NFL all about

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cvrčak_na_hedonizmu

#3726 Re: NFL all about

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

To se zove jedan od najboljih napada lige ( očito ne bez razloga ) i dobar win rate u regularnom dijelu sezone pa imaju prednost domaćeg terena :D
nema me tamo

#3727 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Znam ja to, isto tako znam da je isti ovaj tim popušio od Sijetla u gostima u regularnom dijelu..
Tako da da pobjede su im i omogucile da budu domacini i zato se dešava ova situacija isto kao i prošle godine kad ih je Carolina sabila.

Sace Patsi za pola sata, a sutra je ludilo naprosto..
Ne zna se koja je bolja i zanimljivija stvarno se cekalo dosta na te dvije.
cvrčak_na_hedonizmu

#3728 Re: NFL all about

Iskreno sam iznenađen koliko su Falconsi zajebani, napad odličan ( 8 recivera večeras ) :-) , nisu se uplašili, a ispade da imaju dobru odbranu i to tacno kada je potrebno - u playoffu.

Ovakvom igrom su legitimni kandidat za SB - što je iznenađenje za mene.

Houston predvodjen onim panjem i dobrom odbranon nema 1% protiv NE, na žalost.

Ps. Pitt je ekipa koju simpatisem :D
nema me tamo

#3729 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Prošle sezone u prvih 5 utakmica su još bolje izgledali Falconsi i onda im se povrijedio ovaj QB Ryan i nisu likovi ni u play off usli...
Ne znam protiv koga sad igraju, al' bukvalno imaju šanse protiv svake ekipe trenutno.

A Patsi su dobili Houston s 3 QB tako da.....
cvrčak_na_hedonizmu

#3730 Re: NFL all about

Čekaju pobjednika Dallas - Green Bay za konferencijsko finale.

Kad već spominjem GB nisam znao da je Aaron Rogers karina od čovjeka. Ne priča sa kompletnom familijom nekoliko godina, vratio božićne poklone roditeljima,ne priča sa braćom, otac mora da kupuje karte preko interneta, nije otišao dedi na sahranu, javio prijatelju dan pred vjenčanje ( sms-om ) da ne može biti kum, otpustio dugogodišnjeg biznis menadžera kojeg zna od srednje škole i tako te situacije. Provjerio sam ovo, Washington Post je izvor i ne samo oni. Brat mu je ucestvovao u nekom realitiju pa je spomenuo dio priče.

Razlog, žensko :D
nema me tamo

#3731 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Olivia je najjaca gledao sam jednom kako prica da su se sreli kao na nekom partiju i ona kao nije znala ko je on...

A ovaj levat pao na to s pricom da je to prava ljubav i da kao nije gledala njegove pare..
Nije za pare nista izjavio naravno, al' podrazumjeva se...

Samo trebaš s rezervom sve to uzet jer koliko sam mogao primjetit tokom godina cura je normala..
A znaš kako to ide s porodicom i s ocekivanjima da kao nešto treba njima pripast samo što su eto kao bili tu...
Mada da ne serem puno ne znam tacno sta je mada ne vidim kako nešto drugo moze biti...

Ps : Aaron je moj brat koji nikad ne razocara na kladari. :D
cvrčak_na_hedonizmu

#3732 Re: NFL all about

Prvih sedam minuta, dva pas intefirensa, oba protiv Hjustona. Bljak.

Al' kakav je panj Brock, to je poezija. Na šta on dobi silne pare da mi je znati :skoljka:
nema me tamo

#3733 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Ja licno sam kontao da ce on ubit nogama ovu sezonu da budem iskren..
Gotivan mi je bio skroz, a pare je uzeo dobre malo je reci..

Palo mu samopouzdanje toliko da i kad baci pass uvijek je to previse visoko i uvijek da šansu protivniku da mu hvataca zakuca za pod..
E'o prilike za touchdown za Houston u crvenoj su zoni.

Ma ništa kad je pička QB i koji je zadovoljan s 3 poena, a protiv ovih moraš svaki ulazak u crvenu zonu pretvorit u 7 poena..
nema me tamo

#3734 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

:D
cvrčak_na_hedonizmu

#3735 Re: NFL all about

Malo pauza jebe stvar, NE se opustAO prilično. Neočekivano "neizvjesno", do kada - vidjecemo :)

Da je napad Hjustona bolji, odnosno da imaju dobrog QB umjesto onog kloca možda bi i mogli izbaciti NE, ali avaj :(

Još im fali JJ Watt, a imamo sudije, standardno, na strani NE - čisti pas intefirens Edelmana.

NE - ubjedljivo najodvratnija NFL ekipa :mrgreen:
nema me tamo

#3736 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Ma ni jednom momentu nije bilo panike znali su od pocetka do kraja kako ce se završit...
Znali su da je Brock retardiran i da ne moze bolje, ma malo bolji QB znaci malo i ovo se nebi znalo do zadnje minute ko prolazi..

Samo da je malo bolji onda bi i NE bio više naložen vidjeces narednu utakmicu ložione kod njih...
Pitarrr82

#3737 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

Jeste se raspricali :mrgreen:, ja drugu nisam ni gledao jer ništa specijalno nisam ni očekivao od Houstona.

Atlanta izgleda dobro, vidjecemo...
nema me tamo

#3738 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

A moram s nekim, kad krenem drugovima pricat na cemu sam pao odma mi govore da sam kreten... :D
Nepass

#3739 Re: NFL all about

Post by Nepass »

Pitarrr82 wrote:Jeste se raspricali :mrgreen:, ja drugu nisam ni gledao jer ništa specijalno nisam ni očekivao od Houstona.

Atlanta izgleda dobro, vidjecemo...
Nisam ni ja pogledao houston. Ne volim patriotse a znalo se da ce dobiti. Jaka atlanta nema sta. Veceras se nadam da gb pobjedjuje. Pao je dallas pred kraj sezone. Kontam ako aaron odigra na nivou mogao bi gb pobjediti. Mada im je odbrana karina
Struja1921

#3740 Re: NFL all about

Post by Struja1921 »

Ne volim Dallas,ali su jaki,malo je procitan QB pa su usporili pred kraj,a GB opet nekako igra toplo hladno,bas kakav Aron dan ima,nadam se prolazu GB definitivno...Mozemo ih voliti ili ne,ali najaca fransiza je definitivno NE,nazalost puno je tu optuzbi ili afera,ali neizmjerno postujem Tom Brady-a,kao sto sam postovao i Paytona iako ne volim Denver nikako...
nema me tamo

#3741 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Malo više je procitan QB, konstantno idu na kratke pasove na stranu i to budala primjeti...
Kako ih Giantsi ugase lijepo samo agresivno s 2 igraca više na liniji i Dak gotov...
Al' druga je to zvijer kad se igra kuci to je Atlanta najbolje prikazala, ono sto nikad ne bi proslo prolazilo je sinoc konstantno...

Al' zato imamo GB koji je zahuktan do maksimale s Rodgersom koji je nenormalan trenutno..
I zato ocekujem baš dobru utakmicu...

Tamo bi volio Stilersi da dobiju samo što gotivim debelog..
Nepass

#3742 Re: NFL all about

Post by Nepass »

Gb zeza sto imaju samo rogersa ostalo je prosjek. Hoce li nelson igrati?
Pitarrr82

#3743 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

Nepass wrote:Gb zeza sto imaju samo rogersa ostalo je prosjek. Hoce li nelson igrati?
Nelson je out čini mi se a evo gledao sam malo Patse od sinoć, da im je bio neko drugi sinoć gost ispali bi, Brock je provala od igrača i ko god da ga je doveo nije dobar s glavom i još mu onakve pare dati...
Struja1921

#3744 Re: NFL all about

Post by Struja1921 »

Big Ben fakat je nezgrapan totalno
karanana

#3745 Re: NFL all about

Post by karanana »

ma uzimaju packersi superbowl
nema me tamo

#3746 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Tek pocinje utakmica.
cvrčak_na_hedonizmu

#3747 Re: NFL all about

Ne volim hype ekipe tipa Dalasa :D

Strasna tekma bi bila Falcons - GB.

Rukiji malo uplašeni, Dalasu ne pomaže ni siljenje sudija. Nekoliko holdinga nije svirano odbrani Dalasa. Idemo GB, ubijte hype ko mraz paprike :D

Loša odbrana Dalasa protiv pasa, al' baš. Aaron nije normalan :-)
nema me tamo

#3748 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Bjezi suti nemoj mi sad pehirat ga. :D

Jes' primjetio Daka na pocetku kako skakuce?
Klasicni prikaz kako ga trema puca dok s druge Aaron se šeta kao da je na treningu.
cvrčak_na_hedonizmu

#3749 Re: NFL all about

Vidio sam izgubljeni pogled sa klupe nakon trećeg TD GB :D

Hoće to tako :oops:
nema me tamo

#3750 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Provaljen je s ovim kratkim pasovima na stranu i onda trcanje...

Ja bi sad Roma ubacio :D
Znaci sad odma u vatru i cao.

Al' jebiga ne smije..
Post Reply