Kemo umoran sam vise od toga da se od naseg kluba pravi smijurija sada konacno imamo sve da se izdignemo iz sivila. Imamo odlicno organizovane navijace, imamo ljude u klubu koji rade za dobro kluba a ne sebe, imamo dobrog trenera sa strane kojeg smo dozivali sve ove godine i imamo igrace koji zele da se dokazuju. Ovo oko igraca me ponajvise raduje evo pocevsi od Bandovic koji je uljevao sigurnost ako se vratimo samo par godina unazad i sjetimo se Alaimovog izljetanja protiv Rapida koje nas je izbacilo iz daljeg takmicenja Bandovic je kralj, car, Tito. Torlak, Dupovac i Comor jedini prezivjeli od pjejade nasih mladih snaga (gdje su ostali ? u nekim Hafa ekipama) Tatomirovic dosao iz nekave Jagodine momak prosao skolu Zvezde i vidi se da zna igrati lopte, dosao u Sarajevo da odigra dobro te da ide dalje. Belosevic je vec postao simbol kluba mislim da je presao TOP 100 tekmi. Sesar uopste mi nije jasno kako je dosao kod nas pored Sirokog, od prve tekme se vidjelo da odskace od ostalih nasih veznjak iz tog perioda. Konacno smo dobili na brzini u tom srednjem redu i prekinuli godine puzeve brzine u kreaciji Ihtijarevica jos kad dodamo i odlican pregled igre mislim da on u svakom momentu vidi nekoga slobodnog igraca (citaj uvijek mu je pogled negdje gore i zvjera po terenu kome ce dati loptu za razliku od svojih predhodnika koji su gledali u svoje noge a da dignu glavu za njih je bila misaona imenica). Husejnovic momak me je kupio suzama ispred istocne tribine poslje gola Levskom za sva vremena. Sunjevaric odlicne igre u Slobodi i Pazaru u Sarajevu ce se sigurno brze razvijati i iz tekme u tekmu biti sve bolji. Zlatkovic - zemunski klan pa Slovacka zatim Grcka liga dosao ciljano. Hadzic pa mi nikada nismo imali ovakvog napadaca. Prgav, bezobrazan, odvaran u napadu pored svega jak kao Blek Stena on bez problema moze vuci protivnickog igraca na ledjima i normalno kontrolisati loptu. Uvijek smo imali neke "balerine" u napadu konacno jedan "razarac". Protiv Levskog bio odlican sad protiv Zete je morao igrati necije druge uloge ubacivati se po bokovima centrirao... Suljic dokaz ako vrijedno treniras te ako si talenat mozes i iz nekog malog kluba dospjeti u vecu u ovom slucaju smo to mi i svojim dobrim igrama nabijati sebi cijenu evo Suljic sada vrijedi oko 300 000 eura. Karamatic kada je usao umjesto Suljica ta strana je zivnula ima odlicnu kontrolu lopte ikao i pregled igre mislim da je on centrirao kada smo pogodili precku a nije mu strano ni da sutira sa ivice sesnesterca doduse nije jos nastimao nisanske sprave kao u Radniku ali to ce doci na svoje. Momak nije sebican i mislim da ce upisati dosta asistencija. Haskic je malo pogubljen Hadzic ga je poslao na klupu na njemu je da bude bolji od njega ili da ide negdje drugo treceg mu nema. Tatomirtovic osvjezenej po desnoj strani, Tadejevic po lijevoj strani , Grujic u vezi i Krpic u vrhu napada. Tu su jos Plakalo i Nuki No2.Kemal Malovčić wrote:to jebemu kolje!!!
Ovo su igraci zeljni dokazivanja i mislim da ce nas obradovati dobrim partijama a vec jesu samo neka tako nastave evo vec u nedelju pa i u cetvrtak.