ali da voda bude javnno dobro
mada je svejedno plaćao vodu ili cijevi
jedina prednost bi bilo što bi plaćao koliko potrošiš
meni na vikendici dođe mjesečno 2.8 maraka
ni za šta
Maharadza wrote:ViK: Nema osnova za umanjenje računa, mi ne možemo utjecati na redukcije
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vik-nema ... /150922069
Normalno da nema, ali svejedno je vala, ovce će u svakom slučaju platiti, nOrOd znO!
Nope, te nove generacije gledaju da što prije završe školu, dobiju kakav certifikat za poznavanje nekog stranog jezika i ispale se iz ove rupe, barem oni pametniji među njima koji bi možda nešto i mogli promijeniti, dok ostaje samo šljam i otpad (divi crnu hroniku)! Jednostavno ne vidim spasa za ovu zemlju!dezurni_ucenik wrote:Maharadza wrote:ViK: Nema osnova za umanjenje računa, mi ne možemo utjecati na redukcije
Normalno da nema, ali svejedno je vala, ovce će u svakom slučaju platiti, nOrOd znO!
Te ovce zive po normama koje su preuzete iz proslog sistema. Valjda ih strah ako se pobune. Mozda se jedino trznu neke nove generacije koje su rodjene krajem devedesetih i oni koji dolaze iz 2000tih. Za ove prije, nema spasa.
cpu_fan wrote:Da rezimiramo, ViK nije nadležan za vodosnadbjevanje grada, odnosno ljudi se ne miješaju u svoj pos'o.
Zapravo, ovo je potpuno netacno. Ako se pogeldaju svi protesti do sada, na njima se nalazilo 90% upravo ovih prijeratnih generacija, dok su ove od '90-in pa nadalje sjedile po kaficima, setale, itd. Ali, to je tako bilo do februarskih i paljevine. Tu su do izrazaja dosle te nove generacije....dezurni_ucenik wrote:Maharadza wrote:ViK: Nema osnova za umanjenje računa, mi ne možemo utjecati na redukcije
Te ovce zive po normama koje su preuzete iz proslog sistema. Valjda ih strah ako se pobune. Mozda se jedino trznu neke nove generacije koje su rodjene krajem devedesetih i oni koji dolaze iz 2000tih. Za ove prije, nema spasa.
Oni su "formirali tim za monitoring praćenja implementacije našeg malog akcionog plana..." i vode će vjerovatno biti kad tim u cijelosti izvrši monitoring nad timom koji prati ono što implementira podtim od akcije i planiranja.Maharadza wrote:Tačno mu po čehri vidiš da je đubre koje je sevap tući čitavu noć pa dok ne dođe voda za Sabah.mayab wrote:
Evo vidis, jedan od ovakvih, pljunuti kadar SDA, sav mu se profil zeleni od papanluka, izadje i hladno kaze da nema osnove za smanjenje racuna za vodu! Dakle placas uslugu koje nemas!1946--1987 wrote:al jarane, zemlja sa toliko voda i svega dozvoli sebi da npr skole,vrtici ili predskolske ustanove pola dana nemaju vode.
pa objesiti ih sve majku im lezihljebovicku i neradnicku jebem.
boli li ikog kurac za ovaj problem i namjerava li ga rijesiti, ko je odgovoran dajte ime i sliku samo da mu facu poganu vidim.
s obzirom da se voda naplacuje prema potrosnji, a ne prema vremenu koliko je dostupna, realno gledano vjerovatno i ne postoji osnova da se umanje racuni (osim ako neko ne moze dokazati ono sto sam nedavno cuo da se i prolazak zraka kroz cijevi mjeri kao potrosnja vode)...BHF_Manijak wrote:Evo vidis, jedan od ovakvih, pljunuti kadar SDA, sav mu se profil zeleni od papanluka, izadje i hladno kaze da nema osnove za smanjenje racuna za vodu! Dakle placas uslugu koje nemas!1946--1987 wrote:al jarane, zemlja sa toliko voda i svega dozvoli sebi da npr skole,vrtici ili predskolske ustanove pola dana nemaju vode.
boli li ikog kurac za ovaj problem i namjerava li ga rijesiti, ko je odgovoran dajte ime i sliku samo da mu facu poganu vidim.
Ovakvi moroni vode drzavu od lokalne zajednice do najvisih nivoa vlasti, upravo ovakvi debili!
https://www.facebook.com/people/Kenan-% ... /528464689
Mater mu jebem posred picke, debil kao i 99% mu onih kojima se u stranci dici i koji masu barjacima.
Naklatit se debilu na kosti, makar preko poruka mu mogu mater jebat, jer je glup!
Briga njih, oni odgovaraju samo svojoj partiji.BHF_Manijak wrote:Evo vidis, jedan od ovakvih, pljunuti kadar SDA, sav mu se profil zeleni od papanluka, izadje i hladno kaze da nema osnove za smanjenje racuna za vodu! Dakle placas uslugu koje nemas!1946--1987 wrote:al jarane, zemlja sa toliko voda i svega dozvoli sebi da npr skole,vrtici ili predskolske ustanove pola dana nemaju vode.
Ovakvi moroni vode drzavu od lokalne zajednice do najvisih nivoa vlasti, upravo ovakvi debili!
https://www.facebook.com/people/Kenan-% ... /528464689
Mater mu jebem posred picke, debil kao i 99% mu onih kojima se u stranci dici i koji masu barjacima.
Naklatit se debilu na kosti, makar preko poruka mu mogu mater jebat, jer je glup!
Ja ga ne poznajem ali bezveze je prozivati čovjeka koji nije na forumu niti ga 99% forumaša poznaje. Baš otrcano.supercali wrote:Ovog kenana znam i sto se tice ovako decko je ok e sad kako eadi posao cime se vodi itd ne bih znao
Zbilja, bez veze prozivati lika koji ovakvim izjavama vrijeđa sve one koji se mjesecima pate zbog nestašice vode za koju je kriva upravo firma i stranka za koje lik radi.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja ga ne poznajem ali bezveze je prozivati čovjeka koji nije na forumu niti ga 99% forumaša poznaje. Baš otrcano.supercali wrote:Ovog kenana znam i sto se tice ovako decko je ok e sad kako eadi posao cime se vodi itd ne bih znao
Nisam upratio kakve izjave?VjecitiStudent wrote:Zbilja, bez veze prozivati lika koji ovakvim izjavama vrijeđa sve one koji se mjesecima pate zbog nestašice vode za koju je kriva upravo firma i stranka za koje lik radi.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja ga ne poznajem ali bezveze je prozivati čovjeka koji nije na forumu niti ga 99% forumaša poznaje. Baš otrcano.supercali wrote:Ovog kenana znam i sto se tice ovako decko je ok e sad kako eadi posao cime se vodi itd ne bih znao