SDP

hizo ramidovic

#37251 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

joint union wrote:
hizo ramidovic wrote:
joint union wrote:
Hajd' nam baci svoje misljenje, tebi je OK SDP ovakav kakav je ?
Ili pojednostavljeno, je li ovaj SDP reper socijaldemokratije u BiH?
ja ne znam da iko u sdp-u slusa tu vrstu muzike...
Al' si ti zato kaseta i kaseta prodao tamo :D
jesam, sto jest jest.
najbolje isli saban saulic (kompilacija-live) i sinan sakic (antologija)
madner

#37252 Re: SDP

Post by madner »

Pif, kao da nisam bio tu kada su u 4:15 pusti Toma. :D
PapakizSarajeva

#37253 Re: SDP

Post by PapakizSarajeva »

dustaban wrote:Ma ovaj je skroz puk'o

Image

:mrgreen:

Ahahahahaaaaaaaaaaaaa

Oplakah, mame mi ...

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#37254 Re: SDP

Post by JoseMujica »

jebo ga Mirnes...što nije Essa a.s. zvao :?
Nomo

#37255 Re: SDP

Post by Nomo »

lipovaca pozvao dodika da se polije kantom ledene vode a vepar iz laktasa kaze da ne zna ko je taj lipovaca :lol: :lol:
ps suknu mu ga cetnik da yaya .
lagumdzija bi trebao preci u HDZ a lipovaca neka stavi ahmedjiju na glavu i ode u hodze . kada je ceric dogurao do reisa moze i liopvaca .
joint union

#37256 Re: SDP

Post by joint union »

hizo ramidovic wrote:
joint union wrote:
hizo ramidovic wrote: ja ne znam da iko u sdp-u slusa tu vrstu muzike...
Al' si ti zato kaseta i kaseta prodao tamo :D
jesam, sto jest jest.
najbolje isli saban saulic (kompilacija-live) i sinan sakic (antologija)

:lol: :lol: :lol:
:thumbup:
OldMayor

#37257 Re: SDP

Post by OldMayor »

Puko Zlajs def.
Nomo

#37258 Re: SDP

Post by Nomo »

PapakizSarajeva wrote:
dustaban wrote:Ma ovaj je skroz puk'o

Image

Ahahahahaaaaaaaaaaaaa

Oplakah, mame mi ...

nece ni magistar radeljas sa svakim u koaliciju .a i mirnes je zavrsio fakultet u 50 oj . za 500 maraka .
Nomo

#37259 Re: SDP

Post by Nomo »

je li neko zna zasto lipovaca ima tanak glas kao curica ? je l to od rodjenja ili od kada je u stranci :?
saim_adka

#37260 Re: SDP

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 19/01/2017 09:47, edited 1 time in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#37261 Re: SDP

Post by JoseMujica »

saim_adka wrote:Image

ESSO GIGANTE PRAVA RAJA JE usTEBE!
Liberalism

#37262 Re: SDP

Post by Liberalism »

joint union wrote:
Liberalism wrote:
joint union wrote:
Jah, eto Zlaja patentir'o socijaldemokratiju.
Jok, vodio je ti i slicni tebi koji svake cetri godine mjenjaju ideologiju, vjeru i naciju.
Odakle ti ovo, ziv bio?
Ako je Zlaja vodio (odakle ti uopste ovo "vodio"?) nesto kao sto ti izvlacis zakljucke, onda mi je jasno.
Ja sam ti, legendo, veci SDP-ovac nego sto ces ti ikad biti ;-)
Zlaja nije SDP, niti je SDP Zlaja!
Pa da si veci od mene trebao bi bar znati da je Zlatko Lagumdzija skovao naziv stranke SDP BiH... nakon ujedinjena 1998. godine...
zateznistub

#37263 Re: SDP

Post by zateznistub »

Liberalism wrote:
Pa da si veci od mene trebao bi bar znati da je Zlatko Lagumdzija skovao naziv stranke SDP BiH... nakon ujedinjena 1998. godine...
Ako me sjecanje drzi i ako me alchajmer nije spuc'o rahmetli Nijaz D. je jednom pred kamerama izjavio kako je jedino Zlatko bio protiv imena SDP nekad birvaktile... :wink:
JedanMova

#37264 Re: SDP

Post by JedanMova »

JoseMujica wrote:vego nego ljudi...niko ovih dana onog Alistera ne spominje...šta bi sčoeka :?
Kazu da je primjecen kako obilazi banke u potrazi za povoljnim nenamjenskim kreditima da bi vratio pare Zlaji :evil:
doktor78

#37265 Re: SDP

Post by doktor78 »

zateznistub wrote:
Liberalism wrote:
Ako me sjecanje drzi i ako me alchajmer nije spuc'o rahmetli Nijaz D. je jednom pred kamerama izjavio kako je jedino Zlatko bio protiv imena SDP nekad birvaktile... :wink:
U pravu si
zateznistub

#37266 Re: SDP

Post by zateznistub »

doktor78 wrote:
zateznistub wrote:
Liberalism wrote:
U pravu si
Znaci doktore, jos nisam izlapio? :o
saim_adka

#37267 Re: SDP

Post by saim_adka »

.
It_is_a_Leclerc

#37268 Re: SDP

Post by It_is_a_Leclerc »

Premijer Hamdija Lipovača laže. Ja njega pamtim kao jednog mučkog manipulatora, ali ovo je sad zaista prešlo sve granice. On, svjestan da klix uglavnom čita raja iz drugih dijelova BiH, vrši klasičnu obmanu, navodeći neke svoje "rezultate". Kaže - "povećane plate prosvjetnim radnicima". Ne zna se. Možda i jesu. Ali i h prosvjetni radnici nisu primili još od mjeseca augusta 2014. godine. Ti ljudi su gladni danas, jer nema para u budžetu. A nema ih jer si dao Hrvatu mjesto ministra obrazovanja, dakle čovjeku koji je samo fiktivno prijavljen u Bihaću, a inače živi u Rijeci, gdje mu se i djeca školuju. O tome da je on kao nešto obnovio u bolnici Dr. Irfan Ljubijankić je nebuloza. Bolnica Dr. Irfan Ljubijankić je i dalje sramotno ružno i nefunkcionalna zdravstvena ustanova u kojoj niko ne radi ništa, a pacijenti se šalju u Sarajevo i Tuzlu za obično koronografiju jer "..znate, u požaru je oštećen naš uređaj". To, mučkog premijera, nije spriječilo da u kantonalnoj bolnici izmijenja more direktora.

Dakle, ucjena premijera Lipovače je odlična stvar za SDP. To su politički egomanijaci kojima politika služi kao suplement moći, kakvim nije mjesto u politici, generalno, a kamoli u socijaldemokratskoj. Treba ga najuriti, jer me baš zanima čime se, osim politikom, još može baviti doktor nauka kojeg cazinski učo, neki Nijaz Hušić iz SDA, odere po pitanju primjene izbornog zakona.

Što se tiče ucjene Zlatka Lagumdžije Željku Komšiću da se "mogu ujediniti, ali ne može bit' narandžast, već samo crven", samo pokazuje koliko su od realnosti otupljeni glavni kadrovici stranke. To su ljudi koji misle da je jedini simbol socijaldemokratije - crvena zvijezda, Tito i partija. Uz to, on nikako nije svjestan da je Željko Komšić i njegova Demokratska fronta ta koja postavlja uslove, ako ti želi.. Prestrašno.
L u c i f e r

#37269 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

Liberalism wrote:
L u c i f e r wrote:
Tako je, Zlaja je barem dosljedan korumpirani egomanijak.
to je tvoje misljenje, sto ne znaci da je i ispravno.
Image
hizo ramidovic

#37270 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

JoseMujica wrote:jebo ga Mirnes...što nije Essa a.s. zvao :?
more, ali pod uslovim da i essu neko oserbeti u crveno.
saim_adka

#37271 Re: SDP

Post by saim_adka »

.
Liberalism

#37272 Re: SDP

Post by Liberalism »

joint union wrote:
Liberalism wrote:
L u c i f e r wrote:
Tako je, Zlaja je barem dosljedan korumpirani egomanijak.
to je tvoje misljenje, sto ne znaci da je i ispravno.
Hajd' nam baci svoje misljenje, tebi je OK SDP ovakav kakav je ?
Ili pojednostavljeno, je li ovaj SDP reper socijaldemokratije u BiH?
Moje je misljenje da je u protekle 4 godine SDP je uradio super stvar za Bosnu i Hercegovinu. Svako je mogao sagledati širi kontekst u kojem je vladao SDP i formirati stav u poređenju sa predhodnim periodom vlasti.

Na žalost, mnogi nisu zadovoljni i za sve okrivljuju Zlatka za sve probleme u zemlji kao da su se tek sad probudili iz 20-to godišnjeg sna, i kao da je do 2010. godine bilo sve med i mlijeko. Ja mislim da niste u pravu, bez obzira sto je SDP izgubio i bez obzira da i svih 2 miliona glasaca u F BiH misli tako. Da je tako, bar bi do danas neko naveo jedan valjan argument zasto je SDP bio los.

Nazalost toga nema jer vi imate svoja pravila odlucivanja. Po vama Obama bi do sada trebao 10 puta biti smjenjen, Holande bar 20, a Angela Merkel sto je spiskala 500 milijardi evra 2011. godine bar objesena javno u centru Berlina. Uglavnom, posljednjih 20 godina procitao sam milion kritika na racun SDP-a. Svaki put su isti komentari i kao uvijek mnogi sretni su je SDP izgubio kao kao i 2002. ili 1990. godine prije nego počnu strahovati od neizvjesne budućnosti. Zar ne?
Ridjobrki

#37273 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

drugi profil wrote:Da je znao Zlaja u prosli petak sta ce govoriti ovaj petak...
Taman pođoh ovo napisati. Prošli petak je uzurpirao čitav Dnevnik TV1 - pola sata pričao neometan i pljuvao po Komšiću i DF kako je htio a danas ih poziva na ujedinjenje.

Podsjećanje na prošli petak:

- Mogherini i Fuele, moji lični prijatelji podržavaju samo SDP i BiH
- Komšić se šlihtao uz SDP i sve duguje SDP-u, nije on čupao SDP nego je pobjeđivao šlepajući se uz nas
- Otkud DF-u pare za kampanju i kome će se vraćati usluga za podršku
- Pozdravite se sa Elektroprivredom i Telekomom ako Željko dođe
- "Narandžasti patuljak", pardon - narandžasti predsjednik nije rješenje

I još sto nekih gadosti - a danas bi se ujedinjavao ali i nešto kao uvjetovalo :-)

Ovo je nepojmljivo.
L u c i f e r

#37274 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

Liberalism wrote:
Moje je misljenje da je u protekle 4 godine SDP je uradio super stvar za Bosnu i Hercegovinu. Svako je mogao sagledati širi kontekst u kojem je vladao SDP i formirati stav u poređenju sa predhodnim periodom vlasti.

Na žalost, mnogi nisu zadovoljni i za sve okrivljuju Zlatka za sve probleme u zemlji kao da su se tek sad probudili iz 20-to godišnjeg sna, i kao da je do 2010. godine bilo sve med i mlijeko. Ja mislim da niste u pravu, bez obzira sto je SDP izgubio i bez obzira da i svih 2 miliona glasaca u F BiH misli tako. Da je tako, bar bi do danas neko naveo jedan valjan argument zasto je SDP bio los.

Nazalost toga nema jer vi imate svoja pravila odlucivanja. Po vama Obama bi do sada trebao 10 puta biti smjenjen, Holande bar 20, a Angela Merkel sto je spiskala 500 milijardi evra 2011. godine bar objesena javno u centru Berlina. Uglavnom, posljednjih 20 godina procitao sam milion kritika na racun SDP-a. Svaki put su isti komentari i kao uvijek mnogi sretni su je SDP izgubio kao kao i 2002. ili 1990. godine prije nego počnu strahovati od neizvjesne budućnosti. Zar ne?
:facepalm:
Liberalism

#37275 Re: SDP

Post by Liberalism »

doktor78 wrote:
zateznistub wrote:
Liberalism wrote:
U pravu si

To jednostavno nije istina. Ime i logo stranke je predlozio direktno Lagumdzija. Tada stari politicari pojma nisu imali sta je memorandum, ako se neko sjeca toga nije bilo na pisacim masinama.
Post Reply