i zabija 20+ golova po sezoni. imaju tri u napadu ali Mane i Salah vise mogu po krilu da razvlace odbranu i slicno

helem nije ni bitno, krenuo sam jucer spomenuti da su trebali Grizmana ganjati ali eno ode on u Barcu
HarunKovac

#37413 Re: Liverpool FC

Post by HarunKovac »

E nek je Griezmann klasicna devetka :mrgreen:
todd_smith

#37414 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

HarunKovac wrote:E nek je Griezmann klasicna devetka :mrgreen:
za njega sam opcenito govorio da ga treba zaganjati :mrgreen:
zomri

#37415 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Nama izgleda treba duga devetka jer bez nje neki ne planiraju odlazak iz svetinje!!!
AmiĐa_Idriz

#37416 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Vele da bi mogli opet kod Aulasa zakucati, skauti česti bili na utakmicama Lyona.
BHF_Manijak wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Joj al se nasra onaj sa BBC-a ko da je sad friško završio razgovor sa Edwardsom.
Ukratko prodaćemo sve nećemo dovest nikog :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#37417 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

17.
BHF_Manijak

#37418 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

todd_smith wrote:

niko nije lud da osporava to da je Suarez mozda najjaci napadac kojeg su imali zadnjih 20-25 godina, pricam o klasicnoj 9. tj napadacu koji zivi u 16tercu i zabija 20+ golova po sezoni. imaju tri u napadu ali Mane i Salah vise mogu po krilu da razvlace odbranu i slicno

helem nije ni bitno, krenuo sam jucer spomenuti da su trebali Grizmana ganjati ali eno ode on u Barcu
Ma kako bolan nije, nemoj me jebat bezveze??? Frajer u Ajaxu spica igr'o, dosao u Liverpool igrao klasicnu devetu i to jeste - klasicni spic. To sto je sistem igre u Barceloni takav da ga ima i lijevo i desno je druga stvar, ali frajer je devetka klasicna i nikad nista drugo nije ni igr'o.
Sto je Aguero u Cityu, to je ovaj, samo nesto visi. :)

Ne znam onda kakvu ti devetku zamisljas i sta treba igrati... Da pricam o Neymaru ili Mbappeu, pa da kazes hajde nije klasican spic, odigra i krilo i slicno, ali jok, vec o frajeru koji citav zivot u spicu igra.
zomri

#37419 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:Vele da bi mogli opet kod Aulasa zakucati, skauti česti bili na utakmicama Lyona.
BHF_Manijak wrote:
Ukratko prodaćemo sve nećemo dovest nikog :mrgreen:
Eno city hoce Aouara :roll: :cry:
AmiĐa_Idriz

#37420 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Očekuju da će izvući 100m ovo ljeto na prodaji, slušaće se ipak ponude i za Grujića i Wilsona :-?
zomri

#37421 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:Očekuju da će izvući 100m ovo ljeto na prodaji, slušaće se ipak ponude i za Grujića i Wilsona :-?
Po 20m hoce po jednom :sad:
todd_smith

#37422 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:
todd_smith wrote:

Ma kako bolan nije, nemoj me jebat bezveze??? Frajer u Ajaxu spica igr'o, dosao u Liverpool igrao klasicnu devetu i to jeste - klasicni spic. To sto je sistem igre u Barceloni takav da ga ima i lijevo i desno je druga stvar, ali frajer je devetka klasicna i nikad nista drugo nije ni igr'o.
Sto je Aguero u Cityu, to je ovaj, samo nesto visi. :)

Ne znam onda kakvu ti devetku zamisljas i sta treba igrati... Da pricam o Neymaru ili Mbappeu, pa da kazes hajde nije klasican spic, odigra i krilo i slicno, ali jok, vec o frajeru koji citav zivot u spicu igra.
mozemo se sloziti da se ne slazemo :kiss:

mislim da je on u Liverpoolu bio izuzetna radilica kao sto je u sad Barci. Dok klasicna 9 je vise "poacher" sa ubojitom zavrsnicom tipa Aguero, ovo sto je sad Ronaldo postao, David Villa, itd.,
stakasa

#37423 Re: Liverpool FC

Post by stakasa »

Devetka klasicna ili ne klasicna, Suarez je u Liverpoolu bio goldzija od kalibra, poslje Ian Rusha najbolji ever
AmiĐa_Idriz

#37424 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Očekuju da će izvući 100m ovo ljeto na prodaji, slušaće se ipak ponude i za Grujića i Wilsona :-?
Po 20m hoce po jednom :sad:
Kaže Pooper da bi Wiloanson mogao opet na posudbu :mrgreen:

I još kaže da ne očekujemo ništa značajno :mrgreen:

Lijepo od njega :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#37425 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

According to the Daily Mail, Liverpool want a goalkeeper, left back, winger and a striker this summer - with a £100M budget.
Post Reply