AmiĐa_Idriz wrote:Klopp: “There is more to come, we will go again. This team tried for the first time, and is one of the best to play for #LFC 100 per cent. If you think this is our only chance with a side like this I feel for you”.
To je to. Kad kažete "neće nikad ako nisu sad" skontajte gdje smo bili prije 2, 3, 4 godine i sl. Znači očigledan napredak iz sezone u sezonu. Mi smo ne tako davno slavili ulazak u LP a sad igramo back to back finala. Dakle napreduje se konstantno i samo dalje možemo ići.
Iskustvo, gorko, ali opet iskustvo. Valjaće za naredne sezone. Pojačaće se City, pojačat ćemo se i mi. Ćeraćemo se. Do tad:
Vidi, pis'o sam nedavno o tome. Napredak je vidljiv i u kontinuitetu, slazem se. Ali Liverpool je takav zadnjih 5-10-15 godina da jednostavno ne vjerujem da oni mogu ponoviti ovakvu sezonu u ligi, jednostavno mislim da su ove sezone i igraci sebe nadmasili i nadvisili, da je ovo dooobro vise od njihovih mogucnosti. Sto zbog sirine sto zbog individualne kvalitete. Zato sam ponavljao da ne ocekujem nazalost da Liverpool ovakvu sezonu moze ponoviti, za razliku od Citya. Jebi ga, oni je mogu ponoviti tacnije i ponovili su je u odnosu na prethodnu, koja je jos bolja bila.
Nisam pesimista, ovo je fakat realno stanje.
Pool je kao ekipa top, ali mora tu biti i individalne extra klase da nekad se rijesi utakmica (Aguero), sirina je jako bitna (na ovome moraju poraditi!) itd...
Nije mi za Leicester, nije mi za WH, Everton, koliko sto ove debile nisu na svom dobili, nego oprezno odigrali i na kraju 0:0.