Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Laertes

#37251 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Laertes »

Pa jel sabina1 sad muško, žensko ili fluid?
insomnia78

#37252 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Pa za jedno 80% ovih iz njihovog vrha to je tesko zakljuciti
Hakiz

#37253 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

...97...

Hoću reći, 27. mart 2019. će biti dan kada će sve, barem meni, biti puno jasnije. Hajde, dva dana tolerancije.

Do tada, hibernacija.
Saka

#37255 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Saka »

insomnia78 wrote:
Lakat Jebić wrote:Eh ja sam izguglao sam jednog vedrana iz nase stranke, vijecnima u novom sarajevu. Jel to taj? :mrgreen:
Jel de da bi komotno mogo proc i ko Sabina
Pa mogao bi, ako stavi periku. :lol:

Image
insomnia78

#37256 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Samo odradi PeDza ovo
Niko vise ni ne spominje povecanje plata
Je suis Sabina
Saka

#37257 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Saka »

insomnia78 wrote:Samo odradi PeDza ovo
Niko vise ni ne spominje povecanje plata
Je suis Sabina
Peđa napokon evoluirao u pravog BH političara. Spavaš li mirno Milorade?
Alfons Kauders

#37259 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfons Kauders »

Haman nije bilo dovoljno što se cijela opozicija svađala i međusobno uništavala zadnjih pet godina, već su se sad počeli svađati i unutar samih stranaka, i to po forumu? I to oko čega? Oko povećanja plata uhljebima.

Bravo, svaka vam čast. Ne samo vama iz NS, već i kolegama iz SDP, DF i ostatku ekipe.

Po ko zna koji put dokazujete sve moguće stereotipe o političarima, kao i o impotentnoj opoziciji koja svu svoju energiju troši na unutrašnje obračune. Sretno vam bilo. Kad se poslije zapitate zašto vam je cijelo biračko tijelo završilo u Njemačkoj, nemojte to svaliti isključivo na nacionaliste. Krivi ste i vi koji im faktički poklanjate vlast svojim vječnim svađama, neprofesionalizmom, sujetom i uopšte djetinjastim ponašanjem kakvom nije mjesto dalje od petog osnovne.

Ljudi masovno odlaze jer gube nadu. Ne nadu u nacionaliste, već u opoziciju. Ako smatrate da narod jedva čeka da sluša još pet godina vaših svađa i tinejdžerskog prepucavanja, varate se.
Lopov-eliminator

#37260 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Lopov-eliminator »

sabina1 wrote:Izuzetno mi je zao sto su odgovori na izuzetno neprinicipijellne i sramne postupke zapravo samo brutalne dezinformacije s ciljem pokusaja diskreditacije.

Izuzetno mi je zao sto nema bilo kakvog konkretnog ili strateskog odgovora na trenutnu situaciju , sto se sve svelo na "odbranu" postupaka koji su dojuce bili nezamislivi , skandalozni , jer sve ide u rok sluzbe.

Izuzetno mi je zao vremena koji se gubi i naredne cetiri godine , jer kad se to zavrsi ostace samo kvazielita koja je masno preplacena na racun onih koji svakodnevno napustaju ovu zemlju.

Poenta je odavno jasna i o poenti ce valjda nekada pisati svi.
Valjda.
Posto pomalo izbjegavas da odgovoris na ono sto je Pedja ovdje iznio, evo ti direktno pitanje: Jesi li ti Vedran kojem se Pedja na prethodnoj strani ove teme obratio ili nisi?
Lopov-eliminator

#37261 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Lopov-eliminator »

https://www.index.ba/sjednica-administr ... ane-place/

Pedja,

mozete li vi iz Nase stranke ovo objasniti, obrazloziti, bilo ovdje ili putem nekog javnog saopstenja? Hvala.
Artest

#37262 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Artest »

Lakat Jebić wrote:Ovo je preokret u rangu kaisera sose i usual suspectsa
Jos gore.
Kao kad skontas da je Norman Bates svoja majka...Ljolj
AmiĐa_Idriz

#37263 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by AmiĐa_Idriz »

Šta'vo bi 'arane :lol:
Hakiz

#37264 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Lopov-eliminator wrote:
sabina1 wrote:Izuzetno mi je zao sto su odgovori na izuzetno neprinicipijellne i sramne postupke zapravo samo brutalne dezinformacije s ciljem pokusaja diskreditacije.

Izuzetno mi je zao sto nema bilo kakvog konkretnog ili strateskog odgovora na trenutnu situaciju , sto se sve svelo na "odbranu" postupaka koji su dojuce bili nezamislivi , skandalozni , jer sve ide u rok sluzbe.

Izuzetno mi je zao vremena koji se gubi i naredne cetiri godine , jer kad se to zavrsi ostace samo kvazielita koja je masno preplacena na racun onih koji svakodnevno napustaju ovu zemlju.

Valjda.
Posto pomalo izbjegavas da odgovoris na ono sto je Pedja ovdje iznio, evo ti direktno pitanje: Jesi li ti Vedran kojem se Pedja na prethodnoj strani ove teme obratio ili nisi?
Sabina1, ako na ovo ne odgovoriš, gubiš sav kredibilitet, bila(o) u pravu ili ne.
zubi

#37265 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zubi »

Lopov-eliminator wrote:https://www.index.ba/sjednica-administr ... ane-place/

Pedja,

mozete li vi iz Nase stranke ovo objasniti, obrazloziti, bilo ovdje ili putem nekog javnog saopstenja? Hvala.
I Sabina Cudic... aferim... moj glas vise dobiti nece.
Alfons Kauders

#37266 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfons Kauders »

Hakiz wrote:
Lopov-eliminator wrote:

Valjda.
Sabina1, ako na ovo ne odgovoriš, gubiš sav kredibilitet, bila(o) u pravu ili ne.
Koji kredibilitet? :lol:
JThomas

#37267 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JThomas »

milorad peđa kojović :lol:

hajmo neki photoshop jebo ga :lol:
mrgreen

#37268 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mrgreen »

Artest wrote:
Lakat Jebić wrote:Ovo je preokret u rangu kaisera sose i usual suspectsa
Jos gore.
Kao kad skontas da je Norman Bates svoja majka...Ljolj
:lol:

Ubio Pedja renomiranu forumasicu Sabinu. :lol: mozda nas Vedran prestane silovati ovdje po forumu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#37269 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Valjda.
jos dok su SDP pioniri (citaj interesni igraci) ovdje godinama agresivno skakali za vrat svakom ko se drzne sta reci protiv Vozda zajedno sa admin timom, vidjeli smo koliko je dogma opasna stvar, a zaslijepljeni dogmati kvarioci svake tene i diskusije .tako ti prosle izbore hvalises NS za sta jest i za sta nije. Kao @kmirso sad.. ili gore. Sad, im nista ne valja i sve negiras. Prestanite traziti idealno i demonizirati ako nije zamisljeno onako kako hocete. I ja sam glasac NS i moji u kuci. Ni meni se nimalo ne svidja sto je Lejla, nositeljica velike financijske Prizma prevare sad moja ministrica. Pa ne vristim stalno ponavljajuci. Ti i @kmirso najvise kvarite temu. Ili pretjeranim hvalisanjem ili pretjeranim kudjenjem. Vec lici na opsjednutost sa NS.
Saka

#37270 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Saka »

Peđa šupljira, Sabina1 jest žensko, evo joj slike s Facebooka. :lol:

Image
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#37271 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by plain vanilla »

Neka, sve je poskupilo, moraju i plate pratiti taj trend.
insomnia78

#37272 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Prde partizanski moral u šišu. Šerijatsko pravo se još drži
Dasi

#37273 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

:nevjerujem: :okac:

kmirsad

#37274 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

KatarinaKosaca wrote:

Valjda.
jos dok su SDP pioniri (citaj interesni igraci) ovdje godinama agresivno skakali za vrat svakom ko se drzne sta reci protiv Vozda zajedno sa admin timom, vidjeli smo koliko je dogma opasna stvar, a zaslijepljeni dogmati kvarioci svake tene i diskusije .tako ti prosle izbore hvalises NS za sta jest i za sta nije. Kao @kmirso sad.. ili gore. Sad, im nista ne valja i sve negiras. Prestanite traziti idealno i demonizirati ako nije zamisljeno onako kako hocete. I ja sam glasac NS i moji u kuci. Ni meni se nimalo ne svidja sto je Lejla, nositeljica velike financijske Prizma prevare sad moja ministrica. Pa ne vristim stalno ponavljajuci. Ti i @kmirso najvise kvarite temu. Ili pretjeranim hvalisanjem ili pretjeranim kudjenjem. Vec lici na opsjednutost sa NS.
Čestitam tvojim ukučanima i tebi na mudrom glasačkom izboru. Sigurno ste, nakon analize gladijatora u političkoj areni, imali jake argumente da baš NS izaberete kao svoju najbolju političku opciju. Žao mi je što sam vam bio izvjesna kočnica ta ih izaberete sa još večim žarom... Samo zamišljam s kojim oduševljenjem bi ste svi skupa glasali za NS da nije bilo mene na temi...Sreča da na glasu ne piše je li to glas normalonag i racionalnog glasača kao što ste ti i tvoji ukučani ili opsjednutog, kao što sam ja....:-D
insomnia78

#37275 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Ti si otprilike ko Kiki tamo na Siriji. On je doduse jaci. Uspio je da citava tema likuje nad propasti Kurda
Locked