Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
soha96
#37326 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uzeh i ja Kingdom Come na steamu 10 eura. Hajde da vidimo kakav je. 
-
Guadalajara
#37327 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
preporuka za neku pucacinu ? 
- ferratilis
#37328 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo jedna preporuka za ove sto ce igrati Kingdom Come: po netu ljudi pisu kako trebate instalirati par modova prvi put, pogotovo unlimited saves mod jer je nacin na koji spasavate progres specifican za ovu igru. Sve to ignorisite, ne trebaju vam nikakvi modovi. Igra je dizajnirana tako kako jest s razlogom. Samo pratite tutoriale i igrajte vanilla verziju, vise cete uzivati.
Mogao bi je i ja jos jednom instalirati, to je unikat koji se ne zaboravlja, a nikad nije dosadan.
Mogao bi je i ja jos jednom instalirati, to je unikat koji se ne zaboravlja, a nikad nije dosadan.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#37329 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Msm da imam i ja savegame sa nekim francuskim sestoligasem. Ne karikiram, fkt je sesta liga, amaterska ili evt poluprofesionalna.Tito_i_Partija wrote: ↑07/07/2021 21:06Ja bi ti preporucio da se odmoris od fantasy-medieval setinga. Kad zavrsis KC, nadji sebi kakvu dobru pucacinu il' simulator da se malo "ocistis".
Ja kad zavrsim DOS2 vjerovatno se bacam na Bioshock 2, il' mozda se cak vratim na onaj moj stari FM2020 save sa Rennesom.![]()
Isto mi je palo na pamet, i srecom, sve mi je spaseno od onih postavki slika, stadiona, dodatnih liga, grbova i to...
Zasad je KC dobar. Cak sam imao i par borbi i ok je bilo. Ono jedan na jedan. Dva na jedan me ubiju, ali ko pitjitj se prisunjam, lukom i strijelom roknem jednog sa sigurne distance i onda odradim ovog drugog.
- ferratilis
#37330 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@Tito_i_Partija Ako nisi vec primijetio, Infinity naslovi su na najvecem snizenju dosad. Mozda ce ti biti korisna informacija. Ja sam uzeo ove premium module za NWN sto mi fale, cuo sam sve najbolje o ova tri. I Siege of Dragonspear, za kojeg kazu da je smece, ali zelim probati sljedeci put kad bude igram prvi BG.

- Chmoljo
#37331 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja sam se maloprije zapio sa svećenikom. šta je ono mati milaferratilis wrote: ↑07/07/2021 22:14 Samo jedna preporuka za ove sto ce igrati Kingdom Come: po netu ljudi pisu kako trebate instalirati par modova prvi put, pogotovo unlimited saves mod jer je nacin na koji spasavate progres specifican za ovu igru. Sve to ignorisite, ne trebaju vam nikakvi modovi. Igra je dizajnirana tako kako jest s razlogom. Samo pratite tutoriale i igrajte vanilla verziju, vise cete uzivati.
Mogao bi je i ja jos jednom instalirati, to je unikat koji se ne zaboravlja, a nikad nije dosadan.![]()
- ferratilis
#37332 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
"You've reached a new level in DRINKING"Chmoljo wrote: ↑08/07/2021 02:56ja sam se maloprije zapio sa svećenikom. šta je ono mati milaferratilis wrote: ↑07/07/2021 22:14 Samo jedna preporuka za ove sto ce igrati Kingdom Come: po netu ljudi pisu kako trebate instalirati par modova prvi put, pogotovo unlimited saves mod jer je nacin na koji spasavate progres specifican za ovu igru. Sve to ignorisite, ne trebaju vam nikakvi modovi. Igra je dizajnirana tako kako jest s razlogom. Samo pratite tutoriale i igrajte vanilla verziju, vise cete uzivati.
Mogao bi je i ja jos jednom instalirati, to je unikat koji se ne zaboravlja, a nikad nije dosadan.![]()
sve budala do budale
![]()
Dobar je Godwin, samo su napravili cudan izbor za glasovnog glumca. Zvuci kao neki mafijas iz Cikaga
- REDDEVILS
- Tito_i_Partija
#37334 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igr'o sam SoD. Ne bi bas rek'o da je smece, mislim da je okej iako nije blizu nivoa kvaliteta sto ga nudi Bioware.ferratilis wrote: ↑08/07/2021 00:16 @Tito_i_Partija Ako nisi vec primijetio, Infinity naslovi su na najvecem snizenju dosad. Mozda ce ti biti korisna informacija. Ja sam uzeo ove premium module za NWN sto mi fale, cuo sam sve najbolje o ova tri. I Siege of Dragonspear, za kojeg kazu da je smece, ali zelim probati sljedeci put kad bude igram prvi BG.
![]()
NWN jednostavno ne mogu vise da igram. Sve mi je u njoj nekako tako lose ostarilo...grafika, prica, gameplay sistemi...do te mjere da mi se nikako vise ne igra. Pogotovo ona poligonalna grafika je uzas, sto bi reko @Chmoljo piksel k'o gurabija jbt.
NWN2 je okej i njega cu mozda eventualno opet da posjetim.
- ferratilis
#37335 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kojima nije normalan, ovo je potpuno druga igra
- Chmoljo
#37336 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
uh... da.
ali nisam siguran da bih opet igrao. ono što mi se najviše svidjelo, to sam već preigrao. al fkt nisu mogli boljeg glumca naći za glavnog lika
- ferratilis
#37337 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Fakat. Jednom kad prodjes kroz pricu tesko je opet gledat sve one duge cutscene. Ali zbog gameplay dodataka je mozda i odigram opet, Kojima je poznat po zanimljivim dodacima za igre. VR mission za MGS1 i ogromne izmjene u MGS3. Jbg opet se pokazala tacnom ona mantra da treba cekati dvije godine prije igranja bilo cega. Ko zna, mozda i Cyberpunk bude dobar za dvije godine 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#37338 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Spoiler
Show
Claire stavili reda radi, politička priča izlizana, "finalna" borba neuzubillah. Ali eto, opet volim pogledati bilo šta što ima veze sa RE.
I pobogu, zašto zeleni wannabe Tyrant ubi Shen May? 
Djeluje kao da su jedan od onih animiranih dugometražnih filmova samo isjekli u par epizoda.
Djeluje kao da su jedan od onih animiranih dugometražnih filmova samo isjekli u par epizoda.
- Project Ashe
#37339 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Znaš koliko mi je drago što ne kupih igru, čovječe nisu mogli napraviti da se cursor od miša vidi u fullscreen modu, WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Primoran sam da igram u windowed modu što automatski znači jebada sa FPS-om. Ono je sramota, malo je reć.
- Averus
#37340 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jbt igra 

CeneraNecuVise wrote: ↑07/07/2021 19:44Je li i Civ VI na poklon?SpoilerShowAverus wrote: ↑07/07/2021 09:46 Ima li šta zanimljivo ovdje?
Neke prodajem, neke poklanjam, neke bih možda i ja igrao po vašoj preporuci![]()
![]()
![]()
Spisak u tekst formatu:SpoilerShowCode: Select all
Sid Meier's CIV 6 Secret Neighbor Stubbs the Zombie Worms Rumble + Legends Going Under Panzer Paladin Milky way prince - the vampire star Desolate Ikenfell Paw Paw Paw Effie Disjunction Metro Exodus Darksiders Genesis Hellpoint Cook serve delicious 3 Levelhead Fury Unleashed Size Matters Morkredd Relicta Retimed Family Man Vane Sniper Ghost Warrior Contracts Shenmue 3 Main Assembly Rock of Ages 3 Remothered: Broken porcelain In other waters Aven colony Simulacra + Simulacra 2 Colt Canyon Skully Popup dungeon Outward + Soroboreans Valkyria Chronicles 4 Complete Endless Space 2 Moving Out Trine 4 The Wild Eight Train Station Renovation Valfaris Werewolf: Apocalpse Heart of the Forest Lovecraft's Untold Stories Iris and the Giant Boomerang Fu PC Building Simulator Pathologic 2 Warhammer: Chaosbane Total Tank Simulator Song of Horror Complete Not Tonight Vampire: The Masquerade - Shadows of New York Tales of the Neon sea Minoria Deleveled Ambassador: Fractured Timelines Overcooked2 + DLC Children of MOrta One step form Eden Beast inside Indivisible Shining Resonance Refrain Zwei: Arges Zwei: Ilvard Tabletop playground Haunted Island, Frog Detective Frog Detective 2 Still There Struggling Path of Giants Little Misfortune Smile for Me![]()
- Project Ashe
- Chmoljo
#37343 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne bi bilo prvi put.
Hint: No man's sky.
Od ruznog paceta, do labuda. Komjuniti je jos uvijek vrlo aktivan, kao i developeri i jos uvijek izbacuju nove upgrajde za Dz.
-
Raptor44
#37344 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Još samo da datum najave, pa da bude jubilarni peti prelazak igre.
- House
#37345 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kraljica
jbt. samostalno dere guzove denuvu
- ferratilis
#37346 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Haha krekovana verzija RE8 nema nikakvih problema sa performansama za razliku od Denuvo verzije. Ovo je necuveno
https://www.dsogaming.com/news/resident ... ng-issues/
znaci crack dodje kao neka vrsta patcha

-
l33t
#37347 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa poznato je ovo vec odavno, u mnogim igrama je bila slicna situacija. Otkloni se Denuvo (cracka se igra) i igra prodiseferratilis wrote: ↑10/07/2021 16:26 Haha krekovana verzija RE8 nema nikakvih problema sa performansama za razliku od Denuvo verzije. Ovo je necuveno![]()
![]()
- House
#37348 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nije tajna da denuvo "melje" procesor
-
DonieBrasco
#37349 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nikad proizvođaci nece naci rjesenje za zastitu digitalnih sadrzaja bas zato sto su digitalni.
Samo ce izmisljati ove popratne softvere sto samo prave teret hardveru u radu.
Samo ce izmisljati ove popratne softvere sto samo prave teret hardveru u radu.
- House