Ali je ljepša emocija iza toga - ako ćemo pravo.vade_mecum wrote:Ridjobrki wrote:Meni je samo bezveze to cipelarenje i pljuvanje na prvu kojem smo skloni.a ruku pod ruku ide bezrezervna odbrana i pravdanje ovakvog ponasanja
Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ridjobrki
#3726 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
-
5 0 5
#3727 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
zasto je ljepsa?Ridjobrki wrote: Ali je ljepša emocija iza toga - ako ćemo pravo.
-
vade_mecum
#3728 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
iskreno, ne svidja mi se ni malo sto pojedini forumasi zele obezvrijediti neciji patriotizam i ljubav prema Bosni ako ne podrzavaju ovakvo ponasanjeRidjobrki wrote:Ali je ljepša emocija iza toga - ako ćemo pravo.vade_mecum wrote:Ridjobrki wrote:Meni je samo bezveze to cipelarenje i pljuvanje na prvu kojem smo skloni.a ruku pod ruku ide bezrezervna odbrana i pravdanje ovakvog ponasanja
-
vade_mecum
#3729 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
#sarkazam5 0 5 wrote:zasto je ljepsa?Ridjobrki wrote: Ali je ljepša emocija iza toga - ako ćemo pravo.
- Ridjobrki
#3730 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zato što je "nemojte ga, jeb'o mater svoju" ljepše od "jebemo mu mater".5 0 5 wrote:zasto je ljepsa?Ridjobrki wrote: Ali je ljepša emocija iza toga - ako ćemo pravo.
- House
#3731 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Bilić želi Spahića u Bešiktašu
nema zime za Emira
nema zime za Emira
- Tito_i_Partija
#3732 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kritikovati necije lose ponasanje u tramvaju je u redu, ali napadati Gaziju i Oca Nacije je vec malo previse. Izdajice roda svoga, svi do jednog!vade_mecum wrote: iskreno, ne svidja mi se ni malo sto pojedini forumasi zele obezvrijediti neciji patriotizam i ljubav prema Bosni ako ne podrzavaju ovakvo ponasanje
- tataćusak
#3733 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kakva je spahić osoba dovoljno govori i to da je kapiten Bayera stao na stranu zaštitara i rekao da je i on dio ekipe a za spahića ni riječi, isto kao da je napao neki huligan
-
5 0 5
#3734 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ni jedna ne valja, po meni. misljenja nisu bitna. bitan je emir i njegovo ponasanje. neko opravdava i daje svoje argumente (a koji su u 80% pariotski obojeni, znaci nistavni, opet po meni). i drugi su, i pored sto cijene emirov doprinos bh reprezentaciji, kazu da je covjek ili siledzija ili nasilnik ili glup ili sve od toga. ja sam jedan od tih. ako prodrzavas jednog siledziju, bez obzira koja ti je motivacija, onda podrzavas svakog siledziju. nema razlike.Ridjobrki wrote: Zato što je "nemojte ga, jeb'o mater svoju" ljepše od "jebemo mu mater".
- House
#3735 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
tataćusak wrote:Kakva je spahić osoba dovoljno govori i to da je kapiten Bayera stao na stranu zaštitara i rekao da je i on dio ekipe a za spahića ni riječi, isto kao da je napao neki huligan
Švabo brani Švabu
kakvo iznenađenje jbt.Nisu oni Bošnjaci da pljuju svoje, a brane tuđe
- Kikibombona
#3736 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
A jebes ga, nisu Svabe dzaba tu gdje jesu....
Nema izvlacenja. Nedavno je najebao Rojs jer je vozio bez vozacke dozvole. Najebao je i Groskrojc jer je gadjao donerom prolaznika. Najebao je i veliki Uli Henes radi pronevjere. Najebao je Breno jer je zapalio vlastitu kucu.
Imaju i oni propusta, sto je logicno, ali su druga planeta u odnosu na nas. Nas juznjacki mentalitet je branik za prosperitet i napredovanje u bilo kojem pogledu.
Budala kao sto je Spaha je bilo i bice. Takav je kakav je, sta da se rade. U Leverkuzenu su znali da je budala pa su ga doveli. Sami su krivi, prihvatili su rizik.... I Barsa je prihvatila rizik dovodjenjem Suareza, recimo....
Apsolutno sam na strani zastitara. Ti ljudi rade svoj posao za neku crkvavicu. I onda da im dodje neki bahati bogatas i da ih udara. Pa ne smijem ni ja u krug firme uvoditi svoju rodbinu. Valjda za sve trebaju vaziti ista pravila ako se zeli postici neki uspjeh.
Redari su opet reagovali profesionalno. Da je ovo uradio u Moskvi, ruski redari bi ga rastavili od zivota. Dakle, neka bude sretan radi reakcije svapskih zastitara.
Ipak, Spaha je pokazao velicinu saopstenjem. Malo se iskupio.
Nema izvlacenja. Nedavno je najebao Rojs jer je vozio bez vozacke dozvole. Najebao je i Groskrojc jer je gadjao donerom prolaznika. Najebao je i veliki Uli Henes radi pronevjere. Najebao je Breno jer je zapalio vlastitu kucu.
Imaju i oni propusta, sto je logicno, ali su druga planeta u odnosu na nas. Nas juznjacki mentalitet je branik za prosperitet i napredovanje u bilo kojem pogledu.
Budala kao sto je Spaha je bilo i bice. Takav je kakav je, sta da se rade. U Leverkuzenu su znali da je budala pa su ga doveli. Sami su krivi, prihvatili su rizik.... I Barsa je prihvatila rizik dovodjenjem Suareza, recimo....
Apsolutno sam na strani zastitara. Ti ljudi rade svoj posao za neku crkvavicu. I onda da im dodje neki bahati bogatas i da ih udara. Pa ne smijem ni ja u krug firme uvoditi svoju rodbinu. Valjda za sve trebaju vaziti ista pravila ako se zeli postici neki uspjeh.
Redari su opet reagovali profesionalno. Da je ovo uradio u Moskvi, ruski redari bi ga rastavili od zivota. Dakle, neka bude sretan radi reakcije svapskih zastitara.
Ipak, Spaha je pokazao velicinu saopstenjem. Malo se iskupio.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3737 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
vidi onog mešHe Hajvana Jebo te spaHa u dupe i ti njega...de ga ostavidera nećel nam kako zabit autogol il prebit pola stadiJona...pa nije ti ovo kick box majmune
- Kombat
#3738 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Primitivac konacno odlazi na smetljiste...gdje i pripada!
Zabrinjavajuce je da Bazdarevic javno daje podrsku onakvom ponasanju. To ce imati dugorocne negativne posljedice.
Zabrinjavajuce je da Bazdarevic javno daje podrsku onakvom ponasanju. To ce imati dugorocne negativne posljedice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3739 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ovdje se pravimo da ne znamo kakvi su Nijemci.tataćusak wrote:Kakva je spahić osoba dovoljno govori i to da je kapiten Bayera stao na stranu zaštitara i rekao da je i on dio ekipe a za spahića ni riječi, isto kao da je napao neki huligan
Oficijelno je da je Spahic napao zastitara. Dobro, to je i ono sto se desilo. Sta treba da urade u Bayeru, da stanu iza Spahica? Sve sto su uradili, uradili su u cilju izvinjenja za navedenu situaciju. Cak je i Spahic rekao da mu je zao iako je dobio otkaz. Meni je sve to razumljivo i logicno. Meni nije razumljivo i logicno da se Spahic ovoliko napada na forumu. Kad krenem od sebe, ja sa Emirom imam veze jedino zato sto igra za reprzentaciju. Sto bih ja sad pricao pricu: neka su, zasluzio je, sta ce sirovi Bosnjo....sta ja imam od toga? Da glumim nekog ugladjenog Nijemca, hladnog i neemotivnog? Dajte, ljudi, ipak smo mi impulsivna i vatrena nacija, dzabe krecite.
-
palermo
#3740 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Siledžija ? Zašto siledžija ? Šta ti uopšte podrazumjevaš pod pojmom siledžija ?5 0 5 wrote:ni jedna ne valja, po meni. misljenja nisu bitna. bitan je emir i njegovo ponasanje. neko opravdava i daje svoje argumente (a koji su u 80% pariotski obojeni, znaci nistavni, opet po meni). i drugi su, i pored sto cijene emirov doprinos bh reprezentaciji, kazu da je covjek ili siledzija ili nasilnik ili glup ili sve od toga. ja sam jedan od tih. ako prodrzavas jednog siledziju, bez obzira koja ti je motivacija, onda podrzavas svakog siledziju. nema razlike.Ridjobrki wrote: Zato što je "nemojte ga, jeb'o mater svoju" ljepše od "jebemo mu mater".
Može se reći da je Emiri čovjek kratkog fitilja, nepromišljen,ali siledžija,zašto pobogu siledžija ?
Valjda između ostalog i zbog ovakvih stavova se javlja potreba da se stane na Emirovu stranu, makar svio znali da je pogriješio
- Ridjobrki
#3741 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pazi jednu stvar... Emir i njegovo ponašanje ustvari nisu bitni. Koga briga? Čovjek radi svoj posao, uz to sebi radi probleme i Bog ga veselio. Ja sam samo uvijek imao razumijevanja za žutu minutu jer dobro znam kako je to kad ti naiđe ovako pođahkad.5 0 5 wrote:ni jedna ne valja, po meni. misljenja nisu bitna. bitan je emir i njegovo ponasanje. neko opravdava i daje svoje argumente (a koji su u 80% pariotski obojeni, znaci nistavni, opet po meni). i drugi su, i pored sto cijene emirov doprinos bh reprezentaciji, kazu da je covjek ili siledzija ili nasilnik ili glup ili sve od toga. ja sam jedan od tih. ako prodrzavas jednog siledziju, bez obzira koja ti je motivacija, onda podrzavas svakog siledziju. nema razlike.Ridjobrki wrote: Zato što je "nemojte ga, jeb'o mater svoju" ljepše od "jebemo mu mater".
Evo ti primjer... Ja lani ganjao neku urbanističku i lik u prostornom me muštrao mjesecima, izmišlja hrpu trikova i prepreka samo zato što nisam dao da mi radi geodetsko snimanje bez potrebe a on se mislio tu ugraditi. Ja sjednem, prelistam propise, vidim da sam 100% u pravu, odem mu u kancelariju i zveknem ga projektom u glavu 4-5 puta, dignem dreku i frku, napravim sranje da je načelnik općine morao reagirati. Ishod: urbanistička gotova u petak u 20h.
Čini li mene to nasilnikom sada? Jesam li ponosan na to - nisam. Da li bih sutra uradio isto - bih 100%. Prema tome, nikad ne osuđuj dok se ne nađeš u sličnoj situaciji. Ja da sam vidio da mi se neko nagurava sa burazom isto bih postupio. Kad su obitelj i prijatelji u pitanju prvo mlatiš a kasnije se izvinjavaš, jebi ga....
-
vade_mecum
#3742 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
e vidis u tome je problem sto iako sam bosanac 1000% ne zelim da me klasifikuju kao impulsivnog i vatrenog.i ne zelim da se spahino ponasanje pravda cinjenicom da je ok zato sto je iz bosne i sa balkana. i siguran sam da postoje jos hiljade drugih koji ce se sloziti sa mnom.Tomahawk11 wrote:Dajte, ljudi, ipak smo mi impulsivna i vatrena nacija, dzabe krecite.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3743 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
@Ridjobrki, da si ti u Njemackoj, vidio bi....oduzeli bi ti i zemlju i projekat.
Onda bi ovdje na forumu pokrenuli peticiju da te izbace iz Njemacke.
Suti, dobro je pa si u Bosni. Lahko ti je ovdje prosipati i mlatiti projektom po glavi
Suti, dobro je pa si u Bosni. Lahko ti je ovdje prosipati i mlatiti projektom po glavi
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3744 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
primitivni balkanac...i onda se Čudom Čudimo kad zapadnjaci gledaju na nas ko na afričke majmune...de spaHa na časove bontona allahati
-
5 0 5
#3745 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
siledzija. zato sto stvari rijesava silom. ok? emir je vlasnik dvije tuce u bayeru, vlasnik je najvece kazne u istoriji francuskog fudbala, vlasnik je svadje sa policijom u bosni, vlasnik je afere/tuce (koja je zataskana) u brazilu. vlasnik je afere o samaranju igraca u reprezentaciji. i to je samo ovo sto sam ovdje pokupio na forumu u zadnjih para dana. eto tako, siledzija.palermo wrote: Siledžija ? Zašto siledžija ? Šta ti uopšte podrazumjevaš pod pojmom siledžija ?
Može se reći da je Emiri čovjek kratkog fitilja, nepromišljen,ali siledžija,zašto pobogu siledžija ?
Valjda između ostalog i zbog ovakvih stavova se javlja potreba da se stane na Emirovu stranu, makar svio znali da je pogriješio
- Ridjobrki
#3746 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Druže, da sam u Njemačkoj i pokušavam otvoriti nekoliko radnih mjesta i donijeti investiciju toj općini načelnik lično bi mi uručio urbanističku dozvolu sedam dana nakon predanog zahtjeva. Ovdje mi službenik OSAM MJESECI traži dopune zahtjeva i nakon tih osam mjeseci kaže da općina nije nadležna i da sam trebao zahtjev predati u Kanton. U najboljem slučaju da je u pravu trebao mi je osam mjeseci ranije reći da nije nadležan. Ali ja sam bio u pravu i na kraju dobio svoje. S tim da je propala građevinska sezona i investicija došla u pitanje ali to nek on objasni ljudima koji čekaju posao.Tomahawk11 wrote:@Ridjobrki, da si ti u Njemackoj, vidio bi....oduzeli bi ti i zemlju i projekat.
- luckylaka
#3747 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Emir,Dzeko,,Mesha,Besa...red BiH gazija na koje ce se bosnjo preko noci posrati .Ali sreca pa je takvih 0.1%
- DaysleepeR
#3748 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Podrška Emiru, sada kada nema kluba, imaš nas vjerne bošnje, ako će ti biti lakše, dođi ovdje i udaraj nas Emire, ti si to zaslužio!
-
missko
#3749 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Evo zbog ovoga Bayer nece nikada biti Bayern.
U Bayernu kad si mozes radit sta hoces i klub stoji iza tebe karaj maloljetnice, pali kuce da varas osiguranja pa varaj drzavi ne placajuci porez i opet ostajes dio kluba koji ti stiti ledja
U Bayernu kad si mozes radit sta hoces i klub stoji iza tebe karaj maloljetnice, pali kuce da varas osiguranja pa varaj drzavi ne placajuci porez i opet ostajes dio kluba koji ti stiti ledja
- Ridjobrki
#3750 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
missko wrote:Evo zbog ovoga Bayer nece nikada biti Bayern.
U jedinstvu je snaga, koliko god se mi rugali tome.