A kad zdravog pravog čovjeka proglasiše nokautiranim
@Stupska, nisu bili iz SDU, bio je prilog sa izjavama glavnih vinovnika, od gostiju je bila Pandurević i ko ono još
Moderator: anex
...Blazo Stevovic, koji je odlicno odgovorio Senadu vezano za Pandurevicku i njegov stav naklonosti spram SDS-a....od gostiju je bila Pandurević i ko ono još
Dobar je Blazo ali kao i Senad ko da su uzeli dozu vise pa se otimaju za rijec.Daj Boze da bude po Blazinom.-LIBERO- wrote:...Blazo Stevovic, koji je odlicno odgovorio Senadu vezano za Pandurevicku i njegov stav naklonosti spram SDS-a....od gostiju je bila Pandurević i ko ono još
Pomalo mi je Blazo bio preoptimistican, sto mi je bilo dosta cudno. Al' kako god, dobar je Blazo.
Prikazivali su one poznate ratne snimke prije vjecne vatre , do tramvaja. Tenk pogodi zid itd.KatarinaKosaca wrote:Super je bio sport večeras.. Nisu bili samo ratni snimci, i da jesu i to je dio Sarajeva. Bili su snimci olimpijade, pa se viorila i zastava sa petokrakom.. zašto nitko ne pita zašto je to bilo. Komentar jednog stranca "Za sad niti jedna tv kuća nije u stanju ovo omogućiti gledateljima u BIH". I to je to.
?
Dobro je pa ne kontas jer nisu samo prikazivali ratna desavanja od olimpijade,index,koseva,grbavice...Kontas sadBAN___KAI wrote:Prikazivali su one poznate ratne snimke prije vjecne vatre , do tramvaja. Tenk pogodi zid itd.KatarinaKosaca wrote:Super je bio sport večeras.. Nisu bili samo ratni snimci, i da jesu i to je dio Sarajeva. Bili su snimci olimpijade, pa se viorila i zastava sa petokrakom.. zašto nitko ne pita zašto je to bilo. Komentar jednog stranca "Za sad niti jedna tv kuća nije u stanju ovo omogućiti gledateljima u BIH". I to je to.
?
Uoste ne kontam sta uopste rade ratni snimci na sportskom dogadjaju . Isto kao da se sada u lupam Vietnamu odrzi Mma turnir i oni puste kako su njih amerikanci ubijali .
Da sam ja bio stranac na tom dogadjaju , gledao bih u to platnu u cudjenju i sa WTF reakcijom.
Nemam komentare sa borbom, jer je nisam gledao.
Tvoj problem. I meni je ona zastava sa petokrakom zaparala oči, ne volim je jednako ko i ti spominjanje rata, pa je to noramalno da je bila, jer je Sarajevo kao olimpijski grad imalo tu zastavu. Jednako Sarajevo je proživjelo rat. Dakle, film o Sarajevu, a što je Sarajevu bilo pod opsadom, žalbe nekom drugom, ne Face tv-u.BAN___KAI wrote:Poenta je da ukoliko se rat spominje na absolutno svakom cosku bez ikakvog razloga onda nece biti normalna drzava ni za 1000 godina.
Dovoljno je sto mi otac pise ratnu knjigu i nazove lik 50 ljudi dnevno i samo rat,rat,rat ,rat,rat. I sto svaki put kada prebacim kanal samo rat,rat,rat,rat, i onda prebacim sportski dogadjaj i opet rat.
Pa Hiroshima i Nagasaki su opet sagradjeni za 5 godine nakon atomske Bombe a ovdje svi zive u proslosti i nigdje napretka ni za cak 17 godina.
Zali se onima koji su zapoceli rat, a ono sto se zaboravlja to se ponavlja.BAN___KAI wrote:Poenta je da ukoliko se rat spominje na absolutno svakom cosku bez ikakvog razloga onda nece biti normalna drzava ni za 1000 godina.
Dovoljno je sto mi otac pise ratnu knjigu i nazove lik 50 ljudi dnevno i samo rat,rat,rat ,rat,rat. I sto svaki put kada prebacim kanal samo rat,rat,rat,rat, i onda prebacim sportski dogadjaj i opet rat.
Pa Hiroshima i Nagasaki su opet sagradjeni za 5 godine nakon atomske Bombe a ovdje svi zive u proslosti i nigdje napretka ni za cak 17 godina.
Ali haj nije toliko bitno , ipak sam samo pogledao taj prijenos na nekoliko sekundi pa nemam sve cinjenice.
I ja vala odavno nisam uzivao kao danas slusajuci Ibru i muzicare.Svaka im cast.kandelabar wrote:veceras sebdah opet fna voditeljica ibro selmanovic i jos neka dvojica brace bili
BAN___KAI wrote:Poenta je da ukoliko se rat spominje na absolutno svakom cosku bez ikakvog razloga onda nece biti normalna drzava ni za 1000 godina.
Ali haj nije toliko bitno , ipak sam samo pogledao taj prijenos na nekoliko sekundi pa nemam sve cinjenice.
Sreća pa na javnom servisu Zoran Šuko nikad ne prenosi, npr., odbojku, rukomet i nogomet u razmaku od 14 dana..Nuken wrote:Taman kontam FACE sve bolji i bolji,i urade nešto onako sinoć.Pa zar moraju stavljati Marijana da sve prenosi![]()
Bolje da ono nisu ni prenosili
Samo da nije Konjić, molim teChuckie wrote:Kamo sreće da i za fudbalske komentare dovede nekog poznavaoca igre kao neku noć za MMA.
A kad je Sabahudin Topalbećirević Baho prenosio i fudbal i košarku i boks, niste se bunili? Providno.MMM1977 wrote:Bilo bi dobro da face otkupi prenos bajram namaza a da ga komentira marijan
Sent from my HTC One using Tapatalk
Nemoj matereti Konjića, bez njega i Mirsada Kebe ni jedna vijest ne može proći.KatarinaKosaca wrote:Samo da nije Konjić, molim teChuckie wrote:Kamo sreće da i za fudbalske komentare dovede nekog poznavaoca igre kao neku noć za MMA.Gubimo 3-0 (nekad neke godine sa nekim) kaže Konjić 10 minuta pred kraj, još mi imamo šansi da ovo preokrenemo u svoju korist
Sad si počela i da lažeš, u nedostatku svakog argumenta. Imaš li kakav video koji potvrđuje ovu tvoju glupost?KatarinaKosaca wrote:Samo da nije Konjić, molim teChuckie wrote:Kamo sreće da i za fudbalske komentare dovede nekog poznavaoca igre kao neku noć za MMA.Gubimo 3-0 (nekad neke godine sa nekim) kaže Konjić 10 minuta pred kraj, još mi imamo šansi da ovo preokrenemo u svoju korist