Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Point. wrote: ↑29/05/2022 03:07
Simpatizere Reala ne doživljavam ozbiljno. Ko nafurana djeca na wikipediji nađu trofejni klub i fol navijaju i busaju se u prsa trofejom.iz 1962 godine.
Neke simpatizere i njihove klubove mozda i ne begenišem, ali ne dolazim ovdje pljuvati omlažavati nekoga kao ti. Pratim te cijelo vrijeme. Kontas da si neki vazan tip i Bljuješ na svaku. I to da imas neki argument. Sikter nazad u rupu gdje ti je i mjesto….
Ne histeriši. Drago mi je da imam vjernog pratioca
Zato će i publika da
Već sada eSport postaje sve popularniji i ako u fudbalu ne dođe do nekakve revolucije, onda postoji šansa da će buduće generacije fudbal zaobići skroz
E vala je i esport zanimljiv.
Fudbal nikad nece propasti, odnosno ovaj vrhunski. Promjene se moraju desiti u pravcu da ce se sportu morati dodati dinamike, tipa u NBA-u se moraju smanjiti reklame, fudbalu povecati brzina i intenzitet.
I jedina sansa da fudbal nestane je da nestane sa tv-a. Kreteni pretplacuju prava i onda ja kao gledaoc moram kuci ta prava placati kao da sam na stadionu.
"Starohanima poput mene i tebe nije,ali ove novije generacije teže ka tome. Čak je neko iz UEFE skoro upozorio upravo oko te tendencije . Ma treba promjeniti cijeli taj finansijski sistem oko fudbala.. meni je pravo dosadilo gledati iste klubove u 1/4 finala iz godine u godinu....koga više boli qrac što će real i Liverpool igrati po 34 put u zadnje tri godine.. dosadilo pravo.
Fudbal nikad nece propasti, odnosno ovaj vrhunski. Promjene se moraju desiti u pravcu da ce se sportu morati dodati dinamike, tipa u NBA-u se moraju smanjiti reklame, fudbalu povecati brzina i intenzitet.
I jedina sansa da fudbal nestane je da nestane sa tv-a. Kreteni pretplacuju prava i onda ja kao gledaoc moram kuci ta prava placati kao da sam na stadionu.
"Starohanima poput mene i tebe nije,ali ove novije generacije teže ka tome. Čak je neko iz UEFE skoro upozorio upravo oko te tendencije . Ma treba promjeniti cijeli taj finansijski sistem oko fudbala.. meni je pravo dosadilo gledati iste klubove u 1/4 finala iz godine u godinu....koga više boli qrac što će real i Liverpool igrati po 34 put u zadnje tri godine.. dosadilo pravo.
Ma nije ni esport zanimljiv.
Djeci je video od 10 sekundi zanimljiv i za to paznje imaju. E sport nije konkurencija. I tu sport dodje kao saka u oko. Jebeni NBA ima reklame od 3-4 minute. Uzas.
East_side wrote: ↑29/05/2022 18:45
Ovo ili nije tačno ili se odnosi na neki kraći period. Juve ima ukupno 7 izgubljenih finala, Bayern isto 5-6 i, Liverpool 4 td.
Od '92 ili otkad se već igra Liga šampiona u ovom formatu.
East_side wrote: ↑29/05/2022 18:45
Ovo ili nije tačno ili se odnosi na neki kraći period. Juve ima ukupno 7 izgubljenih finala, Bayern isto 5-6 i, Liverpool 4 td.
Od '92 ili otkad se već igra Liga šampiona u ovom formatu.
Zasto se sredina Reala naziva penzionerskom?
Kroos 32 i Casemiro 30.To su ljudi ba top godine.
Luka jeste stariji, okej, ali ova dvojica apsolutno nisu toliko i imaju jos 3-5 godina na ovom nivou.
Da su sva trojica 35+ pa bi reko, ili cak 34+...
S tim da je i ova lista pravljena prije sinoćnjeg finala jer Liverpool nakon Milana 2007., i onog prije par godina protiv Madrida, s ovim sinoć ima 3 poraza u finalima.
Qwerty1234 wrote: ↑30/05/2022 00:59
Ne kontam nesto.
Luka jeste stariji, okej, ali ova dvojica apsolutno nisu toliko i imaju jos 3-5 godina na ovom nivou.
A na klupi momci 20-23...
Kroos je po kondiciji stariji od Modrica. Casemiro je mladji, ali nabrao je i on kilometraze. Dobro je da su ove sezone Valverde i Camavinga nabacili iskustva, a i Ceballos je pokazao da moze doprinijeti.
Ma nije ni esport zanimljiv.
Djeci je video od 10 sekundi zanimljiv i za to paznje imaju. E sport nije konkurencija. I tu sport dodje kao saka u oko. Jebeni NBA ima reklame od 3-4 minute. Uzas.
Jebeni NBA sigurno placa strucnjake koji im kazu da su tolike reklame ok. Djeca su na telefonu/laptopu dok gledaju utakmice i tu reklame ne ometaju nista.
Jebeni NBA sigurno placa strucnjake koji im kazu da su tolike reklame ok. Djeca su na telefonu/laptopu dok gledaju utakmice i tu reklame ne ometaju nista.
Pa placaju i rekli su im da to moraju smanjiti, samo je to direktni udar na prihode, pa nije lako odjednom.
Qwerty1234 wrote: ↑30/05/2022 00:59
Ne kontam nesto.
A na klupi momci 20-23...
i Luka do 23-24 igrao hrvatsku ligu, sto mu je produžilo vijek
U finalu sam navijao za Real. Imam neki osjećaj da se igralo još 90 min, Liverpool ne bi mogao zabiti gol. Šta je vadio Courtois je je u domenu naučne fantastike. Kakav golman. Jednostavno je presudio taj Realov pobjednički mentalitet u Ligi Prvaka. Malo mi je žao Kloppa, pregotivan trener.
Svi treneri se žale i svi treneri su cool i nasmijani kad pobjede. Kloppu možeš jedino zamjeriti ako ti smeta to što je jedan od rijetkih koji stalno prigovaraju na organizaciju rasporeda utakmica, doručak termine, besmislene međunarodne utakmice i općenito bolikurac koji UEFA i savez pokazuju prema nogometašima kojima se ne daje dovoljno vremena za oporavak. Tu prednjači u prigovorima i ne prigovara samo za Liverpoo već govori za sve igrače i klubove. Ostalo - standardno kao i svaki drugi trener. Za finale sam jedino vidio da je govorio kako je idiotski staviti nov, neuigran travnjak tri dana prije finala - i jeste.