Dešavanja u Srbiji

SmokingMan

#37326 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

Kod srba ovaj američki abasador uvijek Skot,a kod nas puna im usta onoga Sebastijana Kurca. :D
muha_sa

#37327 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

https://www.klix.ba/vijesti/regija/ivic ... /180806045

Slobina pudlica se oglasila--cojk zna za sramotu
ultima_palabra

#37328 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

muha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/regija/ivic ... /180806045

Sad će izaći Vučko i reći da se ne slaže... Hrvatska je prijateljska zemlja sa kojom treba razvijati dobrosusedske odnose bla bla... iako oni jesu radili svašta u prošlosti i Dačić ima pravo da ih podsjeća na to... ali on nije za to, jer on gleda dalje i šire i bori se za Srbiju i srpski narod tako što zagovara pomirenje i praštanje, iako ima nekih koji to ne shvataju bla bla truć truć...
Banksy

#37329 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

halo_ba wrote:
Banksy wrote:Vidim, ovih dana dižu Milana Protića u nebesa jer je rekao par istina, pa postao borac za pravdu i glas razuma,
https://avaz.ba/vijesti/licnost-dana/40 ... z-beograda
onaj koji ga je slušao ranije zna njegove velikosrpske stavove koji su, istina, umotani u visoko građansku inteligenciju,
uz to, izgleda niko nije preslušao izrečeno,
naslovi su genocid, genocid, a čovjek to nigdje nije rekao,
Protiću je Srebrenica 'zločin', ne genocid, Protiću smeta Mladićev 'nekrst' i do jučer 'Tito i petokraka', 'prvi put u istoriji Srbi čine zločin', 'nije važno šta je ko nama uradio, mi se nećemo svetiti jer onda bi bili isti kao drugi', 'mi smo odgojeni da opraštamo', 'Srbi su viteški narod', 'viteška vojska', blabla,
dokaz koliko su ovdašnji mediji plitki i površni, slika i prilika onih kojima se obraćaju.
Srpski list pise afirmativno o srbima.
Sta je tu cudno?
Ma, pišu i bošnjački, što je najgore.

https://faktor.ba/vijest/bivsi-gradonac ... nik-306166
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/88 ... ka_je.html
halo_ba

#37330 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by halo_ba »

Banksy wrote:
halo_ba wrote:
Banksy wrote:Vidim, ovih dana dižu Milana Protića u nebesa jer je rekao par istina, pa postao borac za pravdu i glas razuma,
onaj koji ga je slušao ranije zna njegove velikosrpske stavove koji su, istina, umotani u visoko građansku inteligenciju,
Protiću je Srebrenica 'zločin', ne genocid, Protiću smeta Mladićev 'nekrst' i do jučer 'Tito i petokraka', 'prvi put u istoriji Srbi čine zločin', 'nije važno šta je ko nama uradio, mi se nećemo svetiti jer onda bi bili isti kao drugi', 'mi smo odgojeni da opraštamo', 'Srbi su viteški narod', 'viteška vojska', blabla,
dokaz koliko su ovdašnji mediji plitki i površni, slika i prilika onih kojima se obraćaju.
Srpski list pise afirmativno o srbima.
Sta je tu cudno?
Ma, pišu i bošnjački, što je najgore.

https://faktor.ba/vijest/bivsi-gradonac ... nik-306166
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/88 ... ka_je.html
Svi zajedno su dio SDA-SBB osovine.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#37331 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by japin_mutapi »

sve su to šupci
Kikibombona

#37332 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kikibombona »

ultima_palabra wrote:
muha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/regija/ivic ... /180806045

Sad će izaći Vučko i reći da se ne slaže... Hrvatska je prijateljska zemlja sa kojom treba razvijati dobrosusedske odnose bla bla... iako oni jesu radili svašta u prošlosti i Dačić ima pravo da ih podsjeća na to... ali on nije za to, jer on gleda dalje i šire i bori se za Srbiju i srpski narod tako što zagovara pomirenje i praštanje, iako ima nekih koji to ne shvataju bla bla truć truć...
Je li to metod dobrog i loseg policajca, s tim da je Vucko narafski dobar a mali glavati los? :D

Srpske manipulacije su odvec providne. Na to jedino balkanski glupan moze pasti. Amerika i Evropa se mogu samo nasmijati.
radostan dan

#37333 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

u zabludi si...čudi me da si napravila ovakav previd.
Fudo387

#37334 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

radostan dan wrote:
Ja kazem, radosni, navijaj za Dalica...eto ti sad.
Taktika momak, taktika... :D
Banksy

#37335 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

radostan dan wrote:
U vezi čega?
radostan dan

#37336 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Fudo387 wrote:
nema to veze sa dalićem, nego lik pravi sječu knezova, pa zafalilo pravoslavnih glava radi pariteta...na sreću, moju stavi na prvo mjesto, ka vladikinu, inače bi mu grdno zamjerio.
radostan dan

#37337 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Banksy wrote:
radostan dan wrote:
U vezi čega?
u vezi boldiranog...kakvo tržište takve i novosti, vijesti, kolumne, naslovi, analize.
znači, nisu pltki stupci i stranice, nego konzjmenti istih.
Banksy

#37338 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

radostan dan wrote:
Banksy wrote:
radostan dan wrote:
U vezi čega?
u vezi boldiranog...kakvo tržište takve i novosti, vijesti, kolumne, naslovi, analize.
znači, nisu pltki stupci i stranice, nego konzjmenti istih.
Pa to sam i rekla :D vidi se da si na odmoru :D idi, uživaj...
radostan dan

#37339 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

a nisam, meni se čini da sam dobro razumio...al hajd sad, odmor je. :)
Fudo387

#37340 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

radostan dan wrote:
Fudo387 wrote:
nema to veze sa dalićem, nego lik pravi sječu knezova, pa zafalilo pravoslavnih glava radi pariteta...na sreću, moju stavi na prvo mjesto, ka vladikinu, inače bi mu grdno zamjerio.
Dobro je, za tebe je umlatio sto nasih, ko Vucic.
Trehno si za cause. :D
zilog

#37341 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zilog »

Povodom Vucicevih izjava o proslavi Oluje, pade mi na pamet da bi se ovako :wink: Angela Merkel mogla buniti oko proslave Dana pobjede i parade u Beogradu. Vise od 200.000 vojvodjanskih Folksdojcera je pobijeno i protjerano nakon 1944.
Young Erotica

#37342 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Znaci ustanovili smo da je ok proterati 200 hiljada ljudi.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
zilog

#37343 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zilog »

Young Erotica wrote:Znaci ustanovili smo da je ok proterati 200 hiljada ljudi.

Ne, samo smo ustanovili da je zabranjeno slaviti oslobodjenje od okupacije... :lol: :lol: :lol:
Humljanin

#37344 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Humljanin »

Young Erotica wrote:Znaci ustanovili smo da je ok proterati 200 hiljada ljudi.

Ne, nego je OK biti "licemeran" :thumbup:
Young Erotica

#37345 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Mene licno boli uvo sta slave, sta je bilo ne moze se poništiti. Ono sta je smešno i zalosno je da vi kojima su puna usta pravde, civila itd ismevate ljude koji su oterani sa svojih ognjišta i jos pronalazite razloge da opravdate isto. Evo ovaj spominje 1944, to je burazeru licemerje.

A ako ćemo tom logikom sve sto su vam pripadnici mog naroda uradili ima zaledjinu tobože setimo se jasenovac, jama,crnih kosulja, logora za decu.... Mislim stvarno glupa priča.
Last edited by Young Erotica on 07/08/2018 12:09, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#37346 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

Pa nisu otjerani, razgulili su prije nego što su Hrvati stigli do njih. Znali su kakva su zlodjela neki od njih činili i pretpostavljali su da će i Hrvati raditi ono što bi oni na njihovom mjestu.
Young Erotica

#37347 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Ma da vidi se na onoj traktorijadi sve sami zlikovci.
zilog

#37348 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zilog »

Young Erotica wrote:Mene licno boli uvo sta slave, sta je bilo ne moze se poništiti. Ono sta je smešno i zalosno je da vi kojima su puna usta pravde, civila itd ismevate ljude koji su oterani sa svojih ognjišta i jos pronalazite razloge da opravdate isto. Evo ovaj spominje 1944, to je burazeru licemerje.
Nikako ne zelim da pomislis da ne vjerujem kako je jedan broj ljudi ubijen na kucnom pragu, ali cinjenica je da je vodstvo RSK naredilo "evakuaciju" naroda. Jos drasticniji primjer je bio kod reintegracije Sarajeva.

Uzrok vidim u velikosrpskoj propagandi i ispiranju mozga od 1990. do 1995. Ljudi jednostavno nisu vjerovali da mogu ostati u svojim domovima.
Young Erotica

#37349 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Ne ulazim stvarno u to, ja sam se osvrnuo na to ismevanje i pravdanje nekih stvari sto stvarno nije na mestu. Sve kul pozdrav :thumbup:
Tara the River

#37350 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Tara the River »

vatrogasac wrote:Kod njih se pišu takvi naslovi kakve žele da čuju, a ne kako stvarno jeste. Zato im dobro prolazi bulevarska štampa.

Image
Kreativno? haha jao sta li se sada iza brda valja, samo da nas zaobidje.
Post Reply