Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Muhamed Đakmić

#37301 Re: Premijer liga BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Stroj-2 wrote:Kakav se cirkus pravi od ova dva kluba. Žalosno. Ovo ide ko će koga više nadjebati u ofiranju.
Meni više nije smiješno majke mi :roll:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#37302 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Ma nije fakat smijesno, i ove novinarske lesinare nabijem na qrc. Sad ce garant poceti ovo prepisivati jedni od drugih i eto "afere". Ovo mora da im je Jahic poslao.
Stroj-2

#37303 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

Haj što nam je fudbal helać, nego se ovi ljudi u upravama baš mangupski trude i ovo malo jada od fudabala raji da zgade svojim nesposobnostima.
MOSALJOZE

#37304 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

Čim oni posao dogovaraju preko maila,a ne u kafani to ne može valjat.
:oops:
Eborg

#37305 Re: Premijer liga BiH

Post by Eborg »

Mozda se namjerno islo na pisani trag da ne bi Kospe skocile sto se nije produzio ugovor sa Jahicem. Pa ovako crno na bijelo da se vidi manjak dogovora.

Ne pratim druge klubove pa ne znam - je li on omiljen medju navijacima Plavih? Govorim o igrackom kvalitetu, ipak je do prije par godina bio A-reprezentativac.
jeza u ledja

#37306 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Ne kontam sta je problem s ovom prepiskom? Ok, Sanel Jahic je nepismen, who cares? Hem je fudbaler hem je rodjen vani.
Milos Kostic takodje Slovenac.

Dejan Nikolic, taj sto je navodno pretucen, sasim ok zvuci. Normalno komunicira. Mada mu prica malo naginje na patetiku u jednom trenutku. Ponuda od 4000 maraka je smijesna za ovakvog igraca, mislim sa ovakvim renomeom. On moze biti trener pionira u Francuskoj pa toliko zaradjivati.
Nisam na kraju skonto, da li je na kraju ugovor potpisan na ovih predlozenih 9000km, ili?

E sad, kako se u svijetu rade ovi dogovori ne znam. Pretpostavljam da ovaj Dejan Nikolic nije bas iskusan u tome. (na koga li me to podsjeca? :roll: ) Vjerovatno za taj posao treba malo vise namazanosti (na koga li me to pak podsjeca? :D ), neka prica koju mozes prodati, i tako.

Eto jednu stvar smo saznali iz Jahiceve price, ako je tacna, a to je da igrac njegovog ranga u Evropi ocekuje platu oko 10k eura.
emigrazione

#37307 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Raspali se dabogda
Muhamed Đakmić

#37308 Re: Premijer liga BiH

Post by Muhamed Đakmić »

jeza u ledja wrote:Ne kontam sta je problem s ovom prepiskom? Ok, Sanel Jahic je nepismen, who cares? Hem je fudbaler hem je rodjen vani.

Dejan Nikolic, taj sto je navodno pretucen, sasim ok zvuci. Normalno komunicira. Mada mu prica malo naginje na patetiku u jednom trenutku. Ponuda od 4000 maraka je smijesna za ovakvog igraca, mislim sa ovakvim renomeom. On moze biti trener pionira u Francuskoj pa toliko zaradjivati.
Nisam na kraju skonto, da li je na kraju ugovor potpisan na ovih predlozenih 9000km, ili?

E sad, kako se u svijetu rade ovi dogovori ne znam. Pretpostavljam da ovaj Dejan Nikolic nije bas iskusan u tome. (na koga li me to podsjeca? :roll: ) Vjerovatno za taj posao treba malo vise namazanosti (na koga li me to pak podsjeca? :D ), neka prica koju mozes prodati, i tako.

Eto jednu stvar smo saznali iz Jahiceve price, ako je tacna, a to je da igrac njegovog ranga u Evropi ocekuje platu oko 10k eura.
Ne znam iskreno ni ja šta je ovdje toliko sramotno i kompromitirajuće.
Kinaski

#37309 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

jeza u ledja wrote:Ne kontam sta je problem s ovom prepiskom? Ok, Sanel Jahic je nepismen, who cares? Hem je fudbaler hem je rodjen vani.

kakva evropa i on, moze mozda u kataru jos igrat
Anestezija

#37310 Re: Premijer liga BiH

Post by Anestezija »

opet vođe šamaraju :D
omega369

#37311 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Sprema se oluja. Gandalf is back :mrgreen:

Al je nikolic zbog objavljivanja e-mailova bas zasluzio degenek. Koji jad :-?
Maharadza

#37312 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Sutra najava kako će graditi još jedan sprat na istoku! :mrgreen:
alberto_tomba

#37313 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Je li to navijacka policija nije primila tupla?
Tomahawk11
Globalni moderator

#37314 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Nije ovo vise ni za zajebancije.
Danas oni, sutra mi i tako u krug.
Bruka i jedni i drugi!
KPNCTNJAH

#37315 Re: Premijer liga BiH

Post by KPNCTNJAH »

Ne znam sto nas trpate u tu pricu, neka sad njih malo mediji razapinju, mada e'o vidim na klixu vec izbrisan clanak, jos pise verbalni napad :mrgreen: a i to sto je objavio faktor nigdje drugo nije zavrsilo... nesto se ne sjecam da su komsije govorile kako smo u istim govnima i jedni i drugi kad se kod nas pricalo o virslama, pa su se smijali odlascima navijaca na treninge, gadjanju igraca itd ;-)

:nargila:
jeza u ledja

#37316 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Nadam se da sada i posljednji Schtrumpf koji nije vjerovao kad smo im govorili da rade sve isto, pogresno, kao i mi - uvjerio da je tako. :izet:

:roll:
Maharadza

#37317 Re: RE: Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

jeza u ledja wrote:Nadam se da sada i posljednji Schtrumpf koji nije vjerovao kad smo im govorili da rade sve isto, pogresno, kao i mi - uvjerio da je tako. :izet:

:roll:
Baš tako ali zna se ko je prvi tako najavljivao prekucavanje lige, igranje evrope i gradnju stadiona i sl. propagandu čim se obrukaju bilo na terenu ili izvan njega, grande el-presidente kusta!!! :cool:

Ali mora se priznati da nas kone prate u stopu mada ostaje nada da će nas i prestići po cirkusu u i oko kluba. [emoji106]
leškarenje

#37318 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

KPNCTNJAH wrote:Ne znam sto nas trpate u tu pricu, neka sad njih malo mediji razapinju, mada e'o vidim na klixu vec izbrisan clanak, jos pise verbalni napad :mrgreen: a i to sto je objavio faktor nigdje drugo nije zavrsilo... nesto se ne sjecam da su komsije govorile kako smo u istim govnima i jedni i drugi kad se kod nas pricalo o virslama, pa su se smijali odlascima navijaca na treninge, gadjanju igraca itd ;-)

Bas tako,nesto se ne sjecam da su bili kao solidarni :D

Mi smo tu da uzivamo :nargila: :nargila:
Bambino Blu

#37319 Re: Premijer liga BiH

Post by Bambino Blu »

leškarenje wrote:
KPNCTNJAH wrote:Ne znam sto nas trpate u tu pricu, neka sad njih malo mediji razapinju, mada e'o vidim na klixu vec izbrisan clanak, jos pise verbalni napad :mrgreen: a i to sto je objavio faktor nigdje drugo nije zavrsilo... nesto se ne sjecam da su komsije govorile kako smo u istim govnima i jedni i drugi kad se kod nas pricalo o virslama, pa su se smijali odlascima navijaca na treninge, gadjanju igraca itd ;-)

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/navi ... igra/71377 u svoju avliju gledajte :D
leškarenje

#37320 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Dobro ,sta je ovdje smijesno :roll:

Bolan tuze vas igraci,tuku vam clanove uprave i ti nasao postavljati peticiju kao neko poredjenje :lol:
lijek-za-sve

#37321 Re: Premijer liga BiH

Post by lijek-za-sve »

jbt imal ko od ovih kona da moze i smije pogledati koga u oci i reci mu sta misli,nego sve preko porukica,prvo ajfel pa sad jahic.... :izet:
avetinja

#37322 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Nije tako davno policija čuvala Koševo dok Galktikosi izbacuju otrove alkohola i dima sa šnjure iz sebe. :mrgreen:
Maharadza

#37323 Re: RE: Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Bambino Blu wrote:
leškarenje wrote:

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/navi ... igra/71377 u svoju avliju gledajte :D
Znači sramota je kada se skupljaju potpisi za stadion a nije sramota skupljanje sadake, pardon moljakati da se kupe stolice za evropsku grbavicu?! :oops:
leškarenje

#37324 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Sta je reci :D sta se desava u Novom Sarajevu....

Image
jeza u ledja

#37325 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

leškarenje wrote:Sta je reci :D sta se desava u Novom Sarajevu....

Image
Zar nije ovo Centar? :D
Locked