jel sramota rec?
What to wear???
Moderator: anex
- žena
#3726 Re: What to wear???
ja ponekad u polovnjacima nadjem super stvari 
jel sramota rec?
jel sramota rec?
- wewa
#3727 Re: What to wear???
jest, jer cu ja bit' ljubomorna!žena wrote:ja ponekad u polovnjacima nadjem super stvari
jel sramota rec?
ok, ja sam djevica-freak pa nemrem nositi noseno, ali zavidim ljudima koji predju preko (mojih) opsesija i nadju ultra turbo zanimljive stvari po smijesnim cijenama
- žena
#3728 Re: What to wear???
i ja sam djevica draga moja pa operemwewa wrote:jest, jer cu ja bit' ljubomorna!žena wrote:ja ponekad u polovnjacima nadjem super stvari
jel sramota rec?![]()
![]()
ok, ja sam djevica-freak pa nemrem nositi noseno, ali zavidim ljudima koji predju preko (mojih) opsesija i nadju ultra turbo zanimljive stvari po smijesnim cijenama
- wewa
#3729 Re: What to wear???
onda si ti neka polovnjaca djevica kad ti to pomazežena wrote:i ja sam djevica draga moja pa operemwewa wrote:jest, jer cu ja bit' ljubomorna!žena wrote:ja ponekad u polovnjacima nadjem super stvari
jel sramota rec?![]()
![]()
garant si nesto vodeno u podznaku
- žena
#3730 Re: What to wear???
moRe bit da jesam, ne znamgarant si nesto vodeno u podznaku
kakve sam komade nasla,samo da znas
-
radenska
#3731 Re: What to wear???
Ama gdje nadjete dobre stvari u polovnjacima. Ja ni ne znam gdje ima tih dobrih radnji a cujem da dosta cura nadje super stvari tamo
- wewa
#3732 Re: What to wear???
žena wrote:moRe bit da jesam, ne znamgarant si nesto vodeno u podznaku

- žena
#3733 Re: What to wear???
wewa wrote:žena wrote:moRe bit da jesam, ne znamgarant si nesto vodeno u podznaku
- alica.k
#3734 Re: What to wear???
*mima* wrote:onaj iza BBI je bolji od ovog u Titinoj
poslacu onda mamu tamo, njoj je usput.hadzinicasa wrote:mislim da sam vidječa iza BBI nekih.
u second handovima se bas zna naci dobrih stvari.
radenska, zaobilazi one arapske i turske, tu je sve uzas, barem meni.
tamo u i hisetovoj imas predobar SHS, malo blize skenderiji nego marin dvoru (meni je sve to marin dvor). na dobrinji imaju dva dobra shs-a, jedan je na cosku kod pijace, a drugi je u prolazu skroz tamo preko puta nekad mobil medije (ne znam sta je sad tu, ne zivim na dobrinji).
i u vogosci je bio jedan dobar SHS al ga zatvorise.
- swirl
#3735 Re: What to wear???
A kakav je onaj u Alipasinoj ulici?alica.k wrote:*mima* wrote:onaj iza BBI je bolji od ovog u Titinojposlacu onda mamu tamo, njoj je usput.hadzinicasa wrote:mislim da sam vidječa iza BBI nekih.
tamo u i hisetovoj imas predobar SHS, malo blize skenderiji nego marin dvoru (meni je sve to marin dvor). na dobrinji imaju dva dobra shs-a, jedan je na cosku kod pijace, a drugi je u prolazu skroz tamo preko puta nekad mobil medije (ne znam sta je sad tu, ne zivim na dobrinji).
- alica.k
#3736 Re: What to wear???
ma to je ovaj arapski zove se jordan nesto...u tom se nekad i zna naci nesto, mislim da je to zbog lokacije, tj mozda tu salju najbolje stvari, al iskreno dvaput sam usla u taj, nikad mi nije na ruku. ima jedan i tamo na obali (nikad nista), ima jedan i ovdje u vogosci (nikad nista).swirl wrote:A kakav je onaj u Alipasinoj ulici?alica.k wrote:*mima* wrote:onaj iza BBI je bolji od ovog u Titinojposlacu onda mamu tamo, njoj je usput.hadzinicasa wrote:mislim da sam vidječa iza BBI nekih.
bili su oni turski, gdje se na kg kupovala odjeca, al sve je uzas bilo, flekavo, izguzvano, poderano :S konkretno bila sam u onom gdje je i azel onaj, odmah prije skretanja za merkator. stanite, jel to malta? ne znam...
- hadzinicasa
#3737 Re: What to wear???
ja sam zgrožena.žena wrote:ja ponekad u polovnjacima nadjem super stvari
jel sramota rec?
-
♥ Julianna ♥
#3738 Re: What to wear???
Nisu to polovnjaci, to je moderno sad i zove se vintDŽ 
-
boracha
#3739 Re: What to wear???
a sto ste se natakarili na theu
zena prica za sebe, kako i sta ona kupuje, nije rekla da moramo svi tako
jer primijetila sam, kad ona nesto napise, da se to nekako doceka na noz, a puno puta su i mnogi drugi spominjali, ne znam, pudere ili kreme od 100 KM, stvari kupljene u austriji ili negdje drugo i tako to, pa reko mozda vi znate nesto sto ja ne znam 
- thea
#3740 Re: What to wear???
Ja takoder kupujem u buvljacima, moram vam nesto reci, prosle godine sam u buvljaku nasla mantil stil max mare, camel francuska proizvodnja, od vune i kasmira, bio jako dug, u struku se veze. Kontam, ja znam siti, ja cu njeg skratiti. Sto sam i uradila, odnijela ga na pranje generalka. rezultat svi me pitaju gdje sam ga kupila, moje frencice nisu mogle vijerovati koliko sam ga platila a sta imam u svom ormaru. Dakle cure samo naprijed, u modi se uziva.
Sad bi naj vise voljela nositi mamine bunde, stikle koje je ona nosila '70, a sve opuhano u ratu.
stil se ne kupuje, probajte sve sto vam srce zeli.
Sad bi naj vise voljela nositi mamine bunde, stikle koje je ona nosila '70, a sve opuhano u ratu.
stil se ne kupuje, probajte sve sto vam srce zeli.
- thea
#3741 Re: What to wear???
boracha wrote:a sto ste se natakarili na theuzena prica za sebe, kako i sta ona kupuje, nije rekla da moramo svi tako
jer primijetila sam, kad ona nesto napise, da se to nekako doceka na noz, a puno puta su i mnogi drugi spominjali, ne znam, pudere ili kreme od 100 KM, stvari kupljene u austriji ili negdje drugo i tako to, pa reko mozda vi znate nesto sto ja ne znam
ja sminku ne kupujem tako cesto, sveko 2 godine, puder ne koristim, osobno ne bi nikad dala 100km na puder
- Rosebud_
#3742 Re: What to wear???
Kad je vec La Cici pitala, da i ja 
Znate li slucajno gdje bi se mogla pronaci ovakva haljina,ili je isplativije da se sasije?

Znate li slucajno gdje bi se mogla pronaci ovakva haljina,ili je isplativije da se sasije?

- alica.k
#3743 Re: What to wear???
u mangu sam vidjela slicnu, al kosta oko 150KM
jesi gledala na asosu?

prelijepa mi je ta valentino
sumnjam da je to tesko sasit 
jesi gledala na asosu?

prelijepa mi je ta valentino
- Rosebud_
#3744 Re: What to wear???
Ma cini mi se da sam je tu i nasla, ali nekad prije mozda godinu... Snimila sliku na racunar umjesto link, i prije koji dan slucajno naidjem... I opet se zaljubim
Trazila sam opet po asosu, nigdje. A cini mi se da bi mi to bila najisplativija opcija. Kad sam birvaktile sila matursku haljinu kostala me 220KM. A mozda je bila i jednostavnija od ove.
Trazila sam opet po asosu, nigdje. A cini mi se da bi mi to bila najisplativija opcija. Kad sam birvaktile sila matursku haljinu kostala me 220KM. A mozda je bila i jednostavnija od ove.
- tech10
#3745 Re: What to wear???
Na ovoj slatkici gore sve ljepo stoji.
- alica.k
#3746 Re: What to wear???
nisi je s asosa spasila sigurno, ta haljina ti je red valentino, a oni ne drze ni valentino niti sestreRosebud_ wrote:Ma cini mi se da sam je tu i nasla, ali nekad prije mozda godinu... Snimila sliku na racunar umjesto link, i prije koji dan slucajno naidjem... I opet se zaljubim![]()
- Rosebud_
#3747 Re: What to wear???
Aaaa, kako nadjealica.k wrote:nisi je s asosa spasila sigurno, ta haljina ti je red valentino, a oni ne drze ni valentino niti sestreRosebud_ wrote:Ma cini mi se da sam je tu i nasla, ali nekad prije mozda godinu... Snimila sliku na racunar umjesto link, i prije koji dan slucajno naidjem... I opet se zaljubim![]()
Trazila sam opet po asosu, nigdje. A cini mi se da bi mi to bila najisplativija opcija. Kad sam birvaktile sila matursku haljinu kostala me 220KM. A mozda je bila i jednostavnija od ove.bila je nekad na net a porteru, ali naravno da je prodata...
Kako prepozna cija je? Ja bih ovako rovarila godinama ne bih skontala.
A gle ovu, s asosa, £55, prepreprelijepa:

(Narucivala si s asosa prije? Kako ide to s carinjenjem, kolko bi kostalo sveukupno?)
- alica.k
#3748 Re: What to wear???
a znam za haljinu jer sam je spasila davno nekad i ja
samo sam spasila link a ne sliku.
tu sa asosa sam bas gledala za ovo sto mi treba, al me odbija sto nema rukave, pa makar kratke da ima
. sa asosa kako te zapadne carina. ja uvijek racunam da ce biti, a vecinom mi ne bude
. racunica ide otprilike
[(cijenaidostava x 1.1) x 1.17] + 10KM i jos mozda nesto sitno za onaj pregled, i sta ja znam...
dostava na asosu je besplatna.
potrazi na asosu tulip ili pencil dress, to ti je to
tu sa asosa sam bas gledala za ovo sto mi treba, al me odbija sto nema rukave, pa makar kratke da ima
[(cijenaidostava x 1.1) x 1.17] + 10KM i jos mozda nesto sitno za onaj pregled, i sta ja znam...
dostava na asosu je besplatna.
potrazi na asosu tulip ili pencil dress, to ti je to
- žena
#3749 Re: What to wear???
vjerovala ili ne ja sam takvu sebi kupila u polovnjacima,samo sto joj je kockasti vrat H&M ,platila sam je 5 kmRosebud_ wrote:Kad je vec La Cici pitala, da i ja
-
Mariella
#3750 Re: What to wear???
Ja sam nedavno usla onako usput samo da pogledam i izadjem sa 3 haljinealica.k wrote:a jel ko bio u azelu u zadnje vrijeme?
jel ima ikakvih malo svecanijih haljinica? ja hocu da odem, al mrsko mi izac iz kuce radi toga.
A mama mi neki dan kupila super cizme kratke, pre preudobne, cijenu necu ni govoriti