Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
1korisnik

#3726 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by 1korisnik »

Kinaski wrote:Jel ko kome dao na prvom dejtu . Meni nijedna da dunjaluku nije htjela dat ... Jebem im mater :thumbup:
Triput. Samo jedna vrijedna pomena.
elma89_

#3727 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by elma89_ »

Cudan neki lik ,zestoki seljak,,sta god spomenem pitao je za cijenu jbt :-) :-) pricam o nekom tv apartu sto su moji nabavili on pita za cjenu,pricam o tome da kupujem redovno kartu za xx on pita za cjenu :-) :lol: :lol:
szlava

#3728 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by szlava »

Probat cu sa google translate :D :-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3729 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Chmoljo »

elma89_ wrote:Cudan neki lik ,zestoki seljak,,sta god spomenem pitao je za cijenu jbt :-) :-) pricam o nekom tv apartu sto su moji nabavili on pita za cjenu,pricam o tome da kupujem redovno kartu za xx on pita za cjenu :-) :lol: :lol:
da te pitao za političke stavove, vjerovatno bi se on upisao na ovoj temi. :oops:
Lakat Jebić

#3730 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lakat Jebić »

ja nista nisam skonto ovog namudanog i sta je radio s ovim gacicama...
vryzas

#3731 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by vryzas »

Chmoljo wrote:
elma89_ wrote:Cudan neki lik ,zestoki seljak,,sta god spomenem pitao je za cijenu jbt :-) :-) pricam o nekom tv apartu sto su moji nabavili on pita za cjenu,pricam o tome da kupujem redovno kartu za xx on pita za cjenu :-) :lol: :lol:
da te pitao za političke stavove, vjerovatno bi se on upisao na ovoj temi. :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elma89_

#3732 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by elma89_ »

Ne ,mislim da je on prilicno konzervativan :D
dalalala

#3733 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dalalala »

Davno bilo, srednja škola, spopadao mene lik mjesec dana da izađemo na kafu i ajd pristanem ja. Sjedimo mi tako, sve super, kad lik poče spiku kako je, kad je vidio moje "prstiće" na nogama, jednostavno morao da izađe sa mnom i kako nije nikad ljepše prstiće vidio. Ja ono :O To je bio prvi i zadnji izlazak s njim. Još se kasnije čudio što ga izbjegavam. Mislim helooou!
xamp

#3734 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by xamp »

Vjerovatno je mislio da ce ti se svidjet kako voli neke detalje kod tebe :)
kritichar

#3735 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

dalalala wrote:Davno bilo, srednja škola, spopadao mene lik mjesec dana da izađemo na kafu i ajd pristanem ja. Sjedimo mi tako, sve super, kad lik poče spiku kako je, kad je vidio moje "prstiće" na nogama, jednostavno morao da izađe sa mnom i kako nije nikad ljepše prstiće vidio. Ja ono :O To je bio prvi i zadnji izlazak s njim. Još se kasnije čudio što ga izbjegavam. Mislim helooou!
daj nam sliku prstića
dalalala

#3736 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dalalala »

xamp wrote:Vjerovatno je mislio da ce ti se svidjet kako voli neke detalje kod tebe :)

Da je rekao da imam lijepe oči, usne, kosu..pa hajde, ali prstiće na nogama.. :-)
Brkooo

#3737 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Brkooo »

dalalala wrote:
xamp wrote:Vjerovatno je mislio da ce ti se svidjet kako voli neke detalje kod tebe :)

Da je rekao da imam lijepe oči, usne, kosu..pa hajde, ali prstiće na nogama.. :-)
Pa nije te htio insan slagat

:skoljka:
dalalala

#3738 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dalalala »

Brkooo wrote:
dalalala wrote:

Pa nije te htio insan slagat

:skoljka:

Haha hvala mu od srca što je bio toliko fin :D
ultima_palabra

#3739 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

dalalala wrote:Davno bilo, srednja škola, spopadao mene lik mjesec dana da izađemo na kafu i ajd pristanem ja. Sjedimo mi tako, sve super, kad lik poče spiku kako je, kad je vidio moje "prstiće" na nogama, jednostavno morao da izađe sa mnom i kako nije nikad ljepše prstiće vidio. Ja ono :O To je bio prvi i zadnji izlazak s njim. Još se kasnije čudio što ga izbjegavam. Mislim helooou!
Što su ti žene... ne valja kad daš kompliment, ne valja kad ga ne daš :mrgreen:
dalalala

#3740 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dalalala »

ultima_palabra wrote:
Što su ti žene... ne valja kad daš kompliment, ne valja kad ga ne daš :mrgreen:
Ako je kompliment o prstima na nogama, onda je bolje ne davat nikako :D
ultima_palabra

#3741 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Što, to je baš sehi dio tijela 8-) Doduše, malo je požurio dječko, nije to priča za prvog datea... ali nije ni razlog da ga se nogira iste sekunde :D
dalalala

#3742 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dalalala »

Pade mi na pamet još jedno traumatično iskustvo. Dakle prvi izlazak s jednim likom. Lijep, pametan, bogat, školovan, ma sve se sastalo. I super nama, raspričali se, milion tema za razgovor. I ajd pita on mene hoćemo li se opet vidjeti, ja sretna, može, može, kako da ne :) Eee onda lik iz čista mira poče priču kako je njemu glupo kad je u vezi da njegova cura izlazi s drugaricama. Ili treba izlaziti s njim ili nikako. Onda kako mu je glupo kad kad njegova cura ima muške prijatelje, kako odma treba zavesti neki red, da cura zna kako će se ponašati u vezi. Prvo ja kontam on se šali, valjam ja od smijeha..On zbunjen, pita šta je meni smiješno, šta se smijem.Povisi on ton na mene. Jebiga prepado se ja, kontam nije on sav svoj, mogla bi ja ako se nastavim smijat i šaku dobit. Ušutim se ja, izmislim izgovor da imam izlazak do 23 h i da moram kući. Hoće on da me odveze, jedva se ja izvuko. Nisam mu se više nikad javila..Što je najgore ljudi mi ne vjeruju da je on takav. A prije toga svega, meni ga svi hvale kako je fin i tako to..Ni dan danas ne kontam :roll:
dalalala

#3743 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dalalala »

ultima_palabra wrote:Što, to je baš sehi dio tijela 8-) Doduše, malo je požurio dječko, nije to priča za prvog datea... ali nije ni razlog da ga se nogira iste sekunde :D
A jebiga, da mi moj momak s kojim sam 6 godina kaže kako voli moje prstiće na nogama, bilo bi mi simpatično. Ali kad mi neko na prvom sastanku kaže kako su lijepi i kako je morao izaći sa mnom kad je vidio te prstiće, e to nije u redu :D
dalalala

#3744 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dalalala »

sherbett wrote:
dalalala wrote:
ultima_palabra wrote:Što, to je baš sehi dio tijela 8-) Doduše, malo je požurio dječko, nije to priča za prvog datea... ali nije ni razlog da ga se nogira iste sekunde :D
A jebiga, da mi moj momak s kojim sam 6 godina kaže kako voli moje prstiće na nogama, bilo bi mi simpatično. Ali kad mi neko na prvom sastanku kaže kako su lijepi i kako je morao izaći sa mnom kad je vidio te prstiće, e to nije u redu :D
ja ne vidim ništa strašno u tome..dapače :roll:

Meni odma u glavi kako on ima fetiš na stopala i kako je opsjednut njima i :run:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3745 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

dalalala wrote:Pade mi na pamet još jedno traumatično iskustvo. Dakle prvi izlazak s jednim likom. Lijep, pametan, bogat, školovan, ma sve se sastalo. I super nama, raspričali se, milion tema za razgovor. I ajd pita on mene hoćemo li se opet vidjeti, ja sretna, može, može, kako da ne :) Eee onda lik iz čista mira poče priču kako je njemu glupo kad je u vezi da njegova cura izlazi s drugaricama. Ili treba izlaziti s njim ili nikako. Onda kako mu je glupo kad kad njegova cura ima muške prijatelje, kako odma treba zavesti neki red, da cura zna kako će se ponašati u vezi. Prvo ja kontam on se šali, valjam ja od smijeha..On zbunjen, pita šta je meni smiješno, šta se smijem.Povisi on ton na mene. Jebiga prepado se ja, kontam nije on sav svoj, mogla bi ja ako se nastavim smijat i šaku dobit. Ušutim se ja, izmislim izgovor da imam izlazak do 23 h i da moram kući. Hoće on da me odveze, jedva se ja izvuko. Nisam mu se više nikad javila..Što je najgore ljudi mi ne vjeruju da je on takav. A prije toga svega, meni ga svi hvale kako je fin i tako to..Ni dan danas ne kontam :roll:
I šta je pogrešno rek'o? Svaka mu je na mjestu :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3746 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by plain vanilla »

dalalala wrote:
sherbett wrote:
dalalala wrote: A jebiga, da mi moj momak s kojim sam 6 godina kaže kako voli moje prstiće na nogama, bilo bi mi simpatično. Ali kad mi neko na prvom sastanku kaže kako su lijepi i kako je morao izaći sa mnom kad je vidio te prstiće, e to nije u redu :D
ja ne vidim ništa strašno u tome..dapače :roll:

Meni odma u glavi kako on ima fetiš na stopala i kako je opsjednut njima i :run:
pa svaki ima fetis
neko voli guzu, neko grudi, nego prstice
sta bi ti, da ti je rekao da mu se svidjaju tvoje sse :mrgreen:
ultima_palabra

#3747 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

I da ima fetiš, šta sad? :mrgreen: Vala ima i gorih stvari na svijetu, recimo taj drugi što je control freak...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3748 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

ultima_palabra wrote:I da ima fetiš, šta sad? :mrgreen: Vala ima i gorih stvari na svijetu, recimo taj drugi što je control freak...
A nije control freak bez razloga, bit će da ga je neka prije dobro izjebala. :D
dalalala

#3749 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dalalala »

ultima_palabra wrote:I da ima fetiš, šta sad? :mrgreen: Vala ima i gorih stvari na svijetu, recimo taj drugi što je control freak...

To si u pravu :D :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3750 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by plain vanilla »

pa ove s foot fetis se moze lijepo iskoristiti, svaki dan masaza stopala :D
Post Reply