Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam uopste skont'o da je to taj mali. Svaka cast.
Znaci mali se fakticki osvetio, zato sto je Ygritte bila ta koja mu je ubila oca. E to ti je brate fer. Nek' je vala rokn'o, bas onako kako je i ona njegovog babu.
AleksoMKD wrote:I jedna od redkih epizoda gde nema ni jedne sise, guzice, kurca i slicno da masu pred kamerom goli.
trebaju koju scenu sa divovima snimit
Div kako se udvara svojoj voljenoj pa onda zestok sex, tresu se planine, drva se lome, urlici zadovoljstva se cuju do Kings Landing-a..............
Nego, nas voljeni Tormund osim sto se hvali da je sexo medjedicu je (barem u knjzi) poznat po tome sto je imao nerazjasnjene odnose sa zenskim divom (divicom?).
Ma kako silje k`o da gledam WhiteWalkersi ce preci, zima krene svi se boje ono i dodje Khaleesi sa zmajevima, ubije sve, otopi i spasi narod svi je vole hura hura kraljica i eto kraj.
Ma vala i sa tim zmajevima seru, cijelo vrijeme ih pokazuju u trailerima za 4. sezonu, kontas sad ce bit' jebacina zesca, kad ono mozda dvije ili tri scene ukupno u cijeloj sezoni, zmajevi ganjaju koze i to je to.
Ja sam više-manje zadovoljna prikazom bitke. Jedino se ne sjećam jesu li se divljaci u knjizi penjali po zidu za vrijeme bitke. Malo mi je to nepotrebno i glupo, treba dugo da se stigne do gore. Inače nikad se oni ne penju ako vide da ima netko od Noćne straže gore. Presporo traje penjanje, premalo ih tim načinom može doći gore, ne znam, baš mi to nema nimalo smisla
annoy wrote:Ja sam više-manje zadovoljna prikazom bitke. Jedino se ne sjećam jesu li se divljaci u knjizi penjali po zidu za vrijeme bitke. Malo mi je to nepotrebno i glupo, treba dugo da se stigne do gore. Inače nikad se oni ne penju ako vide da ima netko od Noćne straže gore. Presporo traje penjanje, premalo ih tim načinom može doći gore, ne znam, baš mi to nema nimalo smisla
Eh, ali zato ne bi bilo onog skidanja sa zida, ono mi je baš
Bitka je odlicna, puno bolje napravljena nego na Blackwater. Samo sto se bitka koliko se sjecam desavala neposredno nakon Red Wedinga, i sto se na kraju srusili nekakve stepenicu i konstrukciju sto idu do vrha zida.
annoy wrote:Ja sam više-manje zadovoljna prikazom bitke. Jedino se ne sjećam jesu li se divljaci u knjizi penjali po zidu za vrijeme bitke. Malo mi je to nepotrebno i glupo, treba dugo da se stigne do gore. Inače nikad se oni ne penju ako vide da ima netko od Noćne straže gore. Presporo traje penjanje, premalo ih tim načinom može doći gore, ne znam, baš mi to nema nimalo smisla
Eh, ali zato ne bi bilo onog skidanja sa zida, ono mi je baš