Crna Gora puna Rusa, zamoli nekog od njih da skokne do BiH, kupi ti to i pošalje i mirna Bosna!ABochkov wrote:Joooojja ću plakati
![]()
Mogu da platim vestern-om ili paypal-om![]()
Ja volim kafu koju sam pio u Sarajevu pre godinu dana... Volim Sarajevolepi grad, najlepši na Balkanu
![]()
Nažalost ne mogu da dođem u Sarajevo lično ove godine... Eeeehh... I zato želim da kupim set... Hteo bih piti bosansku kafu kod kuće svaki dan![]()
![]()
Gdje u Sa......
- Jara
#3726 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
- ABochkov
#3727 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Bio sam u Crnoj Gori
video sam da sva puna Rusa
Još znam jednog čoveka iz Podgorici koji je može da mi pošalje antikvitetni bakarni set za kafu... Ali ne znam gde je sada on...
nemam ni dresu ni e-mail... Samo sliku 
Još znam jednog čoveka iz Podgorici koji je može da mi pošalje antikvitetni bakarni set za kafu... Ali ne znam gde je sada on...
- Zatamnjena stakla
#3728 Re: Gdje u Sa......
Hajde vidjet ćemoAmbrozija wrote:Ah, da sam znala da su mobiteli, nabrojala bih ti i ja Kam-Connecting i UniverzalnoSorel wrote:Mobitel
Jedino mi preostaje da odem od radnje do radnje i da pitam
Ambrozija
Ako mozes ikako kes, onda Fontele zbog garancije (jedini daju 2 godine)...
BHTelecom je isto dobra opcija, iako su najskuplji.
Kontam uzet iPhone4.
- vjesticanametli
- ABochkov
#3730 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
vjesticanametli wrote:![]()
![]()
![]()
e svasta
Ali još uvek se nadam da ću kupim set i da pronađem mog prijatelja
-
Ambrozija
#3731 Re: Gdje u Sa......
Navodno u Telecomu treba da dodje iPhone 4, pa strpi se jos maloSorel wrote: Hajde vidjet ćemoValjda će iPhone-u spast cijena kad izađe 5.
Kontam uzet iPhone4.
- vjesticanametli
#3732 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
a dobro sam se nasmijala
nego kako ti nauci nas jezik tako dobro
ili lozis narod da si Rus
spasiba hasiba
nego kako ti nauci nas jezik tako dobro
spasiba hasiba
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3733 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
vjesticanametli wrote:a dobro sam se nasmijala![]()
nego kako ti nauci nas jezik tako dobroili lozis narod da si Rus
spasiba hasiba![]()
Mora li šoljica-fildžan biti obavezno sa crtežom na dnu?
-
neki korisnik
#3734 Vijetnamka
zz ekipa,
e ovako, htio bih kupiti vijetnamku, original / fejk, svejedno. zivim u sarajevu, jel' zna iko gdje se može nać' ?
živ'li!
e ovako, htio bih kupiti vijetnamku, original / fejk, svejedno. zivim u sarajevu, jel' zna iko gdje se može nać' ?
živ'li!
- i_ja_na_forumu
#3735 Re: Vijetnamka
i ti pravac u USA shopneki korisnik wrote:zz ekipa,
živ'li!
-
diablo23
#3736 Re: Gdje u Sa......
Ok vidjecu, hvala.Mr.Penguin wrote:@diablo23 pogledaj na piku, jedan je prodat za 45KM, koliko ti je to jeftino ne znam ali u odnosu na cijenu jeste.
-
tarikBA
#3737 Re: Gdje u Sa......
kupiti/nabaviti/srediti kako god certifikat za obavljanje duznosti zastitara?
- i_ja_na_forumu
#3738 Re: Gdje u Sa......
odes na kurstarikBA wrote:kupiti/nabaviti/srediti kako god certifikat za obavljanje duznosti zastitara?
- i_ja_na_forumu
#3740 Re: Gdje u Sa......
malo je starija tema, al mislim da se nije nista promijenilo, nek me neko ispravi ako nije tacnotarikBA wrote:gdje
http://www.klix.ba/forum/obuka-zastitar ... 1.html-f=1
-
tarikBA
#3741 Re: Gdje u Sa......
hvalai_ja_na_forumu wrote:malo je starija tema, al mislim da se nije nista promijenilo, nek me neko ispravi ako nije tacnotarikBA wrote:gdje
http://www.klix.ba/forum/obuka-zastitar ... 1.html-f=1
- ABochkov
#3742 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Ja sam stvarno Rusvjesticanametli wrote:a dobro sam se nasmijala![]()
spasiba hasiba
Evo, mogu da pričam na ruskom: Всем огромный привет из России
- ABochkov
#3743 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Hteo bihPipiDugaDevetka wrote:vjesticanametli wrote:a dobro sam se nasmijala![]()
spasiba hasiba![]()
![]()
![]()
![]()
Mora li šoljica-fildžan biti obavezno sa crtežom na dnu?
- imam
#3744 Re: Gdje u Sa......
i_ja_na_forumu wrote:odes na kurstarikBA wrote:kupiti/nabaviti/srediti kako god certifikat za obavljanje duznosti zastitara?![]()
odeš u MUP u Miss Irbinoj ( prije FIS-a sa lijeve strane) i ljudi ti sve kažu...šta ti treba, koliko se plaća, koja je procedura...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3745 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Vidim da je, ustvari, sve ozbiljno, pa neću više da trolam temu. Pozdrav i sretno, valjda će neko poslati ili još bolje turista neki koji dolazi u Sarajevo da ponese.ABochkov wrote:Hteo bihPipiDugaDevetka wrote:vjesticanametli wrote:a dobro sam se nasmijala![]()
spasiba hasiba![]()
![]()
![]()
![]()
Mora li šoljica-fildžan biti obavezno sa crtežom na dnu?da bude sa crtežom
neki stari bakarni set i mlin, ručni rad
- ABochkov
#3746 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Спасибо! Hvala!
i vam srećno i sve najbolje! Sa prijateljskim pozdravima iz Jekaterinburga 
- poznanik
#3747 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Ako želiš svaki dan piti bosansku kafu, treba ti onda i "bosanska" kafa:ABochkov wrote:Dobar dan! Ja sam Rus. Zovem se Anton. Živim u Jekaterinburgu, Ural![]()
Imam jedno pitanje... Da li znate, ima li kod vas u Sarajevu neka internet-prodavnica gde mogu da kupim bakarnu džezvu, bakarni poslužavnik i šoljice za kafu? nažalost ne mogu da dođem lično u Sarajevo ove godine...
Želim nešto što liči na ovaj set:.. Hteo bih piti bosansku kafu kod kuće svaki dan
Hvala unapred!
Sve najbolje!!! S prijateljskim pozdravima iz Rusije

Predlažem da napišeš pismo sličnog sadržaja kao iznad, ovdje - http://www.vispak.ba/?page_id=18
i dogovoriš kupoprodaju i seta džezvi i kafe i distribuciju u tvoje mjesto u Rusiji. Naravno, tražiće ti prvo plaćanje, ali neka te to ne brine, isporučiće ti pošiljku sigurno.
Mada kafu imaš i ovdje... http://parthenonfoods.com/bosnian-groun ... -4090.html
Usput, kako si uspio naučiti pisati naš jezik?
- ABochkov
#3748 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Zdravo! Hvala vam lepopoznanik wrote:Ako želiš svaki dan piti bosansku kafu, treba ti onda i "bosanska" kafa:ABochkov wrote:Dobar dan! Ja sam Rus. Zovem se Anton. Živim u Jekaterinburgu, Ural![]()
Imam jedno pitanje... Da li znate, ima li kod vas u Sarajevu neka internet-prodavnica gde mogu da kupim bakarnu džezvu, bakarni poslužavnik i šoljice za kafu? nažalost ne mogu da dođem lično u Sarajevo ove godine...
Želim nešto što liči na ovaj set:.. Hteo bih piti bosansku kafu kod kuće svaki dan
Hvala unapred!
Sve najbolje!!! S prijateljskim pozdravima iz Rusije
Predlažem da napišeš pismo sličnog sadržaja kao iznad, ovdje - http://www.vispak.ba/?page_id=18
i dogovoriš kupoprodaju i seta džezvi i kafe i distribuciju u tvoje mjesto u Rusiji. Naravno, tražiće ti prvo plaćanje, ali neka te to ne brine, isporučiće ti pošiljku sigurno.
Mada kafu imaš i ovdje... http://parthenonfoods.com/bosnian-groun ... -4090.html
Usput, kako si uspio naučiti pisati naš jezik?
Napisao sam pismo u http://parthenonfoods.com
Učio sam jezik kod kuće
- ABochkov
#3749 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Blagoje Bratić wrote:Mogao bi ti ja kupiti spakovati u paket i poslati poštom, ali naravno prvo da mi uplatiš novac na račun moj u banci drugačije nebi. Moraš mi vjerovati svakako da bi ti na to pristao
Zdravo
Treba mi dostava u Jekaterinburg, Rusija
- ABochkov
#3750 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
HvalaBlagoje Bratić wrote:Rusija je prelijepa zemlja i ovaj Ekatarinburg to je pravi grad, ali to moram provjeriti u ponedjeljak, koliko košta ovakva đezva sa filđanima, i koliko bi poštarina koštala do tebe pa ću ti u ponedjeljak znati reći, znači đezva i 4 filđana sa šećerlukom da li sam te dobro razumio, ?ABochkov wrote:Blagoje Bratić wrote:Mogao bi ti ja kupiti spakovati u paket i poslati poštom, ali naravno prvo da mi uplatiš novac na račun moj u banci drugačije nebi. Moraš mi vjerovati svakako da bi ti na to pristao
Zdravoja imam paypal nalog i još mogu da pošaljem novac Vesternom
koliko to će koštati?
Treba mi dostava u Jekaterinburg, Rusija