FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3726 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Super je bio sport večeras.. Nisu bili samo ratni snimci, i da jesu i to je dio Sarajeva. Bili su snimci olimpijade, pa se viorila i zastava sa petokrakom.. zašto nitko ne pita zašto je to bilo. Komentar jednog stranca "Za sad niti jedna tv kuća nije u stanju ovo omogućiti gledateljima u BIH". I to je to.
A kad zdravog pravog čovjeka proglasiše nokautiranim :lol: :lol: :lol: bilo mi čak Denisa žao, jer mislim da bi svakako pobjedio. Ipak, ne mislim da su borbe štela, jer su svi Bosanci sem onog Banjalučanina po**li. To opet sa face tv nema veze, do sudije je. Nekad prave greške, nekad namjerno nekad iz neznanja. Koliko smo puta u nogometu bili greška sudije? Pamti se samo rezultat.

@Stupska, nisu bili iz SDU, bio je prilog sa izjavama glavnih vinovnika, od gostiju je bila Pandurević i ko ono još :?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3727 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by -LIBERO- »

...od gostiju je bila Pandurević i ko ono još
...Blazo Stevovic, koji je odlicno odgovorio Senadu vezano za Pandurevicku i njegov stav naklonosti spram SDS-a.

Pomalo mi je Blazo bio preoptimistican, sto mi je bilo dosta cudno :D . Al' kako god, dobar je Blazo. :thumbup:
luckylaka

#3728 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Neka je Senad prozvao onog mafijasa sa BosnaTv.Prvo je reklamirao kako je jedini legalni zastupnik Face Tv za Usa i Kanadu kada ga je Senad prozvao prvi put malo se povukao a sad krade signal sa neke divlje tv.Dakle samo Nettv plus,Balkaniyum i Fastv imaju pravo emitirati signal FaceTv(mislim na iptv) svi ostali hoce dzabane.
luckylaka

#3729 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

-LIBERO- wrote:
...od gostiju je bila Pandurević i ko ono još
...Blazo Stevovic, koji je odlicno odgovorio Senadu vezano za Pandurevicku i njegov stav naklonosti spram SDS-a.

Pomalo mi je Blazo bio preoptimistican, sto mi je bilo dosta cudno :D . Al' kako god, dobar je Blazo. :thumbup:
Dobar je Blazo ali kao i Senad ko da su uzeli dozu vise pa se otimaju za rijec.Daj Boze da bude po Blazinom.
BAN___KAI

#3730 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BAN___KAI »

KatarinaKosaca wrote:Super je bio sport večeras.. Nisu bili samo ratni snimci, i da jesu i to je dio Sarajeva. Bili su snimci olimpijade, pa se viorila i zastava sa petokrakom.. zašto nitko ne pita zašto je to bilo. Komentar jednog stranca "Za sad niti jedna tv kuća nije u stanju ovo omogućiti gledateljima u BIH". I to je to.
?
Prikazivali su one poznate ratne snimke prije vjecne vatre , do tramvaja. Tenk pogodi zid itd.

Uoste ne kontam sta uopste rade ratni snimci na sportskom dogadjaju . Isto kao da se sada u lupam Vietnamu odrzi Mma turnir i oni puste kako su njih amerikanci ubijali .
Da sam ja bio stranac na tom dogadjaju , gledao bih u to platnu u cudjenju i sa WTF reakcijom.

Nemam komentare sa borbom, jer je nisam gledao.
luckylaka

#3731 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

BAN___KAI wrote:
KatarinaKosaca wrote:Super je bio sport večeras.. Nisu bili samo ratni snimci, i da jesu i to je dio Sarajeva. Bili su snimci olimpijade, pa se viorila i zastava sa petokrakom.. zašto nitko ne pita zašto je to bilo. Komentar jednog stranca "Za sad niti jedna tv kuća nije u stanju ovo omogućiti gledateljima u BIH". I to je to.
?
Prikazivali su one poznate ratne snimke prije vjecne vatre , do tramvaja. Tenk pogodi zid itd.

Uoste ne kontam sta uopste rade ratni snimci na sportskom dogadjaju . Isto kao da se sada u lupam Vietnamu odrzi Mma turnir i oni puste kako su njih amerikanci ubijali .
Da sam ja bio stranac na tom dogadjaju , gledao bih u to platnu u cudjenju i sa WTF reakcijom.

Nemam komentare sa borbom, jer je nisam gledao.
Dobro je pa ne kontas jer nisu samo prikazivali ratna desavanja od olimpijade,index,koseva,grbavice...Kontas sad
KatarinaKosaca

#3732 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Na sportskom događaju koji se desio u Sarajevu, bio je film o Sarajevu. Jako neobično, jelte?
Onda je pored olimpijade, zastave sa petokrakom i još nekih stvari bio i taj dio povjesti sa ratom. Ili se treba preskočiti rat u povjesti ovog rada, šta je to najduža opsada u povjesti?. Sitnica, ništa, nekome to smeta na očima..
Kada odeš na Vaterlo pored Brisela vidis dokumentarac o Napoleonu i bici kod Vaterloa, kad odeš u Drezden vidiš puno toga oko uništenja Drezdena, a ovdje bi nama neki da se rado odreknemo, sramimo ili štitimo one koji su ovom gradu uradili sve što su uradili . E, pa to, drugovi petokraci, neće moći! Ako vam je degutantno nemojte gledati, ali nemate pravo tražiti kolektivnu amneziju, radi svoje senzibilnosti prema komšijama ili jakim utjecajem javnog servisa.. Utoliko i jeste bitno postojenje FAce tv sa ovim konceptom, jer iako mnogi eto, tvrde, kako je prodana, nečija i ovog i onog, nije nikako pod utjecajem dnevnopolitički korektnog da smo svi isti krivi i da se treba zaboraviti rat, ne dao Bog prikazati.
BAN___KAI

#3733 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BAN___KAI »

Poenta je da ukoliko se rat spominje na absolutno svakom cosku bez ikakvog razloga onda nece biti normalna drzava ni za 1000 godina.

Dovoljno je sto mi otac pise ratnu knjigu i nazove lik 50 ljudi dnevno i samo rat,rat,rat ,rat,rat. I sto svaki put kada prebacim kanal samo rat,rat,rat,rat, i onda prebacim sportski dogadjaj i opet rat.

Pa Hiroshima i Nagasaki su opet sagradjeni za 5 godine nakon atomske Bombe a ovdje svi zive u proslosti i nigdje napretka ni za cak 17 godina.

Ali haj nije toliko bitno , ipak sam samo pogledao taj prijenos na nekoliko sekundi pa nemam sve cinjenice.
KatarinaKosaca

#3734 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

BAN___KAI wrote:Poenta je da ukoliko se rat spominje na absolutno svakom cosku bez ikakvog razloga onda nece biti normalna drzava ni za 1000 godina.

Dovoljno je sto mi otac pise ratnu knjigu i nazove lik 50 ljudi dnevno i samo rat,rat,rat ,rat,rat. I sto svaki put kada prebacim kanal samo rat,rat,rat,rat, i onda prebacim sportski dogadjaj i opet rat.

Pa Hiroshima i Nagasaki su opet sagradjeni za 5 godine nakon atomske Bombe a ovdje svi zive u proslosti i nigdje napretka ni za cak 17 godina.
Tvoj problem. I meni je ona zastava sa petokrakom zaparala oči, ne volim je jednako ko i ti spominjanje rata, pa je to noramalno da je bila, jer je Sarajevo kao olimpijski grad imalo tu zastavu. Jednako Sarajevo je proživjelo rat. Dakle, film o Sarajevu, a što je Sarajevu bilo pod opsadom, žalbe nekom drugom, ne Face tv-u.
BHCluster

#3735 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

BAN___KAI wrote:Poenta je da ukoliko se rat spominje na absolutno svakom cosku bez ikakvog razloga onda nece biti normalna drzava ni za 1000 godina.

Ali haj nije toliko bitno , ipak sam samo pogledao taj prijenos na nekoliko sekundi pa nemam sve cinjenice.
Zali se onima koji su zapoceli rat, a ono sto se zaboravlja to se ponavlja.
Nuken

#3736 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nuken »

Taman kontam FACE sve bolji i bolji,i urade nešto onako sinoć.Pa zar moraju stavljati Marijana da sve prenosi :?:
Bolje da ono nisu ni prenosili :-)
MMM1977

#3737 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MMM1977 »

Bilo bi dobro da face otkupi prenos bajram namaza a da ga komentira marijan :)

Sent from my HTC One using Tapatalk
Nero Histrion

#3738 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

E hajmo sad opet po Marjanu malo, nismo odavno! Marjan se bas dobro pripremio za prenos i to vrlo korektno odradio. Bravo :thumbup: legendo!
kandelabar

#3739 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kandelabar »

veceras sebdah opet fna voditeljica ibro selmanovic i jos neka dvojica brace bili
pianist

#3740 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pianist »

Face TV je OK, trude se s tim emisijama, pohvale za sportske prenose i dogadjaje i jos ponesto.... Al dzaba sve to, ja nikako ne mogu da ih gledam ko neku ozbiljnu televiziju, mozda za par godina kad tu bude jos nekih zanimljivih sadrzaja, ovo sad mi sve jos uvijek lici na neku eksperimentalnu fazu programa
luckylaka

#3741 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

kandelabar wrote:veceras sebdah opet fna voditeljica ibro selmanovic i jos neka dvojica brace bili
I ja vala odavno nisam uzivao kao danas slusajuci Ibru i muzicare.Svaka im cast. :thumbup:
wolf07

#3742 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

Da na ovoj TV nema nista drugo osim utakmica BH repke i one emisije o sevdahu sasvim je dovoljno da od mene dobiju prolaznu ocjenu. A sto se tice otkupa prava na Bajram namaz i eventualnog komentara Marjana Mijajlovica ja ni u tome ne vidim nikakav problem. Jedini problem je sto agresivni ateizam kakav je na djelu u BiH vec u startu podrazumijeva urodjenu mrznju vjernika jedne vjerske skupine prema svemu sto dolazi od ljudi koji pripadaju nekoj drugoj vjeri. E pa zahebali ste se! Meni kao muslimanu ne bi uopste smetalo da Marjan uradi i taj prenos iz hiljadu razloga koje vi nikad necete razumjeti. Poenta je da vjernici nisu toliko losi koliko vi mislite i da vi niste toliko dobri koliko mislite. Eto vam vas Fedja Stukan pa masite sa njim ex-YU zastavom koliko god hocete, mene za to jednostavno zaboli neka stvar!
Edin H.

#3743 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

:mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#3744 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Nuken wrote:Taman kontam FACE sve bolji i bolji,i urade nešto onako sinoć.Pa zar moraju stavljati Marijana da sve prenosi :?:
Bolje da ono nisu ni prenosili :-)
Sreća pa na javnom servisu Zoran Šuko nikad ne prenosi, npr., odbojku, rukomet i nogomet u razmaku od 14 dana..

Oh, wait.
KatarinaKosaca

#3745 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Marjan je imao pomagača, onog Švabu koji zna o K1 i MMA, tako da je prijenos sa stručne strane :thumbup: Ili ko ima primjedbi samo neka usporedi sa prijenosom noć ranije Mirka Filipovića na OBN-u. Dakle, taj dio baš dobro urađen Marijan i za dopune profesionalac
Chuckie

#3746 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Kamo sreće da i za fudbalske komentare dovede nekog poznavaoca igre kao neku noć za MMA. :D
KatarinaKosaca

#3747 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Chuckie wrote:Kamo sreće da i za fudbalske komentare dovede nekog poznavaoca igre kao neku noć za MMA. :D
Samo da nije Konjić, molim te :D Gubimo 3-0 (nekad neke godine sa nekim) kaže Konjić 10 minuta pred kraj, još mi imamo šansi da ovo preokrenemo u svoju korist :D
Kanotic

#3748 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kanotic »

MMM1977 wrote:Bilo bi dobro da face otkupi prenos bajram namaza a da ga komentira marijan :)

Sent from my HTC One using Tapatalk
A kad je Sabahudin Topalbećirević Baho prenosio i fudbal i košarku i boks, niste se bunili? Providno. 8-)
Chuckie

#3749 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

KatarinaKosaca wrote:
Chuckie wrote:Kamo sreće da i za fudbalske komentare dovede nekog poznavaoca igre kao neku noć za MMA. :D
Samo da nije Konjić, molim te :D Gubimo 3-0 (nekad neke godine sa nekim) kaže Konjić 10 minuta pred kraj, još mi imamo šansi da ovo preokrenemo u svoju korist :D
Nemoj matereti Konjića, bez njega i Mirsada Kebe ni jedna vijest ne može proći. :D
Erzsebet

#3750 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

KatarinaKosaca wrote:
Sad si počela i da lažeš, u nedostatku svakog argumenta. Imaš li kakav video koji potvrđuje ovu tvoju glupost?
Locked