SDP
- sebija
#37376 Re: SDP
Zlatko je izuzetno pametan čovjek. Možda nema političara u državi sa takvim pedigreom. Ali ima jednu strašnu manu. Kad je u strahu onda potpuno gubi kompas. Nemalo sam bio šokiran njegovim prizivanjem Tita u kampanji. Nemalo sam danas šokiran nebulozama o Concordiji. Zlatko, ljubi te daidža, uzmi godišnji odmor i povuci se malo. Dozvoli nam da razvijamo lijepu ideju socijaldemokratije, da mlađi ljudi preuzmu partiju, da očuvamo obraz i poštenje naše ideje, zbog nas građana.
Apsolutno je potrebno odstraniti iz vrha neke ljude, između ostalih:
- Mirsad Đapo
- Hamdija Lipovača
- Predrag Kurteš
- Sead Čaušević
- Brano Crnogorac
Denis Bećirović može biti dobar predsjednik. Svetozar Pudarić, Jasmin Imamović, Segmedina Srna... još su neka imena.
Apsolutno je potrebno odstraniti iz vrha neke ljude, između ostalih:
- Mirsad Đapo
- Hamdija Lipovača
- Predrag Kurteš
- Sead Čaušević
- Brano Crnogorac
Denis Bećirović može biti dobar predsjednik. Svetozar Pudarić, Jasmin Imamović, Segmedina Srna... još su neka imena.
- Danguba
#37377 Re: SDP
Je li ostaje Alastair u SDP-u? 
- kamen spoticanja
#37378 Re: SDP
sta bi s njim...jesu ga isplatiti...covjek je zaradio svaki dinar,mora se priznatiDanguba wrote:Je li ostaje Alastair u SDP-u?
- madner
#37379 Re: SDP
Ma lik je nula bodova za lokalne spin majstor, uhljup obicni. 
- kamen spoticanja
#37380 Re: SDP
pitam jesu li ga mandarine isplatilemadner wrote:Ma lik je nula bodova za lokalne spin majstor, uhljup obicni.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#37381 Re: SDP
haj ne zajebaji madner da ne bi Alistara ne bi im Niko u Parlamet ušo
- kamen spoticanja
#37383 Re: SDP
vidi avataraaaaaamadner wrote:Bandiera rossa la trionferà
- madner
#37384 Re: SDP
Sada kada ih Zlaja sve povalja vidjet ce ko je tata. 
- kamen spoticanja
#37385 Re: SDP
covjek je takticki genijemadner wrote:Sada kada ih Zlaja sve povalja vidjet ce ko je tata.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#37386 Re: SDP
madner wrote:Bandiera rossa la trionferà
Evviva il Passante e la elezioni
-
almir90
#37387 Re: SDP
Ja sranja i priče sada, kao svi pošteni odlaze, a dok je se krala lova u zadnje četiri godine, nikome nije na pamet palo osim Komšića da napusti stranku, sad odjednom svi oličje poštenja. Nedo Bog da su svi pošteni kao političati BiH.
-
almir90
#37388 Re: SDP
Ma nisam neki fan ni njegov, al' eto njega sam naveo kao primjer. Sve je to bagra!sataraso wrote: Cuj osim Komsica? A to ti se Komsic nije vozikao u Mercedesu kabrioletu Selvera Oruca pod policijskom pratnjom i sa suncanim cvikama i kacketom na glavi?
Jos sto ne volim ovo ba, jos malo pa ce Komsicu krila izrasti na ledjima kako ga dizu propagandni bataljon DF-a u nebesa? Halo ba, nemojte bas toliko ga hvaliti, odletiti ce vam Komsic u andjele, pa sta ce te onda?
- emigrazione
#37389 Re: SDP
Metla iz politike ne znaci smrt, nece na biro sigurno...recimo sad moze konacno poceti predavati informatiku na FPN, za sta i dan danas uredno prima platu
- dustaban
#37390 Re: SDP
Kakav dan!
Zapamtite ovaj datum 17.10.2014. dan kad je nakon dvije decenije suverene vladavine, vlasnik SDP-a izvrsio POLITICKO SAMOUBISTVO.
Prethodno je izgubio razum jer onaj danasnji poziv Komsicu da se vrati ne moze nikako biti gesta razumnog bica. Koje ponizenje, koje valjanje u blatu.
Taj covjek sad krepaje, ponizen i napusten od svih, jos se batrga, mozda i kongres dozivi... ali sve je vec gotovo.
Boze kakav kraj Zlaje Velicanstvenog.

Zapamtite ovaj datum 17.10.2014. dan kad je nakon dvije decenije suverene vladavine, vlasnik SDP-a izvrsio POLITICKO SAMOUBISTVO.
Prethodno je izgubio razum jer onaj danasnji poziv Komsicu da se vrati ne moze nikako biti gesta razumnog bica. Koje ponizenje, koje valjanje u blatu.
Taj covjek sad krepaje, ponizen i napusten od svih, jos se batrga, mozda i kongres dozivi... ali sve je vec gotovo.
Boze kakav kraj Zlaje Velicanstvenog.

- Ridjobrki
#37391 Re: SDP
Svak' tamo bježi od svakog a svi skupa bježe od odgovornosti i pokušava se oprati kako god ko može.
U Dnevniku 3 FTV-a: Mahmut Alagić tvrdi da mu prijeti Hamdija Lipovača.
A ja pojeo sve kokice u izbornoj noći.
U Dnevniku 3 FTV-a: Mahmut Alagić tvrdi da mu prijeti Hamdija Lipovača.
A ja pojeo sve kokice u izbornoj noći.
- Ridjobrki
#37392 Re: SDP
sebija wrote:Zlatko je izuzetno pametan čovjek. Možda nema političara u državi sa takvim pedigreom. Ali ima jednu strašnu manu. Kad je u strahu onda potpuno gubi kompas. Nemalo sam bio šokiran njegovim prizivanjem Tita u kampanji.* Nemalo sam danas šokiran nebulozama o Concordiji. Zlatko, ljubi te daidža, uzmi godišnji odmor i povuci se malo.** Dozvoli nam da razvijamo lijepu ideju socijaldemokratije, da mlađi ljudi preuzmu partiju, da očuvamo obraz i poštenje naše ideje, zbog nas građana.
Apsolutno je potrebno odstraniti iz vrha neke ljude,*** između ostalih:
- Mirsad Đapo
- Hamdija Lipovača
- Predrag Kurteš
- Sead Čaušević
- Brano Crnogorac
Denis Bećirović može biti dobar predsjednik. Svetozar Pudarić, Jasmin Imamović, Segmedina Srna****.. još su neka imena.
* - I mi, sjećaš se? Meščini da ti prošle hefte to nije smetalo.
** - Welcome to the club. Sjedni pridruži se i izvini se raji koju si do juče ubjeđivao u totalno suprotne stvari.
*** - Zašto? Koliko se sjećam, ovo su tokom kampanje bili ljudi koji su trebali nastaviti svoje astronomske uspjehe
**** - Lijepo je vidjeti duha i smisla za humor u teškim situacijama. Ima nade.
- sebija
#37393 Re: SDP
@Ridjobrki sa ispraznim provokatorima ne razgovaram. Hvala, ali ne može to tako.
- Ridjobrki
#37394 Re: SDP
LOL
Nabavi mišljenje pa nekad popričamo.
Nabavi mišljenje pa nekad popričamo.
- kamen spoticanja
#37395 Re: SDP
ja mislim da bi trebao ridjobrkog poljubiti u rukusebija wrote:@Ridjobrki sa ispraznim provokatorima ne razgovaram. Hvala, ali ne može to tako.
taj je sve sem isprazni provokator
-
L u c i f e r
#37396 Re: SDP
Meni nije jasno kako neko može biti slijepo zaljubljen u neku stranku.
Haj u redu u ideju, to kontam i to mi je nekako i ok...
Al stranka je valjda samo oruđe za postizanje nečega, a ne cilj i svrha samoj sebi i svojim kolovođama, jebo joj ja mater...
Mislim na ove forumaške zaslijepljene esdepenjare...
Haj u redu u ideju, to kontam i to mi je nekako i ok...
Al stranka je valjda samo oruđe za postizanje nečega, a ne cilj i svrha samoj sebi i svojim kolovođama, jebo joj ja mater...
Mislim na ove forumaške zaslijepljene esdepenjare...
- madner
#37397 Re: SDP
105 godina tradicije spoji nekad ideju, ideologiju i partiju.
Sve su stranke dobre, no samo je partija vjecna.
Sve su stranke dobre, no samo je partija vjecna.
- webby-x
#37398 Re: SDP
Takvi su još gluplji.L u c i f e r wrote:Haj u redu u ideju, to kontam i to mi je nekako i ok...
Ovi prvi barem imaju nekada neke koristi, a ovi drugi su samo korisni idioti.
- sebija
#37399 Re: SDP
Slobodno ga ljubi.kamen spoticanja wrote:ja mislim da bi trebao ridjobrkog poljubiti u ruku![]()
Ako mi na startu pripisuje konstruisane neistine onda nema potrebe da razgovaramo. Nije to moj level, davno sam izašao iz puberteta.
- Ridjobrki
#37400 Re: SDP
Thx, džaba je njima govoriti kad to čita samo što mu paše.kamen spoticanja wrote:ja mislim da bi trebao ridjobrkog poljubiti u rukusebija wrote:@Ridjobrki sa ispraznim provokatorima ne razgovaram. Hvala, ali ne može to tako.![]()
Nije čitalo ništa što se pisalo razumno i argumentirano pa mu sad krivo kad ga se podjebava. Do juče SDP bio jedino rješenje za BiH a Zlaja kandidat za direktora Svemira. Sad ovdje mudruje da bi se dajdža trebao povući - ma nemoj, života ti?
Šta će biti za heftu? Željko mjesto Tita?